homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-113

#2129 2010-02-24 08:11:26

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

Neata!  cascat  mornincoffee

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2130 2010-02-24 08:15:35

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Neata fettttellllllllel!!

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2131 2010-02-24 08:24:21

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bmihaela a scris:

'Neatza fetili
Stie cineva ceva despre tratamentul cu Clostilbegyt ? Mi-a fost recomandat aseara de medicul ginecolog la care am mers si a zis ca, dupa parerea lui (bineinteles bazandu-se pe ce a vazut la ecograf), eu nu am avut ovulatie luna trecuta... Mi-a zis sa iau 1 tableta de 50 dimineata pana marti cand o sa merg din nou sa ma vada...
In rest... s-a uitat peste TOATE analizele mele, a zis ca sunt in regula si o sa mergem vineri sa repetam spermograma... Nu mi-a mai recomandat nici o analiza in plus fata de cele pe care le am facute (majoritatea la sfatul lui Garga, lucru pentru care ii multumesc inca o data puss )
Si daca totul o sa fie in regula (acum ma refer la rezultatul spermogramei), pe 5 sau 6 martie o sa imi faca IA...
puss  pentru toate
Mi-a placut foarte mult felul in care s-a purtat  medicul si a studiat toate analizele ...

bravooooo bulicaaaa tinem pumniii !!!! goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

#2132 2010-02-24 08:25:45

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Si am uitat sa va zic... Mi-a zis ca pe cale naturala, sansele de a ramane insarcinata in urma unui contact sunt de 18% iar prin IA, sansele sunt de 25% ...

#2133 2010-02-24 08:27:41

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

neata fetele!

ttt ...cum stai astazi cu moralul?  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Publicitate

loading...

#2134 2010-02-24 08:29:30

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Sa dea Dunezeu sa se prinda din prima!!!  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
Si sa iasa spemograma bine!!  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2135 2010-02-24 08:37:22

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

bmiha puss  iti doresc sa-ti reuseasca IA din prima goodluck  goodluck si sa primesti numai vesti bune la raspunsul analizelor

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2136 2010-02-24 08:39:30

tttttt
Hero member

manu2007 a scris:

neata fetele!

ttt ...cum stai astazi cu moralul?  puss

cam la fel , mai ales ca temperatura mea a inceput sa scada .....si la munca am f multa treaba
aseara am ajuns la ora 10 acasa , si ma gandeam azi , ca eu nu am reusit sa pun poze .....probabil ma luati de neserioasa , dar cand am ajuns acasa era 10 fara douazeci asa ca.... am facut o baie si am picat lata .....

oricum si azi am multa treaba si nu o sa pot intra f des pe forum , dar o sa imi fac timp .... nu rezist eu fara voi .... cesafac

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-24 08:40:10)

#2137 2010-02-24 08:40:06

bmihaela
Hero member

Va multumesc fetele... Poate o sa vrea Dumnezeu sa fie de data asta...

#2138 2010-02-24 08:41:20

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

Miha, sper sa fie de bine tratamanetul cu closty pentru stimularea ovulatiei si sa ai multa bafta de bebe smile

#2139 2010-02-24 08:43:50

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetelor!
va multumim pt urari.
miha sa fie cu noroc IA goodluck

sa aveti o zi minunata smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2140 2010-02-24 08:49:58

tttttt
Hero member

cocof a scris:

Ttttt, am citit din urma si am vazut ca aseara luasei un oarecare avant sa pui poze . UNDE SUNT? Sper sa nu ne amagesti din nou ... Hai  te roooggggg
myha_myha , cum esti, ai facut test ???? Zi-ne si noua, nu ne lasa asaaaa !

Zanahappy  si sa ai o seara fierbinte !
Dana  puss

nu va amagesc , doar ca sunt stresataaaaa , prea stresata , si la munca , si astempandu-l pe bebe .....citeste mai sus , aseara am bagat tare la munca , am o perioada naspa cu multa treaba

nera
am vazut ca iti e dor de mine , si mie imi e draga mea , maine seara am de lucru sa termin un proiect si o sa stau pe net toata ziua pana seara tarziu , asa ca mai mult ca sigur ne vom " vedea "

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-24 08:50:41)

#2141 2010-02-24 09:00:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

myha, imi pare rau  supa  dar e posibil sa fi ovulat mai tarziu asa ca mai sunt sanse, sa mai asteptam  puss

miha, cum adica nu ai ovulat luna trecuta?  yikes  in ce zile ai facut echo si ce ti-a spus la ele?  daca tot faci IA poti sa iei clomifenul ca sa maresti sansele. multa bafta  goodluck     kram

tt, sa ai spor la treaba  puss

savannah, tu cum mai esti?  puss

giorgi, rruxxy, smart, miri, manu  puss  puss  puss  puss  puss

#2142 2010-02-24 09:07:38

bmihaela
Hero member

gargarita a scris:

miha, cum adica nu ai ovulat luna trecuta?  yikes  in ce zile ai facut echo si ce ti-a spus la ele?  daca tot faci IA poti sa iei clomifenul ca sa maresti sansele. multa bafta  goodluck     kram

Garga, aseara m-a vazut... A zis ca el nu vede corpul galben si de asta inclina sa creada ca nu am ovulat luna trecuta...
Poate o fi fost o problema si faptul ca la mine deja venise monstrul...
Pe eco a scris aseara ca vede pe ovarul stang folicul de 10 mm.

