Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-34
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14
andreed este bine sa mergi la 2-3 medici...poate exista o sansa ....si fara a avea de suferit bebele toata viata.
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Am mai fost la 2 medici, maine ma mai duc la un ecografist bun sa vad ce zice. Se poate opera dupa nastere, dar trebuie sa vad ce implica
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Am vazut si eu acum pe You Tube cateva filmulete. Intr-adevar, se pare ca poate fi operat dupa nastere si sunt sanse sa fie totul bine dupa. Acum nu stiu in ce masura este posibil lucrul asta la noi in tara... Sa va ajute Dumnezeu si sa gasiti calea cea mai buna.
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
nu e grea operatia;de cazurile de care am auzit andreed s-au rezolvat aici in oras,si avem un spital...vai de noi
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- Andreed
- Addicted member
- Site
LIliana, iti multumesc d einfo, daca poti afla mai multe te rog sa ma tii la curent
- bmihaela
- Hero member
Andreea, medicii ce v-au sfatuit ? Din cate vad, sanse sunt destul de mari ca totul sa se termine cu bine. In situatia asta, cred ca ar fi bine sa reusesti sa ajungi la Bucuresti la un spital bun.
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-12-28 21:09:45)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Medicul meu nu m-a sfatuit nimic deocamdata, ma duc la un 4d la Dr Cioata, pt ca dr Budau este in concediu si in functie de asta luam o decizie. Se pare ca si in Timisoara au fost cazuri de bebei operati si totul a fost bine
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
andre trebuie sa va ganditi si sa cantariti in asa fel incat sa luati decizia cea mai buna atat pt voi cat si pt bebe. Mult curaj, si sa va ajute Dumnezeu in orice ati hotari voi.
coco drum bun si un An Nou cu multe multe bucurii si multi multi bebei. garga poate ti se pare ca vb prostii dar totusi nu crezi ca parerrile alea care spun ca daca trec 48 ore de la aparitia inflamatiei si nu tartezi exista riscul sa devi steril? Adica daca ne gandim sunt fetele alea de la tara care n-au mers in viata lor la un control ginecologic si au droaie de copii dupa ele./ Alea spala si in momentul de fata cu mana in apa rece ca gheata si muncesc de cu z\ori si pana in noapte uneori intr-un frig cumplit. Si nu se mai panicheaza cand le dor p[e ele ovarele, exclama: ma doare pe jos sunt racita. Si le trece si apoi urmeaza iar un copil. Adica nu spun ca tre sa ignoram simptomele dar parca uneori e mai bine sa nu ne mai gadim atat la un lucru care nu este atat de tragic. Si crede-ma din experienta spun ca uneori internetul exagereaza cumplit de mult si panicheaza la fel. In sf, fiecare cu parerea lui, eu decat am facut acum o paranteza.
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Buna fetele, ce mai faceti?
Andreed, sa te ajute Dumnezeu sa fie totul ok cu bebe al tau... Sa stii ca si in Brasov au fost cazuri de bebei nascuti asa, si dupa operatie totul a fost ok.
Noi am fost la socrii de Craciun, am stat de joi seara pana azi de dimineata. A fost cat de cat ok, adica eu nu ma simt prea bine la ei, dar a trecut A venit si pe la noi, mi-a adus vreo 5 fete de masa Si multe dulciuri, asa ca pun pariu ca am deja 65 de kile Asa ca, daca nu raman insarcinata luna asta, ma apuc de Clarinol si de sport - sau cel putin de sport, ca nu se mai poate asa
Am vorbit cu al meu ieri de bebe, si-i spuneam ca parca parca nu ma simt pregatita sa fiu mamica, sunt prea copilaroasa, nu cred ca as putea sa ma dedic 100% unui bebe, si ca nu sunt sigura ca vreau sa renuntam la protectie, chiar daca analiza de secretie de maine iese bine El s-a intristat destul de mult, dar mi-a respectat decizia, asa ca deocamdata ne bazam pe metoda calendarului, si in perioada fertila ne vom proteja suplimentar Apoi, intr-un viitor apropiat (sau mai indepartat) vom vedea daca mai vrem bebe sau nu
Cam atat de la mine, sper ca a venit mosul la toate si v-a adus ce v-ati dorit Pup toate fetele
- bmihaela
- Hero member
Andreed a scris:Medicul meu nu m-a sfatuit nimic deocamdata, ma duc la un 4d la Dr Cioata, pt ca dr Budau este in concediu si in functie de asta luam o decizie. Se pare ca si in Timisoara au fost cazuri de bebei operati si totul a fost bine
Inseamna ca sunt sanse si la voi. Oricum e o situatie foarte dificila. Chiar nu stiu ce as face in locul vostru. Cand ai scris primele mesaje am crezut ca e vorba de ceva care nu ar putea fi reparat. Sper ca Dumnezeu va va arata calea cea dreapta.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Miha, poate fi reparat, tocmai citeam cazuri in care s-au nascut copii si cu ficatul afara....si ma rog la doamne doamne
- bmihaela
- Hero member
Andreed a scris:Miha, poate fi reparat, tocmai citeam cazuri in care s-au nascut copii si cu ficatul afara....si ma rog la doamne doamne
