homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-55

#1027 2009-12-31 11:22:36

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

andreea lasa pansamentul..ca nu vezi nimic....sincer...e doar un punct ...nimic mai mult.....
incearca sa mananci ceva usor....ca sa nu mai fi balonata...e mai bine sa eviti putin balonarea....sa nu ai contractii...dar cel mai bine e sa te relaxezi....gata......ce s-a intamplat s-a intamplat......o sa fie totul bine o sa vezi

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1028 2009-12-31 11:25:41

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

fetelor apropo de secretie... la mine ieri a fost ff abundenta.... cremoasa si am azut un firicel rosu... la un moment dat a fost ffff putin spre roz-pal.... si dupaia ma vazut ca era o patuta mica-mica (cat un bob de orez) de sange, era un chegulet mic de tot... oare de la ce? ieri am stat cam mult in picioare si am facut mancare cu mama si seara am facut tiramisu... pana la 1 jumate noaptea... ma durea si spatele de atata stat in picioare...

poate de aia si cheguletul ala...

andre rodnar nu am vrut sa va supar .... imi cer scuze kram si promic ca voi fi mai optimista happy

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-31 11:27:59)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1029 2009-12-31 11:30:25

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

trece-ti in grafic. s-ar putea sa se transforme in zilele urmatoare in creamy sau egg si sa faci outzul. nu cred ca cheguletul e de la stat in picioare, dar daca nu se repeta si nu a fost mult nu e nimic grav.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1030 2009-12-31 11:41:05

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

prigatel a scris:

trece-ti in grafic. s-ar putea sa se transforme in zilele urmatoare in creamy sau egg si sa faci outzul. nu cred ca cheguletul e de la stat in picioare, dar daca nu se repeta si nu a fost mult nu e nimic grav.

ms priga puss

dar cum sa trec in grafic? creamy? ca era asa mai consistent...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1031 2009-12-31 11:59:19

prigatel
Hero member

nera, inteleg ca era alba si cremoasa, chiar daca mai groasa (sa zicem ca o crema de corp dar mai groasa, mai consistenta) nu cu aspect branzit, sfaramicios, nu? daca e ca in prima varianta, treci creamy. se va fluidiza in zilele urmatoare.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

Publicitate

loading...

#1032 2009-12-31 12:22:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello inainte de treaba smile

andreed, si eu presimt ca la tine va fi fetita (desi cand ai ramas as fi zis ca e baiat tongue)

almi, cu ranga? rotfl

garga, mie imi pare rau, chit ca te asteptai tu sau nu sad puss

printesica, da, acu imi amintesc ca mi-ai zis de dr cihodaru... is blonda io dumbom cat despre intepaturile alea, si eu le-am avut... nu f accentuate, la fel ca ruxxy (noi 2 ne asemanam la sarcina, vad), dar au fost acolo

tre sa ma apuc de bucatarit si nu prea am chef... plus ca ma seaca, am facut racitura de curca si nu s-a prins, tre sa bag gelatina sad de craciun am facut de porc... intr-o ora era strong...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1033 2009-12-31 12:31:17

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

da katami, cu ranga... nu mai stiam ce sa fac de la mancarime! tongue

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1034 2009-12-31 12:39:14

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Katami, tot ce imi doresc e sa fie sanatos/ sanatoasa rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1035 2009-12-31 13:17:22

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

neata! pardon....hola
nu rezist sa nu intru sa va citesc, nu tot, dar vreo 2 pagini tot am citit

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1036 2009-12-31 13:23:40

prigatel
Hero member

hola, hola spanioloaico!

