homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6-15

#267 2011-05-02 10:57:37

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6

Buna smile

Pass, o sa fii o mireasa superba  par

Andreea, ce gingii inflamate are saraca, cred ca o doare tare rau  supa si se vede ca ii ies mai multi in acelasi timp.

Papu, Czuky, cred ca e tare rau sa simtiti ca nu aveti ajutor din partea lor dar cred ca daca va enervati si tipati si plangeti nu prea rezolvati nimic. Vorbiti frumos si cu calm explicandu-le ce va deranjeaza, in niciun caz nu cred ca ar trebui sa va ganditi la divort  neutral

Fetelor, aveti dreptate, este nevoie sa mai evadam si noi din cand in cand. Eu am noroc ca mama mai sta cu Vlad in cate o sambata sau in cazuri exceptionale in tot weekendul si atunci plecam la shopping, la petreceri sau pur si simplu sa ne plimbam. Eu chiar am iesit destul de des si chiar daca sunt tot timpul cu gandul la Vlad tare bine imi fac iesirile astea. Ba chiar in august plecam la mare doar eu si cu sotul meu.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-05-02 10:59:22)

#268 2011-05-02 11:09:31

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

pass ce bine arati,imi place rochita superba hjarta
off andreea dar ce gingii umflate are Maria,mititica,sa iasa dintii mai repede par
eu in privinta sotului nu am nimik de reprosat referitor la ajutorul acordat in privinta Alexiei,iesim in parc impreuna,ma ajuta sa o spal,o schimba si el,intr-o zi am fost la salon si cand m-am intors ii calcase hainutele happydance
papu sa de d-zeu sa nu fie enterocolita rugaciune ,poate ai mancat tu ceva ce nu i-a facut bine

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-05-02 11:10:40)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#269 2011-05-02 11:11:17

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave
Mi-a sarit in ochi de pe pagina asta
Passssssssss  applause  ai sa fi o super mireasa  applause  nici nu s-ar zice ca ai bebe si mai ales asa mic, deci numai ce ai nascut  tummenupp  (LE aaaa si rochia  hjarta  finutza super frumoasaaaa  applause  faina alegere ...imi place la nebunie ...e exact stilul meu  hjarta )
Andreea Doamne da sa iasa mai repede dintuciii  rugaciune ...vaiiiiiiii  supa  cred ca ce o chinuieeeeeee  supa
Coco spor la treburi  puss  iti va fi putin greu dar dupa cum te stiu(super mommy si femeie tummenupp ) ai sa te descurci de minune  puss
LE pupam gajicile si bebeii aferenti   kram

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-05-02 11:12:59)

#270 2011-05-02 11:14:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andreea, sa iasa repede... sad

papu, nu cred ca e nicio enterocolita la voi. cei alaptati fac des asa smile

si sotul meu ma ajuta... in special in cazuri extreme (de ex, ieri, dupa a 8a noapte nedormita cu cris, l-am rugat sa il "preia" el dimineata la 7, ca sa mai stau lungita in pat 10 min. l-a luat si... au iesit afara, s-au intors la 9 yikes timp in care eu am adormit lemn lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#271 2011-05-02 11:15:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nici eu nu am foarte mult ajutor din partea sotului dar acest lucru se datoreaza faptului ca lucreaza foarte mult. De la 8 la 18 e la servici si cand vine acasa iar lucreaza. Insa, sta cu Maria cand ma duc eu la salon, sau mai plec de acasa cand doarme ea.
Ideea e ca sunt mereu prezenta la orele de mese sau de somn, sa fiu eu sigura ca papa sau adoarme.

Papu, czuky vb cu sotii vostri si explicati-le ce va deranjeaza...plansul si crizele in general nu ii impresioneaza pe barbati.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#272 2011-05-02 11:17:40

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Kata, sotul tau nu preda niste cursuri pt tatici, macar asa la distanta? Pe al meu il inscriu instant lol
Felicitari pt asa sot! smile
Vad ca nu a mai facut cacuta de dimi pana acum, o urmaresc dar cred ca m-am crizat degeaba tongue

Andreea, eu ii zic, cateodata merge, cateodata nu... Eu daca plang nici nu se uita la mine, nu ii place, crede ca exagerez, etc., mai mult scot de la el prin diplomatie, asta cand am eu rabdare si chef sa il iau cu binisorul... chicot

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-05-02 11:19:45)

#273 2011-05-02 11:19:26

rruxxy
Platinum member

Andreea...si al meu lucreaza la fel de mult sad Cand vine acasa de la serviu (asta dupa ora 18) se joaca cu el sau il scoate afara timp in care eu mai fac cate ceva prin casa sau imi fac baie etc...dar ca si tine, eu mereu sunt prezenta la orele de masa si de somn smile

