|
Nu esti logat.
Tatici vs bebelusi#1 2010-02-22 15:01:09Tatici vs bebelusiDeschid acest topic, in speranta de a ma dumiri daca sunt eu exagerata si cer prea mult de la sotul meu, sau e el fff nepasator vis a vis de bebele nostru. Treaba sta cam asa : vine de la serv, EU ii preg masa, sta la calculator vreo 2-3 ore si-mi citeste bancuri ( in timp ce eu abia astept sa fac un dus sau sa ma ocup de spalat biberoane, sterilizat, calcat etc etc ); dak ii zic sa stea el cu bebe ( cu toate ca ar tb sa se ofere el...), ca sa ma pot ocupa eu de toate astea, ofteaza, e imbufnat, il vad ca nu-i convine; pana la urma, sta... dar cu nervi; dak bebele plange, eventual il lasa sa planga..."ce, copiii tre sa planga... nu-s eu aici? Doar vad ca n-a patit nimic..." ; dak isi bea cafeaua ( tabiet extrem de important ) si il rog sa stea cu bebele, sa fac si eu un pipi ( ma scuzati ), cica "acum imi beau si eu cafeaua..."; in final vine... dar, repet, oftand si cu nervi. Noaptea nu-i cer nik, doar eu ma trez, o data la 3, apoi pe la 6 ca sa-l schimb pe bebe si sa-i dau papa; practic, sptul meu nu face nik... decat atunci cand ii cer eu; macar as vrea sa vina de la serv si sa-l ia pe micutz in brate, sa-i zica 2 vorbe, sa-l vada... doar atat, in loc sa se aseze la calculator. Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-02-22 15:03:45) Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #2 2010-02-22 16:03:30
Re: Tatici vs bebelusiCris, imi pare rau pentru situatie, imi dau seama ca e tare dificil. Offline #3 2010-02-22 17:18:02
Re: Tatici vs bebelusioff, crissy imi pare rau , eu sper sa nu trec prin asta, adica sunt 100% convinsa ca sotul meu nu o sa zica nici pas cand ii zic ceva de copil, si va sta cu el , mai ales caci cred ca voi mai avea si eu de lucru pt o firma careia cred ca o sa-i tin in continuare contabilitatea...oricum sigur cand va veni de la serv il voi pasa si ori se duce cu el in parc si eu sa mai fac cate ceva prin casa, ori sta cu el.... 9 ani de copilarie .... Offline #4 2010-02-22 18:16:38
Re: Tatici vs bebelusiCrssy... eu am avut aceeasi problema, poate putin mai grava. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #5 2010-02-22 21:55:34
Re: Tatici vs bebelusiuffff foarte bun topic Crys....si al meu sot e foarte comod in sensul ca nu sta foarte mult cu Alex, foarte rar i`a schimbat pampersul cu pisu ca de cel cu kk nu s`a apropiat niciodata...sa iesim in parc ,am iesit rarut, eu am stat 2 ani acasa cu cel mic si ieseam peste zi numai eu cu el in timp ce sotul era la munca. de cele mai multe ori seara sta linistit la Tv in timp ce eu robotesc prin casa sau ma ocup de Alex... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-22 22:03:28
Re: Tatici vs bebelusiNici pe al meu nu pot sa il laud prea mult.. Ce-i drept se joca cu el si s-a jucat de cand a iesit din burtica mea .. se prosteste, se ascunde, ii canta si ii citeste povesti .. dar daca il pui la schimbat sau mai stiu eu ce ... Fuge .. In schimb dupa ce am dat cu capul de pereti de 2-3 ori i-am prins punctul slab( m-am decis ca nu am ce sa castig oricum din certuri) .. il rog frumos si ii zambesc .. "Te rog frumos poti sa faci curat in dormitor... te rog frumos poti sa bagi in masina de spalat, te rog frumos poti sa speli vasele".. si face minuni.. inainte ii spuneam doar fa aia, fa cealalta .. si nu ii place cineva sa ii comande .. na` are si el origoliul lui desi nu ar trebui. Offline #7 2010-02-23 00:56:12
Re: Tatici vs bebelusiam crezut ca il descrieti pe sotul meu .Nu a schimbat niciodata un pampers si nu participa la baita,ca cica i se pare aiurea,ca e fata, zice ca daca ar fi fost baiat altfel ar fi stat lucrurile.In oras nu-i place sa iasa sa ne plimbam,decat la cumparaturi,cu masina;ba,mai nou,prefera sa se duca singur,ca il streseaza copilul ca nu are rabdare prin magazine .Cel mai mult ma enerva ca de multe ori cand aveam nevoie sa stea putin cu copilul,imi zicea sa mai astept putin ca vrea sa fumeze .Din cauza asta i-am si zis ca o sa las anticonceptionalele ca sa fac al doilea bebe la 2 ani dupa ce se lasa de fumat.Are 5 zile de cand n-a mai fumat,sa vad cat il tine...In rest,se mai joaca si el cu fata,cand mai pleaca in vizite la vecini care au copii i-o mai dau si pe ea ,dar nu are rabdare sa stea cu ea cat timp eu gatesc sau imi fac baie.Cum zicea si Anka9mai, astia sunt barbatii si nu cred ca putem sa-i schimbam.Totusi,am o cunostinta care are bebe de 4 luni:la ei in familie mamica fumeaza,asa ca taticul sta cu copilul,schimba pampersul,uneori ii face si baie sau pregateste biberonul. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #8 2010-02-23 08:10:48
