homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-35

#647 2009-12-28 21:54:09

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

gargarita a scris:

andreed ba bucur ca sunt sanse. Doamne- Doamne o aiba grija sa gasiti rezolvarea  rugaciune

asa-i smart, sper sa fiu una din cele 9 cazuri fericite... dar la cat noroc am eu cand vine vorba de probleme ginecologice si facut copii... multumesc de incurajare (asa am luat-o, drept incurajare nu tachinare smile )

camy, BIP e boala inflamatorie pelvina , in engleza, pentru cine e interesat de mai multe informatii, PID (pelvic inflammatory disease) sau , mai incomplet spus, anexita
tu cum mai esti? cand repeti analizele?  kram

mihaela, nu... ma gandesc ca e posibil ca recoltarea din col sa fi contribuit la ascensionarea ureaplasmei. asta si pt ca a fost cea mai violenta recoltare pt pap din viata mea. am avut spotting 2 zile dupa. stiu ca nu e ceva anormal dar mie nu mi s-a mai intamplat pana acum.

Eu am cam pierdut firul... dar tu ziceai ca scapasei de ureaplasma... a reaparut ?

#648 2009-12-28 21:58:39

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

andreed,dar initial,cand ai  venit de la dr pareai f deznadajduita si cu gandul ca nu mai sunt sanse;probabil dr tau te sfatuia sa renunti la bb,nu?
stiu ca multora dintre dr gine,mie mi s-a intamplat la ambele sarcini,li se pare cel mai usor si mai putin dureros sa ne indrepte spre avort;chestia asta ma deranjeaza cel mai mult la acesti dr...sunt inumani!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#649 2009-12-28 21:59:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da mihaela. am avut, am scapat si acum am iar.ureaplasma face parte din flora normala a vaginului. uneori se inmulteste si devine patogena, caz in care iese la analize si se considira infectie. cam la fel ca la candida.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-12-28 22:00:22)

#650 2009-12-28 22:00:28

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu am inteles ca inca nu a sfatuit-o nimic doctorul... Sau am inteles eu gresit?  nustiu
Garga, ai inceput deja tratamentul pentru ureoplasma?

Tu cum te mai simti, liliana? Te-ai mai linistit vrun pic?  puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#651 2009-12-28 22:04:35

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

am o intrebare.
eu banuiesc ca ovulatia sau spargerea foliculului in sine s-a produs pe la pranz. adica am avut o secretie mai maroniu foarte deschis. nu e la fel ca luna trecuta dar a fost secretie colorata. noi in ultimile 2 zile am prestat la greu si daca n-o sa mor de somn pana imi apara sotul, probabil prestam si asta seara. intrebarea mea este daca in noaptea asta mai e de folos odata ce s-a s[part outul  chicot
ca daca nu  mi-ar fi mi-ar prinde bine o zi de pauza, dupa atatea siluiri la care ma supune al meu  rotfl2 care e mai rau ca mine.

blue  par zic astia la tv ca ninge iar. o sa te chem eu sa ma ajuti la dat zapada si impusti 2 iepuri: 1 ca slabesti tu si 2 iti raman eu datoare. ce zici te bagi?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-12-28 22:06:34)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#652 2009-12-28 22:06:29

bmihaela
Hero member

gargarita a scris:

da mihaela. am avut, am scapat si acum am iar.ureaplasma face parte din flora normala a vaginului. uneori se inmulteste si devine patogena, caz in care iese la analize si se considira infectie. cam la fel ca la candida.

