homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-55

#1027 2010-03-02 14:54:11

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19

Daciana, da, andreea.dorobantu e id-ul meu

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1028 2010-03-02 14:55:29

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

teteule nu ti-ai tinut promisiunea cu testele, dar eu cred ca de data asta o sa ai o scuza
mikado, despre ce disc e vorba? vlad a fost conceput pe 4 februarie. sa vedem se potriveste?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-03-02 14:57:55)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1029 2010-03-02 14:57:28

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

tttttt a scris:

ok fete , mersi si va pup  kram

tasha a fost si ziua ta ??? wow  birthday  atunci

daciana , nici prea mult efort fizic , mai ales dupa ovulatie  big_smile

ei si tu tt.eu sunt inainte de ovulatie cu vreo 10 zile cel putin.abia am scapat de urati. si nu ma duc sa slabesc ca doar sunt uscata"domnisoara jnur,fara titi fara cur" ma duc asa pt tonifiere usoara si putina miscare.

Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-03-02 15:46:01)

sjuk

#1030 2010-03-02 15:01:28

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
M-am intors de la medic ... foliculul nu are decat 11 mm si e tot pe ovarul stang smile ; dr. a zis ca in situatia asta, inseminarea se va face luni sau marti si o sa mai merg vineri sa ma vada din nou. Mi-a crescut doza de clostilbegyt la 2/zi.
Va  puss  pe toate. Nu prea pot sa va citesc pentru ca am ffffffffffffffffffffffffff mult de lucru cu inchiderea de luna  supa

#1031 2010-03-02 15:04:42

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

prigatel a scris:

teteule nu ti-ai tinut promisiunea cu testele, dar eu cred ca de data asta o sa ai o scuza
mikado, despre ce disc e vorba? vlad a fost conceput pe 4 februarie. sa vedem se potriveste?

v-am pus o poza cu discul in jurnalul meu, partea de deasupra a discului se pozitioneaza in prima zi a ultimei menstruatii, dupa care apar toate cele, cand are loc ovulatia, primele miscari fetale, data nasterii dimensiuni fat si greutate. Sa vedem daca se potriveste pentru Vlad ar tb si prima zi a ultimei menstruatii sau cf. discului prima zi a ultimei menstruatii a fost 21 ianuarie?. Eu am sa testez acest disc luna asta poate este cu noroc si la mine.

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-02 15:25:01)

.

Publicitate

loading...

#1032 2010-03-02 15:05:52

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

smart lady a scris:

zana, rabdare draga mea, stresul pt bebe nu-i bun big_smile goodluck

macar de ar fi asa....

priga par

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

#1033 2010-03-02 15:05:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

priga, la multi ani! sa te ajute Doamne -Doamne sa ti se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte  birthday

zaana, la multi ani si sotului tau!  birthday

tttttt a scris:

hjarta garga par am venit tarziu , dar lasa ca poate te prind maine

stii nu vroiam sa iti zic mare lucru , dar ma gandeam la tine ....tu mereu ajuti pe toata lumea , si nu doar ca ne dai sfaturi de incurajare , dar ne si lamaresti in probleme complicate .....si noi nu prea te auzim plangandu-te ....si azi cand am citi mesajul tau referitor la durerea de ovar , pt un minut m-am gandit ca poate iti faci prea multe ganduri , poate ar fi cazul sa te relaxezi , sper ca nu te superi pe mine , dar vroiam sa te intreb , nu crezi ca ar fi mai bine pt o perioada sa nu iti mai iei temperatura ?

ca pana acum ti-ai facut griji de HSG , acum a aparut asta cu ovarul , si ai scris tu in mesaj ca " esti defecta " nu este adevarat ai inceput sa gandesti negativ si nu imi place ..........

