homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-53

#989 2010-02-19 14:14:52

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

Raluk_ a scris:

gata dana...am inteles sa traitit pusspuss
nu ma pun cu gravidutele ca e de naspa puss

pai sa vad ca iei atitudine ca de nu iar ma pun cu biciul pe tine puss
Blue rotfl2  zburda prin mine...ii simt eu rotfl2

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-19 14:15:41)

#990 2010-02-19 14:15:02

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Mamaaa Raluci mare dilema
Aidi bre ca voi va impacati,.. ce sa zic? santeti tineri si nelinistiti si nu prea formati dar asta vine cu timpul
Tu trebuie sa stii doar atat : cat de mult il iubesti ca sa stii cate compromisuri vrei /poti sa faci si nu va mai culcati suparati mai,.... eu nu suport sa vad asta la nimeni

Eu nu il lasam sa doarma,ii trageam perna de sub cap, ideea este sa faci orice sa nu va culcati suparici nu e bine si in timp e mai rau daca va obisnuiti asa, lasa orgoliul si certurile care nu duc nicaieri
In final sa stii ca fiecare femeie are langa ea barbatul pe care si-l merita wink

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-02-19 14:16:42)

hjarta M&M=S

#991 2010-02-19 14:18:08

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

NafNaf a scris:

Mamaaa Raluci mare dilema
Aidi bre ca voi va impacati,.. ce sa zic? santeti tineri si nelinistiti si nu prea formati dar asta vine cu timpul
Tu trebuie sa stii doar atat : cat de mult il iubesti ca sa stii cate compromisuri vrei /poti sa faci si nu va mai culcati suparati mai,.... eu nu suport sa vad asta la nimeni

Eu nu il lasam sa doarma,ii trageam perna de sub cap, ideea este sa faci orice sa nu va culcati suparici nu e bine si in timp e mai rau daca va obisnuiti asa, lasa orgoliul si certurile care nu duc nicaieri
In final sa stii ca fiecare femeie are langa ea barbatul pe care si-l merita wink

dana gata burticoaso..am luat atitudine... pusspuss
naf...  supa  eu una las de la ine,nu`s orgolioasa...e a 2`a oara cand adormim asa...mai tarziu fac  baie cu spuma sa`mi mai revin k ma enerveaza starea asta a mea...nu stiu cum sa ies din ea sad

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#992 2010-02-19 14:24:18

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit si eu de la targ... wave

mi-am luat 2 bluze pt mine cu 85 de lei (una 60, cealalta 25)... cu banii astia imi luam aproape 8 bluze de la marfuri confiscate chicot ... da` mi-au placut prea tare si sunt calitative... si am mai luat 2 body-uri si o pereche de sosetele pentru viitoare finutza hjarta

mai fetelor, ma faceti sa-mi tin raspiratia, sa nu inspir aerul de cearta... noi deocamdata nu ne-am certat si sper sa nici nu ne certam.... intr-adevar, de certat/ciodanit o fac eu cu mama.. da` asta e alta treaba...

iar v-am citit in trepte... merg in urma sa ma citesc...

danutzo, se vede ca ai intrat tu k s-au umplut 4 pagini in 3 ore rotfl2

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#993 2010-02-19 14:24:53

dana82
Hero member

asa ralu puss

Publicitate

loading...

#994 2010-02-19 14:27:07

Raluk_
Hero member

almi asa sa ramaneti toata viata... pusspuss
sa porti sanatoasa bluzitele smile
dano puss
neramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
crek lui nera i`a priit voltarenul de aseara lol

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-02-19 14:27:39)

#995 2010-02-19 14:29:05

dana82
Hero member

Almi rotfl2 taci ma ca si cand esti tu tot asa se umplu paginile retas  rotfl2  hai ici la pupat puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-19 14:35:05)

