|
Nu esti logat.
Tatici vs bebelusi-2#20 2010-02-23 21:05:47
Re: Tatici vs bebelusiFleur ar fi fost si culmea s zici k nu t ajuta avand in vedere k sunt 2 Sa nu te astepti sa te salut! Offline #21 2010-02-23 22:51:06
Re: Tatici vs bebelusiNoi ne "batem" ca unul sta mai mult cu fetita decat celalat...este innebunit dupa copil, o pupa continuu de strig la el sa se opreasca pt ca o sufoca. Si schimba scutece mai des ca mine ca eu (cica) nu fac bine, nu stiu sa o sterg bine . Am avut noroc de sotz fantastic. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #22 2010-02-24 12:07:55
Re: Tatici vs bebelusicu siguranta,conteaza foarte mult cum au fost ei educati si ceea ce au vazut acasa la parinti.Eram o data la socri,si socrul meu ma tot cicalea ba sa-i pun caciula copilului,ba sa-i pun fular la gura,ba nu stiu ce...Sotul meu i-a zis sa ma lase in pace,ca stiu eu ce fac,ca doar eu am avut grija de copil de cand s-a nascut,la care socrul meu zice:"Pai,normal,tata,doar nu era sa ai tu grija ,ce stii tu sa-i faci la copil?" Atunci eu i-am zis:"Da' credeti ca eu m-am nascut invatata?Invata si el asa cum invat eu" Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #23 2010-02-24 12:21:19
Re: Tatici vs bebelusi
subscriu la parerea cu soacrele care n-au stiu sa ii creasca. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-02-24 15:57:45) Offline #24 2010-02-24 15:29:19
Re: Tatici vs bebelusiMa ingrozesc despre ce citesc pe aici...sper sa am noroc cu al meu. Deocamdata e foarte preocupat de ceea ce mananc, sa primeasca bebe din toate, la noi el gateste - ca ii place - si daca as face eu, cred ca nu s-ar putea manca asa ca cred ca cel putin din punctul asta de vedere ma va ajuta mult. Nu mi se pare normal sa nu se implice taticii, dar cred ca pentru unii este un soc venirea unui bebe, chiar daca nu vor sa recunoasca, si se poarta ca niste copii mai mari. Nu degeaba mi-a spus o data o doamna mai in varsta: "tine minte, barbatii sunt ca niste copii mari". Asa ca nu trebuie sa ne lasam, sa se obisnuiasca ca noi trebuie sa facem totul si ei doar sa aduca banii in casa... I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-24 15:42:22
Re: Tatici vs bebelusiHai sa nu dam vina numai pe soacre. Ei ar trebui sa se simta si sa ne ajute. Eu m-am certat cu al meu in primele luni pt ca el nu se trezea deloc noaptea sa ma ajute. Si Anasasia se trezea de 3-4 ori pe noapte... va dati seama ce mult dormeam. Offline #26 2010-02-24 15:50:04
Asa da, love! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #27 2010-02-24 18:37:05
Re: Tatici vs bebelusiCrssy, imi pare rau pt situatie. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #28 2010-02-24 19:55:56
Re: Tatici vs bebelusinu e vina soacrelor....am o soacra de milioane...fratele lui cel mai mare a crescut singur singurel 3 baieti pt ca sotia lui are probleme mari de sanatate si face curat, face mancare, are grija de ei si de casa iar fratele lui cel mic a stat cu fatita lui noaptea si ziua cate 3-4 ore si adormea pe la munca...ca ne povestea cum l-a prins sheful cu sacul de dormit la munca Dar al meu...putoare mare.. nimic si asta este..vina mea ca l-am invatat asa. Offline #29 2010-02-24 23:28:46
Re: Tatici vs bebelusinoi ne incadram cred ca la fericiti,si tati merita un pup,al meu sot se joaca cam toata ziua cu bebe,ii da sa pape,il adoarme,(cate o data mai il pune sa doarma pe burta lui) baita fac numai impreuna cum zice el "ca barbati",pemparsi nu schimba dar ii duce la gunoi.la plimbare adica la cumparaturi mai mult am iesit in ultimul timp impinge fff mandru carutul, si tot el sa chiniuit sa il invete sa vorbeasca,dovada reusitelor este ca la 8 luni spune "tata,mama,papa,caca,tataie",si cate o data "apa". PS:si cand ma gandesc ca la inceput nici nu vroia sa auda de bebe,si am crezut chiar ca o sa ne lase singuri,deci oamenii chiar se schimba daca stii cum sa ii iei,bebe chiar la schimbat total.pup pt toate mamicile si pt ingerasi,pt ei merita sa faci orice sacrificiu Offline #30 2010-02-25 12:38:07Re: Tatici vs bebelusiDeci...LASATI SOACRELE . Nici eu nu-s fan socrela, dar parerea mea e ca parintii iti dau educatia; ok, cresti intr-un anumit mediu, dar de la o varsta incolo incepi sa te (de)formezi singur; mai vezi si tu in jurul tau, mai auzi, mai citesti o carte, o stire... te formezi singur ca om, capeti contur ajutat de conceptiile si principiile TALE. Deci... E VINA BARBATILOR. Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #31 2010-02-25 13:04:47
