homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-88

#1654 2010-03-01 10:57:32

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

ruxxy bafta la eco goodluck

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1655 2010-03-01 10:58:36

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata burtici

carra peste tot se spune ca in jur de sapt 30 bebe se intoarce sper iesire....incet incet se pregateste.....dar nu e o regula......la mine in sapt 35 bebe abia se intorsese cu curul in jos si dr de la eco mi-a zis ca fiind grasun si eu mica in bazin gata nu se mai intoarce dar ce sa vez?.......la 38 de sapt bebe s-a intors cu capul in jos.......pana in ultima clipa ei se rasucesc  chicot

adina sunt bine.....doar ca am fost la plimbare zilele astea......mi se opreste liftul acasa pana joi  sad si am profitat sambata si duminica sa ies din casa ca de acum gata.....stau la et 10  big_smile

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-03-01 11:02:34)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1656 2010-03-01 10:59:39

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza camy.
cum te simti?

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1657 2010-03-01 11:03:47

camyelenbebe
Hero member

carra_verona a scris:

neatza camy.
cum te simti?

sunt bine iubita.......am inceput sa pun alt fel de ovule pentru candida si m-am linistit si cu asta ...............am zis ca traiesc un cosmar din cauza ei  sad

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1658 2010-03-01 11:07:58

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetelor. si eu am absentat de pe forum de sambata, am tot avut musafiri. sambata dupa sedintade Lamaze am mers si ne-am intalnit cu viitorii nostri fini si cu parintii lor. ne-am cunoscut.

iar ieri numai musafiri si vizite,. a fost f frumos, ne-am mai destins un pic. am iesit si la plimbari.

Adina ma bucur ca ti-a iesit ok rezultatul la analiza. majoreta

carra bebele se mai intoarce de 10 ori pana la final daca are loc. la mine la 31 sapt s-a intors cu capul in jos. acu om vedea cu v-a mai sta

Sanca dar sunt culmea nesimtirii musafiri astia ai tai. sm

Ruxxy bafta la eco. goodluck

Fetele va urez o primavara frumoasa si plina de soare si de realizari. si un martisor fictiv asa va trimit insotit de un pupic par  kram

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-01 11:08:53)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#1659 2010-03-01 11:12:44

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Sanca, daca mai transimiti mult senyimentele de aversiune fata de soacra bebelusului, o s-o iubeasca si el ca tine  big_smile
Ia masuri, te rugam, ca nu e ok sa treci prin asta doar ca ai prea mult bun-simt par

Cara, nu stiu ce sfaturi sa va dau, asa pe ultima suta de metri... depinde ce dileme aveti. Pt atunci, noi mamicile suntem aici.

Imi vine ceva in minte: nu-l leganati pe bebe DELOC, nu alergati la patut imediat cum incepe sa maraie, grija cum ii organizati programul pt ca dupa... e greu sa-l schimbi, nu va speriati cand vomita, se ineaca sau regurgiteaza; nu va purtati cu el ca si cum ar fi bibelou pt ca sunt mai puternici dacat va imaginati; nu masaj la coloana; nu luati leagan ci mai degraba bouncer, lasati-l sa socializeze subtil cu animalul din casa (am vazut ca uneori il simte mai bine pe Nietzsche decat pe mine... in sensul in care pisoiul il ajuta cand are coici); ok produse bubchen (mai ales crema pt poponeata); nu multi pampersi (socotiti cam 6-7 pe zi); sa nu lipseasca acele paturici pt bebe pt ca au obiceiul sa le faca pe toate cand sunt schimbati  chicot ....

Ma mai gandesc si va mai zic

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1660 2010-03-01 11:21:08

carra_verona
Insomniac member

ina  puss  puss  puss  puss  puss

fertility

#1661 2010-03-01 11:38:32

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

neata fetelor smile .

ruxy bafta la eco smile .

camy puss sa scapi cat mai repede de candida. poti s ate ungi si cu ceva alifie extern, nu?

ina tine minte ce ne-ai spus aici ca sigur or sa ne fie de folos la timpul potrivit. nu deschizi un topic cu Sfaturi a la Ina ca sa le gasim mai usor? ca listuta chicot care e si ea foarte folositoare.

sanca important e sa nu te mai enervezi. daca ai reusit asta in weekend atunci cumva o sa le faci fata socrilor. macar daca te-ar ajuta prin casa la ceva. dar asa, sa ii ai pe cap... puss

fetelor, totusi nu sunt prea multe ecografii? flowerpot parca spunea ca la ei se fac in jur de 3 eco. am eu o fixatie ca sunt prea multe chicot .

eu de raceala abia am dormit 3 ore azi noapte. nu am febra dar... nu imi mai functioneaza nasul sad . deci sunt acasa.

iubesc+Camelia+Matei

#1662 2010-03-01 11:41:20

camyelenbebe
Hero member

tomina a scris:

neata fetelor smile .

ruxy bafta la eco smile .

camy puss sa scapi cat mai repede de candida. poti s ate ungi si cu ceva alifie extern, nu?

ina tine minte ce ne-ai spus aici ca sigur or sa ne fie de folos la timpul potrivit. nu deschizi un topic cu Sfaturi a la Ina ca sa le gasim mai usor? ca listuta chicot care e si ea foarte folositoare.

sanca important e sa nu te mai enervezi. daca ai reusit asta in weekend atunci cumva o sa le faci fata socrilor. macar daca te-ar ajuta prin casa la ceva. dar asa, sa ii ai pe cap... puss

fetelor, totusi nu sunt prea multe ecografii? flowerpot parca spunea ca la ei se fac in jur de 3 eco. am eu o fixatie ca sunt prea multe chicot .

eu de raceala abia am dormit 3 ore azi noapte. nu am febra dar... nu imi mai functioneaza nasul sad . deci sunt acasa.

ma dau cu bioclin gel dar ovulele astea vad ca-s foarte bune...de la primul am observat o imbunatatire super

si eu am facut o gramada de eco.....pana la 16 sapt cred ca am 10 eco................daca sarcina e ok nimeni nu te pune sa faci decat strictul necesar

#1663 2010-03-01 11:42:56

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ina, exact asa ma gandeam si eu si prcedez, sa nu ma panichez pentru orice. Acum sper sa-mi si iasa chicot

Tomina, eu nu stiu daca sunt sau nu prea multe eco, cert e ca as merge in fiecare saptamana sa-l vad pe bebe si sa stiu ca e ok.

