homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-73

#1369 2010-01-03 19:39:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

gargarita a scris:

aaaa... ba da... dar si el sta non stop la PC-ul lui   rotfl2

aoleu, parca as fi la noi rotfl2 boala grea comp astea...

noi azi am lenevit... ne-am uitat al un film si cam atat... recuperam maine si poimaine cu treaba dubla sad

sandrutz, nu exista "simptome standard" pt sarcina... unele femei au mai multe, altele mai putin astfel de simptome... altele mai deloc. ar fi asa:
- amenoree (lipsa menstruatiei - cel ami clar simptom)
- sani umflati si durerosi
- greata (asta apare dupa nidare, deci cam pe la vreo sapt de intarziere a ciclului - eu una vb din teorie, pt ca n-am avut)
- ameteli, dureri usoare de cap, dureri de burta ca la ciclu, intepaturi in burta etc - astea sunt ami greu de identificat ca simptome diagnostice

ruxxy rugaciune sa dea Doamne Doamne sa fie totul ok...

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-03 19:40:17)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1370 2010-01-03 19:42:23

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

smart, ce mi-ar placea sa spun "ti-am spus eu"..si tie si mariei big_smile  goodluck  goodluck

cu toate ca urasc expresia  rotfl2

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-03 19:43:13)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1371 2010-01-03 19:44:29

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

katami a scris:

gargarita a scris:

aaaa... ba da... dar si el sta non stop la PC-ul lui   rotfl2

aoleu, parca as fi la noi rotfl2 boala grea comp astea...

noi azi am lenevit... ne-am uitat al un film si cam atat... recuperam maine si poimaine cu treaba dubla sad

sandrutz, nu exista "simptome standard" pt sarcina... unele femei au mai multe, altele mai putin astfel de simptome... altele mai deloc. ar fi asa:
- amenoree (lipsa menstruatiei - cel ami clar simptom)
- sani umflati si durerosi
- greata (asta apare dupa nidare, deci cam pe la vreo sapt de intarziere a ciclului - eu una vb din teorie, pt ca n-am avut)
- ameteli, dureri usoare de cap, dureri de burta ca la ciclu, intepaturi in burta etc - astea sunt ami greu de identificat ca simptome diagnostice

ruxxy rugaciune sa dea Doamne Doamne sa fie totul ok...

multzam katami puss

LE dar ametelile si durerile de cap tot cam dupa implantare , nu ?!

Ultima oara a fost editat de Sandrutz (2010-01-03 19:47:01)

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1372 2010-01-03 19:47:16

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare fetele si la multi ani va urez si eu cu intarziere

toate cele bune in noul an care a venit si sa avem parte de cat mai multe teste pozitive ,va imbratisez si va pupacesc pe toate

am ajuns si eu acasa in cele din urma ,dar tare mult as mai fi vrut sa mai raman si azi mai ales ca azi cand am plecat a si inceput sa ninga la munte si era atat de frumos ca imi venea sa nu ma urc in tren dar asta e sa terminat cu liberele si de maine la servici ,acum fug sa citesc ce ati mai facut ca nu am mai intrat cam de mult

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1373 2010-01-03 19:48:32

dirida
Insomniac member

katami, mai adaug eu 2 daca nu te superi:

-temp bazala care ramane ridicata dupa nidatie
-secretia creamy

Publicitate

loading...

#1374 2010-01-03 19:49:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

smart, ala de la ozone este Cara. cel de care zic eu arata asa:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/10821_test_de_sarcina_banda_femina_1.jpg

si cel caseta are ambalajul rosu.

hello fany smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-03 19:50:42)

#1375 2010-01-03 19:51:32

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

la multi ani si tie fany si mult mai mult succes in proiectul bebe anul asta

unde ati fost la munte?

vai si eu de abia astept sa mergem , cred ca undeva pe la 1/2 lunii ianuarie, sa vedem....

9 ani de copilarie ....

#1376 2010-01-03 19:52:48

Sandrutz
Full member

printesica a scris:

-secretia creamy

sectretia creamy care in mod normal apare doar la sarcina ? si cum ar trb sa arate aceasta secretie ? big_smile

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1377 2010-01-03 19:58:27

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

garga ,adina  puss si :

am fost la brasov ,am o verisoara acolo si am facut revelionul la ea

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1378 2010-01-03 20:00:04

gargarita
Moderator

secretia creamy exista oricum in perioada de dupa ovulatie la majoritatea femeilor. se pare ca la unele femei devine ceva mai abundenta dupa implantare. eu nu l-as lua drept simptom de sarcina, dar e parerea mea si nimic mai mult.
secretia creamy este ca o lotiune de corp, alba si cremoasa,mai groasa sau mai fluida, dupa caz.

