|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuult-3#39 2006-11-22 23:00:04
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultpostinorul pe langa faptul ca nu trebuie luat mai mult de 2 ori pe an, dak il iei de 2 ori in acc ciclu menstrual nu si face efectul... happy with him...inlove with him... Offline #40 2006-11-22 23:00:32
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuult) funny:D..si naspa-n acelasi timp:D nu..nu am patit;))..app cum l-ati salvat:))..pe prezervativ:)))):Pglumesc! doua puncte ics:D Offline #41 2006-11-22 23:02:04Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultdeci sa inteleg k dak doamne fereshte s'a format o sarcina..nu mai pot dekt sa fac testu de sarcina k sa fiu sigura k aja este..ji sa ma duk sa fac avort......ufff...e cel mai aiurea lucru asta:((sunt pur si simplu..in cea mai najpa ipostaza din toata viata mea:((....dupa spusele voastre anterioare...dak nu am avut sperma in vagin...dar am avut doar pe deasupra gaurii anale..nu exista sanse sa raman gravida..ji mai ales k nu eram in perioada fertila..in fine..nu jtiu pur ji simplu ce sa fac..nu vreau sa aud de avort ji alte chestii..k nu am bani..nu pot....e cv k ji imposibil pentru mn sa fac avort...ji anticonceptionale sa iau mereu...nu vreau..mai bne nu mai fac sex...dekt sa stau cu grija k uit sa iau pastilele...ufffff.... "Just Breathe" Offline #42 2006-11-22 23:03:07
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultiubi a facut pe pescarul happy with him...inlove with him... Offline #43 2006-11-22 23:05:47
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultnu cred ca e vb de uitatu pastilelor neaparat..ci de partener...! si nu te gandi la avort!fa-ti testu..repede!!!!si fii pozitiva..uh oare iti folosesc vorbele astea.hmm..incerc si eu sa ajut:( doua puncte ics:D Offline Publicitateloading...
#44 2006-11-22 23:11:22
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultsansele sa fi gravida sunt f mici...styu ca degeaba zicem noi sa nu ti faci griji ca nu prea te ajuta...data viitoare vb cu partenerul tau...alegeti prez imp astfel incat sa nu mai aveti probleme de genul asta si dak o sa doresti vreodata poti sa mg linishtyta la un cabinet de planning sa ti prescrie antibebe care ori ti le pot da de acolo pe gratis ori iti pot prescrie unele accesibile ca pret ( si in plus nu e chiar asa de greu sa le iei...iti pui telu sa sune la acc ora si ca backup poatesa ti mai aminteasca eventual o persoana) Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2006-11-22 23:15:11) happy with him...inlove with him... Offline #45 2006-11-22 23:25:22Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultnu jtiu ce sa zic..vreau doar sa iasa bne testu ala...sa imi vina perioada..ji sa stau linistita..ji sex...pauza..nu mai fac..ptr un timp lung..ji knd o s'o fac...voi fi mai mult concentrata pe prezervativu ala sa nu se rupa dekt pe senatzie...va mutzumesc pentru raspunsuri..va poop..o sa mai revin..cu vesti:* "Just Breathe" Offline #46 2006-11-22 23:26:45
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultnu trebe sa gandeshty asa...o sa treaca si experienta asta si o sa vezi ca dracul nu e chiar asa de negru happy with him...inlove with him... Offline #49 2006-11-23 12:29:12
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultdaca spui ca ai luat postinor luna acesta s-ar putea asta sa fie motivul pentru care iti intarzie eu zic sa te linistesti gandeste pozitiv pana vei face testul Offline #50 2006-11-23 12:30:47
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultNeBuNiKa, in primul rind lasa disperarile inutile si tardive....nu te ajuta cu nimik.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2006-11-23 13:14:51
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultnebunika, mesajele tale sunt foarte greu de citit pt aia care nu cunosc limbajul nou. asta cu j, k, "cv" si ce mai folosesti tu acolo. hai sa folosim limbajul clasic, stravechi, folosit cu succes de parintii si bunicii nostri. Nobody home Offline #52 2006-11-23 13:40:11
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultSa nu mai deschid un topic am decis sa imi pun intrebarea aici....din ce cauza este cauzat spottingul nu stiu daca va mai amintiti problema mea sex neprotejat in perioada nefertila cu coit intrerupt si am administrat postinor si la 7 zile a avut loc o sangerare (nu a fost menstruatie) care a tinut 3 zile stiu ca nu exclude sarcina dar asta inseamna ca postinorul a fost absorbit si isi face efectul nu? Ultima oara a fost editat de Duke (2006-11-23 13:41:40) Offline #53 2006-11-23 13:41:51
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultsopttingul apare sau nu. nu e un semn ca si-ar fi facut postinorul efectul. Nobody home Offline #54 2006-11-23 13:43:13
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultam inteles.....soptting sau spotting? Ultima oara a fost editat de Duke (2006-11-23 13:54:07) Offline #55 2006-11-23 14:10:47
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuulte spotting. mai gresesc si yo... Nobody home Offline #56 2006-11-23 14:30:06
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultDuke, spotting-ul apare ca semn ca progestativul introdus in organism(Postinorul adica) s-a eliminat....este deci o singerare de privatie la acest Postinor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2006-11-23 14:32:46
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuult
De acord cu doctoressa. Nu-mi vine sa cred cat de neinformata esti...viata sexuala presupune multe si trebuie sa stii din toate cate putin. Asa ca atunci cand mai intri, te rog, citeste informatiile de pe site si "rasfoieste" forumul! Ti-ai asumat o responsabilitate foarte mare cand ai facut pasul asta asa ca trebuie sa te informezi. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|