Re: Tatici vs bebelusiFata, dar esti fraiera tu. Cand viene de la munca lasa-l sa isi faca un dus si pune-i-l in brate pe ala mic... spune-i ca trebuie sa faci si tu dus sau sa faci mancare, vezi tu. Offline #32 2010-02-25 14:47:20
Re: Tatici vs bebelusiBai, nu e chiar asa. Eu am avut parte de un nesimtit si-un lenes care nu concepea sa spele vasele sau sa puna mana sa ma ajute in bucatarie, din cauza ca asa l-a invatat bunica-sa, ca femeia e sclavul casei care sta si strange dupa el. De fata cu mine idioata aia batrana i-a spus: "pai nu d-aia te-ai insurat? sa stranga femeia dupa tine ca asa-i oranduiala, de ce sa speli tu vasele?". Va dati seama scandal dupa... eu sunt de parere ca 70% din vina o are proasta educatie primita. Apoi restul de 30% e nesimtirea lor cu care isi accepta foarte convenabila lor pozitie, si anume de frecamangii de menta. Cum am spus, eu am preferat sa ma despart de el, decat sa mai fie certuri in casa sau sa-i ofere copilului meu un cacat de model in viata. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #33 2010-02-25 16:30:15
Re: Tatici vs bebelusioff-topic: aleaxa, cu toate astea, tot continui sa il primesti in viata si in patul tau???!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #34 2010-02-25 16:48:24
Re: Tatici vs bebelusidupa ce v-am citit inseamna ca pot spune ca sunt norocoasa al meu m-a ajutat f mult mai ales cat a fost nou nascut cand fata a plans timp de 4-5 luni toasta noaptea, dormea si el 2-3 ore si apoi la munca. baitza intr-un timp el i-o facea - plangea delia asa de tare incat abia o tineam. de pregatit biberoane si de spaltat vase el se ocupa cand e acasa si lafel si de curaztenie - noi stam si ne jucam si el face smotru. face orice numai sa nu o auda plangand si cu toate astea ne certam ptr ca in momentul in care ea e agitata si plangacioasa se agita prea tare si in loc sa potolesc copilul tb sa il potolesc pe el - ceea ce nu se intampla ptr ca ne punem pe cearta Offline #35 2010-02-25 17:02:11
Am limitat relatia noastra la strictul necesar. De exemplu, acum copilul este la el, si are grija de el mama cu bunica lui. Nu am vrut sa-l exclud total, pentru ca exceptand defectele lui, este un om foarte inteligent, iubitor si muncitor. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #36 2010-02-25 18:57:50Re: Tatici vs bebelusiOf, Alexa o fi si cum zici tu...; cred ca pe al meu l-am invatat prost si eu si mama, l-am rasfatzat... pt ca ma-sa nu-i fierbea nici maar un ou... nu l-a tinut deloc in puf; cand era la ea, sotul meu isi spala/calca singur hainele, nu aveam masina de spalat, ma rog...; isi pregatea singur masa, la 5.30 AM; acum se supara ca nu am timp sa-i fac lui cafea ( in timp ce eu spal biberoane si el citeste ziarul. A devenit asa de insensibil si rautacios, nush... nu mai e omul pe care il apreciam asa de mult; sau poate nu l-am "vazut" eu prea bine pana acum.... Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #37 2010-02-25 19:02:24
Re: Tatici vs bebelusicrssy poate e un fel de a spune k se simte neglijat..de fapt,ca accepta greu k nu mai e el pe primul loc..nu stiu,zic si eu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #38 2010-02-25 19:14:30
Re: Tatici vs bebelusida miku poate neglijat dar nu e bebe mic care NU POATE face nimic.nici macar o cafea.in loc sa ii fac EL ei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|