homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-114

#2148 2010-02-24 09:26:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

Neata wave

bafta almi goodluck

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-24 09:28:55)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2149 2010-02-24 09:31:18

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

gargarita a scris:

miha, eu stiu ca ca spre sfarsitul ciclului, daca nu e sarcina, corpul galben degenereaza. deci, nu stiu daca ar fi mai avut ce sa vada la echo. oricum mie mi-e clar ca ai ovulat.

myre  puss

Acum eu nu l-am contrazis... Si eu as zice ca am avut avand in vedere ca si testul s-a pozitivat si TB a crescut...
Luna trecuta am fost la eco inainte de venirea monstrului si atunci mi-a zis ca se vedea urma... Oricum sper ca medicamentele astea nu fac foarte mult rau daca le iau luna asta...

#2150 2010-02-24 09:32:01

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2151 2010-02-24 09:34:02

bmihaela
Hero member

bunea georgeta a scris:

tttt iti doresc o zi cat mai usoara puss
    stresul...gandul la bebe...fac din noi , cate o zi tare posomorata. supa aseara nu stiu ce am avut ca nu puteam adormi la 1.20 noaptea...pana la urma am atipit putin , dar plangand....ma apuca o tristete cateodata, rau de tot...ma descarc plangand...vad prea multi bebelusi in jurul meu...si ma intreb mereu: eu de ce doamne, nu am un copil la varsta mea?... pentru ce traiesc?..cand voi tine in brate copilul meu?... am pacatuit asa rau, de nu pot avea copiii pe cale naturala?.....de ce?..... oare fertilizarea va fi cu final fericit?......mai rezista psihicul meu la un esec? grater  grater  grater  grater parca nu ma intelege nimeni( sotul imi este alaturi)...am parte numai de prosti in jurul meu...oameni inculti..... imi este frica, ca voi ceda psihic...am devenit o  plangacioasa...dar , trebuie sa merg mai departe.  trista...trista ca poate nu -mi va spune si mie nimeni MAMA grater  grater ...numai aici , pe acest forum imi spun tristetea.....cu ani in urma nu-mi imagineam ca poate fi asa tragic sa nu poti da viata unui suflet...sange din sangele tau...acum plang ...ma eliberez pe moment.....dar stiu ca lacrimile se vor oprii...dar sufletul meu tot trist va fi ...este si va ramane pana cand imi voi tine copilul in brate... grater  grater  grater  prin ce trec eu acum nu se numeste decat --depresie-- pe care imi doresc sa o duc pe picioare sa rezist in fata ei fara medicamente , tratamente psihice......
        rugaciune  rugaciune pentru noi cele care luptam sa avem un bebelus bebe

stiu ca este o ora matinala pentru grater ...dar nu stiu cat mai rezist, sa raman cu mintea lucida...
     impreuna vom reusi..vom plange pe umerului ceceilalte pana va dori dd sa avem un  bebic
     am ocupat prea mult spatiu , aici..dar simteam nevoia sa-mi descarcul sufletul.....va multumesc puss

puss   kram

#2152 2010-02-24 09:34:57

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

tttt, imi cer scuze puss ...pentru ca te-am facut sa lacrimezi...dar simteam nevoia sa dau liber sentimentelor...sa vorbesc cu cineva
    ........ simt ca m-am eliberat putin

bmiha puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-24 09:35:50)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#2153 2010-02-24 09:39:02

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

bunea georgeta a scris:

tttt iti doresc o zi cat mai usoara puss
    stresul...gandul la bebe...fac din noi , cate o zi tare posomorata. supa aseara nu stiu ce am avut ca nu puteam adormi la 1.20 noaptea...pana la urma am atipit putin , dar plangand....ma apuca o tristete cateodata, rau de tot...ma descarc plangand...vad prea multi bebelusi in jurul meu...si ma intreb mereu: eu de ce doamne, nu am un copil la varsta mea?... pentru ce traiesc?..cand voi tine in brate copilul meu?... am pacatuit asa rau, de nu pot avea copiii pe cale naturala?.....de ce?..... oare fertilizarea va fi cu final fericit?......mai rezista psihicul meu la un esec? grater  grater  grater  grater parca nu ma intelege nimeni( sotul imi este alaturi)...am parte numai de prosti in jurul meu...oameni inculti..... imi este frica, ca voi ceda psihic...am devenit o  plangacioasa...dar , trebuie sa merg mai departe.  trista...trista ca poate nu -mi va spune si mie nimeni MAMA grater  grater ...numai aici , pe acest forum imi spun tristetea.....cu ani in urma nu-mi imagineam ca poate fi asa tragic sa nu poti da viata unui suflet...sange din sangele tau...acum plang ...ma eliberez pe moment.....dar stiu ca lacrimile se vor oprii...dar sufletul meu tot trist va fi ...este si va ramane pana cand imi voi tine copilul in brate... grater  grater  grater  prin ce trec eu acum nu se numeste decat --depresie-- pe care imi doresc sa o duc pe picioare sa rezist in fata ei fara medicamente , tratamente psihice......
        rugaciune  rugaciune pentru noi cele care luptam sa avem un bebelus bebe

stiu ca este o ora matinala pentru grater ...dar nu stiu cat mai rezist, sa raman cu mintea lucida...
     impreuna vom reusi..vom plange pe umerului ceceilalte pana va dori dd sa avem un  bebic
     am ocupat prea mult spatiu , aici..dar simteam nevoia sa-mi descarcul sufletul.....va multumesc puss

Georgi, acesta esre rolul forumului ... fiecare sa isi descarce sufletul la cineva care intelege situatia prin care trece.  puss , dar sa stii ca, daca ai posibilitatea, cred ca ar fi de ajutor si sprijinul unui psiholog (a se intelege psiholog, nu psihiatru, nu medicamente) ... framantarile tale nu te ajuta nici pe tine nici pe bebe ....
noi suntem aici  kram  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2154 2010-02-24 09:43:34

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bunea georgeta a scris:

tttt, imi cer scuze puss ...pentru ca te-am facut sa lacrimezi...dar simteam nevoia sa dau liber sentimentelor...sa vorbesc cu cineva
    ........ simt ca m-am eliberat putin

bmiha puss

georgeta , stai linistita , nu trebuie sa iti ceri scuze pt nimic  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram

#2155 2010-02-24 09:43:38

bmihaela
Hero member

Si am mai uitat sa va zic ceva... A zis ca dupa operatia de varicocel, calitatea spermei se poate imbunatati dar exista si riscul sa devina FFFFFFFFFFF proasta...
Sper ca nu va fi cazul nostru, sa avem asa ghinion... acum stau stressata pentru asta...

#2156 2010-02-24 09:44:13

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata fetili wave  par

Off Georgi,  puss mult curaj sa mai treaca din supararea ta puss

Miha mult goodluck  goodluck  goodluck si la final de greutati sa se lase cu bb-le dorit!

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-02-24 09:45:01)

hjarta M&M=S

#2157 2010-02-24 09:48:01

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

manu2007 puss . da , am inteles psiholog....eu cand am fost la psiholog pentru ''aviz psihologic de cuplu'' ( pentru dosarul FIV) , d-na psiholog mi-a recomandat sa mai merg pe la dansa sa mai discuta, ca voi avea un drum lung de parcurs si este bine sa vorbesc cu un psiholog....nu am ascultat-o...dar, nu se stie niciodata...poate pe viitor voi merge la dansa

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2158 2010-02-24 09:54:05

Andreed
Addicted member
Site

Georgeta, este normal ca mai trecem prin starile prin care treci tu, nu putem fi tot timpul optimisti si cu zambestul pe buze...e bine ca te mai descarci, poate simti cateodata ca, cuvintele spuse de prieteni nu te ajuta cu nimic si in sinea ta stii cat iti este de greu.
Pe mine multa lume m-a condamnat ca nu fac avort, ca sanse de supravieturire sunt 80 %, dar eu tot am vrut sa lupt si sa ma las pe mana lui doamne doamne, stie El mai bine ce face.
O sa vezi ca vei avea si tu bebe tau, si eu ma gandesc cu ce am pacatuit ca micuta mea are de suferit si incerc sa imi spal pacatele si sa imi cer iertare fata de ea.

