homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-15

#267 2010-06-03 23:38:15

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

bafta multa fetelor care merg maine la doctor goodluck mikado puss si mirik puss

noapte buna si de la mine wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#268 2010-06-03 23:50:55

ana-maria a.
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-22

buna fete dragi eu am fost la plimbare cu vecina mea ,dimi.l-am pregatit pe iubi de plecat pe balta ,azi ,desi nu am fost obosita deloc ma lovit un somn in timp ce citeam  in casuta 27 (abia acu am terminat de citit in casuta 27) si vad ca mai am si aici 9 pagini  smile harnicutele mele ,dar le recuperez acu ..............

m am bucurat tare sa vad ca mai avem o graviduta ,feliciatari draga talida pt  bebe rugaciune sa aiba grija de voi majoreta si goodluck

si am mai citit ceva cred k blue a spus ca socrii nu s au bucurat de bebe...eu pot sa va spun ca acu  2 sau 3 ani socrii mei auzisera de la o batrana ff rea de la mine de pe scara cum ca eu sunt gravi ceea ce nu era adevarat ..nu va pot spune ce urat au facut pe tema asta ce s-au certa iubi cu tatal lui ,ii spunea lui iubi ''ceee ,cum adica sa fie gravida iti faci obligatii fata de ea ,lasa sa nu faci copil..'' desi traiesc si eu asa ceva tot nu pot sa cred ca totusi mai exista asemenea oameni pana la urma asta e rostul nostru in viata si cea mai mai implinire copii nostri si apoi nepotii  ,nu-i asa ?!  sad  dar astia sunt unii oameni ,e bine sa fim noi tari si sa nu lasam sa ne demoralizeze asfel de intamplari  si sa ne concentram la  bebe pe care o sa ii avem

va pup cu muuuuult drag pe toate dragele mele  mai ales pe almi ca am apucat sa vad ca e cam tristuta  puss  si te kram draga mea 

LE: frumoasa melodia

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#269 2010-06-04 00:10:30

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Noapte buna,fete dragi! wave

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#270 2010-06-04 01:45:40

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

smile multumesc ana puss ... tristetea mea.. sper sa treaca.. e super nasol sentimentul... ma gandesc la atatea... dar nu vreau sa stresez pe nimeni de aici cu ce simt eu in perioada asta.. poate de-aia am si rarit-o un pic cu forumul.. nu am nimic cu nimeni de aici, pur si simplu sunt deprimata.. am momente (ca acum de ex) cand ma framant si-mi fac tot felul de sperante.. apoi incerc sa devin realista si ajung sa bocesc ca fraiera... e extraordinar de greu sa fii departe de persoana iubita.. chiar si pentru 3 luni de zile.. nu stiu ce as fi facut daca ar fi fost vorba de mai mult... cu siguranta terminam la Sapoca (la cum ma cunosc) lol bine, nici acum nu e prea tarziu big_smile (glumesc)... ideea e ca s-au adunat multe kestii maruntele (pentru unii) care pentru mine in astfel de momente par de nerezolvat... si ajung iar la bocete neutral si ma gandesc ca mai sunt nici mai mult nici mai putin decat 8 saptamani de astfel de stari (numai cand spun 8 saptamani imi vine s-o iau la fuga sad ) apoi am timp sa "respir" un pic si sa-mi revin (cam 4 saptamani.. nu prea mult k ma invatz apoi) cat sta Cosmin acasa.. dupa aia o luam de la capat pentru inca vreo 8-12 saptamani (nu de alta dar sa nu care cumva sa uit de starile astea..) and so on.. si unde sa fie bebe? (ma voi intreba peste vreo cativa ani) ... nu e bebe! pai cum sa fie bebe daca tati e plecat si portia de o luna nu e suficienta...?! si uite asa, ajung sa ma gandesc la stimulari, inseminatii si alte kestii de genu`.. de aici la bani.. cand imi aduc aminte ca banii lipsesc, automat ajung sa-mi amintesc k iar sar o luna de-a-n s***a si nu ajung la doctor si (implicit) la analize.. si daca nu ajung nici colo nici colo, n-am de unde sa stiu ce rahat/uri de probleme am.. si uite asa ajung de unde am plecat si iar bocesc neutral

cam asta e starea mea de vreo 2 saptamani incoace smile ... na, k pan' la urma am spus-o...
sper k n-am ocupat prea mult cu mesajul meu, dar am prins un moment in care am simtit nevoia sa zic una-alta... nu ca ar interesa pe careva lol dar de data asta am fost un pic egoista si am vrut sa ma "racoresc" scriind si... BOCIND (evident) lol