Re: Tatici vs bebelusi eu am un sot model se pare o sa il tzuc apasat cand ajunge acasa Offline #9 2010-02-23 08:26:28Re: Tatici vs bebelusiRux, Adina si restul viitoarelor mamici, sper sa nu treceti prin asta:* Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-02-23 08:27:03) Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #10 2010-02-23 08:39:57
Re: Tatici vs bebelusicris Offline #11 2010-02-23 11:29:08
Re: Tatici vs bebelusi
parca as fi vorbit eu... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2010-02-23 12:02:58
Re: Tatici vs bebelusiAm citit si eu cu MAREEEEEEEE interes ce ati scris voi. Experienta nu am in domeniu dar sper sa fie bine cand o sa apara bebe....eu il pregatesc de pe acuma tot mai ii zic una alta si pare ca il intereseaza....acuma o-m vedea exact ce si cum la fata locului. Kata ultima chestie ce ai zis-o cu firma propri m-a dat gata asa e si la noi...de multe ori ii zic ca tot ma intreb cum ar fi sa fie si el angajat ca toata lumea si sa aiba program de lucru si apoi sa nu mai aud nimic de lucru Offline #13 2010-02-23 12:03:41
Re: Tatici vs bebelusifaza e ca la inceput ii faceam amandoi baie,apoi cand a mai crescut si am inceput sa o spal la baie el o dezbraca in timp ce eu pregateam apa,iar acum imi baga motivul asta,ca s-a marit fata si ii e nu stiu cum sa o dezbrace(de fapt,asta e doar un pretext,ca a descoperit de curand un joc on line si nu se indura sa plece de la calculator).Dar stiti ce ma bucura,totusi?Faptul ca fetita,in unele seri,nu vrea sa adoarma cu mine si plange sa vina el,si atunci n-are ce face, vine si o culca el. El zice ca am "dresat-o" eu sa faca asa Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #14 2010-02-23 12:12:02
Re: Tatici vs bebelusiEu pot sa spun ca l-am avut si de la 8-la 5 si acum munceste de acasa....e mulllttt mai bine de cand munceste de acasa...ma ajuta mult mai mult chiar daca e 24 din 24 cu nasul in calculator. Dar cand venea de la munca se punea cu fundul pe canapea si acolo ramanea de ma luau toti dracii... Offline #15 2010-02-23 12:34:05
Re: Tatici vs bebelusiSa-mi cumpar si eu cartea de dresaj canin... pardon, masculin! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #16 2010-02-23 14:09:41
Re: Tatici vs bebelusitrebuie sa spun ca am citit cu interes acest topic,pentru mine un pic cam depasit,ptr ca sunt mama de pubertos. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2010-02-23 14:27:42
Re: Tatici vs bebelusimamicilor, si eu fac parte din categoria fericita! si da pipa, si eu o sa-l tzuc apasat cand vine; sotul meu nu numai ca schimba pampersi pe banda, cu pishu sau cu kk, ba o spala si singur pe rebeca! sta cu ea fara nici o problema, o scoate si la parc cat mai deretic eu prin casa! si sotu meu vine tarziu de la serv, dar il las sa-si faca siesta 45 de minute, stam cu el sa manance, il lasam sa se spele, sta si el 10-15 minute intins si apoi preia "legatura". din fericire, doar primele 2-3 luni a fost mai reticent, imi spunea ca ii e frica sa o tina in brate ca e mica, si chiar se citea pe fata lui "frica" cand o vedea asa micuta! dar intotdeauna a fost prezent si deschis fata de copilul nostru. si la schimbatul scutecului, si la papa, chiar se intampal sa manance mai bine cu el seara decat cu mine! cred cu tarie ca barbatii sufera un soc la venirea pe lume a micutului in familie! misiunea mea a fost clara, dupa rebeca, sotul a fost al doilea copil! dar, mereu am tinut sa-i arat ca reprezinta la fel sau poate mai mult pentru mine acum ca este si tatic! i-am insuflat mereu ca sunt asa mandra ca este tatal fetitei noastre! poate ca tre' sa fim un pic mai sirete cu ei! asta este experienta mea proprie! acum , nah, sunt si momente cand ar vrea sa plecam singuri, sau sa doarm amai mult in wkend, sa iasa mai des la bere cu baietii, si tot ce facea el inainte! dar idea e ca oricum are aceleasi tabieturi ca inainte, dar mai moderat! pana la urma un copil, nu schimba cu nimic tot ce faceam inaite, ci doar devine prioritate! va doresc sa aveti rabdare cu sotii vostri, si poate mai mult tact, acolo unde se poate! unde nu merge.... Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #18 2010-02-23 16:06:07
Re: Tatici vs bebelusiAl meu cand vine acasa, o pupa pe pitica si apoi pe mine Offline #19 2010-02-23 19:39:28
Re: Tatici vs bebelusice bine ca sunt barbati care au grija de copii lor, am crezut ca sunt specimene pe cale de disparitie mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|