|
Nu esti logat.
Legat de postinor-3#39 2006-12-17 12:09:04
Re: legat de postinornu gasesc nr ei.daca va rog mi`l poate zice cineva care e on? Offline #41 2006-12-17 22:58:08
Re: legat de postinorhello everyone:) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #42 2006-12-18 10:07:31
Re: legat de postinordisy....sa suni inseamna sa telefonezi, nu sa scrii sms....pe care l-am vazut azi noapte, tirziu...ma rog. Sper ca nu ai luat din nou Postinor, nu cred ca era cazul, dat fiind si coitul intrerupt.\ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2006-12-18 10:26:40
Re: legat de postinoraha... ms mult, doc. pai, eu am un ciclu de 28/ 30 zile, foarte mici intarzieri, scurgerea tine maxim 5 zile si din cate stiu eu imediat urmeaza vreo 2 3 zile nefertile, nu? ei, dar daca o faci in a 3a zi de menstruatie? nu e nicio problema asa cum ai zis mai devreme, nu? There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#44 2006-12-18 11:59:51
Re: legat de postinoralea 2-3 zile nefertile de dupa cele 5 de menstruatie poti sa le uiti(nu te baza pe ele). A 3-a zi de menstruatie insa, in cazul tau, e sigur nefertila(primele 7 zile ale ciclului le poti linistit considera nefertile...le numeri din prima zi de singerare) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2006-12-18 12:31:50
Re: legat de postinorbine ca m-ai lamurit mersi mult din nou. have a nice day! >< There ain't no sunshine now that he's gone Offline #46 2006-12-18 19:05:48
Re: legat de postinoram si eu o intrebare care stie daca dupa ce iei pilula de a doua zi adica din 2 pastile iei doar una si pana sa o iei pe a doua faci sex neprotejat.......poti sa ramai insarcinata? Offline #47 2006-12-18 19:21:19
Re: legat de postinorpai cam trebuie sa te protejezi...nui de te riscat cu deastea... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #48 2006-12-18 22:03:21
Re: legat de postinorok doctoressa.scuze pt sms dar iti zic sincer ca imi eram cumva rushine sate sun pt ca nu am mai vb niciodata cu tine! nu am luat postinor,dar as vrea sa stiu daca coitul a fost intrerupt cat de mare e riscul sa raman insarcinata? Offline #49 2006-12-18 22:52:50
Re: legat de postinorCoitul intrerupt are o efficentza de 65% restul de 35% cred ca se datoreaza faptului ca partenerul nu a simtit cand a ejaculat si a fost prea tarziu sa se retraga sau lichidului preejaculator asa cred. Offline #50 2006-12-18 23:15:51
Re: legat de postinorok,atunci sa inteleg ca daca el mi`a asigurat ca nu a ejaculat deloc in mine si s`a retras la timp sunt sanse mici sa raman insrcinata? Offline #51 2006-12-18 23:19:38
Re: legat de postinorpai hai sa gandim logic din milioane de spermatozoizi doar 1 ajunge sa fecundeze oul (in cazul spermei ) in lichidul preejaculator se afla spermatozoizii dar foarte putini deci sansele sunt mici acum depinde si daca erai in perioada fertila sau nu. Offline #52 2006-12-18 23:33:12
Re: legat de postinordisy sa inteleg k nu folosesti niciun mijlok contraceptiv(cum ar fi prezervativele sau antibb),decat coitul intrerupt....mie una mi wse pare o metoda stresanta....sincer..asa cum a zs si duke eficienta este de 65% deci restu...groaza..pna vine menstruatia stai cu frica. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #53 2006-12-18 23:49:02
Re: legat de postinorCoitul intrerupt = cea mai proasta metoda de contraceptie daca se poate numii asa.provoaca impotentza , este foarte ineficienta , nu este deloc placuta pentru baiat.avantaje:este ieftina (0$) si placerea este mai mare dacat cu prezervativ.deci nu recomand nimanui sa foloseasca coitul intrerupt. Offline #54 2006-12-19 00:01:53
Re: legat de postinortare de tot duke.."este ieftina(0$)"..da dar pt cateva minute de placere dupa e de rau...nu am folosit-o si nici nu o voi folosi k nu am dc..iau antibb asa k e ok.eu una mor de ciuda k unele nu se gandesc ca my tarziu va fi de najpa,nu mereu iese bine.daca nu s-a intamplat de data asta nik nu ai certudinea k data viitoare se va intampla la fel... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #55 2006-12-19 00:04:23
Re: legat de postinorcunosc persoane care folosesc doar coitul intrerupt si nu au avut probleme doar cand a esuat dar nu stiu cum pot sa reziste stresului in fiecare luna in asteptarea menstruatiei.... Offline #56 2006-12-19 00:08:24
Re: legat de postinoreu si acu cand iau antibb si vd k se lasa asteptata menstruatia ma stresez ..da cei care o fc fara niciun mijlok decat coitus intreruptus.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #57 2006-12-19 09:21:00
Re: legat de postinorbuna.Am si eu o intrebare.Am facut sex neprotejat cu prietena mea.Dupa 36 de ore de la actul sexual a luat prima doza iar dupa 12 ore a doua doza.Si a doua zi i-au aparut niste sangerari.Lamuriti-ma si pe mine cu chestia asta ca nu mai pot.E stresata si ea si eu.Astept raspuns cat de repede posibil. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|