Offffffffffffffffffffff; sa scapi repede de lighioana... puss  O sa ma duc si eu luna viitoare sa-mi mai fac vreo lama ca au trecut deja vreo 3 luni de la ultima... desi nu mai prea am nici o tragere de imima... supa

#653 2009-12-28 22:08:19

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Andre daca mai sunt sperante nu te da batuta, lupta pana in ultima clipa!!! esti tanara si poti duce la bun sfarsit sarcina!!! de ce nu te duci si sa Sas? am inteles ca e bun.... si al Grigoras... sa vezi ce zic si ei....
te rog nu te da batuta daca sunt sanse!!!
eu ma rog in continuare pentru tine si pentru bebele tau, sa va aiba DD in grija si sa va dea sanatate la amandoi si sa fiti puternici
mai mergi si la alti doctori buni, poate chiar la Bucuresti, dar mai incearca si la astia mari din tm...
sa ai putere sa iei cea mai buna decizie!!!
daca ai nevoie de ajutor poti sa imi spui ca eu sunt aici langa tine... daca vrei iti pot da si nr meu de tel si ma poti suna daca vrei sa merg cu tine sau pentru orice ai nevoie... vreau sa stii ca sunt langa tine si ma rog pentru tine si bebele tau si sunt convinsa ca veti fi bine amandoi kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#654 2009-12-28 22:10:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ma bag smart, cum sa nu puss
Am dat si la socrii, ieri toata dupamasa, si am facut si 2 oameni de zapada mai mari decat mine big_smile
Dar deocamdata dau o tura pe bicicleta de camera, sa vedem cum ma descurc...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-12-28 22:10:50)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#655 2009-12-28 22:11:49

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

blue,mersi de intrebare...eu sunt binisor;ma cam doare burtica,desi am luat un no-spa si nu as mai lua;ma cam ingrijoreaza,ca zilele astea chiar nu prea am facut mai nimic,am stat mult la pat...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#656 2009-12-28 22:12:01

gargarita
Moderator

miha, mi la lama mi-au iesit doar leocite rare. dar alea ieseau si cand culturile erau negative. deci nu cred sa fie suficienta lama

blue, astept menstra...

lady, ar trebui sa fie suficient, dar daca va mai tine, iubiti-va si azi smile

#657 2009-12-28 22:15:35

bmihaela
Hero member

gargarita a scris:

miha, mi la lama mi-au iesit doar leocite rare. dar alea ieseau si cand culturile erau negative. deci nu cred sa fie suficienta lama

blue, astept menstra...

lady, ar trebui sa fie suficient, dar daca va mai tine, iubiti-va si azi smile

Ziceam asa, generic; vreau sa fac si separat pentru cele 2 lighioane si papanicolau ca a trecut un an si de la el... L-am facut cand ne-am apuct noi de bebe  supa

#658 2009-12-28 22:19:34

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Andreed - imi pare extraordinar de rau si sper ca totul sa se rezolve..si cred ca se poate rezolva..Iti zic din toata inima sa mergi la un doctor bun sa vezi ce te sfatuieste sa faci.Ai incredere si o sa fie bine!!Sa te ajute Dumnezeu!!O sa ma rog pentru tine!!
Garga - normal..in cazul nostru nici o raceala minora nu este binevenita..nimic care sa amane "proiectul bebe".Of Doamne nu credeam ca o sa fie asa de greu sa raman sad.Revenind la subiect..eu cu ceva timp in urma am facut o inseminare..in urma cu 3-4 luni aproximativ..si cred ca am avut ureaplasma asta atunci.Recunosc ca nu prea stiam de capul meu si nici nu am considerat ca este necesar sa invat lista cu analize pe care trebuie sa o fac si sa ii propun doctorului sa mi-le faca.Normal este ca doctorul sa iti spuna ce sa faci pas cu pas ca doar nu o face pe gratis sau din obligatie.Acel doctor incapabil..care mi-a facut inseminarea,nu mi-a facut nici-o analiza de genul..chlamydia,ureaplasma etc.. inainte de inseminare,plus ca mi-a facut si niste instilatii..iar dupa ce am terminat cu toata povestea asta am fost la alt doctor..care mi-a zis sa fac si analiza pentru chlamydia..si ce credeti?..mi-a iesit pozitiv.Iar dr imi facuse instilatii si inseminare in timp ce eu aveam chlamydia si probabil si ureaplasma asta..Din acest motiv imi este frica sa nu fi facut complicatii.. sad

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#659 2009-12-28 22:21:35

smart lady
Addicted member

merci garga , probabil ca si in seara asta facem prostioare.