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-04 01:51:02)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#271 2010-06-04 01:54:51

ana-maria a.
Full member

iubitele mele buburuze acum gata am recuperat tot si pot sa va spun noapte buna si sa aveti in visele voastre muulti soricei
sa aveti succes in tot ce vreti sa face ti
geo rugaciune

pass ,ai o burticaaa ..extramega frumoasa puss ..aaa sa stii ca acum ma duc sa mananc ,ce sa fac daca nu pot sa dorm de foame smile

pup puss si pe andreea si maria cu mult drag kram rugaciune

si pe garga si pe blue ,smart ,tt,mika ,miri cu berzele si soriceii ei, pe crisele (amandoua cris),almi,printe ,priga,burgunde puss  kram bine ai venit la noi,lavi,cocof,fany,nera,talida, cred k iar am uitat vreo buburuza dar va las pupici multi sa va luati voi  puss puss puss puss puss puss  puss puss pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2010-06-04 01:56:00)

fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

Publicitate

loading...

#272 2010-06-04 02:30:54

ana-maria a.
Full member

almi imi pare rau ca esti trista ,ce pot sa ti spun decat sa te rogi la doamne doamne si el te va intari si iti va da rabdare si o sa vezi ca iti va trimite si un bebe sau doi bebe
uite chiar si acum incearca sa spui o rugaciune si ai sa vezi ca te va linisti macar un pic ,sa stii tu almi ca eu pe pielea mea am constatat(acum 9 ani si o luna cand am nascut un baietel care la 3 zile a murit si apoi dupa doar 4  luni fostul sot ,tatal copilului meu incepuse o relatie cu o colega a lui de servici,au urmat 4 ani ff grei pt mine si am divortat)  ca dumnezeu este langa noi ,mai ales in clipele grele,trebuie doar sa ne rugam sincer
..la putin timp de la divort l-am cunoscut pe iubi meu drag .....dar nu vine bebe  grater  ..dar am incredere in rugaciune ca ne va ajuta sa vina si bebe

eu te pupic mult si te imbratisez cu drag si eu nu cred ca ne plictisesti ,sper ca te simti un pic mai bine ca te-ai descarcat de ce aveai pe suflet puss kram somnic usor

LE: ...si vise cu soricei smile

Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2010-06-04 02:32:21)

#273 2010-06-04 07:33:27

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata, iar sunt prima big_smile

Miri, Mika, bafta, sa veniti cu vesti bune puss

Almi, e foarte bine ca te racoresti, imi dau seama ca iti este foarte greu, ma gandesc cum mi-ar fi mie sad

Ana-Maria, prin ce ai trecut si tu sad imi pare tare rau. Sunt sigura ca va veni si bebe la un moment dat sa va intregeasca.

Vai Tete, ce infectie urinara putenica ai facut. Sper sa-ti treaca repede ca e groaznic din cate spui.

O zi frumoasa fetelor, se apropie un weekend cu soare dance

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-06-04 07:35:56)

#274 2010-06-04 07:55:11

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

neata

m-am intors si eu acasa dar inca nu am citit din urma

am vasele capilare fragile si pro C global este sub limita inferioara
mi-au dat reteta :vit.C;vit.E;magneB6;femibion;aspenter
sunt multumita ca nu este ceva f grav

va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa  puss  puss  puss
voi intra mai pe seara pt ca iar am de recuperat la serviciu zilele ce nu am fost

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-06-04 07:55:53)

#275 2010-06-04 08:06:27

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

buna

myre  puss  applause ma bucur pentru  tine goodluck

Miri puss  bafta astazi la  goodluck  goodluck  goodluck  rugaciune 

Mika puss  , cred ca la ora aceasta esti in cabinet la dr ....sa ai oute dolofane si sa primesti numai vesti bune goodluck  goodluck  rugaciune

tttt puss  puss  puss  puss imi pare tare rau , ca nu te simti bine puss  puss  puss

Almi  puss  puss  puss  puss imi imaginez ca iti este greu fara iubitul tau sot .....dar uneori in viata trebuie sa mai facem si mici compromisuri  puss  puss

ana_maria  puss  puss  puss trista povestea ta puss

Va  puss  puss  puss  puss pe  TOATE.
Am intrat numai sa va salut .Eu finalizez ultimile detalii, inainte de a pleca la Bucuresti.