#1664 2010-03-01 11:44:47

camyelenbebe
Hero member

rruxxy a scris:

Ina, exact asa ma gandeam si eu si prcedez, sa nu ma panichez pentru orice. Acum sper sa-mi si iasa chicot

Tomina, eu nu stiu daca sunt sau nu prea multe eco, cert e ca as merge in fiecare saptamana sa-l vad pe bebe si sa stiu ca e ok.

atat timp cat il simti nu te panica......doar daca trec 2 zile fara sa miste gandeste-te sa mergi la dr.......eu am avut noroc din punctul asta de vedere.....a miscat in fiecare zi ...chiar uneori cu program  chicot .......iar programul lui de joaca incepea la 4 dimineata  rotfl2

#1665 2010-03-01 11:51:01

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

camy si bebe mic al meu misca in fiecare zi. si noaptea daca ma intoc de pe o parte pe alta misca chicot sa imi spuna ca l-am trezit.

ruxy merg si eu la dr joi. nu mi-a spus daca face eco dar daca da atunci poate aflam si noi in sfarsit daca e fetita sau baiat smile . sa ne spui si daca iti da sa faci analize sau altceva deosebit pana acum.

iubesc+Camelia+Matei

#1666 2010-03-01 11:51:33

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

da si la mine se misca tot cu program, si tot de pe la 4-5 dimineata. si peste zi mai face galagie putin. spre seara se linisteste si abia o mai simt.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-01 11:51:45)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1667 2010-03-01 12:02:19

carra_verona
Insomniac member

si la mine tot dimineata ma trezeste pe la 5,6 ca se intareste burtica.
sta calare pe vezica mea si cum se umple bebitza se intareste si ma trezeste.
puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-03-01 12:02:44)

fertility

#1668 2010-03-01 12:05:07

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

da camy, si mie polygymax sunt tare bune, mie mi-a dat dupa ce mi-a facut cauterizarea si rana s-a inchis super ok....

al meu misca mai mult seara cand ma pun in pat, bine noi inca suntem tot la stadiul de bule , mai intense asa, ca le simte si taticul cand pune mana pe burtica....ieri a miscat mai toata ziua....astazi mai slabut deocamdata

fetelor voi cat ati dat pe samponel si gelul de dus Mustela de 500 ml, vreau sa vad daca am facut sau nu o afacere la targ smile

9 ani de copilarie ....

#1669 2010-03-01 12:08:31

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Salut fetelor,

va doresc o primavara superba, si cu multe burtici.
am si eu o nelamurire si as fi recunoscatoare sa aflu parerea celor care au trecut deja prin asta. Prima zi a ultimului meu CM a fost 24.01. Conform unor tabele completate pe net, CM ar fi trebuit sa vina in 25.02, dar nu a venit pana azi. Acum cateva min am facut un test Cara, si a iesit negativ sad. si totusi, ma simt ciudat. In data de 19.02, m-am trezit cu o durere mare de burta, ca inainte de CM, cu intepaturi in special in partea dreapta, dar nu mi-a venit nimic, mi s-a parut ca am vazut un  strop maro pe chilot, dar atat. Ma tot duc la baie de 2 ori intr-o ora. Am facut si un tratament cu Ospen luna asta. Oare sa fie intarzierea din aceasta cauza ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1670 2010-03-01 12:10:00

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

off ce greu mi-e sa tin pasul cu voi. apuc sa citesc si pana sa raspund si eu mai scrie-ti 3! la mine e nebunie la lucru..

e normal sa mai am stari de greata... (nu am mai vomat de cateva zile) insa am inceput sa am senzatie de foame. azi dimineata acasa am apucat sa beau jumate de cana de lapte doar.. si m-a luat o foame...

inna.. sunt convinsa ca nici bebe nu o sa ii iubeasca! la cat de ciudati sunt.. smile de multe ori ma gandesc ca sotul meu nu e copilu lor.. n-are cum! lol

Daria Ioana - 06.08.2010

#1671 2010-03-01 12:11:54

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

buna fetelor
eu nu mai pot de durere de picioare
vroiam sa va intreb cat de des mergeti voi la pipi? ca eu am fost de 3 ori azi noapte si de dimineata ma tot duc..am emotii
pe noi ne cheama la eco de doua ori pe luna, e normal?

Am 31 de saptamani

#1672 2010-03-01 12:18:35

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

criss78 si eu tot asa merg.. de 2, 3 ori pe noapte si ziua la lucru sunt dezastru.. ca sa nu mai zic ca mi-e si rusine sa merg la cineva ca zice ca ii fac inspectie in baie! smile

acum eu am citit ca trebuie sa se mai amelioreze, insa revin pe finalul sarcinii.. tu vad ca esti mai avansata ca mine.. sau poate a revenit deja..

eu stiu ca numai in ultimul trimestru cheama de 2 ori pe luna.. in rest o data la luna daca nu e o sarcina cu probleme. sunt si doctori care au cabinete private si le convine.. acum cred ca depinde si de situatie de om...

Daria Ioana - 06.08.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.