homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-54

#1008 2010-02-19 15:21:27

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

si eu astept raspuns la ce intreaba priga smile daca vrei sa-l dai... nustiu

raluca, iubita, sincer iti zic, repet, nu vreau sa te supar... mie daca imi face faze de genul asta imi bag picioru` si-i dau un ultimatum: ori iti revii, ori fiecare pe drumul lui... imi pare rau ca poate sunt un pic drastica, dar nush... esti tanara, frumoasa, gospodina si daca nu esti apreciata inseamna ca are o problema (poate el stie mai bine)...

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-19 15:23:42)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1009 2010-02-19 15:23:29

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

supa Sa va zic: ieri am fost sa-mi recolteze pentru TSH si bineinteles ca m-a mancat in fund sa le zic sa-mi faca si HCG... (nu v-am mai zis in speranta ca o sa vin cu o veste buna...). Mi-a venit rezultatul si la HCG valoarea e <0.01...
E clar ca nu e nimic nici luna asta... supa  supa  supa  supa  supa

#1010 2010-02-19 15:24:47

Almi Ingerash
Addicted member

bulica, nu fii suparici! puss haida k o sa fim colege de sarcina, ia sa vezi! par

mai mirela, ce diplomatie?? diplomatie in relatiile cu restul lumii nu cu sotzu` care se presupune ca tre` sa ma cunoasca cel mai bine... sincer... fac ceva pe ea de diplomatie... cosmin al meu cand e la munca si eu ma cert acasa cu mama sau apare ceva ce nu-mi convine, daca ma suna isi da seama din vocea mea ca am ceva... cand vede ca am chef de cearta si e la munca inchide telu` spunandu-mi ca vbm cand ne linistim amandoi... eu cand vreau ceva spun fara diplomatie... asta e culmea, sa fiu diplomata cu sotzu`... (kiar sa merg sa-i zic: "dragul meu, domnule sotz, vrei sa binevoiesti sa ma satisfaci in seara asta??"... nu! merg si-i zic: am kef de sexinpat vrei?? ciuleste urechile si le misca precum iepurii si e primu`... daca stramba din nas, nu-i bai, dar il astept ca-i vine si lui randul...) scuze k am fost directa chicot

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-19 15:30:12)

#1011 2010-02-19 15:26:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Miha, imi pare rau sad

Ralu, esti sigura ca este numai vina lui? Eu sunt convinsa ca pe undeva gresesti si tu, asa se intampla mai mereu. Tu vezi lucrurile cum ai vrea tu sa fie dar poate si el are dorintele lui in legatura cu tine.
Nu vreau sa te supar, de aceea nici nu am intervenit in discutie si nici nu prea vreau.

#1012 2010-02-19 15:26:59

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Sarumana Priga
Noi vb sincer si ne spunem parerea ar f gresit sa te superi pentru ca o prietena iti spune adevarul, ba din contra este de apreciat decat o minciuna dulce,....

Almi rotfl2 scumpa nu, noi nu dresam barbatii,..aidi mah smile
dar am inteles ce ai vrut sa zici oricum a dresa nu e cuvantul potrivit,... cand eram si eu de varsta voastra big_smile asa gandeam si eu  lol deci,....  tongue

Este atat de bine cand te simti in siguranta langa jumatatea ta si atunci cand cedezi tu si te simti ca parca nu ai mai avea demnitate( ceea ce este o prostie) daca cedezi tu si atunci cand el lasa de la el fara ca tu sa il faci sa simta asta,... e super cand ne simtim comod unul cu altul ca santem rai sau buni, urati sau frumosi,... ca viata te face sa treci prin toate etapele si el e langa tine si te priveste cu aceeasi dragoste,.... bla bla bla,... capisci Raluci smile aici trebuie sa ajungeti voi sau undeva pe aproape macar,...

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-02-19 15:28:11)

hjarta M&M=S

Publicitate

loading...

#1013 2010-02-19 15:27:16

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

priga...acum sunt linistita.,..am plans,m`am descarcat deocamdata...
cand nu suntem certati ne intelegm f bine...in week`end: sambata ziu il las pe el sa se mai joace la pc iar eu ma ocup cu ana de mancare,curatenie,seara ne bagam la un film aman2....duminica mergem la Biserica,stm la povesti in pat...etc...
il iubesc mai mult c orice pe lume(si iar m`a busit plansul) si mi`e frik uneori sa nu`l pierd...si el ma iubeste,stiu asta...un om care nu te iubeste nu ar merge pana in iasi sa`ti implineasca dorinta de a avea un catel,nu te`ar lua prin surprindere cu o floare,cu o bomboana...
tin minte ca odata eram suparaa pe el ca ii dadusem timp limita de o ora sa se joace si el s`a jucat 4 ore si mi`a adus un pumn de bomboane din dulap lol....
avem o relatie frumoasa,normala....suntem linistiti,calmi....dar cand ne sare tandura apoi sare frate nu sta....
mi`a zis k o sa vb diseara despre asta....ast sa vad daca deschide subiectul...
nu ma supar...puss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1014 2010-02-19 15:27:20

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

bulica  puss  iese luna viitoare  goodluck  majoreta  goodluck
raluk...asa suntem si eu cu a meu cand ne certam....da am ajuns la concluzia ca lui ii e fffffff greu sa lase de la el....ca doar e mascul, e in firea lor sa nu "se coboare, sa-si ceara scuze" si am zis hai ca las eu....si am lasat o data. de doua ori....si ce sa vezi...a 3a oara el s-a simtit....si acuma facem cu schimbul cand e vorba de lasat....si e foarte bine.Eu zic ca mai bine lasa tu de la tine....si arata-i cum sa se comporte , fara sa-i scoti ochii -ca vezi asa sa faci si tu- Ca de prins are sa se prinda si are sa se simta el fara sa-i zici tu nimic. Bunatatea face multteeeeeee, iti zic eu wink  Sper ca m-am facut inteleasa

