|
Nu esti logat.
Conflicte in parc - cum le gestionam?-5#77 2011-07-20 17:43:40
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?si eu am patit-o, anul trecut... eram cu cris intr-un leagan, alaturi s-a asezat o fufa tiganoasa si si-a aprins tigara. tot fumul venea spre noi. m-am luat de ea, i-am zis (f politicos) ca o rog sa nu fumeze in perimetrul destinat copiilor mici. M-a luat cu "cine-s eu sa-i zic ei ce sa faca?" I-am raspuns acru ca sunt mama, aici este loc de joaca pt copii si e ultima oara cand O ROG sa nu mai fumeze aici, data viitoare o va ruga gardianul public. a bombanit si a plecat Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #78 2011-07-21 05:44:32
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?O sa va citesc in noaptea asta caci am ramas in urma aici...dar vreau sa va povestesc ceva. Astazi am iesit in parc unde stiu ca vin multi copii. Un parc la 25 de min de casa. Mi-am facut stocul cu mancare pt gaste care stau pe un lacusor. II dadeam lui Carol niste rondele de orez sa le dea bobocilor si cand s-au terminat m-am dus la carut sa mai iau cateva. Si vad ca vine unul spre mine cu mana intinsa si zice (traduc): moale-moale, femeie, moale-moale. Avea palma intinsa spre bratul meu. Era chinez retardat, avea o fatza tare ciudata...m-am speriat atat de rau si nu neapart pt mine dar parca aveam impresia ca ii face rau lui C. Am inceput sa strig" nu ma atinge". Atunci am auzit un ras atat de sinistru si vad un altul (tot o fatza de asiatic, dar era brunet si inalt tare) tot cu dizabilitati mentale. Si in spatele lor fugea un nene negru, masiv care i-a luat de mana si apoi a venit la mine si si-a cerut scuze. Nu-i nimic grav dar m-am speriat atat de rau, mi s-a parut ca in acea secunda Carol este atacata...nu stiude ce am simtit asta. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #79 2011-07-21 12:40:32
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Vaaai, flower, eu cred ca ma panicam. Offline #80 2011-07-21 12:49:16Re: conflicte in parc - cum le gestionam?flo cred ca de cei ce vb erau cu sindrom down se poate sa gresesc.nu am fost eu acolo dar oameni buni nu va mai speriat asa de oamenii cu dizabilitati.sunt ca niste copii.te inteleg cu sperietura.dar chiar nu sunt baubau. Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3 Offline #81 2011-07-21 12:53:17
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Flower si eu m-as fi panicat de numa Offline Publicitateloading...
#82 2011-07-21 14:31:36
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?
Cred ca erau cu S Down, Czuky. M-am speriat caci m-a luat prin surprindere si nu stiam la ce sa ma astept. Daca eram singura poate ca nu ma panicam asa dar eram cu Carol. Nu mi s-a intamplat de multi ani ca cineva sa vina spre mine...nu stiu, a fost ciudat. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #83 2011-07-21 14:55:28
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Mda flower...si era si tata de fata...si apoi cand a venit mama ei i-a zis sa vezi ce a facut bla bla bla(tot bunica vorbea).Apoi am plecat de acolo ca eram si eu sochata de cum s-a repezit fetita la ea...nu am mai patit pana acuma. A mea e ca un magnet pentru copii astia mai marisori nu stiu de ce dar cand iesim undeva toti roiesc in jurul ei , a carutului... Dar pana acuma nu am patit asa, de obicei vin si vorbesc cu ea si zic la parinti 'mama bebe!' si li A ii place de copii de numa Offline #84 2011-07-21 15:25:49
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Flower, acolo vezi astfel de cazuri ? Paeinti si bunixi care isi bat copiii pe strada ? Sau doar la noi functioneaza principiul "eu te am facut, eu te omor" ? Offline #85 2011-07-21 18:03:01
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?vaaai, dana, ce idioata Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #86 2011-07-21 18:08:49
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?eram in curtea unei gradinite, si o fetita mica mica ( vreo 3-4 ani ) se dadea in leagan, ma-sa mare impingea leaganul de zor. Mamaia o intreba tare, a.i. sa auzim si noi "ia zi mamaie, unde te-a lovit doamna astazi?" iar fetita timida: "peste fatza" (!!) Ultima oara a fost editat de passenger (2011-07-21 18:10:11) Offline #87 2011-07-21 18:10:04
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?pass asta era bun de filmat este abuz sanctionabil legal Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2011-07-21 18:11:26
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?da, nu am avut cu ce/timp, eram in trecere ( oprisem pt o incercare de tzatza ) Offline #89 2011-07-21 19:51:15
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Kata tu i-ai zis-o pe sleau si ea tot te peria ma dispera lingaiiiiii Offline #90 2011-07-21 20:30:10
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Faza cu educatoarele/invatatoarele care lovesc copiii ma sperie cel mai mult. Pentru ca e locul in care nu poti fi de fata, sa vezi ca da in el si sa poti sa reactionezi. Daca iti spune copilul, afli, daca e amenintat/tacut s-ar putea ca saracul sa primeasca pedepse/lovituri fara ca parintii sa afle. Si a mea invatatoare avea " darul" sa ne loveasca cu rigla de lemn dupa numarul de greseli din caiet. Ori eu daca as sti ca al meu copil ar fi supus unui astfel de tratament nu stiu cum as reactiona. E problema parintilor cat invata un copil si cat nu. Offline #91 2011-07-21 21:40:35
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?
so true Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #92 2011-07-21 21:42:37
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Am si eu o intamplare trista din parc: acum vreo 5 luni, deci cam prin februarie, a venit o tanti mai batrana la mine si m-a intrebat daca sunt doamna Corina. Am zis ca nu, asa ca s-a dus mai departe. La vreo 2 zile dupa, am vazut-o plimbandu-se cu una din mamicile din parc, deci mamica o angajase ca bona pentru baietelul ei. La nici o saptamana, baba il plimba singura pe bebe, care urla din gura de sarpe in carut, dar ea nu-l baga in seama, parca nici nu era acolo Asa face zi de zi, de 5 luni de zile, cel mult ii baga biberonul in gura si merge mai departe cu carutul Offline #93 2011-07-21 21:45:39
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?blue, m-ai rupt Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #94 2011-07-21 22:22:01
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Blue, fara cuvinte Offline #95 2011-07-21 22:28:49
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Vai Blue Cand aud de cazuri de astea parca mi se pune un nod in piept si imi vine sa plang Fara cuvinte.. Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|