homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-15

#267 2009-12-24 09:21:06

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

buna diminineata  santa

sunt asa de vesela in dimineata asta. nu am nici un motiv anume. dar pana la urma ii multumesc lui dzeu ca suntem impreuna si ne e foarte bine, avem un copil minunat, suntem sanatosi si nu am avut parte de necazuri mari. de asta sa stiti ca la nul voi aborda cu totul altfel problema bebe. fara atata incrancenare si suferinta. o sa fac toate analizlel pe care mi le recomanda, voi lua TB sau fac teste si o sa ne iubim cand simtim.

gravidutze, aveti grija ce papati acum. digestia emai grea in perioada asta si bebe uneori e mofturos.
liliana, ma bucur ca te-ai linistit. bucurati-va din plin de perioada asta. trebuie sa crezi ca va fi bine si sa incerci sa te linistesti. asta il ajuta mult pe bebe. nu e un mit. stresul determina modificari hormonale care nu fac bine in perioada asta. esti sub utro si aspenter. nu are ce sa se intample. unele senzatii de tensiune in burtica sunt normale si pt ele nu ar trebui sa iei nos-pa.
cocof, ma bucur ca e mai bine puiul si va putea sa il pandeasca pe mosu'. vlad asa vrea. l-a corupt pe tasu' sa nu se culce pana vine mosu'.
garga,myre, ati facut outz in perioada asta frumoasa si plina de semnificatie  goodluck
dupa cum am vazut deja mos craciun exista asa ca nu ramane decat sa il astemtam cuminti. face_tree

va pup pe toate, chiar daca nu v-am scris in parte si va doresc cu tot dragul Craciun fericit lin de liniste, bucurie si speranta!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-24 09:23:55)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#268 2009-12-24 09:22:07

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

buna dimineata fetele... azi mi-am luat prima data temperatura... inca nu a ajuns termometrul cu 2 zecimale... il astept... mi-am luat temperatura cu unul normal digital... fetele care au luat ac...dupa ce ati renuntat la ele, ati avut stari de greata, dureri de cap, de ovare???

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#269 2009-12-24 09:30:35

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nici eu nu am repulsie pt toate produsele lactate, asa ca pot manca branza de vaci praspata cu zahar sau cu smantana, cascavalul si branza feta le suport, insa nu mananc lapte baut in orice fel, iaurt, sana, cas, telemea, si toate derivatele din ele.

ami, eu dupa ce m-am lasat de pastile, in prima luna am avut dureri mari de ovare(mai bine spus de ovarul stang) aproape insuportabile, vreo cateva zile, am avut si o senzatie de lesin ..era cat pe ce sa cad jos din picioare intr-o seara cand aveam durerile alea...

acum imi dau seama ca am avut si niste stari de greata dar nu semnificative..tot in prima luna.

nu mai am vip pe FF....ca ti-as fi aratat ce stari am avut eu pt ca le-am notat.

insa in luna a doua la ovulatie, am avut dureri dar suportabile si cam atat.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#270 2009-12-24 09:33:36

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

printesica, ziceai k in prima luna nu ai avut ovulatie... dar ai avut menstra?
pe grafic ai avut... deci daca ai menstruatie, inseamna ca ai si ovulat...eu asa stiu... la menstruatie elimini ovulul...so, daca elimini ovulul, inseamna ca ai ovulat inainte de a-l elimina... big_smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2009-12-24 09:41:04)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#271 2009-12-24 09:43:17

prigatel
Hero member

printesica a scris:

nici eu nu am repulsie pt toate produsele lactate, asa ca pot manca branza de vaci praspata cu zahar sau cu smantana, cascavalul si branza feta le suport, insa nu mananc lapte baut in orice fel, iaurt, sana, cas, telemea, si toate derivatele din ele.

ami, eu dupa ce m-am lasat de pastile, in prima luna am avut dureri mari de ovare(mai bine spus de ovarul stang) aproape insuportabile, vreo cateva zile, am avut si o senzatie de lesin ..era cat pe ce sa cad jos din picioare intr-o seara cand aveam durerile alea...

acum imi dau seama ca am avut si niste stari de greata dar nu semnificative..tot in prima luna.

nu mai am vip pe FF....ca ti-as fi aratat ce stari am avut eu pt ca le-am notat.

insa in luna a doua la ovulatie, am avut dureri dar suportabile si cam atat.

printzesica branza feta NU e recomandata in sacina, ca si camenbert, branza albastra. si ebine cadaca produsele lactate le procurati de la taran sa fiti foarte foarte sigure ca animalul e sanatos. daca nu sunt recomandate produsele pasteurizate din comert.

andreea, au ajuns cu bin socrii? te-ai mai linistit cu privire la ziua de maine? nu ii cunosc nici pe cosmin si nici pe ei (nu se stie insa niciodata) dar transmite-le si lor din partea mea Craciun fericit!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-24 09:47:05)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

Publicitate

loading...

