|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele karissa-4#58 2011-11-24 12:04:17
Re: anticonceptionalele karissaiei azi 2 pastile (cea uitata + cea de azi); nu se intarzie nimic, tu termini folia ca de obicei daca iei azi 2 pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #59 2011-11-24 12:11:59
Re: anticonceptionalele karissaaa..voi lua una cand ajung la munca si cealalta la 21:00 cum trebuie sa iau in fiecare seara.. Sper sa fie in regula ,sa nu mi se intampla mai stiu eu ce. Mersi Ultima oara a fost editat de girlicious (2011-11-24 12:14:27) Love to be loved by you .. ! Offline #60 2011-11-24 12:15:30
Re: anticonceptionalele karissan-ai decat sa faci cum vrei; eu ti-am zis varianta usoara, fara pastile in plus, folii unite, si matematici complicate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #61 2011-11-24 12:21:42
Re: anticonceptionalele karissapai la frankie nu prea am inteles in mare parte ce a vrut sa`mi spuna .. am vazut doar diferenta dintre mesaje. Acum ma gandesc, ca sunt bune ambele variante ,sa nu fac vreo prostie ceva . Love to be loved by you .. ! Offline #62 2011-11-24 12:26:24
Re: anticonceptionalele karissaalegi ce-ti convine mai mult: ori termini folia, ori consideri ca ai inceput ieri pauza. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-24 14:10:51
Re: anticonceptionalele karissagirlicious am gandit eu in locul tau inclusiv lucruri personale cum ar fii ca pari mica si era foarte posibil sa nu poti iesii din casa asa tarziu sa cauti farmacii non-stop, si alte detalii, pentru ca sunt obisnuita sa gandesc in locul altora... si imi place sa ajut pana la capat nu pe jumatate. si ti-am oferit si explicat toate variantele disponibile, daca nu ma exprim clar imi cer scuze desi eu consider ca tot ce am scris acolo nu numai ca este clar dar am si inteles (nu stiu cum am reusit) exact situatia alambicata pe care o ai tu cu foliile eu zic ca merit un premiu si inca un sfat: ai sau ar trebui sa ai un prospect al anticonceptionalelor acasa... pe care ar trebui oricum deja sa-l stii pe dinafara citeste-l de mai multe ori si cu mare atentie, si pastreaza-l in caz ca nu ai cum sa intrebi pe cineva, spre binele tau, pentru ca tot ce am scris eu si ce a scris yoyo este scris acolo Offline #64 2011-11-29 16:30:39
Re: anticonceptionalele karissaam o nelamurire...aproape 2 ani am luat milligest, dar nu le`am mai gasit in farmacii, am facut o luna pauza, apoi am asteptat sa`mi vina menstruatia si sa le inlocuiesc cu karissa. mi`a venit intr`o zi de miercuri la ora 22:00 si atunci am luat prima pastila. e ok cum am procedat? Offline #65 2011-11-29 16:34:18
Re: anticonceptionalele karissada, e ok Offline #67 2011-11-29 16:36:48
Re: anticonceptionalele karissamultumesc frumos! Offline #68 2011-12-22 15:10:11
Re: anticonceptionalele karissabuna! sunt noua pe forum si as avea cateva intrebari despre karissa. medicul mi-a recomandat sa le folosesc si mi-a spus sa incep cate o folie noua la fiecare menstruatie. este acesta modul corect de a le lua? si as mai dori sa stiu daca este o ora de preferat pentru a le lua. Offline #69 2011-12-22 16:12:00
Re: anticonceptionalele karissanu, nu este modul corect. ori nu a explicat bine, ori nu ai inteles tu. doar la prima folie se incepe din prima zi de menstruatie preferabil pt a fii protejata chiar din ziua aia dupa 4 ore de la inghittirea pastilei. daca ai ratat prima zi, nu e bai o poti incepe in oricare alta zi a ciclului nu a menstrei, adica si cand nu mai esti pe stop sa zicem in a 15 zi de ciclu. dar, foarte important, daca incepi in orice zi dar nu prima zi de menstra, protectia se instaleaza abia dupa 7 zile, 7 pastile inghitite corect plus 4 ore dupa a 7-a pastila sa aiba timp sa se absoarba si ea. cand termini folia faci 7 zile de pauza si in a 8-a zi incepi alta folie, ziua din saptamana in care incepi va fii mereu aceeasi. menstruatia iti va venii in oricare zi din pauza de obicei intre a 3-a si a 4-a. incepi pastilele din folia noua indiferent daca menstra mai curge sau ti-a trecut. nu faci niciodata pauza mai lunga de 7 zile, ca se pierde protectia. karissa este un contraceptiv monofazic, adica toata pilulele de pe folie sunt identice, au aceeasi compozitie si aceeasi culoare si daca cumva pierzi o pastila sau ceva asemanator o poti inclocui cu oricare alta. karissa sunt si bihormonale, adica combina un estrogen cu un progesteron, karissa mai este si un contraceptiv cu doza mica de hormoni, este identic cu altele de pe piata ca substante folosite si cantitati daca se va intampla vreodata sa fie scos de pe piata. ce sa-ti mai spun: succes cu el, sper sa te impaci perfect. alte detalii despre cum se ia corect gasesti pe prospect si te asteptam cu orice alta intrebare Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 16:19:12) Offline #70 2011-12-25 23:40:05