#996 2010-02-19 14:34:58

NafNaf
Sr. member

Raluci ai sa vezi ca trece furtuna si va impacati, stiu cum te simti uite eu i-as da un telefon si i-as spune ca il iubesc si ca ma simt rau ca ne-am certat si atat tensiune sigur nici lui nu i-a facut bine, chiar daca el nu se exteriorizeaza ca tine sa stii ca si el se gandeste la cearta voastra, ce zici il suni? smile

Almi sa te bucuri de bluzite puss

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-02-19 14:38:09)

hjarta M&M=S

#997 2010-02-19 14:47:51

Raluk_
Hero member

NafNaf a scris:

Raluci ai sa vezi ca trece furtuna si va impacati, stiu cum te simti uite eu i-as da un telefon si i-as spune ca il iubesc si ca ma simt rau ca ne-am certat si atat tensiune sigur nici lui nu i-a facut bine, chiar daca el nu se exteriorizeaza ca tine sa stii ca si el se gandeste la cearta voastra, ce zici il suni? smile

Almi sa te bucuri de bluzite puss

i`am dat sms mai inainte si l`am intrebat daca lui ii place "comunicarea" in rel asta...ink nu mi`a raspuns...
nu`i zic ce mi`ai zis tu k ma cobor...nuuu....asta nu...cum poate el sa fie orgolios asa pot si eu...si`asa el nu stie sa`si cere scuze niciodata indiferent de situatie....
de trecut trece dar depinde si cum...
oooff...eu cu probl mele va deranjez pe voi...

#998 2010-02-19 14:48:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

naf smile eu deja vin de afara cu cristian tongue asa ca.... aviz amatoarelor big_smile

yikes yikes yikes ce ziceti voi de alocatie? yikes deci CAT tre sa ai salariu ca sa SE DEA?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#999 2010-02-19 14:51:41

criss_bebemic
New member
Inregistrat: 2010-01-28

Femeiiiii, ce muuuult scrieti!!!!! de cand m-am apucat sa va citesc ati mai umplut doua pagini, si ati umplut 10 de ieri de cand v-am lasat. imi pare rau de cearta raluk_ , e Marte retrograd si de-aia se cearta toata lumea... nici eu cu iubitul nu ne-am impacat oficial de acum o luna de cand ne-am certat, nu mai spun ca am ratat outzul luna trecuta si nu stiu daca pot sa sper ca cel de sapt viitoare o sa aibe sanse de fertilizare sad dar cu dumnezeu inainte, voi sunteti casatoriti si va leaga ceva mai mult decat cateva promisiuni, deci eu te-as sfatui ca si fetele, sa-l ignori putin, sa-l lasi o zi , sa vina el sa te intrebe ce ai patit, poate baitza aia te inspira si gasesti cea mai potrivita formula de impacare puss

#1000 2010-02-19 14:56:22

NafNaf
Sr. member

Hmmm si ce ziceai Raluci ca tu nu ai orgoliu?
big_smile  big_smile
Mama in fata sotului eu nu as zice " ca te cobori " ideea este sa il inveti nu sa faca razboi cu tine ci love,..despre asta este vb daca ma intelegi,.... nu e bine,... care lasa primul? care face primul pas? big_smile vezi de aceea zicem ce ziceam mai sus, dar o sa va certati pana va impacati,  tongue

Ce frumos Kata applause ai scos gagalicea la aier smile  hjarta

hjarta M&M=S

#1001 2010-02-19 15:01:13

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

heloo,
va pup pe toate   puss   puss   puss
  offtopic    azi nu am fost la serviciu pt ca mi-am dus catelusa de a operat-o dr.
am fost foarte stresata zilele trecute de nici nu aveam putere sa stau aici cu voi
acum este bine,dorme si mai pe seara se va trezi ;pana atunci trebuie sa-i fac o supa

#1002 2010-02-19 15:05:29

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

mare dreptate ai naf.
atata timp cat casnicia se bazeaza pe competitie, pe cine domina pe cine, cine lasa si cine face compromisurile nu va iesi nimic bun. casnicia e "parteneriat" e echipa bazata pe dragoste nu pe contract, reguli.... orgoliul si incapatanarea voastra ralu va va tine separati si mai mult timp. nu va rezolva absolut nimic. din contra. in timp se va adanci distanta dintre voi si dupa ani de zile va veti da seama ca nu va stiti. nu trebuie sa simti ca cedezi in fata lui. e prietenul tau inainte dea-ti fi sot, ii intinzi o mana.

