Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6-2
Pagini: 1 2 3 4 … 158
Subiect inchis
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6
Camy si eu am mai auzit de asta. Chiat si Love zicea odata ca Anastasia musca. In cazul nostru, eu am gresit desi stiam ca nu trebuie sa ma fac ca o musc cand ne jucam. Acum ea crede ca face ceva bine. Insa la fel de mult ma ingrijoreaza ca este prea buna, ca NU riposteaza cand alti copii ii iau jucariile sau nu ii dau si ei sa se joace. Sta si se uita la ei si fie se retrage, fie incearca sa se joace cu altceva. Si daca si in aceste conditii nu ii lasa ceilalti copii jucariile nu zice nimic. Nu pot sa imi dau seama de ce este asa. Nu realizez cum de, cateodata, ea insasi intinde castronelul cu cereale la alti copii cand eu nu o invat asa ceva. O sa fie un papa-lapte sau mai sunt sperante de aparare a dreptului si de dat din coate ?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Flower, stai linistita ca la un moment dat nu o sa mai muste. Spune-i de fiecare data ca nu e bine. Referitor la cealalta problema, mama copilului respectiv ar trebui sa ii spuna sa dea jucarii si altor copii. Si eu am fost pusa in situatia asta si m-am simtit ciudat. La noi cand vin copii in vizita, eu mereu am grija sa nu se creeze situatii de acest gen.
Sa stii ca inca e mica, de aceea nu riposteaza, dar mai asteapta putin si vei vedea ca o sa se schimbe.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele stiti careva ca e interzis sa ii mai dai bebelului calciu daca ii ies dintii? noua ne ies cei de sus, facem kk la greu si suntem chiar in cele 10 zile pe luna cand luam calciu sirop 4ml pe zi. cineva mi-a zis ca nu e bine sa ii mai dau calciu zilele astea cand are eruptie dentara. asa e oare? eu ii dau si nurofen alernant cu panadol pentru ca am tot tusit zilele astea si mi s-a zis ca e bine sa ii dau nurofen la 8 ore cand ii ies dintii. stiti ceva de interdictia calciului daca dau copilului nurofen si ii ies dintii?
multumesc.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
sunshine16 a scris:Flower, stai linistita ca la un moment dat nu o sa mai muste. Spune-i de fiecare data ca nu e bine. Referitor la cealalta problema, mama copilului respectiv ar trebui sa ii spuna sa dea jucarii si altor copii. Si eu am fost pusa in situatia asta si m-am simtit ciudat. La noi cand vin copii in vizita, eu mereu am grija sa nu se creeze situatii de acest gen.
Sa stii ca inca e mica, de aceea nu riposteaza, dar mai asteapta putin si vei vedea ca o sa se schimbe.
Sunshine. Am decis sa ii spunem, imediat cum ne musca, ca nu-i bine si sa o "ignoram" un timp. O sa repetam asta pana cand nu o sa o mai faca. Ea ne musca numai cand ne jucam cu ea, o gadilim, o luam in brate, facem ca nebunii. Cand este foarte bucuroasa, plina de voie buna isi baga coltisorii, mai ales, in umarul nostru.
Vineri la ora 6 seara am fost chemati la "sedinta cu parintii", la gradinita. Cica asa se face aici. Si o sa ni se arate filmulete cu copii, cum mananca acolo, cum se joaca intre ei. O sa discute educatoarele cu fiecare parinte in parte despre ce ne ingrijoareaza sau nu. Pare tare frumos ce se intampla si ma bucur ca este asa ca la cati bani dau acolo...vai mama mea .
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-04-27 03:51:50)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Neata
Am fost aseara cu Vlad la medic si are fff putin rosu in gat....nu a facut febra si vad ca mai tuseste decat foarte rar.
Carr, dar de cat timp ii dai tu nurofen la 8 ore? Eu nu i-as da pentru dinti. Si calciu de ce ii mai dai lunar?
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
flowerpot a scris:Camy si eu am mai auzit de asta. Chiat si Love zicea odata ca Anastasia musca. In cazul nostru, eu am gresit desi stiam ca nu trebuie sa ma fac ca o musc cand ne jucam. Acum ea crede ca face ceva bine. Insa la fel de mult ma ingrijoreaza ca este prea buna, ca NU riposteaza cand alti copii ii iau jucariile sau nu ii dau si ei sa se joace. Sta si se uita la ei si fie se retrage, fie incearca sa se joace cu altceva. Si daca si in aceste conditii nu ii lasa ceilalti copii jucariile nu zice nimic. Nu pot sa imi dau seama de ce este asa. Nu realizez cum de, cateodata, ea insasi intinde castronelul cu cereale la alti copii cand eu nu o invat asa ceva. O sa fie un papa-lapte sau mai sunt sperante de aparare a dreptului si de dat din coate ?
