homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-55-5

#77 2011-10-10 07:59:53

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-55

neata fete puss hai la cafea! mornincoffee

ma trezii fff devreme.mi se infunda nasu si nu mai putui sa dorm.sunt cheauna.pana deseara... cascat

elena,si eu sper puss

miha 7420,nu m-am suparat,stai linistita.

maya puss sa porti sanatoasa cadourile!si multumesc puss

la 9 ma duc la scoala.e frig rau.si in casa.dadui drumu la caldura.da caloriferu din bucatarie nu mai merge.si bineinteles ca asteptam dupa meseriasi... roll la 10 am med,apoi ore pan la 6.

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#78 2011-10-10 08:36:55

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata fetele dragi...o saptamana frumoasa va doresc.
dirida...eu nu am avut niciun simptom de sarcina...in ziua cand asteptam menstra am simtit durerile normale de burtica si de spate asa cum le simteam eu lunar, nici puternice nici de nebagat in seama. nu tu dureri de sani sau crestere a lor ce sa mai zic de colorit schimbat al mameloanelor. Ba chiar dupa ce am aflat ca sunt gravida le bazaiam pe fete ca eu de ce nu am simptome ca si durerile de sani abia prin saptamana a 6 a au inceput.
te pup va pup hjarta

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#79 2011-10-10 08:36:56

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fetele mele dragi puss  puss  puss  puss
va invit la cafea, ceai, cioco, capuccino mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
a inceput o noua saptamana si e luni butter
ce vorbarete ati fost chicot  am avut ce recupera retas
almisor puss  ia zi cum te-ai distrat?te astept la cafeluta asa cum iti place mornincoffee  (nu stii nimic de mikulina noastra?)
MIKA puss  puss  trombon  trombon  trombon  am vazut ca nu ai dat nici un semn supa sper din tot sufletul ca esti bine rugaciune
georgy puss  trombon  trombon valabil si pt tine punish  hai mai fetelor macar un semn ceva  cesafac  mi-e dor de voi
diri puss  puss eu vreau sa sper pt tine rugaciune sunt alaturi de tine draga mea kram
neruca puss si aici majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta Doamne ajuta sa fie totul bine rugaciune
onutza puss a trecut greul asa-i? de acum intrii in program normal kram  pana la urma am renuntat la pantofii aurii ca mi se umflasera picioarele si ma stangeau forgetit asa ca am ramas pe varianta rochita+posetuta+pantofii negrii.multumesc de urare, da e fetita si are 6 saptamani partydance o cheama Maria Iasmine si e superba hjarta
poze o sa va pun dupa ce le primesc. a fost super la botez (in afara de faza ca preotul ne-a pus sa o dezbracam de tot si a scufundat-o in apa cu totul wow ) la restaurant a cantat daniela gyorfy, iar ca marturii am primit cate o rama foto roz cu poza ei big_smile  o sa o pozez cat de curand
ioana puss  mornincoffee  felicitari pt 7+ applause  applause
maya puss  cum ai petrecut si ce cadouri ai primit? big_smile aa am citi acum chicot
angelus puss cafeaua e gata mornincoffee ce harnica ai fost in wk, dar las-o mai usor cu treaba tongue
sonia puss  te ador pt ce ai scris "dar nu voi renunta!pot sa ma tarasc,sa urlu,sa plang,sa fiu furioasa,sa ma dau cu capu de pereti,sa ma cert cu lumea,da nu renunt la puiul meu "
mai da ce ati mai baut pe aici si eu am ratat toata distractia rotfl
mylacik puss  puss  sa ne mai vizitezi big_smile  ca mai fac rezumate sa te pun la zi cu stirile chicot
amalia puss  pup burtica
elenuca puss cu tratamentul majoreta
nu mai stiu ce am citit ca am recuperat pe bucatele dumbom
va pup pe toate

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#80 2011-10-10 09:03:21

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata dragelor  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
ieri n-am mai apucat sa-mi iau la revedere de la voi, a stat sotul la laptop cat mi-am predat tura si l-a inchis fara sa va mai scriu. am fost la nasi in sfarsit si ne-am intors pe la 8 jumatate acasa. am lenevit in pat la tv ca niciodata, pana dupa 11
va doresc o sapatamana frumoasa si usoara, cu mult spor in tot! eu am inceput-o bine tare, cu o zi libera, si cam asa o s-o tin ca joi si vineri suntem la iasi, sambata la bunici ca am parastas pt bunicul meu...