#272 2009-12-24 09:45:34

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata sunt  f obosita.ieri toata ziua smotru pana la or 21 si apoi mers repede la o cunostinta ca ii era rau .am chemat salvarea care a binevoit sa vina dupa 2 ore.
    astazi trebuie sa si gatesc ptr maine...sper sa fac fata
    merg sa va citesc din urma

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#273 2009-12-24 09:51:24

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

La multi ani !!!!si sa aveti un Craciun plin de bucurii si numai lucruri bune sa vi se intample!!!
Va iumbesc pe toate, hjarta  imi santeti dragi si acum in Ajun va trimit toate gandurile mele bune, va scriu cu multa emotie pentru ca dupa un an care pentru mine nu a fost foarte generos, iata ca luna Decembrie a rascumparat toata supararea din lunile precedente.
Sant foarte foarte, fericita!!! imi vine sa strig de fericire si va doresc la toate sa aveti un Decembrie ca al meu
Lucruri bune care mi s-au intamplat in Decembrie:
- Sotul meu care ne iubeste hjarta
- Am pe bb-le nostru in burtica hjarta  hjarta
- Azi am primit pe e-mail de dimineata rezultatul la Ch Pcr si este "nedetectabil" asa scrie,....adica e negativvvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trombon  trombon  trombon  smile
Doamne iti multumesc si va multumesc la toate ca ati fost si santeti aici cand am nevoie puss

Gargaaaa mult noroc cu noul outz goodluck  goodluck am vb cu barzoiul m-a sunat el de pe mobil  big_smile ca de acum iti da tircoale ca de nu eu i-am zis!!! ii iau gatu' daca nu se intampla pana de Paste! smile  puss
Pasuculeee, Coco puss iubitele mele un Craciunel plin de iubire si secs cum si unde vreti voi!!! puss
Printe mc pt info puss daca te duci in ianuarie sa ne pove cum a fost iar despre sp. Elene Doamna sa stii ca au inceput sa se auda lucruri mai bune cica acum e mai curat si mai bine decat la Cuza ,.... sincer si eu inclin catre dr C.M.
face_tree  face_tree  face_tree  face_tree  face_tree  hjarta

hjarta M&M=S

#274 2009-12-24 09:53:02

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

printe,dar tu ce stari mai ai?eu am incercat sa mananc cate ceva ca tb sa iau gramada de pastile,dar nu prea pot...burta m-a lasat de la no-spa,iar sanii dor rau...
naf tu cum te simti?ai fost la dr,k nu mai retin?eva pastile?

pupici!(eu mai intru,mai plec la bucatarie sa gatesc...)

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2009-12-24 09:55:04)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#275 2009-12-24 10:02:04

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lili, e foarte bine ca ai gasit un medic organizat. Cat despre toate pastilele pe care trebuie sa le iei, stiu ca sunt scumpe dar daca asta il ajuta pe bebe nu trebuie sa te uiti la bani. Renunta la altele si ia-ti pastilele in fiecare luna pentru ca de data asta bebe o sa fie bine. Si te rog fii optimista si nu mai sta cu teama kram

Naf, se vede din randurile pe care le scrii cat de happy esti, ma bucur foarte mult pentru tine si sper ca si aspirantele sa simta cat mai curand ce simtim noi acum.

Eu aproape am terminat curatenia, mai stau putin sa ma odihnesc si ma duc dupa ultimele cumparaturi.

#276 2009-12-24 10:10:43

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Da, au ajuns cu bine socrii si m-am linistit mult, adica, am decis sa am grija de mine si bebe si in rest le rezolvam santa  santa  santa
Am vorbit si cu nasii de cununie si ei ne-au mai zis una alta. Ne-au sugerat sa mergem azi toti la colindat, numai sa vedem

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#277 2009-12-24 11:14:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello

Lili. ma bucur ca ai ajuns la doctor. fa tot posibilul sa-ti procuri medicamentele (nu cred ca se compenseaza vreunul)  kram

almi, menstra nu inseamna obligatoriu si ovulatie. lucrurile sunt f complexe. si se stie ca exista cicluri fara ovulatie care se vor sfarsi si ele cu o menstra

mi-am luat analizele aseara. mi-a iesit ureaplasma pozitv  supa  s-au dus planurile mele de HSG pentru ianuarie. astept menstra si ma apuc de antibiotic  supa

sunt libera azi, am f multa treaba de facut, nu am facut NIMIC pana acum.
va pupacesc si va doresc un Craciun fericit! sa va aduca Mosul ce va doriti mai mult  santa

#278 2009-12-24 11:21:29

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

da fetele,o sa le iau...mi-a luat sotul elevit,utrogestan si tb sa caut si maltofer,restul le aveam;nu mai iau magneb6 si vit c date de dr uscatescu pt.k dansa mi le daduse nestiind ca sunt insarcinata;
rruxxi,bineinteles ca nu ma uit la bani,dar sunt putin dezamagita de sistem in general:ne opresc o gramada din salariu si nu prea beneficiem de nimic...

va pup si va multumesc enorm pt raspunsuri!mai merg sa impachetez o sarma,mai fac si tort,rulada si inc-o praji,dar ma ajuta sora-mea si mami...

garga,spor la treaba!tu nu ai mai avut parca ureaplasma?lasa ca scapi de ea,urata ce e!si eu am scapat usor si chiar o consider vinovata pt avorturile mele,desi dr nu erau prea siguri...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#279 2009-12-24 11:39:01

prigatel
Hero member

ai ma garga! pai cum te-ai pricopsit cu ea? ca parca nu aveai. e vreo problema daca o ai in sarcina sau poate impiedica sarcina?