Oricum bebelu vostru e un luptator; a dovedit asta pana acum si va lupta si de-acum inainte. Sper ca maine sa aveti vesti bune.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
andreed, e tare, tare trist ce ti se intampla
savannah, imi pare rau ca te-am speriat. eu am avut ghinonul sa urce infectia. in principiu BIP se manifesta prin dureri in abdomenul inferior. la mine este continua durerea si se accentueaza cand merg, fac miscari mai bruste, stau in frig. simt ca organele din abdomenul inferior sunt sensibile si umflate, nu stiu cum sa explic. eu zic ca nu e cazul de panica la tine. sunt persoane care traiesc ani de zile cu infectia asta si ramne localizata in vagin, nu urca. du-te la doc pt tratament dupa sarbatori, o sa fie bine si sa ceri reteta si pt sotul tau daca doc nu se sesizeaza oare bat campii daca presupun ca la mine s-a intamplat in urma recoltarii pt Pap? la cateva zile dupa au inceput simptomele. poate bat campii dar m-am gandit si la asta. scuze ca ma intorc mereu la problema mea dar am reusit sa ma sperii f tare sa stii ca incerc sa nu citesc pe forumuri, articole de pe siteuri pt femei etc... citesc pe siteuri f serioase. ureaplasma pe cuvant ca nu m-a speriat si nici alte bazdaganii pe care le-am avut pana acum dar asta a reusit sa bage spaima in mine. stiu ca pe la tara nu se tine cont prea mult, stiu si ca tigancile au fertilitate de invidiat... norocul lor. noi ( eu si sotul meu) avem insa diverse probleme deja si inca una in plus nu e de dorit. faptul ca 1 femeie din 10 devine sterila sau are o sarcina extrauterina dupa 1 episod de BIP nu suna prea optimist, nu?
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
andreed trebuie sa luati o hotarare foarte buna. dar, ideal ar fi sa ajunge-ti si la Bucuresti la un medic bun. eu , iti recomand pe d-na dr CEZARA BUCUR. de la sp.GIULESTI, are si cabinet particular.daca te intereseaza iti pot da adresa si nr.de tel al dansei sa vorbesti cu dansa la tel..daca ii explici te va primi imediat....in functie de decizia pe care voi o luati dansa pe 4 ianuarie este la cabinet...
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
andreed imi pare asa de rau... dar trebuie sa speri, sa mergi la cat mai multi doctori si abia apoi sa iei o decizie... sunt multe cazurile in care se termina cu bine pt ca intalnesti doctorul potrivit...
stiu ca nu se compara situatia dar sa iti povestesc ceva pt incurajare: am suferit cumplit 8 ani din cauza unor probleme la inima, pt ca toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu se trateaza (si am fost la muuulti) pana am intalnit intamplator medicul care m-a vindecat definitiv printr-o interventie nu ff grea... si medicul care mi-a schimbat viata nu avea decat 36 de ani... daca nu ma vindeca nici macar nu puteam incerca sa fac bebe acum... si crede-ma ca la un moment dat nu mai speram nimic... deci exista si minuni, si rezolvari, medicina a evoluat f mult, depinde insa cine o practica...
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
pupici la toata lumea
garga ce e BIP?.....am citit in urma dar nu am inteles
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- bmihaela
- Hero member
gargarita a scris:andreed, e tare, tare trist ce ti se intampla
savannah, imi pare rau ca te-am speriat. eu am avut ghinonul sa urce infectia. in principiu BIP se manifesta prin dureri in abdomenul inferior. la mine este continua durerea si se accentueaza cand merg, fac miscari mai bruste, stau in frig. simt ca organele din abdomenul inferior sunt sensibile si umflate, nu stiu cum sa explic. eu zic ca nu e cazul de panica la tine. sunt persoane care traiesc ani de zile cu infectia asta si ramne localizata in vagin, nu urca. du-te la doc pt tratament dupa sarbatori, o sa fie bine si sa ceri reteta si pt sotul tau daca doc nu se sesizeaza oare bat campii daca presupun ca la mine s-a intamplat in urma recoltarii pt Pap? la cateva zile dupa au inceput simptomele. poate bat campii dar m-am gandit si la asta. scuze ca ma intorc mereu la problema mea dar am reusit sa ma sperii f tare sa stii ca incerc sa nu citesc pe forumuri, articole de pe siteuri pt femei etc... citesc pe siteuri f serioase. ureaplasma pe cuvant ca nu m-a speriat si nici alte bazdaganii pe care le-am avut pana acum dar asta a reusit sa bage spaima in mine. stiu ca pe la tara nu se tine cont prea mult, stiu si ca tigancile au fertilitate de invidiat... norocul lor. noi ( eu si sotul meu) avem insa diverse probleme deja si inca una in plus nu e de dorit. faptul ca 1 femeie din 10 devine sterila sau are o sarcina extrauterina dupa 1 episod de BIP nu suna prea optimist, nu?
Garga, sa inteleg ca suspectezi ca ai fi putut contacta ceva de la medic ???
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
garga o fi si ce zici tu, dar tu poti face parte si din celelalte 9 nu? deci ai 9 sanse din 10 sa faci bebe si doar 1 sa nu faci? eu nu vreau sa te tachinez, eu de felul meu pana nu vad cu ochii mei nu cred, si sa stii ca asta conteaza foarte mult!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|