homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-55-4

#58 2011-10-09 14:34:39

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-55

diriduta puss puss pe mine de obicei dupa ovulatie ma dureau sanii de numa (stii cat ma plangeam de durere de sani in fiecare luna)... dar in luna cand am ramas nu ma mai dureau la fel, nu ma dureau aproape deloc... cosuri am avut si eu si alte simptome n-am avut deloc... nu ma durea burta, nu ma simtit nici o intepatura, nici o crampa, nu mi s-au colorat sanii, nu am avut nici o linie pe burta.... toate astea au aparut muuuuult mai tarziu... asa ca schimba-ti si tu atitudinea si vorbeste cu puiutii tai din burtica puss hjarta

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#59 2011-10-09 14:39:26

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nera, iti multumesc ca mi-ai impartasit din exeprienta ta. Sincer nu mai tin minte ce ai povestit tu in perioada aia. Stiu ca tu aveai dureri mari de sani in fiecare ciclu, dar in asta in care ai ramas nu te-au durut deloc? Nu-mi zici toate astea sa ma faci sa ma simt mai bine nu?

Tu vorbeai cu ala micu dupa IA pana la beta?
Eu am vorbit cu ei pana la un moment dat cand am inceput sa-mi pierd din speranta si nu le-am mai vorbit asa mult sad

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#60 2011-10-09 14:56:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

diri stai pe baricade ca ti-o iei. noi te sustinem indiferent ce va fi, insa cu toate speram ca o sa fii mamica. ai incredere si tu pana la proba finala. nu te demoraliza de pe acum.
mada nu sunt singura. sotoi e liber azi, insa s-a dus sa il ajute pe fratele lui cu niste bagaje ce le avea la noi, se opreste pe la lidl sa mai cumpere cate ceva si apoi vine acasa si stam impreuna
nera big_smile imi ride mustata pentru ziua de maine. iti urez de pe acum nastere usoara si multa sanatate amandurora.

eu azi declar ziua 1 rotfl2 vineri a fost alarma falsa..nu a fost rosu, nici macar maro ci doar un crem deschis..de am crezut eu ca e pe vine insa si ieri a tinut asa cu crem foarte deschis, aproape ca o secretie normala, era in regula si cantitatea, nu era ca la musafiri. azi dimi in schimb big_smile iar mi-a aparut ranjetul pe fata cand am vazut rosu clar. asadar de azi  iau in considerare

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-10-09 14:59:06)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#61 2011-10-09 15:26:36

nerama
Insomniac member

diri puss nu ti-am zis doar sa te fac sa te simti mai bine... chiar asa a fost la mine...
poti cauta in urma... eu luna de luna aveam dureri mari de sani iar in luna cand am ramas m-au durut putin de tot dupa ovulatie (2-3 zile) dupa care se facusera langosi cu branza... nu mai dureau... eu cu bebe n-am vb pe atunci deloc... si alte simptome nu am avut deloc... nu simteam absolut nimic la burta.... si nu am simtit dureri ca la ciclu abia mai tarziu... cand au si aparut sangerarile alea...

green puss puss multumesc din suflet kram

sonia puss spune ceva.... sper ca nu te-ai suparat pe mine cesafac eu chiar va vreau binele la toate... si nu sunt vorbe goale...

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-10-09 15:32:21)

#62 2011-10-09 15:36:26

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

diri puss buna
hei, unde ti-e starea cea buna pe care ai avut-o de la inceput? nu ai voie sa cazi acum, nu stii nici un rezultat si faptul ca nu ai simptome nu inseamna ABSOLUT nimic. hai te rog eu sa-ti pastrezi optimismul pana la capat si sa crezi ca ai o minune in burtica, stiu ca e greu cand astepti un semn ceva, dar au timp sa apara semnele, inca nu e tarziu. cum a zis si mada, mai stii poke ce sani moi avea? si era insarcinata. capul sus si fii barbata!!! kram puss

nera si bebe pusspuss

miha o noua luna inseamna o noua sansa.  goodluck sa ramai luna asta!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#63 2011-10-09 15:45:14

nerama
Insomniac member

onu puss puss

diri puss am uitat sa iti zic... eu chiar eram convinsa ca nu sunt gravi si chiar ma gandeam sa merg la bioloaga sa ne faca ceva teste de compatibilitate... deci si eu eram ca tine de convinsa ca nu-s gravi... big_smile

#64 2011-10-09 16:51:49

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

avuseram in vizita pe soacra mea si socru meu.il anuntara pe al meu ca vin de dimineata.si al meu imi spuse la 12.si facu al meu cartofi prajiti cu gratar de pui.io  prajitura.bauram visinata si bere.nu mai venisera demult la noi.cum s-au racit relatiile...

