|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuult-4#58 2006-11-23 19:51:13Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultbuna seara tuturor..ma scuzati pentru limbajul folosit...adik cu tz j etc..o sa folosesc limbaju stravechi...mi'am luat testul de sarcina...ji am de cand sa il fac in seara asta..eu una sper sa iasa negativ...si sper din tot sufletul sa aveti dreptate in ceea ce priveste sarcina...adica sa nu fi ramas insarcinata...va multumesc...va anunt ce si cum...dupa ce mi l'am facut testul:* "Just Breathe" Offline #59 2006-11-23 20:39:25Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultmoama mor:X....mi-a iesit negativ:X testul de sarcina..a fost un test in care am pus urina intr'un vas curat..porma cu o pipeta am pus 3-4 picaturi intr'o caseta..am asteptat 5 minute..si a ieshit cu o linie...o linie insemnand ca nu sunt insarcinata..2 insemnau daca eram..iar nici una.insemna ca trebuia sa mai fac odata testu...acuma e alta faza..dupa ce am aflat ca nu sunt..mai trebuie sa fac un control la medic?sa imi spuna macar de ce imi intarzie perioada?astept si eo un raspuns "Just Breathe" Offline #60 2006-11-23 21:09:12
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultAr fi bine sa mergi. Eu din cate am citit cred ca nu esti foarte informata de ce implica viata sexuala, de aceea poti sa mergi si la planning unde sa ti se explice mai bine. De asemenea, poti sa citesti si aici pe forum. Carpe diem! Offline #61 2007-04-02 19:51:24
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuultcrys_ti_na...acum am citit patania ta cu prezertvativul...si noi am patit la fel,dar nu ni s-a parut deloc amuzant...mai ales k si iubitul meu a facut pe pescarul...ne-a fost frika sa nu fi ajuns sperma in vagin,desi a fost f atent cand l-a sustras...si de frica,am luat postinor...de atunci mi-a venit c.m de 2ori,acum iau si marvelon,sper sa nu mai am asa probleme......ma bucur ca nu sunt singura care a patit asta:)) Offline #62 2007-04-02 23:28:45
Re: am nevoie de ajutor urgent:((va rog eo muuult)...si eu am luat postinor dupa faza aia...nu aveam cum sa fiu sigura ca nu a curs sperma si nici ciclu regulat nu l aveam ca sa stiu daca eram in perioada fertila sau nuh...acum sunt aproape in a 7 a luna de anticonceptionale si nu ma mai confrunt cu probleme de astea...ce bine happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|