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-19 15:32:46)

#1015 2010-02-19 15:29:54

bmihaela
Hero member

dana82 a scris:

bulica  puss  iese luna viitoare  goodluck  majoreta  goodluck

Ce sa mai iese...  grater  grater  grater
Oricum acum sunt mai sigura ca in mar 2009 a fost sarcina si nu doar un test fals pozitiv... atunci mi-am facut HCG cu o zi inainte sa inceapa sangerarea si a fost 12 si ceva... grater  grater  grater

#1016 2010-02-19 15:30:29

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

rruxxy a scris:

Miha, imi pare rau sad

Ralu, esti sigura ca este numai vina lui? Eu sunt convinsa ca pe undeva gresesti si tu, asa se intampla mai mereu. Tu vezi lucrurile cum ai vrea tu sa fie dar poate si el are dorintele lui in legatura cu tine.
Nu vreau sa te supar, de aceea nici nu am intervenit in discutie si nici nu prea vreau.

nu ma suparati cu nimic.... pusspuss
normal k nu este numai vina lui...chiar i`am zis aseara sa`mi zica unde gresesc,sa stiu sa nu mai fac...sa`mi repar greseala...si a tacut,nu a mai zis nimic

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1017 2010-02-19 15:31:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Atunci calmeaza-te si discutati frumos diseara.
Sunt convinsa ca o sa fii fericita ca v-ati impacat si totul este bine puss

Ma duc sa ma intind putin, vorbim mai tarziu  par  par  par

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-02-19 15:33:32)

#1018 2010-02-19 15:31:47

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Bmiha dar poate ai facut hcg prea devreme;se poate implanta si pana in ziua a12a

#1019 2010-02-19 15:34:19

Almi Ingerash
Addicted member

NafNaf a scris:

Almi rotfl2 scumpa nu, noi nu dresam barbatii,..aidi mah smile
dar am inteles ce ai vrut sa zici oricum a dresa nu e cuvantul potrivit,... cand eram si eu de varsta voastra big_smile asa gandeam si eu  lol deci,....  tongue

eu ma refer la "a dresa" in sensul de "a-i modela" dupa cum vrea muschiu` nostru... tongue

#1020 2010-02-19 15:35:19

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

mihaela kram , fruntea sus. vine el bebe odata si-odata smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1021 2010-02-19 15:36:45

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Raluci smile
voi santeti super ok ca si cuplu, simt din ceea ce ai scris mai sus smile mi-a placut ce ai zis, dar ,... santeti sau tu inca copilaresti si privesti un nimic ca pe o mare tragedie cand de fapt nu este puss
Si cand vine acasa nu trebuie sa astepti tu sa vezi ce subiect ,predicat deschide el va luati frumos de manuta dupa ce luati masa sau inainte cum vreti voi si stati la o discutie amicala, calma fara reprosuri Raluci, asculta-ma zii ca ai nevoie de mai multa atentie din partea lui zii ce iti lipseste si ai vrea,... si zii omului ca il iubesti, odata!!!!

Danutzo bravo pt ce i-ai scris Ralucai tummenupp  applause
Miha imi pare rau ,...... puss

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-02-19 15:39:03)

hjarta M&M=S

#1022 2010-02-19 15:39:58

bmihaela
Hero member

Multumesc fetele pentru incurajari...

#1023 2010-02-19 15:41:18

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

bulica, si eu zic fruntea sus!  majoreta vine bebe...cand te astepti mai putin puss  goodluck
naf rodnar am scris numai ce am facut...nu ma fa sa rosesc...ca eu sunt tare si pe treaba mea, da?? sa nu vada nimeni si latura sensibila a mea tongue  chicot

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-19 15:46:06)

#1024 2010-02-19 15:41:40

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

bmihaela nu fii trista o sa vina el si bebele puss  puss  puss

smart  la multi ani! birthday

blue  puss si accumaria  puss va urez distractie frumoasa

almi puss

andreed  frumoase hainutele puss

nafnaf sa va creasca mare si sanatoa puss

ralu puss   nu mai fii trista, s-a  acumulat probabil prea multa tensiune. o sa depasiti si momentul acesta si apoi ve-ti discuta iar de bebe puss

va  puss  puss  puss pe toate fetele

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1025 2010-02-19 15:42:56

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bmihaela a scris:

supa Sa va zic: ieri am fost sa-mi recolteze pentru TSH si bineinteles ca m-a mancat in fund sa le zic sa-mi faca si HCG... (nu v-am mai zis in speranta ca o sa vin cu o veste buna...). Mi-a venit rezultatul si la HCG valoarea e <0.01...
E clar ca nu e nimic nici luna asta... supa  supa  supa  supa  supa

pfff  supa  supa  supa  miha , imi pare sincer foarte rau , imi doream si eu atat de mult sa iasa pozitiv, sincer ...... kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram

auzi , nu incerci un IA ??

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

#1026 2010-02-19 15:43:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ms, ms george, dar pana la ziua mea de Paste mai e cale lunga big_smile . fetele ne urau mie si danei ca azi schimbam nr de saptamani . so, merci kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.