|
Nu esti logat.
Legat de postinor#1 2006-12-06 22:22:06
legat de postinorVa rog frumos sa ma ajutati. Am avut un contact sexual in urma caruia am luat postinor. Ciclul mi`a veit mai devreme cu 2 saptamani decat in mod normal si la 2 zile dupa ce s`a incheiat menstruatia am avut un contact sexual si s`a rupt prezervativul. Nu am mai luat postinor. Exista totusi sansa sa fiu insarcinata? Nu mai stiu exact cand ar fi ovulatia deoare ce ultima oara cum am spus, imi venise cu 2 saptamani mai devreme. multumesc mult Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #2 2006-12-06 22:28:45
Re: legat de postinordaca aia chiar a fost menstruatie se poate sa nu. depinde de cat de regulat e ciclul tau si cat te tine menstruatia. sun-o pe doctoressa sau asteapta sa-ti raspunda dansa maine, pentru mai multa siguranta. Nobody home Offline #3 2006-12-06 22:32:02
Re: legat de postinorPai cum as putea sa o contactez? Ca deja au trecut 3 zile si nu stiu.. e cam tarziu sa iau postinor.. adica azi ar fi alea 72 de ore.. in seara asta.. Da.. eu cred ca a fost menstruatie na.. era ca de obicei.. Sincer, e prima oara cand se deregleaza asa.. Este foarte regulat.. Sunt un pic cam panicata.. Un test de sarcina ar avea efect acum? Adica e prea devreme sau ceva? Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #4 2006-12-06 22:35:02
Re: legat de postinorii gasesti numarul la propuneri si sugesii => rugaminte. Nobody home Offline #5 2006-12-06 22:40:52
Re: legat de postinoruff.. multumesc frumos.. Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-06 22:54:17
Re: legat de postinoraaaaaaaaaaa!!! e 11 noaptea.... ti-as spune sa suni maine... Nobody home Offline #7 2006-12-06 23:01:57
Re: legat de postinorstiu ca s-au mai scris sute de mesaje legat de subiectul asta, dar am o intrebare scurta Offline #8 2006-12-06 23:05:13
Re: legat de postinormai tarziu nu cred. si, dupa cate am citit pe forumul asta, nu ai facut abuz. oricum, incearca sa stai departe de postinor o perioada (de preferat mai mare de 4 luni...). sau sa treci ce contraceptive orale. Nobody home Offline #9 2006-12-07 11:09:55
Re: legat de postinorMiru, singerarea aparuta dupa Postinor, avind in vedere ca o descrii ca pe o menstruatie normala, o consideram ca atare. Consideram si ca ovulatia avusese loc inaintea ei(si ca, urmare a administrarii Postinor s-a scurtat perioada luteala a ciclului). Asadar calculele privind ovulatia le faci functie de aceste date si urmatoarea menstruatie o astepti functie de aceasta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-12-07 12:38:56
Re: legat de postinorDoctoressa imi explici te rog ce inseamna "perioada luteala a ciclului"? Offline #11 2006-12-07 13:15:33
Re: legat de postinorSigur ca da. Este vorba despre perioada dintre ovulatie si aparitia menstruatiei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-12-07 13:50:55
Re: legat de postinorMai am o intrebare: Cum as putea sti ce anticonceptionale sa iau? As vrea sa le iau in urma unui control, ginecologul imi poate recomanda? Sau ar trebui sa merg la planning? ms Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #13 2006-12-07 14:12:46
Re: legat de postinorImi cer scuze k nu am scris un singur mesaj, dar acum mi`am amintit.. Ideea e ca vreau sa iau pastile, sa stiu cine mi le poate recomanda si la ce m`ar ajuta un control ginecologic, respectiv o vizia la planning.. ca sa ma decid unde sa merg.. Multumesc Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #14 2006-12-07 14:30:09
Re: legat de postinordaca vrei o consultatie strict pe problema anticonceptionalelor, cel mai indicat ar fi sa mergi la un cabinet de planning, pentru ca medicul ginecolog de obicei nu are rabdare sa-ti explice tot ce ai vrea sa stii.. sau ce ar trebui sa-ti spuna... el consulta, da diagnosticul si reteta... ca mai are destui pacienti la usa E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #15 2006-12-07 14:49:05
Re: legat de postinoram si eu o nelamurire.dupa un contact neprotejat cu partenerul meu,in interval de 5 ore am luat postinor.desi prietenul meu imi zicea ca nu voi ramane insarcinata pt ca tocmai incetase menstruatzia,am vrut sa fiu sigura si dupa cum spuneam am luat postinor.a doua zi dupa ce am luat pastilele am onservat usoare sangerari pe chilot! as vrea sa stiu ce sunt acele sangerari?exista riscul sa raman insarcinata? va multzumesc mult Offline #16 2006-12-07 14:59:20
Re: legat de postinorUff.. fetelor ati putea sa`mi spuneti si mie cam in ce ar consta o consultatie la ginecologie? Nu am mai fosta pana acum si nu vreau sa ma sperii sau sa ma mir de cum ar fii.. Sa stiu la ce sa am astept.. ms.. Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #17 2006-12-07 15:51:23
Re: legat de postinorDisy, stai calma. daca ai luat postinorul conform prospectului e foarte bine. adica a doua pastila la 12 ore dupa prima. nu te lua dupa el. nu e mereu 100% sigur dupa menstruatie. ovulatia poate avea loc si mai devreme. deci, daca l-ai luat corect e ok. poti sa stai calma. rar ramai dupa menstra. plus postinor= zero risc. eu asa stiu. Offline #18 2006-12-07 20:01:57
Re: legat de postinorvreau sa intreb si eu ceva.........cine ma poate ajuta? Offline #19 2006-12-07 20:59:25
Re: legat de postinormildanegl2006 ms mult..m`am mai linishtit...dar am ramas putzin nelamurita la o chestie.ce sunt sangerarile care au au aparut a doua zi dupa ce am luat postinor? e menstruatie? nu pare a fi asa ceva! ms mult inca o data. pusy! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|