homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-13

#229 2010-06-03 16:17:07

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

Coco  applause  applause  applause  puss bine , ca bebelusul este bine...vei face tu si eco...... goodluck

burgunde  puss bine ai venit! Eu timp de aproape 1 an de zile ( daca nu si mai bine) m-am confruntat cu aceeasi problema....in toate ecografiile imi aparea o pata neagra mare ....marea majoritatea dr imi spuneau ca este de la ovar ( ovarul stang  l-as avea inflamat foarte rau si acea pata este umbra lui )...normal ca a fost o tampenie ....anul trecut ,zic eu la un dr foarte bun ( la care sunt si acum ) mi-a spus ca ambele trompe , sunt anormal de inflamate ( sunt pline de infectii) in mod special trompa stanga  ( de aceea imi tot aparea pata neagra) .....am fost operata laparoscopie ....pata mi-a disparut ....acum sa zicem ca sunt bine....Eu nu vreau ca tu sa te panichezi  puss  ti-am relatat ceea ce mi s-a intamplat mie .....la tine poate  este alceva...Un dr bun , iti poate spune exact ce ai .....Mergi si mai cere pareri.Bafta. puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#230 2010-06-03 16:20:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

burgunde a scris:

buna fetelor, poate ma lamuriti si pe mine . tot urmaresc discutii mai vechi de pe forum dar azi am indraznit sa ma inregistrez sa va expun problema mea. bineinteles, urmaresc sa am un bb si tot incercam; am avut o operatie - laparoscopie, acum un an - chist endometriozic, mi s-a spus atunci ca este posibil sa se refaca si ca singurul tratament ar fi o sarcina, sarcina pe care o doream oricum dar intarzie sa apara. nelamurirea mea este aceea ca la cateva din ecografiile facute am observat o pata, micuta, neagra, despre care doctorul meu spunea initial ca ar putea fi sarcina incipienta. de-a lungul timpului nimic insa...ultima ecografie, aceeasi pata si i-am adus aminte medicului meu ca am mai vazut-o si alte dati, concluzia fiind ca este posibil sa fie un vas de sange de fapt. acum, nelamurirea mea: am cautat pe net poze si video cu ecografii de la 3-5 saptamani de sarcina, si ce am observat este ca acel sac gestational pe care il prezentau acele eco arata cam la fel cu pata pe care o vazusem la ecografia mea. am cautat date despre acel posibil vas de sange despre care spune medicul ca ar putea fi insa...nu am gasit pe nimeni care sa discute de asa ceva...
va multumesc!
o seara buna si ... spor la treaba fetelor!!

de ce nu faci o histeroscopie?  sau un echo doppler, ma gandesc ca ar trebui sa se vada ce-i acolo. mai vorbeste cu un medic.

ddunia, si eu am slabit brusc 2 kg in ultima vreme si nu am pus deloc. dar avem timp sa recuperam mai incolo. parca vad ca o sa ne plangem ca am pus prea mult  tongue  mi-e daca imi revine pofta de mancare cred ca nu ma mai ridic nici cu forta de la masa  rotfl

coco  puss

pupici la toate

LE o sa caut prin supermarket porumb cand oi avea ocazia ca in piata cred ca mai dureaza din pacate

#231 2010-06-03 16:26:37

burgunde
New member
Inregistrat: 2010-06-03

in urma laparoscopiei s-a constatat ca trompele sunt f bine, controalele urmatoare au confirmat ca operatia a fost ok, am ramas intr-un ovar care e si el bine mersi, dar pata aceea de care spuneam ca eu cel putin as putea-o confunda foarte usor cu sacul gestational nu imi aduc aminte sa o fi vazut si inainte de operatie, sau poate unde inainte de aceasta eram concentrata pe chistul pe care il tot urmarea medicul... ideea este ca inainte de operatie ciclul era regulat, acum este total anapoda, o sa incercam cu un tratament de stimulare ovariana. am sa iau si un test de sarcina diseara sa vad daca iese ceva.

Ultima oara a fost editat de burgunde (2010-06-03 16:27:51)

#232 2010-06-03 16:52:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Burgunde, bine ai venit. Oare ce sa fie cu pata aia? Toate ecografiile le-ai facut la acelasi medic?

Coco, Vlad al meu s-a cam fitosit, a inceput sa-si arate personalitatea smile

#233 2010-06-03 17:02:07

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

cocof felicitari de rezultate esti de admirat ca reusesti sa rezisti fara a sti ce ai .......bravo
multumesc de urari ........ puss  puss  puss
si tit TALIDA  puss  puss
fetelor eu nu stiu daca o sa mai pot intra plec la soacra mea si raman acolo pana duminica ca ea e mai aproape de fac si tocmai m-a anuntat ca i-a taiat netul ca nu l-a platit asa ca va pup dulce si un sfarsit de saptamana bun va doresc la toate
sa imi tineti pumni sa trec de cele 2 ex
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-06-03 17:02:47)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

Publicitate

loading...