Ieri a fost Vlad la socrii si pe langa faptul ca nu au reusit sa-l culce de nu m-am inteles deloc cu el la cat de obosit era, nu a reusit sa-i dea un amarat de iaurt  neutral s-a dus al meu la ei si i-a dat lui Vlad iaurtul in 2 minute. Nu am deloc incredere sa-l las cu soacra-mea pentru ca e foarte clar ca nu mananca si nu doarme le ea.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-05-02 11:22:05)

#274 2011-05-02 11:22:10

Papucica
Insomniac member

Al meu inainte de Pasti a venit intr-o noapte la 1 acasa, a avut o livrare de facut in Sibiu si a plecat de la sediu la 5 dupa-amiaza cand de fapt trebuia sa plece acasa... Si sunt multe seri cand mai devreme de 9 seara nu ajunge...

#275 2011-05-02 11:23:30

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Dana chiulangioaica  puss
referitori la sot..hmmm, al meu face ceva doar daca ii spun eu . Nu are pic de "initiativa" . Ar zace intre un mare morman de farfurii murdare, daca nu il rog eu sa le spele , nu o va face in veci. LA fel si cu copii...
Bravo si respect sotilor harnicuti, saritori si voluntari. bis

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#276 2011-05-02 11:25:05

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata. am revenit si noi. gata am terminat cu taierea motului cu musafiri. suntem rupti. eu maia les. am avut musafiri si sambata si duminica. sambata am taiat motul si am avut o serie de musafiri, ieri o alta serie. Alisia a fost f cumintica. s-a comportat destul de bine. mai ales sambata, cand nu a dormit deloc ziua. au fost f myulti copii. s-au jucat. super. a primit fffffff multe cadouri- rochitele, sarafane de blugi-vreo 3, bicicleta cu 3 roti, carti, cuburi, ciorapei, body-uri, treninguri, pijamale. etc. fff multe cadouri. nan i-a luat f multe lucruri- haine, parfum, bratara de aur.

o sa descarc pozele si o sa va pun zilele astea.

de pe tava am ales asa- pix, apoi iconita, apoi ruj. si a patra oara banii. chicot dar nu se mai pune

merg sa citesc dijn urma

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#277 2011-05-02 11:27:26

dana82
Hero member

Idem si la noi...eu sunt sigura care are grija de fata si sunt 24 din 24 cu ea. Al meu lucreaza f mult (pleaca la 5 AM si vine la 7 PM ) e foarte obosit ar fi culmea sa-i mai zic sa ma ajute si pe mine... ma bucur cand e mai fresh si se mai joaca cu ea , ca sunt morti unul dupa altul  hjarta  si ador imaginea cu ei doi jucandu-se. LA mine ar mai putea mama sa stea cu ea(chiar ma streseaza ca de ce nu o las...ca si ea a avut grija de noi si stie  chicot ) dar nu o las eu ca nu vrea  chicot  de la inceput am zis ca singura vreau sa-mi cresc copilu si imi place asa(nici nu as vrea sa fie altfel  chicot ) ... am obisnuit-o sa o iau cu mine peste tot si nu protesteaza deloc(ba chiar ii place-normal daca asa s-a obisnuit) ...sau cu facutul trebei prin casa  chicot sau etc.
Cum zice Andree plansul si crizele nu-i impresioneaza deloc pe barbati  wink  mai degraba un ignore  lol In nici un caz nu cred ca tre sa va ganditi mereu la divort  hmm  intelegere...rabdare...dragoste neconditionata si pentru ei  si mult mai multe cred ca rezolvam noi femeile cu astea  chicot  ca ei...asa e ei...nu ai ce le face  lol
LE coco  rodnar  pup!
LLE aaa sa nu credeti ca al meu face multe din voluntariat  lol  nuuuuuu....dar majoritatea barbateilor sunt asa....daca il las pe el iau altu la fel  lol  eu m-am obisnuit ca asa e stilu lor...il rog sa faca ceva vrea bine, nu vrea f bine ca nici eu nu fac cand ma roaga el ca vrea ceva  lol  si mai multe vrea el de la mine decat eu de la el  rotfl2

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-05-02 11:30:52)

#278 2011-05-02 11:32:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

La noi nu merge cu ignore - ca nu observa  lol  Si da, divortul este o solutie la noi  cesafac  De ce sa creasca copilul intr-un stres permanent? Sa ajunga ca mine si frate-meu, complexati si ahtiati dupa iubire?  spranceana  Mai bine un parinte si bun, decat doi care se cearta toata ziua. Parerea mea...  nustiu

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#279 2011-05-02 11:34:07

Andreed
Addicted member
Site

Eu mai incerc sa fac una alta cand doarme ea, dar cateodata nu am chef (cum e ziua de azi cand nu am dormit mai deloc azi noapte). As putea sa ma culc putin langa ea dar am baut cafea si adio somn. Poate dupa masa.

