|
Nu esti logat.
Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!-38#704 2011-08-25 22:30:17
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!pe mine ma intreba daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #705 2011-08-25 22:35:01
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!a,asa da.eu nu prea inteleg cum e jocul asta:) Offline #706 2011-08-25 22:36:06
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!yeeeey, hai ca suntem 4 pana acum daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #707 2011-08-25 22:36:07
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as marturisi ca pentru un moment m-am gandit ca este prietena lui popicel, despre care am aflat intr-un post anterior ca este de asemenea inscrisa pe forum. O alta varianta ar fi fost sa fi facut cunostinta la un meeting local al formustilor Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-08-25 22:47:11) Offline #708 2011-08-25 22:39:31
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca meeting nu s-a facut, nu de alta da' nu era cu cine; cat despre relatii, am un stabila. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#709 2011-08-25 22:45:55
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o daca nu organizeaza ea un meeting. Daca organizeaza un moderator, poate chiar vine lumea Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #710 2011-08-25 22:46:57
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as zice ca nu fac nici un meeting cu 4 persoane... there's no fun poate ne bagam cu astialalti daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #711 2011-08-25 22:51:19
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o de ce accesul la sectiunea Members area este restrictionat doar celor cu 500+ posturi Offline #712 2011-08-26 08:40:51
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as raspunde ca e restrictionat pt ca acolo se discuta chestii din vietile personale ale userilor, se afiseaza poze, si nu are nimeni chef sa intre cineva strain si sa le vada cine isi creeaza un renume pe forum si da dovada de bun simt si un oarecare coeficient acceptabil de inteligenta este binevenit acolo. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #713 2011-08-26 08:45:18
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o daca umbla pe tocuri? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #714 2011-08-26 08:57:48
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as raspunde ca le urasc; cine le-a inventat a fost mai mult ca sigur barbat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #715 2011-08-26 08:59:39
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o daca e indragostita Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #716 2011-08-26 09:03:20
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as zice ca da si l-as intreba daca stiind asta, mai vrea meeting daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #717 2011-08-26 09:12:29
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o daca lucreaza Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #718 2011-08-26 09:20:27
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca imi dau seama acum ca nu e singura persoana care nu face acordul dintre complementul direct si pronumele personal corespunzator, asa ca probabil am gresit, trebuia sa nu ma leg acest lucru Crezusem ca este doar un exces de zel la adresa mea Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-08-26 09:39:26) Offline #719 2011-08-26 09:33:04
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as raspunde cu "duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-te " Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #720 2011-08-26 11:08:29
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!l-as intreba care dintre meseriile enumerate la semnatura il tenteaza cel mai mult. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #721 2011-08-26 11:26:53
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as raspunde ca prima, fiind ceva mai in domeniul meu Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #722 2011-08-26 11:32:20
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!Oh well... cale lunga de la metrolog pana la preparator peste. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|