#1037 2009-12-31 13:29:47

Almi Ingerash
Addicted member

salut cocof! imi place puiul tau! lol
priga, am scris ieri k am nedumeriri la detectarea secretiei... daca poti si vrei sa ma ajuti si tu... ce parere ai despre ce am descris aseara? ms puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2009-12-31 13:31:21)

#1038 2009-12-31 13:31:17

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

katami, cred ca am devenit si eu blonda...n-am inteles ce ai vrut sa zici. Adica, ai avut intepaturi f rare cum am eu de 4 zile? Eu eram nedumerita ca nu am dureri de 4 zile, au fost doar cateva intepaturi f slabe si rare(2-3 pe zi cred). Iar sanii nu ma mai dor, ii simt doar umflati.

coco, ola  happy

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1039 2009-12-31 13:38:15

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetele !
garga, daca tot n-ai nici o asteptare iti doresc sa fie ... cum nu te astepti! par
printe asa ai avut tu acum cand ai ramas cu bebe? mama mama iar numar zilele pana pe 11 cand ar trebui sa-mi vina. daca ai dreptate mama ce chef fac!!!!!!!!!!  normal ca sunteti toate invitate.

acum daca voi ma sfatuiti cu bioclinul ala gel, ce e asta? gel de ingiena intima? ca eu n-am folosit niciodata asa ceva.

acum sunt foarte bucuroasa: mi-a iesit tiramisu delicios. nu-mi vine sa cred ca a iesit asa bun, tocmai mie, care nici macar un amarat de chec nu-mi iese. deja sotul meu a papat o trime din ea. creca si el saracu e mirat ca mi-a iesit in sfarsit ceva dulce dupa atatia ani! chicot

coco querida, cu cin' ne inseli tu p-acolo? sper c-am scris bine ca nu le am  chicot

priga termina acolo cu pregatirile tale ca trimit avionul personal sa te aduca aci la mine sa faci repetir la ce facusi la tine,da?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1040 2009-12-31 13:43:50

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna ieri toata ziua am stat la bucatarie .nu am mai avut cand sa intru . nu am citit ce ati mai discutat ieri si astazi.
  Trecerea intre ani il petrecem acasa.Singurul an cand nu am dispozitie sa plec din casa mea la restaurant sau la atlcineva acasa , sa ne distram.Sunt cu sufletul la gura ce imi va spune dr pe 4 ianuarie si ce rezultat voi avea la cariotip.
   Poate ma intelegeti sentimentul pe care il am si nu se poate ...imi doresc sa fiu mama ...nu stiu daca se poate...sotul de la un donator secret spermatozoizi buni , nu accepta....eu daca pot tine o sarcina (nu pe cale naturala ci  fertilizare)..dr ia spus sotului ca si daca se opereaza de varicocel sansele sunt 50% sa se imbunatateasca ...
   Noul an il voi intampina acasa cu gandul la copilul pe care il astept ....de fapt am luat o pe acest drum acum ceva ani (prim data au fost 2 ani  pauza 3ani  iar in prezent de 3 ani)  deci 5 ani petrecuti pe holurile spitalelor.

Va multumesc ca m-ati primit in familiile voastre , mi-am descarcat sufletul in fata voastra , m-ati sprijinit si m-ati ajutat sa trec mai usor peste problemele pe care le-am avut si pe care le am .Inseamna foarte mult sa deschiz calculatorul dimineata atunci cand simti ca nu mai rezisti si sa vezi ca din fiecare coltisor al tarii sunt persoane care te sustin moral si te bucuri, cand vezi ca intra-devar le pasa si te inteleg
  Va pup dulce si va doresc tuturora ca anul ce va veni sa ne gaseasca sanatoase pe noi si familiile noastre si  cu speranta ca vom tine si noi in brate mai devreme sau mai tarziu pruncul nostru.

LA MULTI ANI!!VA pup dulce   puss  par  puss  par  puss  par

Distractie frumoasa. goodluck .eu acum voi intra iar la bucatareala mai am cate ceva de facut. nu stiu daca mai am timp sa intru . puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1041 2009-12-31 13:50:10

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Noi vrem sa iesim sa iau niste saleuri de la o cofetarie, sper sa mai gasim rotfl  si dupa ai ne odihnim pentru petrecerea de diseara
Inainte de asta trec pe la mama sa iau ce a pregatit pentru noi

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1042 2009-12-31 13:50:42

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Georgi ce frumos ai scris kram

Printesica, iar esti stresata? smile Linististeste-te ca bebe tau e ok.