Ruxy, nici eu nu as putea sa o las pe Maria la socrii...am vazut ce apucaturi au....efectiv mai mult o streseaza. In ziua in care a avut febra, atata s-a agitat soacra mea ca a dat-o si pe ea peste cap..

#280 2011-05-02 11:37:35

rruxxy
Platinum member

Mda si se mai si mira cum de ii da al meu lingurita dupa lingurita  neutral ca vezi doamne il indoapa. Pai daca copilul deshide gura si mananca ce sa-i faci? Sa-l lasi sa se mai uite pe geam, sa-i mai dai o lingurita, sa-i spui o poezie si iar o lingurita?

#281 2011-05-02 11:37:52

dana82
Hero member

cocofana am uitat sa-ti zic ca noi(eu si Ale) in fiecare zi ne gandim la voi  hjarta  de cand ne-ai dat aici muzica Baby Einstein ascultam in fiecare zi non stop  smile  e mereu fon sonor la noi muzica asta   hjarta  si e asa un relaxxxxxxxxxxx  puss multu inca o data
LE "Mda si se mai si mira cum de ii da al meu lingurita dupa lingurita  neutral ca vezi doamne il indoapa. Pai daca copilul deshide gura si mananca ce sa-i faci? Sa-l lasi sa se mai uite pe geam, sa-i mai dai o lingurita, sa-i spui o poezie si iar o lingurita? "  rotfl2  vai ruxxy  rotfl2

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-05-02 11:39:07)

#282 2011-05-02 11:39:35

Andreed
Addicted member
Site

Off doamne forgetit Eu sincer am venit de la socrii mai obosita decat am plecat bang  bang. Daca Maria manca 4 linguri ziceau sa o las in pace ca atata are nevoie ea...si asta la fiecare masa...Ca sa nu mai spun ca i-a dat fetei in mana varza acra sa o duc la gura sa manance....

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-05-02 11:41:11)

#283 2011-05-02 11:42:34

rruxxy
Platinum member

Mda...si la voi e super  roll

Blue, pe mine notiunea de divort ma depaseste. Sunt de parere ca trebuie epuizate absolut toate incercarile de indreptare si abia apoi, daca nu se rezolva nimic sa se ajunga la ideea asta. Dar sunt convinsa ca si pentru incercarile astea este nevoie de timp si rabdare.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-05-02 11:46:50)

#284 2011-05-02 11:45:36

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

Andreed a scris:

Eu mai incerc sa fac una alta cand doarme ea, dar cateodata nu am chef (cum e ziua de azi cand nu am dormit mai deloc azi noapte). As putea sa ma culc putin langa ea dar am baut cafea si adio somn. Poate dupa masa.

Ruxy, nici eu nu as putea sa o las pe Maria la socrii...am vazut ce apucaturi au....efectiv mai mult o streseaza. In ziua in care a avut febra, atata s-a agitat soacra mea ca a dat-o si pe ea peste cap..

si eu incerc sa fac mancare pt ea,pt noi cand ea doarme si cand nu doarme o mai iau cu mine in bucatarie in carucior,in premergator,cand vine sotul prefer sa fie treaba terminata si sa iesim la plimbare,sau sa stau cu ei,nu prin bucatarie sa spal vase sau sa fac mancare

Alexia-Ioana 25 august 2010

#285 2011-05-02 11:45:54

Papucica
Insomniac member

blueeyes a scris:

La noi nu merge cu ignore - ca nu observa  lol  Si da, divortul este o solutie la noi  cesafac  De ce sa creasca copilul intr-un stres permanent? Sa ajunga ca mine si frate-meu, complexati si ahtiati dupa iubire?  spranceana  Mai bine un parinte si bun, decat doi care se cearta toata ziua. Parerea mea...  nustiu

Al meu iubit are parintii divortati si nu cred ca ar vrea ca fata lui sa treaca prin ce a trecut el, avea vreo 18 ani cand au divortat... Acum se intreaba daca sa ii chemam pe amandoi la botez, ca daca vin amandoi, ca daca taica-su vine cu a 2a sotie si tot asa... E greu si sa treci printr-un divort, mai ales cu copil mic, fiecare stie cum e mai bine pt familia lui...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.