Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-14
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14
Eu imi astept socrii, sunt abia la intrarea in Deva, deci inainte de 11 nu ajung. Am facut o prajitura cu mac si acuma merg sa citesc ce ati mai scris astazi.
Maine mai sterg si eu praful si poate mai ies putin casa, sa vad daca mai am ceva de cumparat.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-23 20:15:22)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu sunt fericita ca maine e ultima zi de curatenie si de cumparaturi
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Eu nu mai am multe de cumparat, si nici nu stiu daca o sa ies din casa, poate fac listuta si merg socrii
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Eu trebuie sa mai iau doar 2 pungi de cadouri.
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
Ce liniste.....toata lume la treaba....
Am intrat sa va spun noapte buna si sa va dau cate un pupic fiecareia
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
am venit si eu fetele,sunt franta... mi-a dat trat:utro,aspenter in coninuare,acid folic,no-spa,maltofer si elevit si d-abia dadusem o gramada pe alte vitamine...eco nu mi-a facut,dupa 4 ian... va mai pove maine!va pupic!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
adinagrig a scris:liliana , da-o incolo de cafea, vrei bataita, nici inainte nu trebuia sa bei, nu o fi foc o cafea pe zi pt o gravidutza normala, dar in cazul tau cu 2 sracini pierdute eu zic sa stai cuminitica.....
hello,
scriu si eu ff tarziu, dar abia am ajuns la PC dupa o zi de curatenie, ajutat la bucatareala + shopping si o vizita ... sunt franta.
Adina, unde si cine zice treaba asta? Ma amuz cand citesc chestii de genu'... Gagici, faceti niste research inainte sa scrieti pe forumuri, nu de alta, da' unele persoane iau de buna ce citesc.
Lilico, felicitari!! Ti-am mai zis si iti zic din nou, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!!
Soricut, ce faci?
Cocosel, tocmai a inceput o noua luna plina de speranta. Cu obiectiv, sampanie si lumanari, baby!
am taiat-o la nani. Pupici!!
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-24 00:43:21)
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
neata fetele
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- rruxxy
- Platinum member
Neata
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Buna dimineata dragele mele!
Azi e ultima zi de serviciu... pana pe 28 cand vine urmatoarea
Ieri nu am mai intrat ca am fost la ser, prima zi dupa viroza asta nenorocita...deci am avut treaba si nu am putut intra pe forum... dupa serv am fost si noi in mall baneasa sa mai cumparam niste cadouri ca eram tare in pom la acest subiect... dar macar acum i-am "rezolvat" pe toti... mai putin pe noi 2 dar noua sper sa ne aduca mosu altceva... ce ne dorim noi cel mai tare... un outz iami-iami si un puternic... cei doi sa se indragostreasca, sa se uneasca si sa traiasca fericiti 2 in 1
Dupa excursia prin magazine, am ajuns acasa pe la 11 fara ceva... pana am strans prin casa, spalat vase, facut ceai, facut secs D), s-a facut ora 1... si-uite asa iar am dormit doar 5 ore si ceva si sunt chiauna... Noroc ca BEAU CAFEA ca tot a fost subiectul tema de ieri... deci eu beau cafea, nu ma incurc... ce-i drept doar una pe zi, dar nu trece zi fara sa beau... nu imi pot incepe ziua decat cu cafea.... macar cu atat sa raman dupa ce ca nu mai fumez
Smart, suntem colege de varsta... nu mai era nimeni pe-aici cu 28, dar acum ma bucur ca nu sunt singura
Garga, si eu cred ca ai facut outz
Printesica, si eu am aceeasi problema ca si tine cu laptele... nu-l suport... si tot de mica... nimeni nu ma intelege cum de nu mananc iaurt, smantana etc... mi se intoarce stomacul pe dos numai cand ma gandesc la asa ceva
Lili, bine ca ai fost la doctor si stii ce tratament sa iei. Sa stai cumintica, sa nu faci eforturi acum... pe 4 ian il vei vedea si pe bebe
Azi ma duc la serv, avem program scurt pana la 2... dar cred ca voi pleca mai repede, ca la 1 am programare la epilat
Ruxi asta asa ca-mi place de tine si n-am mai vorbit demult
Ne mai auzim, va pupez!
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- rruxxy
- Platinum member
Maria, te pup
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele....
liliana acum stai cuminitica , ia medicamentele prescrise si o sa vezi ca totul o sa fie bine....
pass, crezi ca ea la 2 sarcini pierdute, ii face bine cafeaua, sa fim seriosi, eu sunt convinsa ca nu, in fine , fiecare isi protejeaza cum vrea sanatatea, dar in cazul ei , eu as zice sa nu mai consume......in fine ,ea face cum crede ca e mai bine pt ea.....
printesica , tu ce mai faci? stai ca o printesa , nu?
fetelor, eu nu cred ca mai intru pana maine poimaine , asa ca profit de ocazie , sa va urez sa aveti parte de un Craciun de poveste, langa persoane dragi , iar Mosul sa va indeplineasca toate dorintele. Va pup pe toate!
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-12-24 08:32:15)
9 ani de copilarie ....
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Craciun linistit Adina, ca fericit cu siguranta ca va fi Te pup!
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- rruxxy
- Platinum member
Adina, Craciun fericit !!!
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor, va multumesc pt urari,
nici eu nu suport laptele, da doar laptele, restul derivatele mananc chiar cu mare placere.....ufff si eu care credeam ca sunt singura nebuna care nu suport laptele simplu (in combinatie cu paste, orez, etc, il suport), dar sa beau eu din cana asa, sau din pahar, cum ba sotul meu seara, chiar ca as vomita instantaneu....
acum chiar ca fug sa-mi fac bagajul....
pa!
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatza! fetele,iar am o listoaie de medicamente:elevit,maltofer,acid folic si aspenter(pe care oricum le luam de vreo 3 luni,cu unele intreruperi)si no-spa-de care mi-a zis dr sa iau si 4-5 pe zi daca e nevoie,numai sa nu ma mai doara burta si iau si utrogestan-2 dimineatza,2 seara... vroiam sa va intreb:s-or da vreunele compensat,pt ca pe mine m-au rupt de bani...sapt trecuta abia luasem magne b6 si vitamina c pe care dadusem vreo 4sute si nu le mai iau,tb sa iau elevit si cel cu fier?e si utrogestanul o gramada...
fetele,dr de la buc e extraordinar de amabil si bine organizat;n-am vazut asa ceva...deja m-a programat acolo pt cele 3 eco din sarcina,triplutest...mi-a zis c-o sa nasc cam pe 21 aug...m-a incurajat mult,desi eu stau cu o teama mare de tot
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|