#660 2009-12-28 22:23:51

bmihaela
Hero member

Savannah a scris:

Andreed - imi pare extraordinar de rau si sper ca totul sa se rezolve..si cred ca se poate rezolva..Iti zic din toata inima sa mergi la un doctor bun sa vezi ce te sfatuieste sa faci.Ai incredere si o sa fie bine!!Sa te ajute Dumnezeu!!O sa ma rog pentru tine!!
Garga - normal..in cazul nostru nici o raceala minora nu este binevenita..nimic care sa amane "proiectul bebe".Of Doamne nu credeam ca o sa fie asa de greu sa raman sad.Revenind la subiect..eu cu ceva timp in urma am facut o inseminare..in urma cu 3-4 luni aproximativ..si cred ca am avut ureaplasma asta atunci.Recunosc ca nu prea stiam de capul meu si nici nu am considerat ca este necesar sa invat lista cu analize pe care trebuie sa o fac si sa ii propun doctorului sa mi-le faca.Normal este ca doctorul sa iti spuna ce sa faci pas cu pas ca doar nu o face pe gratis sau din obligatie.Acel doctor incapabil..care mi-a facut inseminarea,nu mi-a facut nici-o analiza de genul..chlamydia,ureaplasma etc.. inainte de inseminare,plus ca mi-a facut si niste instilatii..iar dupa ce am terminat cu toata povestea asta am fost la alt doctor..care mi-a zis sa fac si analiza pentru chlamydia..si ce credeti?..mi-a iesit pozitiv.Iar dr imi facuse instilatii si inseminare in timp ce eu aveam chlamydia si probabil si ureaplasma asta..Din acest motiv imi este frica sa nu fi facut complicatii.. sad

Nu esti singura careia i-a iesit chlamydia pozitiv dupa instilatii... mai sunt si eu pe-aici cu o poveste din asta...

#661 2009-12-28 22:24:55

gargarita
Moderator

n-ai fi singurul caz savanah care pateste asta  supa  nu marefer la mine, dar sunt mai multe fete pe forum care au facut HSG si instilatii fara analize inainte   neutral

LE exact ce ziceam, mihaela. si nu numai tu

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-12-28 22:25:49)

#662 2009-12-28 22:26:03

Savannah
Full member

Off..Miha..pai si dupa ce s-a intamplat??
Suna ingrozitor Garga..niste doctorii..de care intr-o oarecare masura depinde viata ta isi bat joc in halul asta si nu stiu niste lucruri minore si banale si care iti pot distruge viata supa

Ultima oara a fost editat de Savannah (2009-12-28 22:28:31)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#663 2009-12-28 22:27:21

smart lady
Addicted member

fetelor eu ies, ma bag in pat.

andre , draga mea nu stiu ce sa-ti spun, decat ca trebuie sa fiti tari si sa ganditi de o mie de ori si sa taiati o singura data. Numai voi 2 putweti lua o decizie buna, si sunt sigura ca o s-o luati pe cea corecta. Mai consultati dr, diferite pareri si apoi vedeti ce aveti de facut.

Pentru toate va urez ca noaptea sa va fie sfestnic bun puss, sa va alunge gandurile rele si sa va lumineze sufletele.

#664 2009-12-28 22:27:29

bmihaela
Hero member

Savannah a scris:

Off..Miha..pai si dupa ce s-a intamplat??

Am facut tratament si dupa am facut hsg care a aratat ca ar fi desfundate trompele... Dar uite ca timpul tot trece fara nici un bebe...

LE: oricum fetele, daca nu va gaseam pe voi... muream proasta...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-12-28 22:29:11)

#665 2009-12-28 22:30:03

Savannah
Full member

si oare trompele au fost infundate din cauza asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.