flower, nu e bleaga, e mica si inca nu are "simtul proprietatii", si, mai ales, nu are notiunea ca i s-ar putea LUA ceva. cand va constientiza asta, e posibil sa se schimbe. daca nu o face, e MINUNAT, inseamna ca se simte destul de ocrotit icat sa-si permita sa nu se "lupte pt existenta" in spatiul de joaca
cris e exact la fel si nu, nu e bleg deloc doar nu realizeaza, nici nu-i da prin cap ca i-ar putea cineva LUA jucariile forever. La fel cum nu are nicio reactie cand eu plec/taica-su pleaca... nici nu se gandeste ca nu ne intoarcem, ca il parasim etc. eh, da' peste cateva luni... e fff posibil sa face crize in momentele astea sper ca nu, totusi. sper sa ramana la fel de increzatori
pai chiart inainte de pasti, ris s-a intors de la plimbarea cu tati cu... o lopatica noua si-l intreb pe al meu ce e cu lopatica si el zice: "pai o fetita mai mare a plans atat de mult dupa a lui cris, incat i-am lasat-o ei, iar tatal fetei s-a simtit dator sa dea una in schimb". pe cris nici gand sa-l fi deranjat cu ceva schimbul... astya daca l-o fi observat. rabdare... vin ele si crizele de "personalitate" ar fi prea fain sa scapam
sanca ms. maaai, m faceti sa nu-l mai schimb... mie nu-mi placea, ca "ranjesc" in poza, da daca vouya va plce insa trebuia schimbat al de iarn, m luau frigurile cand il vedeam
Ultima oara a fost editat de katami (2011-04-27 09:09:24)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
eu acu citesc din urma ce ati mai scris. ca sa intru si eu in rand cu oamenii.
Carra eu nu i-as da nurofen pt dinti.
kata e f fain avatarul. si mie imi place
andreea noi am ajuns ieri si eram super de obositi si cu despachetatul. nu te-am mai sunat. imi pare rau ca nu ne-am vazut zilele astea.
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
neataaaa La noi a fost invers cu Sara - avea simtul proprietatii prea dezvoltat si am luptat ceva timp cu asta. Fiecare varsta are "problemutele " ei, important este sa le getionam cu multa intelepciune. Papu , si al meu urla mai ales cand ii puneam caciula. Acum , de cand cu caldura am scapat de caciula si iesim fara tipete pe usa.
Ultima oara a fost editat de cocof (2011-04-27 09:26:25)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
neatza daria azi noapte s-a pus pe un urlat.. cred ca ne-a auzit tot blocul. eu presupun ca i-a fost frig pt ca am gasit-o complet descoperita si dupa ce s-a incalzit pe pieptul meu s-a linistit si a dormit pana dimineata. cum sa fac sa o tin acoperita sau cum sa o imbrac noaptea?!
ruxxy, sanatate mult lui vladut! mie mi-a dat antibiotic sa il am in casa daca imi face febra...pt ca si daria a avut gatutul putin rosu.. insa n-a fost cazul mucii si tusea aia rara ne-au trecut intr-o sapt
fetelor aveti careva cunostinte de drept?! as avea si nevoie de consultanta juridica intr-o problema fff importanta
Ultima oara a fost editat de sanca (2011-04-27 09:40:20)
Daria Ioana - 06.08.2010
- Alina Elena
- Insomniac member
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
papu si a mea la fel.. asta cand ii dau ceva buza pe ea in speciall nu suporta imbracarea
neata mamici
Ultima oara a fost editat de czuky (2011-04-27 09:54:49)
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- Alina Elena
- Insomniac member
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
neata, mamici
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Sanca, eu nu-i dau antibiotic nici daca face febra...intai il las fara. Oricum de dimineata si pana acum a tusit o singura data si zic eu ca e pe trecute.
Kata, am vrut sa zic dar am uitat....e super fain avatarul, nu-l schimba.
Bravo Matei
Cum o mai fi Maria a Andreei? Azi sunt pe drum spre casa, nu?
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-04-27 11:52:53)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
rruxxy a scris:Neata
Am fost aseara cu Vlad la medic si are fff putin rosu in gat....nu a facut febra si vad ca mai tuseste decat foarte rar.
Carr, dar de cat timp ii dai tu nurofen la 8 ore? Eu nu i-as da pentru dinti. Si calciu de ce ii mai dai lunar?
calciu asa mi-a zis pediatra sa ii dau inca lunar. o sa mai mergem la control la 1 an si am sa o mai intreb ce si cum. nurofen i-am dat si pentru dinti dar si pentru ramasite de raceala - adica pentru tusea de care nu mai scapa. ii dau si ambroxol de 3 ori pe zi. bravo coco. s-o tineti tot asa.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-04-27 12:03:38)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 … 158
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|