homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-89

#1673 2010-03-01 12:22:13

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

multumesc sanca
pe mine tot din doua in doua saptamani ma cheama si dau tot cate 150 de lei..ma rupe

Am 31 de saptamani

#1674 2010-03-01 12:30:00

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

sanca a scris:

criss78 si eu tot asa merg.. de 2, 3 ori pe noapte si ziua la lucru sunt dezastru.. ca sa nu mai zic ca mi-e si rusine sa merg la cineva ca zice ca ii fac inspectie in baie! smile

acum eu am citit ca trebuie sa se mai amelioreze, insa revin pe finalul sarcinii.. tu vad ca esti mai avansata ca mine.. sau poate a revenit deja..

la final te duci intr-adevar ff des la baie....dar ai si momente cand nu mai ajungi si speriata urli la sot  " iubi ada repede schimb ca am facut pe mine "  rotfl2  rotfl2........ultima data am facut pe mine pana sa ma ridic din pat dimineata  rotfl2  rotfl2 ......acu' rad dar atunci ma apucase un plans de suparare......ma simteam aiurea sa fac pe mine la 32 de ani.... disperat

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-03-01 12:33:32)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1675 2010-03-01 12:33:31

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Si eu ma plimb noaptea la WC de vreo 2-3 ori...
Tomina, si eu am racit...si am nasul infundat, aseara simteam cum ma dor muschii abdominali de la respiratia ingreunata, efectiv obosisem! Asa ca m-am dus la farmacie si am luat Nazomer (cu apa de mare, busuioc si eucalipt) si am dormit destul de bine...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1676 2010-03-01 12:34:19

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

camyelenbebe a scris:

sanca a scris:

criss78 si eu tot asa merg.. de 2, 3 ori pe noapte si ziua la lucru sunt dezastru.. ca sa nu mai zic ca mi-e si rusine sa merg la cineva ca zice ca ii fac inspectie in baie! smile

acum eu am citit ca trebuie sa se mai amelioreze, insa revin pe finalul sarcinii.. tu vad ca esti mai avansata ca mine.. sau poate a revenit deja..

la final te duci intr-adevar ff des la baie....dar ai si momente cand nu mai ajungi si speriata urli la sot  " iubi ada repede schimb ca am facut pe mine "  rotfl2  rotfl2

rotfl2 vai cred ca va fi nasol.. i-am povestit la al meu sot ca risc sa patesc asa ceva si o zis ca ma filmeaza si ma o sa se uite cu bebe la film sa rada de mami! smile

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-03-01 12:34:44)

Daria Ioana - 06.08.2010

#1677 2010-03-01 12:39:52

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

timean, nu cumva sa fi racit la ovare. ai putea sa repeti testul la sfarsitul saptamanii ca sa fi sigura ca nu esti insarcinta.

fetelor big_smile si eu cam o data sau de doua ori ma duc... pana la capatul patului big_smile ca la noi s-a inventat olita rotfl ca mie o grooooaza sa trec peste bunu prin camera pana la baie noaptea . de, situatie mai delicata.

criss78 eu cam la o luna m-am dus pana acum. vad ca s-a schimbat regula la 3 saptamani si ma duc sapt asta. chicot i-am pregatit o lista cu intrebari ... sa vedem ce va spune.

indie - dr mea a spus ca nu e bine cu picaturi de apa de mare. mi-a recomandat vibrocil. stiu, am dat o gramada de bani pe flaconul cu apa de mare sad . sau intreaba dr tau daca e ok.

Ultima oara a fost editat de tomina (2010-03-01 12:42:04)

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#1678 2010-03-01 12:45:20

camyelenbebe
Hero member

sanca a scris:

camyelenbebe a scris:

sanca a scris:

la final te duci intr-adevar ff des la baie....dar ai si momente cand nu mai ajungi si speriata urli la sot  " iubi ada repede schimb ca am facut pe mine "  rotfl2  rotfl2

rotfl2 vai cred ca va fi nasol.. i-am povestit la al meu sot ca risc sa patesc asa ceva si o zis ca ma filmeaza si ma o sa se uite cu bebe la film sa rada de mami! smile

rotfl2  rotfl2 si sotul meu dadea sa rada dar i-am aruncat o privire saracul  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1679 2010-03-01 12:47:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camyelenbebe a scris:

sanca a scris:

la final te duci intr-adevar ff des la baie....dar ai si momente cand nu mai ajungi si speriata urli la sot  " iubi ada repede schimb ca am facut pe mine "  rotfl2  rotfl2........ultima data am facut pe mine pana sa ma ridic din pat dimineata  rotfl2  rotfl2 ......acu' rad dar atunci ma apucase un plans de suparare......ma simteam aiurea sa fac pe mine la 32 de ani.... disperat

va  va serios asa patesti?

