|
Nu esti logat.
Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau
#1 2010-05-17 17:44:11
Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauBuna! Am 18 ani, prietenul meu 22 si o relatie de aproape 2 ani. Problema a aparut de cateva luni, el insistand sa-i fac sex oral, dar fara a avea vreo intentie clara de a oferi si el.culmea ca el mereu a considerat tabu acest subiect, considerand fetele care practica asa ceva-usuratice. De aici si retinerea mea, nu inteleg aceasta schimbare brusca ,plus faptul ca ar vrea sa primeasca dar nu si sa ofere. Ultima oara a fost editat de karynna (2010-05-17 17:49:03) Offline #2 2010-05-17 17:49:19
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaupai nu ii face daca nu vrei...nu e obligatoriu! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-05-17 17:50:23
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau1.de ce nu vrei? ca nu te rasplateste la fel sau..din alte motive? If you take it personal, that's ok! Offline #4 2010-05-17 17:59:04
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau
1. pt ca ma deranjeaza faptul ca vrea sa primeasca, dar nu si sa ofere. In plus nu ma simt pregatita pt a face acest pas. Offline #5 2010-05-17 18:05:14
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaupai daca ar fi doar partea cu "nu vrea sa ofere inapoi" , ar fi mai simplu. in momentele mai hot, daca insista cu asta, ii spui cat de erotic poti tu ca accepti, doar ca ai prefera..un 69 spre exemplu [sau ma rog... ca ai vrea sa primesti si tu apoi] infierbantat cum e, nu cred ca o sa te refuze. If you take it personal, that's ok! Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-17 18:07:29
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaudar l-ai intrebat de ce si-a schimbat brusc modul de gandire? i-ai spus ca te deranjeaza ca iti cere un lucru pe care nu-l ofera? dar ca nu te simti pregatita pt asta? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2010-05-17 18:13:57
L-am intrebat si a spus ca vrea sa incerce si ceva nou.Nu, nu i-am spus ca ma deranjeaza asta, i-am spus doar ca momentan nu ma simt pregatita. Dar daca va insista in continuare sa-i fac, fara vreo intentie ca ar vrea si el sa ofere- ii voi spune fara ocolisuri ce ma deranjeaza! Offline #8 2010-05-17 18:37:25
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauDar de ce crezi ca el nu vrea sa iti faca si tie sex oral ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2010-05-17 18:41:39
Pai ori de cate ori imi cere asta, spune doar ca si-ar dori sa-i fac, fara o aluzie cat de mica ca mi-ar face si el! Ultima oara a fost editat de karynna (2010-05-17 18:42:26) Offline #10 2010-05-17 18:50:27
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauHm, makes sense. Sau na, cine stie, poate vrea sa ii propui tu sa iti faca, nu stiu ... Tu il cunosti ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2010-05-17 18:53:57
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaueu ma gandesc ca daca tu i-ai face, ti-ar face si el Offline #12 2010-05-17 20:04:58
Sau poate nu. Prefer sa faca el primul, baietii ar trebui sa aiba initiativa in acest sens. Cel putin asa mi se pare normal. Offline #13 2010-05-17 20:23:29
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaueu raman la varianta cu 69 asa incepeti amandoi odata [glumesc] If you take it personal, that's ok! Offline #14 2010-05-17 21:14:04
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauSunt de acord cu tine ca baietii trebuie sa ofere primii in cazul asta, sex oral... fucking perfect... Offline #15 2010-05-17 21:14:06
Sau nu. Eu i-am facut prietenului meu la un moment dat si apoi am asteptat sa-mi faca si el mie si de vreo 2-3 ani tot astept. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #16 2010-05-17 21:28:26
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauEu nu stiu ce sa cred... poate ca te testeaza, cum spunea luisjota, sau poate face din categoria "oooo da... mai tare baby... asta e... mna mersi... hai ca stii ca eu nu pot sa fac asa ceva" ceea ce ar fi urat de tot. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2010-05-18 09:58:35Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauEu nu inteleg de cand a devenit sexul intr-o relatie troc. Imi faci tu, iti fac si eu. Ma pupi tu, te pup si eu. Fss, daca vrei faci fara sa astepti nimic daca nu vrei, nu faci. Plus, faptul ca nu a spus ca ti-ar face nu inseamna ca nu ti-ar face. Vorbeste cu el daca vrei si tu asa ceva Offline #18 2010-05-18 11:57:24
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauBuna din nou! am luat "taurul de coarne" si am vorbit aseara cu el despre asta.Tot asa mi-a propus sa-i fac, iar eu nu m-am putut abtine si l-am intrebat daca ar fi dispus sa faca si el Si a spus ca'"da, normal. de ce nu?" Mi-a spus insa ca nu a facut niciunei fete pana acum si nu prea stie cum sa faca (desi el a primit, dar nu in relatii stabile, ci cu fete mai ... "usuratice"). A fost bine ca am reusit sa vorbesc cu el, acum asteptam sa punem in practica.... Ultima oara a fost editat de karynna (2010-05-18 11:58:20) Offline #19 2010-05-18 11:58:42
If you take it personal, that's ok! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|