Fetelor  rugaciune  rugaciune  rugaciune ...vorbim dupa_amiaza...nu stiu la ce ora ...la 13.30 trebuie sa fiu la cabinet  rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#276 2010-06-04 08:08:13

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

georgi  puss   goodluck  goodluck  goodluck    sa vii cu vesti bune

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-06-04 08:08:58)

#277 2010-06-04 08:10:50

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Georgi goodluck  goodluck

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#278 2010-06-04 08:37:43

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fete wave

miricu goodluck sa vii numai cu vesti bune puss

mika majoreta bagam galerie pt oole tale puss

george goodluck si tie, sa fie bine puss

tete aoleu mama prin ce mai treci si tu sad , du-te cel mai bine la dr puss sa te faci repede bine

myre applause ce bine ca ai primit tratament. de-acum sunt convinsa ca totul ca fii bine puss

ana-maria m-am cutremurat de ce-ai patit tu... Imi pare tare rau pt bebelusul tau , dar si de suferinta provocanta de fostul sot puss

eu m-am trezit dimineata tocmai cand a sunat ceasul cu un carcel de mi-au dat lacrimile. Am sarit automat din pat sa ma calmez si apoi mi-am dat seama ca nu trebuia sa ma ridic ca nu mai este temperatura corecta. oricum am luat-o apoi si am ramas masca : 36.0 . Nu mi-a venit sa cred ca e atat de mica tocmai acum cand ovulatia nu e nici macar aproape. Am luat-o din noi si mi-a aratat 36.1 . A mai avut careva o temperatura asa mica in Z8 a ciclului? Cred ca nici nu o trec in ff... Se poate sa fie influentata temperatura de ovulele cu lactobacili sau de carcelul ala? nustiu Secretia nu mai pot s-o identific de la capsulele astea supa

talida puss unde esti??? ai fost la doc?

va pup pe toate

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-04 08:39:45)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#279 2010-06-04 08:48:24

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Nu ma duc la dr doar ca urmeaza niste zile groaznice la serv  disperat de asta v-am zis sa-mi tienti pumnii.

Ana Maria   supa imi pare rau ca ai trecut prin atatea. par Viata o sa se recompenseze fata de tine cu un bebelus minunat  par

Almi capul sus ca suntem fete mari ce naiba  wink

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#280 2010-06-04 08:55:42

smart lady
Addicted member

miricu puss ia mai da-i incolo si pe sefii tai . Fa-te si tu ca muncesti si gata big_smile

#281 2010-06-04 09:31:03

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

myre, bine ca nu sunt probleme grave. cu tratament se vor rezolva si va aveni bebe curand.
georgi, mika bafta. deci in curand o sa aflam de alte 2 gravidutze!!!!
andreea si maria par

fetelor v-am zis ca azi are piticul serbare. si eram tare trista ca fata inca nu era curata si nu puteam iesi asa din casa. si azi-nopate minune. au cazut si ultimile cojite si fata nu arata asa rau. cu putin machiaj voi fi ca noua. daca ati sti cat m-am rugat pt asta. sunt asa de bucuroasa ca pot merge cu el.... happydance

va pup pe toate  si sa aveti o zi frumoasa! par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-06-04 10:36:54)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#282 2010-06-04 09:39:13

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata dragele mele puss puss puss latoata lumea
talida felicitari  puss puss puss sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
andreea si maria puss
tttt  sa te faci bine cat mai repede puss puss puss
georgi goodluck majoreta majoreta
smart puss
mika puss goodluck
almi puss te inteleg sa stii, eu in ultimii trei ani jumatate am tot  fost plecata si nu e usor nici celui care pleaca ,mie una mi-a fost foarte greu desi la mine perioadele erau mai scurte max 3 saptamani, nici nu imi pot inchipui cum ar fi 3 luni . ideea e sa nu mai calculezi timpul ci sa il faci sa treaca cat mai repede kram

mirik puss  am citit ca ai o zi grea azi, sper sa treaca cat mai repede puss
myre puss
rruxy puss
priga puss distractie placuta pentru tine si puiul tau

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2010-06-04 09:40:37)

#283 2010-06-04 09:44:44

smart lady
Addicted member

neata priga , maya puss

#284 2010-06-04 10:05:24

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

tete, chiar daca ai luat antibiotic mergi la medic. nu e de bine cu durerea de rinichi si sangerarile alea. pare sa fie destul de serioasa treaba. mergi si vorbeste cu medicul. se pot face si alte investigatii chiar daca ai luat antibiotic.
nu vreau sa te sperii dar asa a avut o prietena care avea pietre la rinichi si una din ele s-a miscat, dar era prea mare sa o elimine. tu ai de ceva timp dureri de spate si probleme in zona aia. te rog nu sta asa. macar cere o parere avizata.
coco, nu ai facut si tu poze cu burtica?
garga, cum iti mai e?
talida, ai ajuns la medic?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-06-04 10:37:40)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#285 2010-06-04 10:38:36

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Priga, ma bucur ca poti sa mergi la serbare! Pupici si de la noi

Maya, Smart, Mirik  kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.