Eu sunt plina de nervi. Am mancat si eu putin, mi s-a facut imediat rau si am si varsat sad Plus ca mi-am rupt ciorapii si nu mi-am luat de rezerva asa ca nu pot sa ma imbrac cu rochita cu care voiam  skitarg Trebuie sa ma uit prin sifonier sa vad ce aleg, noroc ca ne imbracam normal ca altfel.....

Nu stiu daca mai intru azi, asa ca vreau sa va doresc si eu un an cat mai bun, plin de realizari si sanatate. Sa vina bebeii multi doriti la toate.
LA MULTI ANI !!!  party  party  party

#1043 2009-12-31 13:52:36

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

george, ce frumos ai scis. s-a zbarlit parul pe mine. La multi ani si voua, si noul an sa va aduca intr-un fel sau altum copilul mult visat puss

printe am uitat sa scriu in legatura cu ce ai descris tu de secretie legat de laptele de corp. crezi sau nu, nu folosesc si deci nu stiu cum arata chicot  big_smile
acu tot nu vad c-ar avea miros diferit fata de inainte, si e un pic cremoasa, asa ca o budinca sa zic. scuzati asemanarea taman acu, dar altceva nu-mi vine. aaa si daca o indint nu se frange sau rupe, se intinde pur si simplu.asa ai avut si tu?

vad ca sunt singura p-aci. ies si eu sa-mi fac baie, unghii, alea alea.
doamnelor, ca urez o petrecere minunata , un an mai bland, fara crize financiare sau politice, dar mai presus de toate va urez bebei la toate, si pentru andre, printe , katami, lili, naf,camy, ruxxy, allyna si toate cele care aveti bb in burticuta va urez sa fie cei mai sanatosi si voinici LA MULTI ANI!

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-12-31 14:48:00)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1044 2009-12-31 14:53:05

Almi Ingerash
Addicted member

georgi esti o dulcica! prin cuvintele tale, ne-ai atins la punctele sensibile (la inimioara)
eu la acest topic nu m-am bagat de mult... nici o luna nu am... dar ma bucur ca v-am gasit inca din prima luna in care ne-am hotarat sa lucram la un bebe... am invatat multe de la fiecare dintre voi... am plans kiar (cu toate ca sunt noua) de fiecare data cand am citit vestile proaste, chiar daca poate nu am scris atat de mult cat as fi vrut si nu am aratat ca sufar alaturi de voi... am incercat sa va incurajez si sa nu va arat k ma doare si pe mine durerea voastra... imi pare bine ca m-ati primit in "familia" voastra, imi pare bine ca toata lumea de aici este unita si ca ne incurajam unele pe celelalte oridecateori avem probleme si de asemenea sper ca in voi sa pot gasi prietenie adevarata...chiar daca nu ne cunoastem decat din ceea ce scriem aici.. uneori e mai bine sa iti faci prieteni pe care nu ii cunosti fata in fata, dar cu care ai ce sa discuti, de la care ai ce sa inveti, decat sa duci prietenii de ani de zile si la un moment dat sa se termine totul brusc si sa nu stii de ce nu ramane loc de buna ziua intre tine si asa-zisii prieteni cu care in urma cu 2-3 luni te aveai ca fratii...
sper ca alaturi de voi in anul ce urmeaza sa imi traiesc si eu bucuria de a avea un bebe, si sper ca toate fetele care isi doresc un bebelus sa anunte teste pozitive de sarcina, incepand chiar cu primele zile ale anului..
va doresc din inima un an plin de bucurii, toate dorintele sa devina realitate si primele secunde ale lui 2010 sa va gaseasca cu persoanele dragi alaturi... va pupacesc dulce pe fiecare si va iubesc mult! puss kram

#1045 2009-12-31 15:05:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

pup si eu fetele, inainte sa trag un pui de somn... puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.