ina, ce tare faza cu nietzsche si colicii yikes oare de aia egoista mea de botic fuge in alta camera cand tipa cristian? lol ca sa nu preia energiile de la el? lol

da' cum sa nu legani copilu, mai? si cum il linistesti cand plange? da, si eu sunt de acord ca nu tre cocolositi FIZIC, nu tre infofoliti etc... dar afectiv mereu tre "bibiliti"...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1680 2010-03-01 12:55:26

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

katami a scris:

da' cum sa nu legani copilu, mai? si cum il linistesti cand plange? da, si eu sunt de acord ca nu tre cocolositi FIZIC, nu tre infofoliti etc... dar afectiv mereu tre "bibiliti"...

Si eu am o prietena, care de fiecare data cand plangea cel mic, se ducea la el, verifica ca e ok, dar nu-l lua in brate cand urla...copilul e un scump, nu e deloc rasfatat, daca cade nu urla, si nu e deloc mofturos si cocolosit. Dar mi-a zis ca i-a fost foarte greu, uneori ii venea ei sa planga cand nu-l lua in brate, dar a fost tare...pe de alta parte, am prieteni care se plimbau cu bebele in brate pana il adormeau, prin casa, si copilul nu mai adoarme decat daca este leganat, ceea ce mi se pare o maaare prostie.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1681 2010-03-01 12:58:55

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

indie a scris:

katami a scris:

Si eu am o prietena, care de fiecare data cand plangea cel mic, se ducea la el, verifica ca e ok, dar nu-l lua in brate cand urla...copilul e un scump, nu e deloc rasfatat, daca cade nu urla, si nu e deloc mofturos si cocolosit. Dar mi-a zis ca i-a fost foarte greu, uneori ii venea ei sa planga cand nu-l lua in brate, dar a fost tare...pe de alta parte, am prieteni care se plimbau cu bebele in brate pana il adormeau, prin casa, si copilul nu mai adoarme decat daca este leganat, ceea ce mi se pare o maaare prostie.

subscriu si eu! tummenupp nepotele mele nu adorm decat adormite in brate bang  si crede-ti-ma ca le-am adormitttttttttt nu numai o data si am crezut ca  disperat o sa-mi cada bratele ! si atunci am decis si eu ca atunci cand voi avea copil nu o sa-l obisnuiesc cu bratele....o sa sufar maxim 2-3 luni la inceput dar apoi o sa-mi fie bine restul de 2-3 ani pana creste happydance

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-03-01 12:59:43)

#1682 2010-03-01 13:05:26

camyelenbebe
Hero member

da kata asa patesc  chicot

si eu sunt de parere ca bebelusii sunt smecheri.......daca rezisti sa nu-i cocolosesti si sa nu-i alinti ai o viata mult mai usoara

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-03-01 13:05:42)

#1683 2010-03-01 13:09:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

asa e. si eus unt de acord. eu am zis ca o sa o tin cat de mult in patut. nu in brate si nu leganata

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-01 13:10:01)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1684 2010-03-01 13:19:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mai gagici... nu e vorba ca suferiti VOI 2-3 luni si gata... e vb ca sufera si EI. in primele luni nu exista "smechereala", "manipulare" si alte dintr-astea... astea incep sa apara pe la 4 luni... in primele luni, daca iti plange, e NEVOIE... fie ea de papa, schimbat, alinat durerea sau... NEVOIE AFECTIVA, DE TINE CA MAMA, DE PROTECTIE.

studiile arata ca daca il lasi sa urle in patut ca sa "nu devina alintat", poate ai tu o viata mai usoara dupa 3 luni, dar el are toate sansele sa dezvolte fobii, sa faca pipi in pat pana tarziu, sa aiba probleme de adaptare si pb afective....