sonia puss bine ca ai scapat ieri repede de musafiri. ai facut prajitura cu mere? poate imi dai si mie reteta
si la mine in casa e frig, in curand cred ca voi da drumu la centrala ca nu vreau sa racesc. spor azi la ore, sa treaca repede ziua. si  goodluck sa reparati repede caloriferul din bucatarie, cu masina de spalat ce s-a mai intamplat?

diri puss draga mea, eu nu doar imi imaginez ca e mai usor sa vorbesti decat sa faci, eu stiu asta si sunt convinsa ca ti-e foarte greu acum in ultimele zile. tot ce-mi doresc e sa te sustin. uite si DD cate semne ti-a trimis, eu zic ca va fi asa cum iti doresti tu, s-au intamplat multe lucruri trimise de Sus si asta zic eu ca inseamna ceva bun

elena puss bine ai revenit acasa si succes cu cea de-a doua parte a tratamentului, sa dea roade  goodluck

bmihaela puss

mayya puss sa folosesti si sa porti cu placere cadourile primite. si sa semnifice ceva mare bibeloul primit

any puss ma bucur ca te-ai distrat la botez, sa-ti traiasca finutza, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea! la botez asa e la noi, copilul e cufundat in apa cu totul, nu te speria ca nu i-a facut nimic din ce nu trebuia  chicot . frumoase marturiile, noi am dat la nunta rame cu un citat, la botez m-am gandit eu la lumanarele in forma de bebe/carucior/caleasca smile, dar inca n-am luat decizii legate de asta ca mai avem mult pana acolo
a trecut si recuperarea, de acum intru in program normal, doar joi voi iesi cu 6 ore mai repede de la tura ca plec la iasi la morfofetala, asta inseamna ca voi intra 6 ore mai devreme la o tura, dar nu-i bai ca oricum ziua era compromisa  chicot . si e si pt un scop nobil, ca fetitza mea merita orice si o ducem la control sa stim ca e bine

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#81 2011-10-10 09:19:02

mucoasa
Insomniac member

onutza puss  puss cred ca ar fi super si cu lumanari, am mai vazut pe net si sunt hjarta  hjarta
multa bafta pe joi,o sa fie bine totul rugaciune  am citit de bebita ca a simtit-o si tati big_smile  applause ma bucur tare mult kram
eu azi sau maine (depinde de programul lui R) vreau sa merg la manastirea de la recea ca simt ca ma lasa puterile supa ieri am avut un pic de spotting, iar azi temperatura a inceput sa coboare grater  asta e, sper doar sa fiu mai puternica

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#82 2011-10-10 09:25:17

Onutza23
Insomniac member

any puss eu am un atelier aici in oras unde se fac lumanarele, si ajung maxim 5 lei impachetate in saculeti si cu cardul cu numele, data atasate. multumesc pt joi, sigur e bine fetitza, e foarte activa acum si asta ma bucura si ma linisteste puss kram par
stiu ca e greu cand astepti, dar tre sa fii tare pe pozitii. numai DD hotaraste si El va decide cand e momentul sa fii mamica. eu zic ca vei fi curand, chiar daca nu luna asta, pana la craciun mai e. hai curaj si roaga-te pt voi si pt un bebe, rugile iti vor fi ascultate, Dumnezeu intarzie dar nu uita niciodata puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#83 2011-10-10 09:37:08

mucoasa
Insomniac member

stiu ca nu depinde doar de mine, de aceea ma rog sa am si eu un bebe sanatos rugaciune
simt ca parca trebuie sa-mi umplu bateriile.sambata a fost o zi grea pt mine, am plans de mai multe ori, dar tot de atatea ori iubi a fost alaturi de mine si m-a incurajat.de aceea faptul ca am vazut spotting ieri m-a cam zdruncinat un pic, ca era prea optimista forgetit dar merg mai departe si incerc sa ma gandesc ca vine o noua luna cu si mai multe sperante big_smile
iti multumesc pt cuvintele de incurajare kram

LE: am uitat sa zic ca e super pretul pt marturii dumbom

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-10 09:37:52)

5 iunie 2012

#84 2011-10-10 09:38:14

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Neata  cascat
ufff iar e luni sad
va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa puss
beau si eu un capuccino si va citesc  mornincoffee

#85 2011-10-10 09:41:41

Onutza23
Insomniac member

any te cred, imi imaginez ce greu trebuie sa fie. citeste acatistul pe care ti l-am trimis, o sa te ajute sa te mai linistesti. o sa ai si tu un bebe, nu-ti pierde speranta puss

mada pusspuss neata. o saptamana usoara, spor la treaba!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-10 09:42:21)

#86 2011-10-10 09:45:59

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata gagici cu lipici puss

Diri puss maine faci test?  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune

Any puss azi mai ai spoting? in grafic nu ai trecut, eu inca mi sper pentru tine  rugaciune