neru puss nu ma suparai.da eu am mai zis,sunt alta fire.mai trista,mai fricoasa...nu fac sex cu sotul meu doar la ovulatie.tocmai ce  sexinpat si ce bine fu! lol da mi-e o frica nebuna ca n-o sa am copilul meu!stiu ca incercai de f mult timp.poate cu IA o sa raman si eu.sper sa raman o data gravida,ca-mi vine sa mor.nu vezi?asta simt.nu vreau sa ma prefac.nu vreau.eu iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos! kram

miha,eu nu sunt obsedata.vreau copilu meu.atat.sunt trista.f trista.

raveca,sper sa nu mai astepti mult!

mada,multumesc puss acu rad,acum cad..viata!

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-09 16:54:31)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#65 2011-10-09 17:37:20

dirida
Insomniac member

nera, iti multumesc. O sa ne lamurim marti sau miercuri. Marti vreau sa fac un test de sarcina cu prima urina sa ma pregatesc sufleteste pentru beta  rugaciune

Nastere usoara! Abia astept sa-ti vad minunea din burtica.

Onu, eu inteleg ca vrei sa ma sustii, dar poate iti imaginezi si tu ca e mai usor sa spui decat sa fii cea care experimenteaza. E mult mai greu sa faci decat sa vorbesti. Ma chinui sa fiu optimista insa cu orice zi care trece mai pierd din el

Azi am fost la o alta biserica intr-un alt cartier, alta decat cea la care mergem in mod curent. Si m-a uimit preotul ca citea acatistele imediat ce le primea. Mi s-a parut f frumos din partea lui. Eu nu prea scriu multe in acatist, dar intodeauna ma rog sa ne dea D-zeu prunci sanatosi. Si m-am simtit asa bine cand am auzit tare cum a citit preotul ce am scris acolo.
V-am povestit ca dupa ce ne-am intors de la ET, am intlnit o maicuta care facea autostopul? Am luat-o si am dus-o cu masina 15 km pana la manastirea unde mergea. Nu am apucat sa vb cu mult cu ea pt ca a mers putin cu noi. Dar cand am plecat spre casa de la Deva, iar am intalnit o maicuta care a mers o distanta mai mare. Mi-a facut mare placere sa vb cu ea atunci, ne-a povestit minuni facute de Sf Nectarie, si i-am zis ca ne chinuim sa avem un copil, si a zis ca o sa se roage si ea pentru noi, si mi-a luat adresa pentru ca vroia sa-mi trimita un ulei sfant. Sper ca toate astea sa fie un semn de D-zeu din tot sufletul  rugaciune

#66 2011-10-09 17:45:42

sonia30
Moderator

diri,eu nu spun decat ca ma rog pt tine sa fie bine rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#67 2011-10-09 19:47:27

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor ! M-am intors acasa smile Si vad ca am nimerit la casuta noua
Sper ca sunteti toate bine puss  Recuperez imediat

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#68 2011-10-09 20:03:45

sonia30
Moderator

buna,elena puss

fete,eu ma duc la dus si ma bag in pat la caldurica.va pup.noapte buna puss

#69 2011-10-09 20:14:34

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
puss  4 all.
Nera,  majoreta  majoreta  majoreta
Diri, astept cu sufletul la gura testul tau... nu vreau sa iti alimentez sperante false (sper din suflet ca testul sa fie +) dar, eu cand am facut IA la care am avut extrauterina nu am avut nici un fel de simptome; poate fetele isi mai amintesc ca eram convinsa ca nu e nimic; am facut test parca din z10, 11 si a fost negativ; am avut test pozitiv in ziua in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul (z 14 DPO).
Crede-ma ca mie imi este frica sa ma hotarasc unde sa mergem pentru ca nu stiu cum o sa fie daca nu o sa reusim...
M-am intalnit azi cu o cunostinta care a facut FIV la Szeged acum vreo 2 ani; i-au recoltat 3 ovocite, s-au fecundat 2 si i-au transferat doar unul (celalalt nu a fost de calitate) si acela s-a prins; acum are o fetita de 1 an si ceva... Deci Dumnezeu face si minuni...

#70 2011-10-09 20:17:25

elena.plahatca
Addicted member

Raveca, bine ai venit  goodluck

Almi, distractie placuta !!  partydance

Sonia puss  Imi pare rau ca esti tristuta sad    Eu totusi sper sa avem fiecare dintre aspirante cate un copilas, cu ajutorul lui Dumnezeu

Diri, curaj mai e foarte putin pana pe data de 12 si iti doresc sa fie bine !

Ce frig e !!!