#2143 2010-02-24 09:08:41

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

buna dimineata
va pup si am fugit la serviciu
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-24 09:08:56)

#2144 2010-02-24 09:17:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

miha, eu stiu ca ca spre sfarsitul ciclului, daca nu e sarcina, corpul galben degenereaza. deci, nu stiu daca ar fi mai avut ce sa vada la echo. oricum mie mi-e clar ca ai ovulat.

myre  puss

#2145 2010-02-24 09:18:59

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave neatza fetele... am intrat sa va pup...

accumaria puss                          blue puss                              andreea puss

bmihaela puss                            briana puss                           camy puss

georgi puss                                cocof puss                            Alina puss

cris8 puss                                   bebemic puss                       rruxxy puss

daciana puss                              ddunia puss                           adina puss

garga puss                                 priga puss                              naf puss

lavi puss                                     madutu puss                          lili puss

manu puss                                  mayya puss                           smart puss

mirik puss                                   nera puss                               fany puss

pass puss                                   printe puss                             dana puss 

myrela puss                                raluk puss                               buck puss

savannah puss                            tasha puss                              katami puss

tt puss                                        zana puss                               monnaa puss

bulica puss

si in juma` de ora plecam... sa ne tineti pumnii ca daca iese bine (treaba... o "treaba") cand revin va povestesc... e vb de o treaba pt sotz atat va pot spune smile

sa aveti o zi frumoasa

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2146 2010-02-24 09:23:21

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

tttt iti doresc o zi cat mai usoara puss
    stresul...gandul la bebe...fac din noi , cate o zi tare posomorata. supa aseara nu stiu ce am avut ca nu puteam adormi la 1.20 noaptea...pana la urma am atipit putin , dar plangand....ma apuca o tristete cateodata, rau de tot...ma descarc plangand...vad prea multi bebelusi in jurul meu...si ma intreb mereu: eu de ce doamne, nu am un copil la varsta mea?... pentru ce traiesc?..cand voi tine in brate copilul meu?... am pacatuit asa rau, de nu pot avea copiii pe cale naturala?.....de ce?..... oare fertilizarea va fi cu final fericit?......mai rezista psihicul meu la un esec? grater  grater  grater  grater parca nu ma intelege nimeni( sotul imi este alaturi)...am parte numai de prosti in jurul meu...oameni inculti..... imi este frica, ca voi ceda psihic...am devenit o  plangacioasa...dar , trebuie sa merg mai departe.  trista...trista ca poate nu -mi va spune si mie nimeni MAMA grater  grater ...numai aici , pe acest forum imi spun tristetea.....cu ani in urma nu-mi imagineam ca poate fi asa tragic sa nu poti da viata unui suflet...sange din sangele tau...acum plang ...ma eliberez pe moment.....dar stiu ca lacrimile se vor oprii...dar sufletul meu tot trist va fi ...este si va ramane pana cand imi voi tine copilul in brate... grater  grater  grater  prin ce trec eu acum nu se numeste decat --depresie-- pe care imi doresc sa o duc pe picioare sa rezist in fata ei fara medicamente , tratamente psihice......
        rugaciune  rugaciune pentru noi cele care luptam sa avem un bebelus bebe

stiu ca este o ora matinala pentru grater ...dar nu stiu cat mai rezist, sa raman cu mintea lucida...
     impreuna vom reusi..vom plange pe umerului ceceilalte pana va dori dd sa avem un  bebic
     am ocupat prea mult spatiu , aici..dar simteam nevoia sa-mi descarcul sufletul.....va multumesc puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2147 2010-02-24 09:23:46

tttttt
Hero member

bafta almi goodluck

garga , am si eu o rugaminte , adica o intrebare : dupa ce am luat prednisonul am remarcat cateva schimbari , si anume : dupa ovulatie nu ma mai dor sanii , inainte , ma dureau foarte rau sanii dupa ovulatie si mai ales inainte de menstra , si o alta chestie , nu m-au mai durut ovarele cand am ovulat , adica am simtit o durere dar inainte era insuportabila , se lasa durerea pe picior .....

exista vre-o legatura ???

georgi , m-ai facut sa plang ...... suntem aici , una pt cealalta  kram  kram  kram

am editat: garga , si nici teperatura DPO  nu imi mai creste ca in lunile anterioare

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-24 09:30:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.