nu stiu daca m-am facut inteleasa si imi cerscuze daca te-am suparat cu ceva.

myre, ce a avut catelusa? cati ani  are?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-19 15:13:44)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1003 2010-02-19 15:07:44

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

eu citesc si din urma mai atent ce s-a scris si dau refresh si la ultima pagina...

ralucutza sunt de acord cu naf... nu vreau sa te superi pe mine, poate o sa sune un pic cam rautacios dar o sa spun totusi... cu barbatii astia totul e asa: cum ii dresam asa ii avem... (sper k nu s-a suparat/nu se supara nimeni)... nush ce sa zic referitor la ce descrii tu aici si la comportamentul lui... se comporta asa de dinaintea nuntii/oficializarii relatiei sau l-au apucat bazdacii dupa? ca sa mor daca inteleg... hmm

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1004 2010-02-19 15:12:45

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Almi Ingerash a scris:

poate o sa sune un pic cam rautacios dar o sa spun totusi... cu barbatii astia totul e asa: cum ii dresam asa ii avem... (sper k nu s-a suparat/nu se supara nimeni:/

tummenupp mare , mare dreptate ai

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1005 2010-02-19 15:12:54

Raluk_
Hero member

Almi Ingerash a scris:

eu citesc si din urma mai atent ce s-a scris si dau refresh si la ultima pagina...

ralucutza sunt de acord cu naf... nu vreau sa te superi pe mine, poate o sa sune un pic cam rautacios dar o sa spun totusi... cu barbatii astia totul e asa: cum ii dresam asa ii avem... (sper k nu s-a suparat/nu se supara nimeni)... nush ce sa zic referitor la ce descrii tu aici si la comportamentul lui... se comporta asa de dinaintea nuntii/oficializarii relatiei sau l-au apucat bazdacii dupa? ca sa mor daca inteleg... hmm

imediat dupa nunta au inceput astea....
acum am vb cu el la tel....si mi`a zis k se mai intampla sa adoarma omul....si ca vb despre asta acasa...i`am vb frumos explicandu`i ca mereu zice asa si m`am saturat de replicile astea de 2 bani...
nu e o competitie...el e f orgolios si mereu eu am fost aia care a cedat...vreau sa ma pot impune dar nu pot...nu`l pot "dresa...
nu m`am suparat pe nici una dintre voi...nu am de ce...incercati sa ma ajutati sa trec peste si asta conteaza cel mai mult...nu stiu ce faceam daca nu va stiam pe voi... pusspusspuss
m`am saturat sa ma consum si sa plang din cauza asta...abia ast sa plece la sevici ca sa pot plange...ma simt obosita psihic si pana cedez nu mai este mult...

#1006 2010-02-19 15:16:08

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

ralu, vreau sa te intreb ceva si imi raspunzi numai daca vrei.
abia astepti sa ajunga acasa sau te simti mai bine cand nu e acasa? e o tensiune cand sunteti amandoi si nu va simtiti bine impreuna? ce faceti in weekend?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-19 15:42:14)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1007 2010-02-19 15:20:01

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Prigatel     are 10ani si mi-a fost f frica de anestezie ;
ea a facut pui cand a fost tanara dar de 4 ani nu am mai lasat-o dar nici nu am sterilizat-o pt ca nu am stiut ca trebuie
a avut infectie uterina cu lichid si chis ovarian
acum face nani,se mai trezeste,iar adoarme;ma uit la ea,o mai mangai si abia astept sa fie vioaie

Raluk nu mai fi asa suparata  kram  ;incearca sa iei lucrurile mai in usor pt a se destinde atmosfera
in general femeile treb sa fie diplomate,cu mult tact

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-19 15:22:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.