e alegerea fiecareia dintre noi... eu prefer sa-mi rup spatele decat sa il las sa urle si sa risc toate astea mai incolo... de fapt, IL LAS sa urle, ca n-am ce ii face, daca vrea... DAR MACAR SA-L TIN LANGA MINE CAT URLA, sa simta ca nu e lasat singur.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1685 2010-03-01 13:23:54

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

indie si ina,de acord cu voi...
nici eu n-as putea sa stau numai de leganat,as vrea sa-l obisnuiesc sa stea cu toata lumea,dar eu stiu dak-oi rezista la cat e de iubit si dorit?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1686 2010-03-01 13:27:02

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Kata dar eu nu ma refeream ca il las sa urle si nu il iau in brate. nu draga mea. dar nici sa sar repede la cel mai mic marait si sa il iau sa il legan si sa stau numai de el si sa nu pot face nik.

daca maraie un pic si se linisteste nu are rost sa ma alarmez si sa sar repede la patut sa il iau in brate. la asta ma refeream.

eu sunt de acord ca in primele luni e f important atasamentul bebelusului de mama. asa e.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-01 13:27:12)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1687 2010-03-01 13:34:25

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

vai fetelor la mine cred ca va fi greu. eu ca eu.. dar sotul sigur il va alinta nevoie mare.. deja imi tot spune ca bebe va sta seara la el pe piept.. cred ca voi avea munca grea

Daria Ioana - 06.08.2010

#1688 2010-03-01 13:37:18

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Alina Elena a scris:

Kata dar eu nu ma refeream ca il las sa urle si nu il iau in brate. nu draga mea. dar nici sa sar repede la cel mai mic marait si sa il iau sa il legan si sa stau numai de el si sa nu pot face nik.

daca maraie un pic si se linisteste nu are rost sa ma alarmez si sa sar repede la patut sa il iau in brate. la asta ma refeream.

eu sunt de acord ca in primele luni e f important atasamentul bebelusului de mama. asa e.

tummenupp da...si eu ma refeream la exact aceeasi chestie....nu e vorba ca nu o sa-l iau inbrate sau nu o sa-l alin sau nu o sa stau langa el cat el plange ....dar nu am sa exagerez cu tinutul in brate, mai ales ca la cat sunt de dulci cand sunt mici toata lumea i-ar tine in brate ba sa adoarma pe ei ca e super faina privelistea si senzatia, ba sa il tina in brate cu orele de dragul lui. Si eu am sa-l tin in brate si am sa-l tzuc de numa ca doar ni l-am dorit amadoi atat de mult, dar daca nu are nimic am sa-l las in bouncer sau in patutz si am sa ma joc cu el si o sa ne mai povestim de numa...in patutz nu in brate.parerea mea. dar cum a zis kata fiecare il isi creste copilul cum alege wink si cum crede ca e mai bine.

#1689 2010-03-01 13:42:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu sunt undeva la mijloc, intre parerea majoritatii si cea a lui Kata. E clar ca in primele luni bebe trebuie sa simta foarte mult afectiunea mamei dar nici sa stea numai in brate nu cred ca e bine. Eu cred ca o sa fiu undeva la mijloc, nici prea prea, nici foarte foarte smile
Dar o sa va spun cand va veni pe lume ca de la teorie la practica e cale lunga.

Criss, din cate retin eu tu ai colul scurtat de cateva saptamani. De aceea banuiesc ca te-a chemat de 2 ori pe luna, sa te tina mai bine sub supraveghere. Sunt curioasa daca de acum ma cheama si pe mine mai des, vad mai tarziu ce zice.

#1690 2010-03-01 13:44:29

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Tomina, multumesc pentru raspuns, deci chiar daca testul a fost negativ, nu inseamna ca e totul pierdut nu ? Oricum dc nu vine, urmatorul test il fac cu prima urina, ca sa fiu 100% sigura. Dar voi cand ati ramas insarcinate s-a schimbat cumva ceva si pe fata voastra ? Mie de saptamana trecuta mi se spune ca parca mi s-a umflat fata, nu foarte tare, dar se vede diferenta si de ingrasat nu m-am ingrasat. Apoi am niste puse-uri de caldura... Oare e doar in imaginatia mea ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1691 2010-03-01 13:44:41

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

asa e rruxxy

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.