homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-75

#1407 2010-01-03 21:49:23

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

cris8 a scris:

Sandrutz a scris:

cris8 a scris:

sa te auda Dumnezeu puss ... pai trebuie sa vina si la noi bebe, ca e singurul lucru care ne lipseste si e asteptat cu atata drag...

Cu foooooarttteee mult drag chiar ... am inteles bine ca e prima luna in care incerci sa ramai ?!

Draga mea, as vrea eu sa fie prima luna, dar incerc sa raman insarcinata de 2 ani ... nu as fi crezut niciodata ca o sa fie asa, dar ce pot sa fac ?! decat sa incerc in continuare...

da, retinusem ceva de 2 ani ... dar avusesem impresia ca ai  facut o pauza ca nu aveai voie sa ramai si dupa pauza aia credeam eu ca e prima luna ... scz confuzia! atunci baftaaa mare puss

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1408 2010-01-03 21:51:38

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Sandrutz, ma simt binisor, fizic sunt foarte bine, psihic cand si cum smile

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1409 2010-01-03 21:55:06

Sandrutz
Full member

Andreed a scris:

Sandrutz, ma simt binisor, fizic sunt foarte bine, psihic cand si cum smile

Lasa Andreea ca trebuie sa fie bine ... imi imaginez cum esti tu , eu de felul meu sunt extrem de panicoasa sad sper sa fii muuult mai tare decat as fi eu , si capul sus, se rezolva lucrurile intr-un fel sau altul. Asa a vrut DD sa se intample, trebuie sa fie si o cale de reusita puss

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1410 2010-01-03 21:56:06

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetele, va las, ne punel la un film
Va pup pe toate, ne citim maine puss  kram  kram  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1411 2010-01-03 21:58:47

Sandrutz
Full member

Andreed a scris:

Fetele, va las, ne punel la un film
Va pup pe toate, ne citim maine puss  kram  kram  kram

Noapte buna Andreea puss

Publicitate

loading...

#1412 2010-01-03 22:27:34

Sandrutz
Full member

Sa am incredere in astfel de teste ?

http://www.stilfeminin.ro/index2.php?op … mp;josML=6

Ce credeti ?!

#1413 2010-01-03 22:47:37

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Sandrutz nu stiu ce sa zic... in principal e posibil sa functioneze testul respectiv, calculul este facut "ca la carte" insa perioada de ovulatie de cele mai multe ori difera in practica fata de teorie smile pentru ca este influentata de o mie de factori

eu te-as sfatui sa nu mai calculezi atat pentru ca este fff important sa nu te stresezi prea mult, asta ti-o spun toti doctorii, preocuparea excesiva influenteaza negativ aparitia sarcinii,(de aceea multi copii se fac in concediu) smile iar tu abia te-ai apucat, nu ai motive de ingrijorare...

deci... presteaza corespunzator la 2-3 zile dar fara stres si fara gandul permanent ca acum se prinde bebe, si o sa vezi ca o sa ne anunti un test de sarcina pozitiv smile

puss nu iti face griji ca va fi bine

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1414 2010-01-03 22:56:50

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris8, stiu ca nu trebuie stres... eu nu sunt stresata, dar imi este imposibil sa nu ma gandesc la ceva la care lucrez... pur si simplu gandesc pozitiv, de aici imi fac sperante etc... ma stresez doar la gandul ca nu as ramane... si cand imi dau seama unde-mi zboara gandul, reiau gandirea pozitiva... eu eram sigura ca nu voi ovula in prima luna dupa ac... si cand am vazut ca am doua teste pozitive, plus faptul ca dr mi-a spus k pot ramane din prima pt k nu am probleme de niciun fel, imagineaza-ti k imi fac si eu sperante.. dar ce-o fi o fi... logic ca in momentul "actiunii" nu stau sa calculez: gata, a ajuns gigel la bubulina si incepe sa "sape"... doh! rotfl2 kiar ar fi culmea.. eu zic ca ma comport destul de natural, iar ceea ce poate unii numesc stres este dupa..pur si simplu ma gandesc k daca e, cum o sa fie, abia astept, incep sa visez sa sper etc...
si la toate astea adaug faptul ca prestam, mai ales zilele astea...

LE: Sandrutz, pune mana si fa-ti grafic pe ff... e cel mai bun prim pas pe care-l poti face cand vrei sa faci un bebe... puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-03 23:02:45)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1415 2010-01-03 23:15:39

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Am ajuns si eu acasa... azi am avut activitate intensa dupa-amiaza  sexinpat  sexinpat un chef nebun, ce sa mai... apoi baita de duminica si apoi in vizita la niste prieteni, la masa si la un pahar de vorba + bere big_smile Am zis ca nu ma mai stresez cu bautura... pana nu vad test pozitiv, eu nu ma mai abtin... de un an de zile fac asta intr-una si degeaba... asa mai bine beau si eu un pic cat sa ma simt bine si mai vedem... stiu o gramada de persoane care au sprituit inainte de a afla ca sunt insarcinate si nu au patit nimic... asa ca... pana la testul pozitiv si norocos, eu incerc sa fiu mai normala...  storstark

Printesica, si mie mi-ar placea sa ne zici "Ti-am zis eu" la amandoua  tongue chiar daca nici mie nu-mi place expresia  chicot

Cris8, la ce doctor mergi... ca vad ca esti din Bucuresti... Mercic  puss

Blue, dar nu e multa luma la paradisul acvatic? Eu am oroare de aglomeratie si de lume multa... big_smile