#280 2009-12-24 11:50:36

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

nu am reusit sa va citesc.
      am musafiri.
      am intrat putin sa va surez un Craciun fercit (IN CAZ CA NU VOI mai avea cand sa intru sa va salut0
       astazi suny la bucatarie,sarmale, ciorba....etc
      va pup si poate voi mai avea timp sa intru
     CRACIUN FERICITptr mamici si viitoarele mamici

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#281 2009-12-24 12:01:55

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

hello,

Pupici, am trecut sa va salut.  puss  par  puss  Merg sa beau o cafea si revin sa citesc din urma,  puss

#282 2009-12-24 12:16:57

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

almi vad ca ti-a raspuns deja garga, dar eu confirm ce a spus ea...

eu am avut un ciclu f scurt de 22 de zile si in general ciclurile f f f scurte sau ff f lungi sunt anovulatorii...iar daca ai menstra nu inseamna ca ai si ovulat...de aceea ti-am sugerat sa faci si teste de ovulatie ca sa vezi daca ovulezi, pt ca poae sa fie o durere ca cea de la ovulatie dar de fapt sa nu ovulezi (cum mi s-a intamplat mie)
Menstra de la ciclul acela a fost total nedureroasa in conditiile in care eu inainte de ac aveam niste dureri de ma urcam pe pereti, si pe deasupra a fost f scurta 3 zile din care in una a curs mai tare.

garga, sincer imi pare f f rau pt ce ti se intampla, dar fruntea sus, asculta ce zice doctorul, fa tratamentul si totul o sa fie bine.

lili..in afara de durerile de sani ..care parca s-au marit si mai mult si sunt f durerosi...mai am doar durerile de burtica dar sunt f rare si nu de f mare intensitate, destul de suportabile. Dar, mi-am luat si eu no-spa, daca o sa ma doara mai tare o sa iau, dar pana acum nu a fost cazul.

In rest, alte simptome nu am...greata inca nu..aaa..ma duc des la baie...ieri cred ca am fost de 15 ori rotfl...si urinez putin, dar f des si simt mai mereu nevoia sa merg big_smile

naf..f emotionant mesajul tau...iti doresc o sarcina usoara, o nastere usoare si un bebe sanatos si frumos  puss

Georgeta, Craciun fericit si tie si iti doresc sa ai bebele tau cat mai repede

In rest, va doresc la toate Craciun Fericit si linistit si sa va bucurati de el alaturi de cei dragi

NAF normal ca o sa-ti spun tot dupa ce merg la doamna doctor si o sa-ti spun daca sunt multumita, iar daca ai sa vrei poti sa mergi si tu la ea.
Sunt de ac parere cu tine in ceea ce priveste Elena Doamna, multe spun ca la Cuza Voda aparatura e mai noua si conditiile mai bune, dar am auzit si f multe vorbe urate despre ac maternitate.
Si cum spuneam anterior, pana la urma rau e in orice spital, conteaza doctorul, si daca am a fiu multumita de doamna doctor, pot sa nasc si la Elena Doamna

App...tu stii ceva de maternitatea aia particulara din Alexandru..langa noul strand, pe malul Bahluiului. Am auzit ceva, ca s-ar fi terminat, oare cat o costa sa nasti acolo?

Ultima oara a fost editat de printesica (2009-12-24 12:29:31)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#283 2009-12-24 12:21:01

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

garga, draga mea, imi pare sincer rau de tot puss par chiar nu meriti ce ti se intampla.

pai cu voi prietenele mele babete de 28 ani vad ca am mai multe in comun: nici eu nu suport laptele, poate daca beau un pahar pe an.

va urez dragelor, un Craciun Fericit, cu pace si caldura sufleteasca si nu va pierdeti speranta, bb va veni cu certitudine la fiecare din voi
face_tree

ps: cozonacii mei n-auiesit, dar oricum m-am asteptat. sunt praf la prajituri  chicot

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#284 2009-12-24 12:29:54

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Garga, imi parea rau dar dupa o cura de antibiotic scapi de ea.

Vreau sa va urez si eu un Craciun linistit alaturi de familii si prieteni. Va pup pe toate, sa va aduca mosul multe cadouri   santa  santa  santa

#285 2009-12-24 12:40:05

prigatel
Hero member

sunt bucuroasa ca am gasit radiouri online cu colinde!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.