Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6-17
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6
Draga Blue Daca ar gandi multe ca tine (si mine bine ar mai fi, dar...multe inghit si sufera si,apoi, dau vina pe copii: te-am facut e tine si nu am vrut sa te las fara tata. Din nefericire nu-s numai femei mai in vartsa care gandesc asa ci si unele tinere.
Nici eu nu am ajutor de la nimeni caci suntem singurei, dar sambata mereu au iesit afara, in oras, cu baietii (prietenii sotului) cate 6 ore sau la cumparaturi. In tipul asta eu invatam sau faceam curat. O ia la cumparaturi cand eu nu vreau sa merg si luni, joi, vineri petrec impreuna cate o ora cat sunut eu la sala (gym). In vara asta o sa iesim mereu toti trei...nu ii face de mancare dar ii da ce ii las eu sa ii dea. Tot este bine. Si in fiecer zi se joaca impreuna macar 30 de minute (depinde de timp)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sper sa iasa fetelor ca nu mai rezist asa....faptul ca nu mananca ma da peste cap urat de tot. As prefera sa fie maraita mereu dar sa pape... Acum la pranz nu a vrut deloc..nici macar nu a deschis gura.
Carra, Maria nu a facyt kk moale, maraiala doar cateodata si faptul ca noaptea geme in somn efectiv de durere.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- flowerpot
- Insomniac member
Andreed a scris:Sper sa iasa fetelor ca nu mai rezist asa....faptul ca nu mananca ma da peste cap urat de tot. As prefera sa fie maraita mereu dar sa pape... Acum la pranz nu a vrut deloc..nici macar nu a deschis gura.
Carra, Maria nu a facyt kk moale, maraiala doar cateodata si faptul ca noaptea geme in somn efectiv de durere.
Dintii astia . Nici macar iaurt nu vrea? Iaurt simplu, rece?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Nu Floewer...nimic Nici macar laptele...Efectiv nu imi deschide gura.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
of, mamici
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Doamne Andreed ma uit la poza cu maria si imi amintesc de nepotelul meu asta vara, tot asa saracutul ii ieseau vreo 4 dintr-o data , plangea si nu manca nimic, am avut noroc cu un doctor la o farmacie care ne-a dat un unguent pentru gingii, l-a calmat si l-a ajutat sa ii sparga gingiile mai repede, plus ca fiind mai calm si ne mai simtind durerea asarau, a inceput sa manance te pup si iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta oribila
pup mamicile si bebeii deopotriva
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Lallica
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-12
Buna fetele,
Imi pare tare rau sa aud ca multe dintre voi se descurca singure cu copiii. Pe mine m-a ajutat mama in primele 2 saptamani, dar acum am ramas singuri. Sotul vine de la serviciu seara pe la 7 si ma ajuta la baita sau ii mai da el sa manance cateodata sau doar sta cu ea, se joaca acolo amandoi. Noaptea eu dorm cu ea in camera, dar sotul lasa usa deschisa la el in caz de nevoie sa-l strig. In noptile de we doarme si el cu noi (mai mult pt mine, sa-l simt aproape de mine), iar in zilele de we mai mult el se ocupa. In plus de asta face cumparaturile si duminica vroia sa si gateasca. Nu l-am lasat ca m-am simtit eu prost, dar am facut impreuna. Sunt foarte multumita de el ca e foarte implicat. De iesit nu prea ies nici eu.Doar cu Ilinca in parc si cateodata mai dam o raita printr-un magazinel gen Mega Image. Azi aveam planuit sa merg in mag Titan sa-mi caut ceva de imbracat pt botez, dar pt ca ploua am ramas acasa.
Ilincuta, parca doarme ceva mai bine acum. Nu avem un program bine stabilit inca, dar in principiu mananca cam la 3-4 ore. Noaptea doarme de la 9-10 pana la 12-1 cand se trezeste si papa cam o masura de lapte, apoi iar pe la 5-6 cand manaca mai mult. si iar mai doarme pana la 9-10. Dupa trezirea asta nu prea mai doarme decat dupa urmatoarea masa cand de obicei iesim si in parc unde doarme cam 2 ore. Apoi iar papam, incercam sa mai dormim o serie (nu mereu reusim) si seara pe la 7-8-9 in functie de cum se trezeste facem baita si o luam de la capat. Vineri insa, s-a trezit la 6:30 si nu a fost chip sa mai doarma pana la 13 cand am iesit in parc. Dupa 2 ore s-a trezit si mi-a mai adormit seara la 23. Eram cam terminata...nu stiam ce sa--i mai fac
In rest pup mamicile...ma duc sa pregatesc biberonul ca e ora de trezit
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
Buna mamici si burtici
va citesc si eu cand mai pot
Andreea , mi se rupe sufletul de MAria , , sper sa treaca mai repede.