Eu de azi incep partea a 2-a de tratament happy

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#71 2011-10-09 20:44:55

miha7420
New member
Inregistrat: 2011-10-01

sonia,sa nu te superi pe mine..nu am vrut sa sune urat...am zis ca avem o obsesie..in sensul ca ne dorim fffffffffffff.mult un copil..si asta e o obsesie frumoasa....!!!!!!!!!!!te pupic!

#72 2011-10-09 22:19:41

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello dragele mele puss puss puss puss

va pupacesc pe toate si va rog sa imi scuzati absenta de zielele astea dar am fost super prinsa, acu in sfarsit m-am linistit, am terminat de strans , gata stau cu voi

neruchi majoreta majoreta maine e mare intalnire . goodluck

fug sa recuperez , am ceva de citit ..

#73 2011-10-09 22:46:26

nerama
Insomniac member

diri puss puss ma rog pentru tine sa fie bebeii unde trebuie rugaciune

bmiha puss puss kram

mayya puss puss kram

va pup pe toate si ne citim pe sfarsitul saptamanii...
imi va fi dor de voi....
pupici dulci puss puss puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2011-10-09 22:47:19)

#74 2011-10-09 22:54:30

elena.plahatca
Addicted member

Va urez noapte buna tuturor wave
Si va dau pupici de la A la Z puss puss puss puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#75 2011-10-09 23:14:52

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

in primul rand

Fetelor sa fie o casuta plina de teste pozitive. goodluck goodluck majoreta majoreta majoreta

ce v-ati distrat weekend-ul asta , v-ati cinstit, ati vorbit de mancare drool. imi place cand sunteti vesele

any , mada , sonia  puss puss cadouri am primit un blender, pahare de vin de cristal, o bomboniera de cristal, o camasa, o bluzita, o lenjerie de pat , si banuti, aa si am primit si un cadou ce pentru mine are o insemnatate deosebita , sunt doua figurine de alama sa un metal ceva , sunt doua egrete , una mare si una mica ce stau cumva cioc in cioc , eu le vad ca pe niste barzuci ce ma anunta ca acusi vine bebe hjarta

angelus si bebelina puss puss cata trebusoara faci . te admir ca esti asa puternica si rezisti cu atata treaba puss puss puss eu dupa 3 zile de foc continuu cu musafiri , mancare , curatenie, vase sunt varzaaaa, azi am dormit toata ziua..

timea puss puss

mada puss puss  ce fain te-ai relaxat, mi-ai dat o idee buna cu baia cu spuma wink

sakura puss puss

ioana si bebe puss puss

green puss puss

soniuca puss puss ce imi place ce ai scris , ca nu renunti la puiutul tau. asa te vreau puss puss puss  vine si vremea noastra. iti inteleg tristetea si sper sa dispara cat mai repede puss puss
ma bucur ca au iesit bine analizele puss

any puss puss cum a fost la botez ?asteptam pozici cu finuta puss

almisor puss puss cum a fost nunta? abia astept sa ne pui pozici puss

onutza si bebe puss puss

myla si fabian puss puss

raveca puss puss bine ai revenit, goodluck sa vina bebe cat mai repede

miha puss puss

dirida puss puss scumpa noastra nu iti pierde speranta, cate fete nu au avut nici un simptom si tot a fost bebe . eu sunt alaturi de tine si rugaciune sper din tot sufletul ca miercuri sa ne dai o veste buna.

elena puss puss goodluck cu partea a doua de tratament

bmiha puss puss

neruca si bebe puss puss puss goodluck goodluck maine. asteptam vesti bune puss puss

mika puss puss puss si georgy puss puss puss mi-e dor de voi

#76 2011-10-10 07:56:01

dirida
Insomniac member

Buna dimineata!

neruca, elena, maya, bmiha multumesc! Sper sa am parte si eu de o minune.

Bmiha, pana la urma stii cum e? Cum vrea D-zeu...oriunde ai alege sa faci cred ca daca tine norocul cu tine poate si reuseste(oricum clinicile la care te gandsti sunt cat de cat cu renume, nu ca cea din oras de la mine, unde au 8 copii de toti nascuti prin FIV, si unde n-am vrut sa apelez).

Nu stiu ce voi face in caz de nereusita, n-am discutat cu sotul pana acum, dar eu cred ca asta va fi primul si ultimul meu FIV. De altul nu mai mai finante prea curand, va trebui sa astept vreo 2-3 ani pana strang eu banii necesari, nu mai zic ca tb sa acopar gaura facuta la asta. Sper sa nu fie cazul sa ma gandesc ce voi face...

Asta noapte am visat ca aveam un baietel, si o pisica lol (tot pui) Si tb sa le dau de mancare dar eu nu alpatam, si incercam sa fac lapte dintr-o bucata de carne.

Maya ce de lucruri ai primit, sa te folosesti cu placere de ele!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.