Mayya puss sa stapanesti cu placere cadoaiele  chicot
eu harnica sau nu tot ar trebui sa le fac, a iesit super mobila de la dormitor  dance  dance  dance  dance

Sonia puss neata, si la noi e frig, a dat focul de dimineata , acum e asa cald si bine in casa  hjarta

Amalia puss

Mada puss neata, uite un capucino

Onutza puss neata, bafta joi

va pup pe toate si va invit la cafea  mornincoffee ciocolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#87 2011-10-10 09:51:35

mucoasa
Insomniac member

mada neatza puss
onutza puss citesc zilnic sau aproape zilnic acatistul tau, acatistul sf. parinti ioachim si ana, tin postul sf. anton.si intradevar ma mai linistesc.
angelus puss ieri am avut cat o moneda de 50 de bani, apoi pana seara nimic, nici azi.
ma bucur pt mobila applause  sa faci o poza sa vad si eu puss mersi, dar lupta continua chicot  punk

5 iunie 2012

#88 2011-10-10 09:59:31

sonia30
Moderator

ma intorsei de la ora.ma doare capu de mor de oboseala...

any puss luptam in continuare!

mada,neata puss da,e luni cascat

angelus puss neata.sa stai la caldurica!

onu puss masina de spalat a facut-o al meu.i-a dat de cap.apoi a schimbat ce era stricat cu tata.o sa iti scriu reteta mai tarziu,ca acum am med

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-10 10:00:35)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#89 2011-10-10 09:59:54

Onutza23
Insomniac member

angel si bebe pusspuss neata si multummesc de cinste, eu am acceptat deja ceaiul
ce fain ca ati facut foc si e cald, la mine e rece tare
felicitari pt mobila ca a iesit cum ati vrut voi, sa ne arati poze

sonia puss

any DD o sa-ti asculte rugaciunile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-10 10:01:13)

#90 2011-10-10 10:03:13

mucoasa
Insomniac member

soniuca normal ca luptam puss  chicot
onutza stiu rugaciune
eu zic sa facem un pic de galerie pt neruca si diri rugaciune  rugaciune  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

5 iunie 2012

#91 2011-10-10 10:04:51

sonia30
Moderator

voiam sa-mi iau si eu temperatura.da ma trezii de nspe ori spre dimineata.n-am nici o sansa sa mi-o iau

#92 2011-10-10 10:09:26

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Neruca  majoreta  nastere usoara, draga mea puss te asteptam spre sfarsitul saptamanii cu pozici puss
Diri puss  rugaciune
Muco puss ma bucur ca a fost frumos la botez. imi pare rau pt spotting, dar daca a fost doar ieri putin, poate a fost de la implantare. hai, capul sus, stii ca pana nu vezi rosu trebuie sa speri puss
Sonia puss ce aiurea ca nu te-ai odihnit azi noapte cesafac frumos ca au venit ieri socrii in vizita
Angel puss grazie pt capuccino. azi ce mesteresti?
Onutza puss frumoasa ideea pt marturii si pretul super
Amalia puss neata
Mayya puss sa pui in practica ideea cu baia wink

#93 2011-10-10 10:11:48

Onutza23
Insomniac member

sonia ma bucur ca s-a rezolvat cu masina de spalat. sa se rezolve si cu caloriferul, ce are, nu se mai incalzeste? poate trebuie aerisit
spor la meditatie

mada multumesc, si mie imi place ideea si sper sa-i placa si la al meu, ca altceva nu stiu ce as putea lua. ma gandeam ca am putea sa scoatem poze mici cu bebitza si pe verso sa scriem data si numele ei. om vedea la ce ne hotaram atunci

#94 2011-10-10 10:16:57

mucoasa
Insomniac member

soniuca bravo pt masina de spalat tummenupp cat despre TB e cam stresant sa stii, sunt zile cand si eu ma trezesc pe la 2-3 noaptea, apoi adorm iar
mada puss nu-i nimic ca mergem de manuta luna viitoare chicot
onutza eu zic ca o sa-i placa big_smile aici toata lumea se minuna de rama era in forma de  fetita micuta imbracata in roz, iar inauntru era poza cu finuta

5 iunie 2012

#95 2011-10-10 10:18:51

sonia30
Moderator

mada puss frumos,da o fac asa ca sunt spasiti .ca se simt vinovati,mai mult socru meu.la mine e tarziu.i-am scos de la suflet.le-am dat timp ddestul sa se razgandeasca.incet incet mi-au iesit de la suflet.si aveau locu lor acolo.

onu,l-a aerisit al meu.nu primeste caldura.e ceva blocat.mersi puss

any puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-10 10:20:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.