Luky am vazut ca , cauti leagan , eu ti l-as recomanda pe http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= … ;pid=37930 , noi avem asa ceva si ma inteleg f bine cu el ( dc vrei mai vb pe mess )
Blue, imi pare rau sa citesc asemenea lucruri, stiu cum este cu "familile extinse", dar trebuie sa vorbesti cu al tau , ca voi SUNTETI FAMILIA LUI ACUM, si poate sa lase la spate vorbele " de bine" de la familia lui
si al meu sot ( multumesc lui dumnezeu) ma ajuta cum poate, cam stangaci uneori, dar ma ajuta, mai ales ca el nu a avut o relatie cu tatal lui si Nu vrea sa patesca si Andu la fel, incearca sa isi creeze prorpia lor relatie si e adevarat ca si eu am contribuit la asta putin fortat la inceput, cand mi-a facut de lucru ( ptr bugetul familie) seara de la la 18.30-20.30 si este obligat sa stea el cu Andu.Asa se descopera si eu ma simti bine ca il vad ca are o relatie cu el. E adevarat , atunci cand apare mama prin preajma stie sa se sustraga ( mai ales ca acum e si mai obositor sa stai cu el) dar, in general ma pot baza pe el.Mereu l-am impins pe Andu sa il strige...si normal ca se bucura cand se aude strigat , Chiar mi-a fost teama la inceput ca datorita Ne relatiei ce o are el cu tatal sau ( ca nici nu isi vorbesc, nu au amintiri impreuna) si a felului in care soacra mea a stiu sa il tina departe de el ( parintii lui nu sunt divortati sunt doar mai ...dusi ) , mi-a fost teama ca nu osa stie sa fie tata...dar cu ajutor si cu felul sotului de a fi...pot sa ma laud ca au o relatie frumoasa... Ne mai ciondanim noi ca Andu nu mananca si el nu suporta sa il vada caraind, ca e prea cald in casa , ca iau eu prea multe jucarici...dar CAT TIMP NU suna soacra mea si nu aud de ea...e minunat , in ziua in care suna...e un pica tensiune...( il vad pe el trist ptr ca ai lui sunt cum sunt...)...dar trece Ma mai ajuta si mama e drept ( acum in sem 2 univesitar , are ore mai putine ) dar in rest/...ne descurcam
PAsss esti superba...doamne si eu ma lupt cu cele 5 kg ce au mai ramas si nu le mai pot da jos ...nu ca as face ceva
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
ce fata de treaba ai Lallica, al meu si acum se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa pape tzatziii pe mine al meu sot intotdeauna ma ajutat,a cum ca a facut mai stangaci astat este, macar a facut, de schimbat sau imbracta nu prea s-a bagat , ca a zis ca ii este frica sa nu ii rupa ceva, doar acum de curand ii schimba scutecul si doar il dezbraca, la baie ma ajuta, a zis ca asteapta sa creasca ca sa-l spele el singur, se joaca cu el, doar ca bebe se plictiseste rpd de el si ma striga pe mine in rest toate bune si frumoase pup mamicile si bebeii
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- flowerpot
- Insomniac member
Ally_na mananca numai proteina cu legume pentru o saptamana si scapi si de cele 5 kg (garantat!!). Se mai uita Andu la mai Veronica? Noi avem zilnic cate o "uitatura" la Dora si acum imi vorbeste in spaniola . Dar daca nu as avea desenele astea ar fi mai greu; asa o mai pacales: uita Dora papa banana si ou si broccoli; gata nu mai plange ca mergem la Dora. Uite Dora merge etc. Si asa o mai pacalesc.
- flowerpot
- Insomniac member
Si bea si multa apa si o sa vezi ce o sa slabesti. Eu asa am dat jos 30 de kg, dar am mancat si prostii ca Twix si alte de astea. Insa acum m-am cuminit si de saptamana ce vine incep din nou proteinele cu legume (pipet de pui cu legume, peste cu legume, salalte si iar salate) ca sa fiu fara burta in vara ca plecam in vacanta. Noi suntem tehui de atata Dora si Boots dar vad ca interactioneaza atat de bine cu actiunea de acolo incat inghtim si speram sa ne luam "revansa" cu altceva cand o sa mai creasca. Si in cartile de parenting de aici zic ca Dora the explorer este recomandat pt bb. Pupam pe Andu cel neobosit.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
nu mai pot nici eu de oboseala pic in cap Si ajutor...zero.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
offf Lucky
Mamica de Eric Andrei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
da, multumesc alor mei, ca are sansa asta , ei au muncit o viata intreaga pentru mine si nepot , in timp ce parintii sotului se plimba,
nu v-am spus ultima placere a lui Andu ( de care sunt fffffffffff mandra), imi cere pixul si deseneaza pe tot ce prinde ....hartie alba, cartile mele de mate, reclame....orice......aprinde singur lumina si se arunca pe Luky...uneori cainele fuge de el si mai cade , se ridica, se freaca la ce s-a lovit si iar fuge dupa el...E tare ok aici, e casa gen vagon si alerga prin cele 4 camere...Dar de saptamana viitoare, gata traiul la curte , ne intoarcem la bloc , termina sotul concediul si eu incep iar lectiile cu elevii mei , si inca ceva cu care ma mandresc...se ridica singur de jos ...doamne cat ma bucur ...dar parca mai bine era cand statea locului Greut fara dulciuri dar o sa incercam . Te asteptam in vara flow, sa vedem minunatia de fata
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-05-02 18:29:11)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
noi din fericire stam la curte. acum este cu tasu afara
Ultima oara a fost editat de ginutza (2011-05-02 19:07:07)
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
fetele,voi ati comandat vreuna de pe amazon.com ?daca da,cum ati facut?se poate comanda si dk suntem din ro?as vrea sa-i iau lui albert un pinguin de la fisher price si mi se pare ca e ok ca si pret e 65 lei iar la noi e dublu ca pret ma ajutati sa comand si eu daca stiti?
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|