|
Nu esti logat.
Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!-40#742 2011-09-05 11:39:48
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!L-as intreba ce mai face Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #743 2011-09-06 11:12:23
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!l-as saluta Offline #744 2011-09-06 11:34:27
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As saluta-o inapoi Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #745 2011-09-06 13:43:00
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i`as spune ca imi place statusul lui Love. Live. Laugh. Offline #746 2011-09-06 13:52:16
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as raspunde ca si mie imi place statusul meu Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline Publicitateloading...
#747 2011-09-06 13:53:02
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I`as spune ca e foarte modest Love. Live. Laugh. Offline #748 2011-09-06 13:56:27
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as multumi? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #749 2011-09-06 15:23:44
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as raspunde ca anormalitatea e relativa. Si ca nu ne cunoastem de suficient timp incat sa raspund Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #750 2011-09-06 15:30:00
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As refuza-o politicos Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #751 2011-09-06 15:42:10
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!Nu, pur si simplu nu am nici un motiv sa iesim la o cafea In plus, ce faci? Vii pana in Baia Mare? Ultima oara a fost editat de popicel (2011-09-06 20:02:13) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #752 2011-09-08 23:52:59
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca imi place avatarul lui Offline #753 2011-09-09 01:12:23
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!
nussknacker? Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-09-09 01:13:13) Offline #754 2011-09-09 02:11:45
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca imi place cel mai mult sa fie cald, doare senin; deci da, imi place vara, iarna neplacandu-mi deloc Offline #755 2011-09-09 09:12:18
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o de ce nu-i place iarna? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #756 2011-09-09 15:15:18
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!daca tot vorbim de iarna, i-as spune ca abia astept Craciunul. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #757 2011-09-09 16:22:36
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca si mie imi plac palariile in general, insa am impresia ca nu-mi sta bine cu niciuna. Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-09-09 16:23:28) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #758 2011-09-10 23:17:23
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!as intreba-o daca ii place lady gaga Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #759 2011-09-10 23:38:51
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!as intreba-o de ce imi tot pune intrebari acide? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #760 2011-09-11 00:01:29
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca ranchiuna face rau la frumusete Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|