Suntem langa tine kram  puss

#2159 2010-02-24 09:58:54

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

bunea georgeta a scris:

manu2007 puss . da , am inteles psiholog....eu cand am fost la psiholog pentru ''aviz psihologic de cuplu'' ( pentru dosarul FIV) , d-na psiholog mi-a recomandat sa mai merg pe la dansa sa mai discuta, ca voi avea un drum lung de parcurs si este bine sa vorbesc cu un psiholog....nu am ascultat-o...dar, nu se stie niciodata...poate pe viitor voi merge la dansa

puss  ... eu sper ca drumul nu o sa fie asa lung si bebe va veni repede, dar un FIV oricum implica multe tensiuni, emotii, modificari hormonale ... noi suntem aici oricand, dar din pacate o conversatie directa nu poate fi inlocuita cu mesajele noastre ... dar pana atunci  majoreta ... primul pas l-ai facut, suntem langa tine si la urmatorii, pana vine  bebe

Andreea ...  puss ... fetita ta o sa stie cat a luptat mamica ei sa ii dea viata ... si ca va exista pt ca tu ai vrut sa o ai ... de 2 ori

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-02-24 10:01:29)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2160 2010-02-24 10:05:25

Andreed
Addicted member
Site

Manu  kram  puss

#2161 2010-02-24 10:06:44

Alina Elena
Insomniac member

Andreea ce frumos ai scris par . si eu sunt sigura ca fetita ta stie cat de mult o iubiti si cat luptati pt ea. si de aceea legatura dintre voi doua o sa fie si mai stransa decat este in mod normal intre mama si fiica.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-24 10:07:23)

#2162 2010-02-24 10:14:33

Andreed
Addicted member
Site

Am uitat sa va spun ca azi noapte a lovit asa puternic incat a simtit-o si tati cand mangaia burtica smile

#2163 2010-02-24 10:18:38

Alina Elena
Insomniac member

iupiiiiiiii Andreea applause ce frumos. si ce suturi o sa urmeze ai sa vezi disperat

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-24 10:18:47)

#2164 2010-02-24 10:27:00

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata fetelor

Georgi cateodata mai cadem, avem o zi proasta, insa trebuie sa ne ridicam si sa fim puternice pt a merge mai departe in a ne indeplini visul, suntem aici langa tine si poate noi suntem cele care intradevar stim prin ce treci, nici nu mai stiu ce sa zic decat sa iti dea Dumnezeu puterea sa lupti in continuare asa cum ai luptat si pana acum si aici vei avea mereu sprijin si cand vei simti nevoia sa te descarci sa o faci, e cel mai bine, te pup pusspusspusspuss

Andreea m-au emotionat si cuvintele tale, intre tine si Maria va exista o legatura speciala ai sa vezi, chiar ma gandeam ca nu mai e mult timp, 4 luni si o vei tine la pieptul tau hjarta pusi pt voi pusspusspusspuss

Almi  goodluck sa iasa cum vreti

BMiha goodluck  goodluck  goodluck pt ia, suntem alaturi de tine  goodluck

va pup pe toate toate

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-02-24 10:27:46)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2165 2010-02-24 10:36:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Georgi kram

Andreea...si pe mine m-au emotionat cuvintele tale. Sa stii ca te admir foarte mult, iti admir puterea de care dai dovada smile

#2166 2010-02-24 10:41:28

Alina Elena
Insomniac member

fetele La multi ani de Dragobete birthday  birthday . acu mi-am amintit. Sa fiti iubite si sa iubiti, sa aveti bebei sanatosi cele gravidute, inclusiv eu, sa vina bebe repede la cele aspirante, si sa va bucurati de bebei cuminti si frumosi si sanatosi, cele care deja aveti o astfel de practica kram  par de la min eis bebita mea

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-24 10:42:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.