Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-71
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14
hello fetele,
am revenit si eu. Am ajuns acasa la mine ..home sweet home. Am gatit niste spaghete si deja ma simt obosita.
Merg sa citesc din urma.
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
eu as fi jurat ca aseara am facut outz dupa simptome, dar vad ca temperatura nu o confirma. durerile anterioare care banuiam si eu ca sunt BIP au disparut de la sine si totul este ca inainte. oricum pe 12 tot ma duc la medic sa vedem de ce nu reusim totusi. deja avem un an.
tot nu stim nimic de ruxy? stie cineva pt cat timp au internat-o si ce diagnostic i-au pus? eu am facut asa pe la 5 luni si ceva, dar a luat mama tratament, a stat o sapt in spital. la 7 luni au internat-o iar pt aceleasi proceduri insa nu m-am mai lasat pacalita. deci ruxy, o sa treaca cu bine.
Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-01-03 15:28:43)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
La Ruxy i-au spus ca nu sunt normale contractiile pe care le are si o interneaza pentru supraveghere
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
ma bucur Andreea ca esti mai linistita;Doamne Doamne va face o minune si va fi totul bine;
pt bronsita asta mi-a dat vit.C si tarosin pt ca tusesc f puternic si cand expectorez deja am vazut firicele de sange;
va pup pe toate abia astept sa mai vad teste pozitive la voi
- Andreed
- Addicted member
- Site
Myre , azi sunt mai linistita, trebuie sa fiu asa pt bebe. Ne rugam la doamne doamne si sunt sigura ca va fi bine. Ceea ce ma nedumereste este ca sarcina mea este prea mica sa i se puna un astfel de diagnostic
- Sandrutz
- Full member
- De la: Romania - Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-25
hello naf naf ... durerile de cap sunt simptome la inceput de sarcina? poti sa imi enumeri si mie inca cateva ? asa , generale ? pupi
Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za
- dirida
- Insomniac member
asa, am resusit sa recuperez, dar nu mai tin minte sa scriu la toate .
smart, maria, din cate am citit aveti aceleasi simptome pe care le-am avut si eu inainte sa aflu ca sunt graviduta, deci in curand o sa avem 2 teste ++. Poate faceti amandoua in ac zi, ca sa fie cu noroc ca la mine si lili
Sandrutz, bine ai venit printre noi. Vroiam sa-ti spun ca si eu am luat multi ani AC si am ramas in a doua luna dupa ce le-am lasat..dar iti spun un secret,...fara fetele de pe forum nu reuseam, asa ca fa bine si asculta sfaturile fetelor si incepe cu grafic pe FF.
Dana, ti-am mai repetat, nu e musai sa fie ovulatia in z13, z14 ..poate fi mai tarzie, la unele fete era di dupa z20...deci continua cu testele de ovulatie si cu prestatul. Asa cum a zis si garga poate sa fie un test absolut neg intr-o zi (linia de test sa nu apara deloc ) si a dfoua zi sa fie pozitiv...exact asa am patit eu.
Garga...eu zic ca pana nu vezi rosu sa mai speri/ sa mai speram
Priga, , ai o familie minunata, sa te bucuri alaturi de ea.
andred, e bine ca ati fost la preot, presupun ca te-a ajutat acest lucru.
De ruxxy chiar nu se stie nimic inca?
Lili, cum te mai simti?
Kata, Naf...si eu astept intalneala din primavara
Almi, iti recomand sa prestezi si azi, eventual si maine daca mai puteti.
nerama, georgeta
myre, insanatosire grabnica
Eu azi nu m-am simtit prea bine. ASm revebit la Iasi si normal ca nu am mai fost asa dadacita, a tb sa fac cumparaturi, sa fac mancare si m-a luat cu cateva intapturi in burtica, si am ametit destul de tare azi si de des...acum nush daca o fi de la sarcina combinat cu faptul ca am mancat tarziu, abia dupa ce am terminat de gatit. Maine merg la medic, abia astept, sper sa-mi zica ca totul e ok. Asta noapte am visat ca tb sa merg la dentist si la control ginecologic. a invoisem cica de la servici, insa la dentist nu am mai ajuns pt ca tb sa merg insotita de o prietena si ea nu mai putea merge cu mine, iar la controlul gineco uitasem sa merg (ciudat tare)..dar ma dusesem la picnic cu sotul unde m-am intalnit cu seful meu tocmai cand vroiam sa-l sun sa-i zic ca nu mai ajung in ziua resp la serv . Apoi imi dadusem seama ca n-am ajuns la gineco si eram asa suparata.
Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-03 16:03:43)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Printe, sa vezi cate vise ciudate o sa mai ai in sarcina. Da, sunt mai ok azi
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
ehee,eu am avut un vis leagat de sex...mi-e asa dor,de am inceput sa visez;insa nici n-am curaj sa fac
printesica,azi ma simt bine,am mancat bine:pizza,friptura si ciorba de pui,k ieri am tinut-o cu mandarine,mi-a fost tare greatza;in rest,nu ma mai doare burta,dar ma inteapa in laterale,cred ca de la rinichi...a fost bn pana acum,dar de maine ca incepe scoala mi-e groazaaa... succes maine!abia astept si eu miercuri!
andreea,ti-am povestit ca stiam si eu de un caz ;si-mi amintesc ca la 5 luni a aflat si a facut avort,tu n-ai nici 4,nu?
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- Andreed
- Addicted member
- Site
Liliana, nu am 4 inca, maine fac 16 saptamani doar Cate vise legate de sex am eu
Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-01-03 16:13:33)
- dirida
- Insomniac member
ma bucur ca te simti mai bine lili.
am uitat sa va zic, azi am implinit 6 sapt
- Sandrutz
- Full member
almi, si eu am ciclu de 28 de zile (ma refer la ultimul), ma inceput testele de ovulatie in ziua a 11 a, am facut 5 teste, inclusiv azi (ultuimul, ziua 15) si mi-au iesit toate negative ... s-ar putea sa avem ovulatia mai tarziu ... bafta si sa se prinda la amandoua
- Andreed
- Addicted member
- Site
Bravo Printe, la mai mare!!!!!!!!!!!
- dirida
- Insomniac member
multumesc andre, si tie la fel
- Sandrutz
- Full member
accumaria a scris:Garga, exact asa stiu si eu, ca corpul simte ca este insarcinat abia dupa fixare, atunci incepe sa se secrete hcg care aduce modificari in corp... pana atunci nu stiu sa fie ceva semne... dar nici nu m-au mai durut sanii niciodata in perioada asta... chiar, de ce dor? de la vreun hormon?
Almi, prestati acolo, ca nu se stie, daca e elastica secretia eu zic ca nu a fost inca ovulatia... Acum e perioada fertila... dupa ce devine creamy, nu mai e fertila, eu asa stiu...
SI dupa cat timp se fixeazza sarcina?
- Andreed
- Addicted member
- Site
Sandrutz, oul se fixeaza cam pe cand ar tb sa iti vina cm. Sarcina se tot fixeaza pana pe la 3 lunu
- Sandrutz
- Full member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|