Re: anticonceptionalele karissaBuna seara fetelor! Folosesc AC KARISSA de o saptamana (sincer va spun) si am o nelamurire in legatura cu folosirea lor! am observat ca de fiecare data ati spus ca prima pastiluta de in prima zi de menstruatie...mie medicul ginecolog cand mi-a prescris aceste AC mi-a spus sa le iau dupa ce mi se termina menstruatia si sa le iau in fiecare zi la aceeasi ora! Asta am si facut! Dar acuum m-ati pus un pic pe ganduri este vreo problema daca nu le-am luat in prima zi de menstruatie?? Adik nah eu am facut cum mi-a spus medicul:-ss Voi ce spuneti exista vreo problema in legatura cu chestia asta?:-? ...Va rog sa imi rasp Multumesc anticipat!! Ultima oara a fost editat de liviutza27 (2011-12-25 23:41:38) Suntem doi si singuri, si-n loc de inima ne bate luna.... Invata din ziua de ieri, traieste astazi si spera pentru maine... Offline #71 2011-12-26 00:14:17
Re: anticonceptionalele karissanu este problema. doar ca trebuia sa te protejezi suplimentar pana inghiteai 7 pastilute. Offline #72 2011-12-26 00:17:33
Re: anticonceptionalele karissaeu zic ca este totusi o mare problema ca folosesti ac ca contraceptie si nu stii sa le folosesti. medicul trebuia logic sa explice, nu e vina ta, dar acum informeaza-te complet si corect. sunt mai multe reguli, si trebuie sa le si pui cap la cap, de asemenea este util sa stii si cum functioneaza ele. gasesti totul pe forum si pe prospect. sau le pot scrie pe toate aici daca vrei (acum). Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-26 00:18:38) Offline #73 2011-12-26 00:46:38
Re: anticonceptionalele karissastiu cum sa le folosesc...dar imi este frica de ce ati spus voi...adik nah medicul ala oare e asa batut in cap sa imi zica sa iau dupa ce mi se termina menstruatia?? :-? problema e ca ce trebuie sa fac acum sincer va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac..... :-< Suntem doi si singuri, si-n loc de inima ne bate luna.... Invata din ziua de ieri, traieste astazi si spera pentru maine... Offline #74 2011-12-26 00:50:14
Re: anticonceptionalele karissapai vad ca nu stii sa le iei... in fine, nu stiu de ce sustii ca stii... nu e nimic rau sa nu stii. aflii. se pot lua oricand, doar ca numai daca iei din prima zi de menstruatie esti protejata instant de la prima pastila (dupa cam 4 ore sa aiba timp sa se absoarba). daca incepi in orice alta zi a ciclului (ciclu nu egal menstruatie ci perioada de la prima zi de menstra pana la ziua cand incepe urmatoarea menstra) atunci trebuie sa astepti 7 zile, adica sa inghiti 7 pastile corect in 7 zile consecutive plus 4 ore dupa a 7-a pastiluta. sa inteleg ca nu ai asteptat? nu te supara, zic ca nu stii sa le iei pt ca asta e prima regula de aur si vad ca nu o stiai. daca ai asteptat 7 zile e ok, nu dauneaza cu nimic ca ai luat dupa menstra, daca nu ai asteptat e risc de sarcina. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-26 00:51:48) Offline #75 2011-12-26 00:59:37
Re: anticonceptionalele karissama eu am facut ce mi-a spus medicu ala!! faza e ca eu nu inteleg de ce mi-a spus sa iau asa!! faza e ca eu am fost la medic cu o zi inainte sa imi vina menstruatia si mi-a dat sa iau AC acestea si l-am intrebat cu ci cand se iau si mi-a spus in felull urmator: trebuie sa astepti sa iti treaca menstruatia si dupa aceea sa incepi sa iei pastilele in fiecare zi la aceiasi ora (adik daca azi e vineri eu trebuie sa incep cu pastila care este scis acolo sub ea VI ) asa am si facut, si l-am intrebat faza cu 7 zile pauza ca nici chestia asta nu o intelegeam si mi-a pus ca in alea 7 zile trebuuie sa ast sa vina menstruatia. acu e sincer nu mai inteleg nimik! m-am derutat de tot Suntem doi si singuri, si-n loc de inima ne bate luna.... Invata din ziua de ieri, traieste astazi si spera pentru maine... Offline #76 2011-12-26 01:25:00
Re: anticonceptionalele karissada mai am inteles ca ai facut ce a spus medicul. te-am intrebat daca ai asteptat cele 7 zile sau ai facut sex neprotejat in cele 7 zile? ca sa stim ce discutam aici. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-26 02:11:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|