|
Nu esti logat.
Legat de postinor-28#514 2010-07-06 11:23:29
Re: legat de postinorwtffff???? 2 luni??? mi se pare incredibill:O...totusi snt speriata pt ca inainte de contactul asta de acum 3 sapt nu am mai avut cont sexual aproape 2 luni jum si mi a sp cnv ca esty mult mai vulnerabila daca esti "statuta" de atata timp:| Ultima oara a fost editat de Ynna (2010-07-06 11:24:16) Offline #515 2010-07-07 15:31:32
Re: legat de postinor(mi am fc testu..de 3 ori chiar si mi a iesit prima liniuta rosie inchis si a 2 un roz sters deschis...toate 3. am sunat la ginecolog si mi a sp ca ori nu si a fc efectu postinorul ori mi a impiedicat dezvoltarea sarcinii adika snt gravida dar u mai creste sau cv de genu...nu am inteles exact ce mi a zs:((...snt terminata psihic:((. Mi e frika sa nu am o sarcina extrauterina..am intels ca e nevoie de operatie sa stau in spital in cazul unei extrauterine desi medicul nu mi a zs nimic de asa ceva. Am decat 3 saptamani am zs sa mai astept ca nu are ce sa mi faca la 3 saptamani..:((((((((((( Offline #516 2010-07-07 15:34:41
Re: legat de postinorYnna, mergi la orice laborator si fa un test beta-hcg din sange, care-ti spune sigur daca esti insarcinata, desi dupa teste asa s-ar parea Offline #517 2011-11-27 09:19:44
Re: legat de postinorbuna ziua!va rog sa ma ajutati! mi.a venit ciclul pe 13,iar pe 19 am avt contact sexual.din pacate s.a rup prezervativul,iar la 24 de h am luat postinor conform prospectului.pe 25 am inceput sa am sangerari si inca nu.mi trec si st cam abundente.ce sa ma fac ? multumesc anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|