oricum ar fi , iti doresc sa te ajute dumnezeu sa ai un bebic cat mai repede , si sper din tot sufletul ca nu te-am intristat hjarta

nu m-ai intristat iubita. dar din pacate am dreptate, sunt defecta... durerile alea nu aveau cum sa fie normale. am fost azi la echo. am ovarul drept marit si cu un chist hematic de 31mm pe el. din ce-am citit pe net, in unele cazuri se resoarbe in altele tb operat  cesafac  iar uterul, ca si el ma durea, are si el un chistulet de 7mm. jur ca nu stiam ca se pot face chisturi si pe uter  yikes . o sa ma duc sambata la doc sa vad ce-mi spune... iar la temperatura nu renunt, ma ajuta prea mult  smile iti multumesc pt gandurile bune  teiubesc
si incearca maine un test daca ai tot temp mare  wink
din cate am vazut, sunt putinele femeile care au spotting la implantare

pipa, daca v-ati protejat, nu-ti face griji. mai asteapta un pic si daca nu apare menstra sau macar maroneii, fa-ti un drum pe la doc  puss

manu, daca tot ai ovulatii tarzii si cicluri neregulate, dc nu iei tu temp sa vezi ce se intampla pe acolo? fara stres, nu stiu dc tb mereu asociata cu stresul operatiunea asta de luat temperatura. pentru mine este un instrument care ma ajuta sa identific ovulatia si sa estimez ziua cand apare menstra ( f important cand ai cicluri neregulate lol ) si rareori mai mult de atat smile

Almi, vanzare mare!  majoreta  majoreta  majoreta

zana, daca nu ai si alte simptome mai asteapta vezi ce se mai intampla. daca are mirosul modificat, observi vreo inrosire, te ustura, mananca etc, mergi la doc pt analize. temperatura ta e f ok. deocamdata e prea devreme ca sa facem pronosticuri pe baza ei smile oricum, multa bafta iti doresc  puss

printesica a scris:

ce fac fetele?

Eu m-am intors de la shopping big_smile. Cu toate necazurile din ultima vreme sa stiti ca acum dupa ce mi-am cumparat cate ceva ma simt mai bine. E adevarat ca fetele ca sa isi revina tb sa mearga la shopping.  rotfl2  rotfl2  rotfl2

daaaaa big_smile asa bine m-am simtit eu ieri dupa putin shopping  al9leacer  ca nu mai fusesem de mult tare.
pacat ca m-au apucat durerile crunte de ovar cand am ajuns acasa sad

blue, daca nu stim temperaturile de dinainte de ovulatie, e f greu sa stim daca ai ovulat. parerea mea este ca ai fi ovulat dar nu pot baga mana in foc.

camy  puss  kram

Andreed, ma bucur!  happydance  happydance  happydance  happydance

madutu, bravo  applause  hai ca ai rezovat si problema asta smile
de temperatura nu stiu ce sa zic... daca ai ovulat pe 22, sunt sanse sa o fi prins-o cu contactul ala din 22  big_smile

tasha2007 a scris:

Am intrat si eu in sfarsit in posesia antibiogramei pt ureaplasma si mycoplasma si-mi spune ca sunt sensibile la doxiciclina(pe asta mi-l recomanda si dr,10 zile,2 pe zi,si eu si sotul plus 12 ovule Cervugid), josamycine so priatinamycine.Pe care sa-l iau din astea?E ok doxiciclina? In perioada asta nu e voie love,nu?Si pt flora iau si Biotics si Nizoral?Mersi

e ok doxi. nu e voie love pe per tratamentului si apoi e voie dar protejat cu preze pana la obtinerea unor rezultate negative la analize. preferabil sa faceti amandoi analiza la minim o sapt dupa terminarea tratamentului.. luati amandoi biotics si nizoral. si tu cervugidul, e f ok tratamentul. bafta  puss
aici nu prea sunt deacord cu tt. toate antibioticele si antimicoticele sunt hepatotoxice, dar ce sa facem. asa este, e binevenit un hepatoprotector. uite, noi, la ultimul tratament cu antibiotic nu am luat flucovim asa cum faceam in mod normal ca am uitat  bang  pe mine m-a ajutat bioclinul dar pentru sotul meu n-a fost suficient bioticsul ( treaba lui este sa protejeze flora intestinala totusi, nu trebuie sa-i cer mai mult de atat) si acum are o "minunata" candida  sad  biotics iei 2/ zi pe toata durata tratamentului cu antibiotic. pe prospect zice sa iei si o sapt dupa, dar na, cum crezi.

apropo de candida, ce mi-au dat urechile sa aud azi! imi povestea o tanti, cand am fost la echo, ca la spitalul militar, cand i-au facut echo transvaginala, n-au schimbat prezervativul pe care l-au pus pe sonda, l-au spalat la chiuveta  mad si femeia zice ca a facut candida. acum nu stiu daca a fost cauza, dar totusi, mi se pare ceva... n-am cuvinte  neutral

pupacesc fetele  puss  puss  puss  puss

#1034 2010-03-02 15:10:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Garga, ce naiba cauta chisturile alea la tine? Offf...