Sandrutz, si mie mi-ar placea sa existe ceva ce detecteaza sarcina imediat, dar din pacate nu exista... sad Toate semnele care pot aparea inainte 13-14 zile DPO se pot asocia cu sarcina, dar abia dupa ce ai test pozitiv... adica privind retrospectiv la ele... altfel pot fi confundate cu sindromul premenstrual care are cam aceleasi simptome si ne induce in eroare... ne face sa speram aiurea... Asta e... din pacate trebuie sa asteptam cele 2 sapt dupa ovulatie, pentru a fi sigure de rezultat... si din pacate nici dupa cele 2 sapt, chiar daca ai test pozitiv, nu poti fi foarte sigura ca totul va merge bine... pana la 12 saptamani oricum exista pericolul de avort pe care nu trebuie sa-l neglijam daca vrem sa nu o luam razna in cazul in care se intampla... dupa 12 saptamani abia poti sta mai linistita... din pacate eu asa am ajuns sa vad lucrurile

Smart, deci facem amandoua test pe 11? Sper sa-ti pot tine si eu de urat cu un test atunci si sa nu apara maroneii pana atunci... goodluck

Fany, la multi ani si tie si 2010 sa fie anul cu noroc la tine  goodluck Si la Garga la fel, da?  goodluck Garga, faci test maine, da?  spranceana

De Ruxi tot nu mai stiti nimic?

Noapte buna fetele... maine si eu back to work sad Kissie kissie puss  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1416 2010-01-03 23:38:15

cris8
Insomniac member

Almi, e foarte bine sa calculam per fertila pt ca bebe trebuie "ajutat" putin sa vina, eu vreau doar sa spun ca mi-e teama ca stresul poate fi un dusman extraordinar...

Maria, eu merg acum la dr Radu Vladareanu, e seful clinicii de ginecologie de la Elias, pana acum am mers la dr Anca Florin de la Universitar, dar am zis ca e nevoie de o schimbare dupa atata timp, insa amandoi sunt recunoscuti ca fiind f buni medici...
cat priveste spritul...stai linistita ca ajuta la relaxare si de multe ori dupa un sprit apare bebe.. lol

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1417 2010-01-03 23:42:25

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris8 ce tare ai fost cu spritul! lol
stiu ca stresul "contribuie" la a nu se prinde bebe... de-aia gandesc pozitiv, si ma relaxez mereu oridecateori prestam smile
sa speram ca va fi bine pt toata lumea smile
cred k ies si eu. va pup puss
noapte buna!

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1418 2010-01-03 23:45:57

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Almi Ingerash a scris:

stiu ca stresul "contribuie" la a nu se prinde bebe... eu. va pup puss

Mai exact hormonul de stres, adicatalea cortizolul.

Ultima oara a fost editat de ET (2010-01-03 23:46:17)

#1419 2010-01-03 23:51:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ET,  ramai la noi sau esti doar in trecere?  big_smile
si nivelul prolactinei poate sa creasca de la stres si astfel sa fie inhibata ovulatia

noapte buna fete dragi, ma duc si eu la somn  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-03 23:51:57)

#1420 2010-01-03 23:57:00

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pai da, prolactina si cortizolul sunt uite-asa }{

Hehe, in trecere pe topicul asta. tongue

#1421 2010-01-04 00:52:28

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

hello....mai am putin si plec spre aeroport...vin in taraaaaaaaa!
Puuuuup fete cucuiete!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1422 2010-01-04 07:50:20

accumaria
Sr. member

Cris, multumesc! La Vladareanu unde mergi, la clinica Academica? De cand ai inceput sa mergi la el si cum ti se pare? Ai incredere ca iti spune ceea ce e potrivit pentru tine? In toti acesti 2 ani nu ai ramas niciodata? Si ce varsta ai acum, daca nu te superi bineinteles... smile Multam inca o data!  puss A, si cu spritul, eu ma refeream la perioada de 2 saptamani de dupa conceptie, cand practic nu stii daca ai ramas sau nu, cand eu ma abtineam de fiecare data de la alcool cu gandul ca daca oi fi gravida, cum pot sa beau, doamne fereste... dar vazand ca mai mult nu sunt decat sunt  gravida ce sens are sa ma abtin... big_smile

Cocof, bine ai revenit!

Beacs... de azi incepe stresul de la serv... sad Sper ca voi macar sa aveti o saptamana mai putin stresanta ca a mea... la mine luna ianuarie va fi plina de stress...

Pupici! Zi faina sa aveti!  puss

#1423 2010-01-04 08:25:41

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

La Multi Ani !!!!!  majoreta   cu intarziere va spun si eu , cu scuzele de rigoare  buga  , sa ne dea Domnul la toate ce ne dorim in acest an .

De acum am revenit printre voi  big_smile

#1424 2010-01-04 08:30:10

accumaria
Sr. member

La multi ani ttttt! Bine ai revenit! Bafta la facut copii in 2010!  smile  goodluck

#1425 2010-01-04 08:34:27

cris8
Insomniac member

neata fetele
maria, la Vladareanu merg la cabinetul lui particular de pe Polona, insa doar de o luna, practic am fost doar o data, nu e prea comunicativ dar mi s-a parut ca e concentrat pe o solutie concreta, mi-a zis sa vin la Academica pt o alta eco, a zis el cu un aparat mai performant si in zilele 21 - 25 ale CM.
Am 29  de ani (nu e nici o suparare smile ) si din pacate nu am ramas niciodata in acesti 2 ani...
Vreau sa am incredere in dr Vladareanu pt ca am auzit muuulte lucruri bune despre dansul ca profesionist... stiu ca e scump dar macar sa imi rezolve problema.
tu la ce doctor mergi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.