Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-53
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19
Andreed ....ce frumos :rodna
Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-03-02 13:26:59)
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
am citit pe net ca la nidarea este obligatoriu insotita de sangerare , este adevarat ? gravidutele imi raspundeti si mie ? este cineva care nu a avut sangerari cand s-a implantat outul ???
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-03-02 13:31:43)
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sunt mai linistita dar simt ca dam dintr-una in alta...dar Doamne doamne va fi cu noi pana la capat. ttt, sigur ca se poate nidare si fara sangerare
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- tasha2007
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-07
Fetelor,imi pare rau ca am dat nastere la controverse vis a vis de cele 2 poze:);am scris ulterior ca sunt ale mele si va intrebam cum le-as putea muta in albumul meu.Aveti idee? La multi ani pipa,multi si norocosi si fericiti alaturi de cel mic si de sot!Te pup Printe am inteles eu gresit deci;imi pare rau ca stai atat pe tusa,dar lasa,mai bine asa ca sa te refaci complet si apoi sa va ajute D-zeu sa fie totul bine. Multumesc pt complimentul adresat celui mic.Sa va aduca si voua D-zeu un bebe cat mai repede. Am intrat si eu in sfarsit in posesia antibiogramei pt ureaplasma si mycoplasma si-mi spune ca sunt sensibile la doxiciclina(pe asta mi-l recomanda si dr,10 zile,2 pe zi,si eu si sotul plus 12 ovule Cervugid), josamycine so priatinamycine.Pe care sa-l iau din astea?E ok doxiciclina? In perioada asta nu e voie love,nu?Si pt flora iau si Biotics si Nizoral?Mersi
- tttttt
- Hero member
madutu ma bucur pt tine si pentru rezultat bravo despre grafic nu stiu ce sa iti zic , totusi nu cred ca s-a produs ovulatia acolo unde zice ferty e posibil sa se fi intamplat mai devreme
andreea , de ce zici ca o sa o dati din una in alta ???
despre nidare asa stiam si eu , ca se poate si fara sangerare , doar ca am citit un articol care am banuit eu ca zice bazaconii , dar scria despre niste tratate , studii ,,,si tot felul de chestii , oricum sustinea ferm ca nu se poate nidare fara sangerare ....
tasha nu lua nizoral plus doxi , amandoua sunt puternic hepatotoxice , sau daca vrei sa le iei asa , mai bine sa iei si un hepatoprotector , gen liv 52 care e natural biotics poti lua dupa ce termini tratamentul
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-03-02 13:42:46)
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
tttttt a scris:madutu ma bucur pt tine si pentru rezultat bravo despre grafic nu stiu ce sa iti zic , totusi nu cred ca s-a produs ovulatia acolo unde zice ferty e posibil sa se fi intamplat mai devreme
despre nidare asa stiam si eu , ca se poate si fara sangerare , doar ca am citit un articol care am banuit eu ca zice bazaconii , dar scria despre niste tratate , studii ,,,si tot felul de chestii , oricum sustinea ferm ca nu se poate nidare fara sangerare ....
tasha nu lua nizoral plus doxi , amandoua sunt puternic hepatotoxice , sau daca vrei sa le iei asa , mai bine sa iei si un hepatoprotector , gen liv 52 care e natural biotics poti lua dupa ce termini tratamentul
am sa va zic ceva seara de 22 spere 23 adica de ziua mea ma facut love si uitat-te tu pe graf e posibil sa fi ramas ca nu am avut luna trecuta asemenea temp si tot pe rogesterol eram doar ca atunci era dufaston si acum utrogestal dar tot aia cred ca e doar se cheama altfel
Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-03-02 13:50:27)
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- valiusha
- New member
- Inregistrat: 2010-02-26
andreea, ma bucur ca sunteti bine abia astept sa merg si eu la eco sa vad ce e cu chisturile astea, dar sunt optimista ca o sa se retraga si la bebele meu pup
- tttttt
- Hero member
madutumic a scris:tttttt a scris:madutu ma bucur pt tine si pentru rezultat bravo despre grafic nu stiu ce sa iti zic , totusi nu cred ca s-a produs ovulatia acolo unde zice ferty e posibil sa se fi intamplat mai devreme
am sa va zic ceva sear de 22 spere 23 adica de diua mea ma facut love ai uitat-te tu pe graf e posibil sa fi ramas ca nu am avut luna trecuta asemenea temp si tot pe rogesterol eram doar ca atunci era dufaston si acum utrogestal dar tot aia cred ca e doar se cheama altfel
madutumic este foarte posibil sa fi ovulat atunci daca este asa si zici ca ai facut si , nu pot decat sa iti urez dar nu am inteles ceva , pe 23 a fost ziua ta si nu ai zis nimic ??? pai atunci mii de scuze si iti urez acum cu intarziere
sa te mai intreb ceva , in zilele alea secretia cum era ? egg ? ai facut teste de ovulatie ...sau ceva care sa ne ajute sa identificam ovulatia ...dupa temperatura , exista posibilitatea sa fi ovulat pe 22
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-03-02 14:04:28)
- Andreed
- Addicted member
- Site
tttttt a scris:madutu ma bucur pt tine si pentru rezultat bravo despre grafic nu stiu ce sa iti zic , totusi nu cred ca s-a produs ovulatia acolo unde zice ferty e posibil sa se fi intamplat mai devreme
Din cauza cardiomegaliei ..... Valisha, cu siguranta se reabsorb si ale tale.
- tttttt
- Hero member
- mariposssa
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-27
buna fetelor o primavara superba va doresc la toate
tt poate tii si tu pe acolo un punctulet.
priga La multi ani!iti doresc tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca.
fetelor eu am inceput sa merg la sala sa fac miscare. poate asa mai scap si nu ma mai gandesc la bebe care nu vine tot timpul.
andree ma bucur pt tine. am o intrebare pt tine. am inteles bine ca lucrezi la o agentie de turism?
nici eu nu am avut sangerare de nidare.
Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-03-02 14:00:57)
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
ttt, nu e adevarat, eu n-am avut sangerare
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Tete, eu nu am avut sangerare de nidare
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-03-02 15:00:16)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Tasha, la multi ani
ttt, da, nu s-a impacientat, a zis ca mai studiaza problema si ne auzim luni.
Daciana, da
- tttttt
- Hero member
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Tasha la multi ani .te felicitam cu intarziere , dar niciodata nu este prea tarziu
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- tttttt
- Hero member
dar nu cred ca e ziua tashei , eu mai sus i-am zis la multi ani lu ' madutumic
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
pipa ce-i cu tine?....am incercat sa gasesc dar nu am noroc
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|