Cum sa spele prezervativul la chiuveta?   va  va  va
Pai si ea cand a vazut de ce a stat?

#1035 2010-03-02 15:11:18

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

prigatel a scris:

priga , nu m-am putut abtine , si ma oftic , e asa de mare dezamagirea cand vad testul negativ ...

garga , imi pare rau sa aud asa vesti proate ....chiar ca saraca de tine ai asa de multe probleme , iti doresc tot binele din lume si sper din tot sufletul sa rezolvi problmele cu chistul ( nu ma prea pricep eu la vorbe bune , dar sa stii ca sunt spuse din tot sufletul )
maine nu incerc test , imi e frica ....sincer

bulica  goodluck

daciana   tummenupp

#1036 2010-03-02 15:13:56

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

bai garga. cum dzeu? au aparut dupa interventie? ca ma gandesc ca daca erau mai vechi le vedea dr pana acum. poate se vor resorbi singure. par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-03-02 15:14:45)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1037 2010-03-02 15:14:11

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

garga puss mama lor de chisturi inexplicabile sad

si chiar asa cum mama ma-sii sa stai la un prezervativ spalat???????? wow Doamne-fereste !!!!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1038 2010-03-02 15:18:28

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

wave Hello  wave

Am reusit sa prin stirile zilei din zbor citind pe fuga doar ultima pagina

Andreea, felicitari,  majoreta  majoreta poate , incepand de acum, reusesti sa te linistesti si tu si sa-ti rezervi fortele pentru dupa nastere  goodluck  goodluck  goodluck
Gargaritu, chisturi  wow  wow  wow  offfff, de ce ? Banuiesc ca sambata vei afla mai multe in ceea ce priveste strategia de atac .

fug, daca reusesc, mai intru mai incolo . Pup  puss
aaa Zana, la multi ani sotului  birthday  birthday  birthday
si
Priga inca o data la multi ani  birthday  birthday  birthday   . Te-am visat azi noapte !!!! lol

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1039 2010-03-02 15:25:55

zana.noni
Full member

multumesc gargarita si cocof pt urari am sa ii transmit mai departe, va pupacesc pe toate!

#1040 2010-03-02 15:30:44

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

buna fetele!!!
priga la multi ani!!!!!!!  party  party  party  party  party
sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca

andreed ma bucur de vestile bune!

la restul pupici puss puss

#1041 2010-03-02 15:41:29

zana.noni
Full member

Andreea si Maria va mai pupacesc inca odata!

#1042 2010-03-02 15:42:13

Andreed
Addicted member
Site

zana.noni a scris:

Andreea si Maria va mai pupacesc inca odata!

kram  puss  puss  puss

#1043 2010-03-02 15:43:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rruxxy a scris:

Garga, ce naiba cauta chisturile alea la tine? Offf...

Cum sa spele prezervativul la chiuveta?   va  va  va
Pai si ea cand a vazut de ce a stat?

mai, cand nu prea esti umblat pe la doctori si nu stii la ce sa te astepti, traiesti cu impresia ca " stiu ei ce fac". mie mi s-a ridicat sangele la cap cand am auzit  skitarg

tt, multumesc  par

priga, nu stiu cand au aparut. pe 15 decembrie, la ultima echo, nu erau .  nu stiu daca le pot pune in relatie cu HSG-ul  nustiu

#1044 2010-03-02 15:49:01

Andreed
Addicted member
Site

Fetele, tati a dat martisor si la pitica

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_martisor_tati.jpg

#1045 2010-03-02 15:53:51

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Multumesc mult garga.Inteleg ca de-acu vreo 17 zile ioc iubareala;super;noroc ca ne-am iubit asta noapte cu foc;sper sa ne ajunga pana terminam tratamentul.
Imi pare rau de chisturile astea ale tale;dar ce naiba vin toate belelele pe capul tau?!Of,sper sa scapi repede si de astea si sa ne dai mai repede o veste buna.Pup mare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.