Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-57
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14
Priga, ce faci.... Noi ne-am intors la hotel pentru o scurta pauza...am fost la12 noaptea in piata Catalunya, am mancat cele 12 boabe de struguri ...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Neata,
La multi ani!
garga, ce matinala esti..ai petrecut singura asta noapte?
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
printe, m-am culcat la ora 1 ca pensionarii
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- Andreed
- Addicted member
- Site
Noi pe la 5 ne-am intors acasa.A fost foarte frumos, ne-am simtit extraordinar de bine
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Me too, me tooo, tot pe la 1 am inchinat si eu stafeta, :sova:Garga La multi aniii dragutelor, sa va impliniti toate dorintele!!!La multi ani in 2010!
Printe mersic mult de tot, da ma intereseaza dr M.C. am deja emotii pt tine abia astept sa vii cu vesti bune si cu pozuta lui bb, cat despre dureri iti spun si eu ca nici la mine nu s-au manifestata mai mult de 3 zile si au fost suportabile nici eu nu prea am apelat la no-spa, doar o data am luat, deci stai linistita si nu te mai ingrijora te astept cu vesti, ma voi gandi luni la tine eu vreau sa ma duc la dr dar la 8 s. mai astept nu ma grabesc pt ca sant f sigura ca totul este bine, ma si simt bine si vreau sa inteleg ceva cand il vad la eco si pe mina ma omoara sanii simt efectiv uneori ca mi se vor rupe din piept, dar rezistam nu-i bai
Garga nu stiu daca mai retii dar eu cred ca iti aduci aminte ca si eu am fost diagnosticata cu Bip,... si mi s-a dat un tratament oarecare cu antibiotic care nu m-a ajutata cu nimic, practic Bip este o denumire la general,.... mai tarziu am descoperit ca am Ch,... si asta era de fapt Bip-ul meu, probabil si la tine trebuie sa fe o cauza mai exacta care determina inflamarea pelviana,... cat despre tratament dupa ureche si eu la fel am facut, ultima oara am luat tratament pt Ch fara sa am aprobarea unui medic si am avut noroc, sa ai incredere si multa bafta sa scapi cu bine si din incercarea asta!!! si eu am avut mai multa incredere in informatiile care le-am cules de pe la voi decat de un dr.... care mi-a luat banutul dar nu m-a ajutat cu nimic. Te astept cu bb in 2010 Cata mc de info cu cabinetul particular MC super daca este in Pacurari ca e la 2 pasi de mine!! sper ca bebelinul este inca in burtica la tine dar de acum are liber nu?!! Nastere usoara, mai ai atat de putin!! Lili ce mai faceti tu si bebicul? santeti bine? Noi de Sarbatori am mers din casa in casa si apoi am ajuns acasa mare lucru nu am facut de mancare nici eu ,..doar o salata beouf, care si aia a iesit sarata da noi sa fim sanatosi!! Va imbratisez si pupic pe toate cu drag si pe iumbitele mele petrecarete Cocofanu' si Pasanu' sa aveti numai bucurii si sa va tineti de prostii!!!,..ca si pana acum
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-01-01 13:54:06)
M&M=S
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- dirida
- Insomniac member
garga stai bine .
eu am adormit la 11 si am ratat 12. M-am trezit pe la 12 si cateva minute cand a inceput telefonul sa sune. Toti erau afara la artificii, numai eu dormeam in casa (dar nu s-au indurat sa ma trezeasca ). Apoi m-am culcat la 3 pt ca a tb sa stau la friptura si tort.
naf, si eu abia astept sa ajung luni la control. tu esti linistita pt ca ai fost deja un control, la mine ar fi primul dupa ce am aflat. Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine. Dupa ce ies de la control am sa scriu aici mai multe detalii. M-am mai linistit cand mi-ai spus ca nici tu nu ai avut dureri mult timp. Dar greturi ai? eu n-am nimic nimic. Daca nu ar fi sanii care nu ma dor chiar tot timpul, dar noaptea cel mai tare, si dusul des la baie ai zice ca nu's insarcinata
Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-01 13:57:15)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Printesica, la mine greturile au inceput la 7 saptamani
- dirida
- Insomniac member
mama mea mi-a spus ca ea nu a avut greturi deloc la nici unul din noi, poate o mostenesc si n-am deloc .
- Andreed
- Addicted member
- Site
Poate vei avea si tu norocul asta, cine stie!
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- dirida
- Insomniac member
la secs inca nu, doar daca ne da d-na doctor unda verde, pana atunci ma/ne abtinem. Dureri de cap nici eu nu am si nici n-am avut. Se pare ca ne cam asemanam la sarcini
app, poate organizam odata o intalneala si cu katami, dar dupa ce naste ea si se mai linistete cu bebicu'. Mai e cineva de prin Iasi pe aici, in afara de noi 3?
- dirida
- Insomniac member
eu n-as astepta 3 luni, e o radiografie la masea, nu generala. La mine, cand a fost vb de radiografie stomatologul mi-a zis ca o luna e suficient, insa in cazul meu am renuntat pt ca eram la ovulatie cand ar fi tb sa mi-o faca, si uite ca am facut bine pt ca s-a si prins.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|