#234 2010-06-03 17:04:30

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

cocof, ma bucur ca vestile sunt bune. si recunosc ca in locul tau eu as fi calare pe ea in ziua cand e de garda.
multumescmult ca ai intrebat. cam peste o luna ar fi si viitoarea ovulatie. sper sa nu fie prea devreme daca incercam. am intrebat si pe alte siteuri medicale si astept sa vad ca imi spun. nu as vrea sa ne asumam riscuri aiurea.
madu, bafta!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-06-03 17:05:34)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#235 2010-06-03 17:28:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Cocof partydance  partydance  bravo  applause  astea da vesti bune...important este ca sunteti bine amandoi , lasa ca poze ne aduci data viitoare  puss  puss

multumesc ...poate intre doua demonstratii de zbor  bagam si un  sexinpat  chicot

Madu puss  bafta la examene, sa le iei pe toate si ca bonus sa primesti un puiut de madutu  goodluck  goodluck

Burgunde bine ai venit printre aspirante ,  goodluck  goodluck  sa ramai repede gravidutza  smile

Crisule  puss  puss   applause  ca reusesti sa te detasezi , asa fara stress sigur apare si bebe indata  goodluck ... cat despre medici....si eu m-am saturat , dar nu avem ce face , defilam cu ce avem

Maya nu pui si tu o poza in album cu blonzimea ta  wink ?...sa te vedem si noi cu noul look  puss

Pupici pentru fetele care au intrat mai tarziu si care mi-au scapat la nominalizare  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-06-03 17:31:16)

.

#236 2010-06-03 17:43:20

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

mika puss  puss pai ce sa fac draga mea, sa stau sa imi plang de mila mereu...eu una m-am saturat, asta e, daca va fi sa am si eu bebe apare el..oricum la doctori nu mai merg pana la toamna, am nevoie de pauza asta...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#237 2010-06-03 17:45:21

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

cris8 a scris:

mika puss  puss pai ce sa fac draga mea, sa stau sa imi plang de mila mereu...eu una m-am saturat, asta e, daca va fi sa am si eu bebe apare el..oricum la doctori nu mai merg pana la toamna, am nevoie de pauza asta...

sa stii ca indata fac si eu la fel..... fac alergie cand aud de doctori  skitarg si cum eu dau numai de genul acela

supergrabiti, cu paciente fara numar si totul se intampla de parca am fi la supermarket pe banda rulanta ma apuca

isteria  disperat

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-06-03 17:49:29)

.

#238 2010-06-03 17:55:54

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave fetelor  am ajuns si noi aks big_smile

Coco bine ca sunteti bine, vezi tu daca te mananca sa faci un eco pana atunci, te inteleg, cred ca ti-e un dorrrr  angel

pupici la toate pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#239 2010-06-03 18:08:45

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Pai ma cam mananca Lavi , ca nu am mai facut eco de 5 saptamani  grater , dar cand ma gandesc ca au mai ramas doar doua sapt pana la morfo, parca, as incerca sa ma tin tare pana atunci.
Madu, n-ai ce sa admiri la mine ca am fost pusa in situatia asta, nu am ales eu .
Priga, prostia e ca i-am zis dr-ei ca nu mai are rost se ma duc cand e de garda si a fost de acord, si daca am spus...
Mie mi-a spus clar ca nu are rost sa atepti 3 luni (ii spusesem povestea)
Cris, sa fie cu noroc perioada asta de relaxare, fara doctori. De obicei perioadele astea dao roade !
Mika, imi si imaginez cum o sa fugiti in cel mai apropiat loc ascuns (a se citi boschet) intre doua zboruri  rotfl2 Sa veniti inapoi cu un bulgaroi mic, auzi ?

Fug si eu ca mai am o scurta intalnire si dupa , acasaaaaa!!!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#240 2010-06-03 18:18:22

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Cocof eram nerabdatoare sa vad pozica kram  puss . Daca nu poti a stai linistita, desi tu esti, du-te la un eco

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#241 2010-06-03 18:50:43

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

offtopic  kapitulation ce faceti mai fetelor?? k eu sunt VARZA! lol
cam asta ascult eu acum chicot

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-03 18:53:53)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#242 2010-06-03 19:02:23

gargarita
Moderator

ce frumoasa este melodia, Almi  hjarta

#243 2010-06-03 19:07:24

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

da garga... e superba.. prima data am auzit-o in "Clona" rodnar
mi se pare ca exprima tot melodia asta ...

LE: garga, vrei melodia?? puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-03 19:08:29)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#244 2010-06-03 19:16:21

gargarita
Moderator

o ascult pe youtube Almi  smile

#245 2010-06-03 19:57:08

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Gata fetele....ne-am "grevuit" sa vedem ce va fi.

Coco....ma bucur ca merge sarcina bine...lasa ca ai timp si de eco....Ti-a placut  cum am zis?Pai da,ca habar nu aveam de greva de azi....m-au luat ca din oala.Asta e...am stat 4 ore acolo big_smile

Madutu....bafta la examene!!!! goodluck  goodluck

Almi...chiar frumoasa piesa puss

Burgunde....bine ai venit.iti doresc sa nu ramai mult timp aspiranta smile

Va pupacesc pe toate.....
acum ies la un suc cu prietenii pusspusspuss

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#246 2010-06-03 20:04:11

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

bun gasit in casuta noua fetelor si cat mai multe teste pozitive  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
va pupacesc si va imbratisez pe toate
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de fany (2010-06-03 20:04:45)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#247 2010-06-03 20:04:15

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

buna seara fetele

eu sunt foarte suparata si ingrijorata
am facut se pare o infectie urinara foarte urata
fac pipi cu sange , de fapt si cu cheaguri ....plus usturimi de imi vine sa mor , dureri de rinichi ....stari de voma , dureri foarte mari de cap si frisoane

iau antibiotic zanocin 1 tab de 200 mg la 8 ore , dar cred ca e prea putin , si nu am apucat sa imi fac o analiza la urina , nu am suportat durerile si starile de rau si am luat antib. repede

abia imi trecuse spatele ..... supa  supa

m-am speriat teribil cand am vazut cheaguri de sange ....

nu am reusit sa intru ....avem gravidute noi ??

MI-A FOST DOR DE VOI si de sfaturile voastre!!!!

nu mai e nimeni pe aici ?? supa

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-06-03 20:48:53)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.