#1379 2010-01-03 20:01:00

dirida
Insomniac member

secretie creamy mai ai si in per foliculara (cea de inainte de ovulatie) dar inaine de watery si egg. Insa cea din sarcina e mai ambundenta. Seamana cu laptele de corp, sau zic eu cu o crema dar mai apoasa si nu grasa.

si noi plecam la munte la sf lui ianuarie, cu firma. Plateste firma excursia in loc de petrecerea de craciun, si plateste si la sot/sotie. Insa nu o sa pot sa schiez sau sa ma dau cu sania, dar tot e buna iesirea, mai ales ca nu platim nimic(avem asigurate transportul,cazarea, masa de 3 ori pe zi wink)

LE: scuze, se pare ca garga a fost mai rapida ca mine si ti-a raspuns ea.

daca secretia creamy nu e insotita si de alte simptome, intr-adevar garga are dreptate nu poate fi luata ca un simptom, dar daca e insotita si de altele atunci eu zic ca poate fi luata in seama.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-03 20:05:26)

#1380 2010-01-03 20:05:17

Sandrutz
Full member

gargarita a scris:

secretia creamy exista oricum in perioada de dupa ovulatie la majoritatea femeilor. se pare ca la unele femei devine ceva mai abundenta dupa implantare. eu nu l-as lua drept simptom de sarcina, dar e parerea mea si nimic mai mult.
secretia creamy este ca o lotiune de corp, alba si cremoasa,mai groasa sau mai fluida, dupa caz.

ahaaa ... off , greu cu simptomele astea tongue mi-ar placea sa existe ceva din care sa iti dai seama imediat ce ai ramas ... eh , fabulez, stiu 8-> ar fi prea frumos puss ca asa devenim paranoia toate , eu cel putin ma gandesc ca as putea ramane si incepe si ma doare capul , am ameteli lol oboseala o am de la nastere lol ieri seara ma durea capul de m-am culcat , iar azi am fost ametita toata ziua lol si eu nici macar nu am ovulat smile) jesus 8-|

#1381 2010-01-03 20:07:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

merci garga fac si eu diferenta acu.

printe sper sa ai ocazia sa-mi zici asta! big_smile  ia zi-mi si mie ceva: care-i faza cu sfarcurile la gravide? ca cik si-ar schimba culoare si aspectul nustiu

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1382 2010-01-03 20:08:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

printesica a scris:

-secretia creamy

pt ce sa ma supar? smile eu pe astea nu le-am urmarit, deci nu ma pricep la ele smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1383 2010-01-03 20:09:48

gargarita
Moderator

sandrutz  rotfl2   relax

printesica, scuza-ma tu ca am raspuns in locul tau, sandrutz te citase pe tine dar nu stiam pe cine intreaba

smart, daca gasesti, cumpara cu incredere, sunt ieftine, in jur de 5 lei, si bune

#1384 2010-01-03 20:10:42

dirida
Insomniac member

sandrutz eu zic sa nu te mai gandesti atata si sa va iubiti cu foc, apoi o sa vedeti voi ce-o sa iasa wink

smart, si eu sper big_smile...tare mult mi-ar placea. Cu sfarcurile, eu nu-mi dau seama daca sunt mai inchise la culoare dar ce-i drept sunt umflate si marite, nush exact cum sa explic....

noi ne bagam la un film, noapte buna

LE: garga, nu te scuza ca n-ai de ce, poti sa raspunzi oricand mai ales ca tu esti mai doxa ca mine big_smile

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-03 20:11:53)

#1385 2010-01-03 20:13:13

gargarita
Moderator

printe tu stii mai bine ca esti mai gravida ca mine  rotfl

#1386 2010-01-03 20:13:42

Sandrutz
Full member

printesica a scris:

sandrutz eu zic sa nu te mai gandesti atata si sa va iubiti cu foc, apoi o sa vedeti voi ce-o sa iasa wink

smart, si eu sper big_smile...tare mult mi-ar placea. Cu sfarcurile, eu nu-mi dau seama daca sunt mai inchise la culoare dar ce-i drept sunt umflate si marite, nush exact cum sa explic....

noi ne bagam la un film, noapte buna

LE: garga, nu te scuza ca n-ai de ce, poti sa raspunzi oricand mai ales ca tu esti mai doxa ca mine big_smile

Noapte buna printzeso puss  Multumesc ptr promtitudine puss

#1387 2010-01-03 20:14:13

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna tuturor!
Acum am terminat de citit din urma...

Sandrutz, iarta-ma te rog ca iti raspund la intrebare abia acum, dar nu am mai putut intra deloc pt ca am tinut-o tot in vizite si plimbari dupa revelion... smile
Deci: analizele respective le-am facut mai demult la Medlife, m-au costat in jur de 400 ron, iar eco transvaginala am facut-o la cabinetul medicului la care merg acum si a costat 250 ron.
Luna asta trebuie sa merg iar insa intre zilele 21 -25  sa mai imi faca o eco cu un aparat mai performant la un centru privat, si apoi a zis ca mai vedem... i s-a parut ca vede ceva la prima eco dar nu era sigur...
offff...sper sa fie cu noroc 2010 ca ma satur de mers la doctori...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.