|
Nu esti logat.
YAZ intrebare-2#20 2011-12-07 17:40:15
Re: YAZ intrebareDraga Doctoressa, "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #21 2011-12-07 20:35:35
Re: YAZ intrebareeu stiu ca la toate anticonceptionalele scrie ca sunt contraindicate daca suferi de migrene. acum sper ca stiu bine. vezi ce spune un medic de planning. daca doctoressa nu raspunde pe forum. Offline #22 2011-12-08 17:39:23
Re: YAZ intrebaremultumesc, frankie pentru raspuns! astept poate raspunde si doctoressa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2011-12-08 18:04:57
Re: YAZ intrebare Soleil Offline #24 2011-12-10 18:54:32
Re: YAZ intrebarebuna fetelor. am si eu o intrebare. iau yaz de 2 luni, azi am luat prima pastila de culoare alba. dar cu citeva zile inainte simt niste dureri in sini, mai ales sinul drept, in partea inferioara a lui. foare tare ma ingrijorez oare nu sunt insarcinata, am primit toate pastilele la aceiasi ora , foarte strict, dar de ce asa ma doare sinul, un pic parca s-au intarit??? asa e normal? de ce luna trecuta nu am avut asa dureri? stiu ca cind esti insarcinata sinii tot dor, am facut si test, mi-a aratat o liniuta:), poate e prea devreme sa-mi arate pozitiv testul. am deja fobie, sa nu fiu insarcinata. daca sunt insarcinata, cu toate ca iau pastilele astea albe, ar trebui sa am ciclu sau nu?? va rog ajutati-ma , va multumesc mult Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-10 18:56:08
Re: YAZ intrebaree normal sa te doara sanii de la pastile, mai ales in primele luni, stai calma Offline #26 2011-12-10 19:45:21
Re: YAZ intrebareiti multumesc foarte mult, astept cu nerabdare sa-mi vina ciclu zilele acestea, pupici Offline #28 2011-12-10 19:55:43
Re: YAZ intrebare
heim. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2011-12-10 19:57:41
Re: YAZ intrebarepai teoretic Yaz = Yasmin cu mai putin estrogen, progestativul e acelasi... asa la modul simplist te-ai gandi ca daca tolerai Yasmin ar merge si astea, dar nu stiu Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-12-10 19:59:11) Offline #30 2011-12-10 20:26:23
Re: YAZ intrebareDa, am vazut si eu asta. Doar ca pe prospect la yasmin nu sunt 100% aceleasi interdictii ca la yaz, inclusiv vorbind de migrene. yasmin le-am luat acum cativa ani, timp de cateva luni tot pentru chisturi si tin minte ca m-am acomodat greu cu ele. Iar acum poate sunt mai paranoia, dar chiar vreau sa am grija la ce bag in mine si la sanatatea mea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #31 2011-12-10 20:27:21
Re: YAZ intrebarepai,yaz e mai ok pt migrene ca sa zic asa pt ca are estrogen mai putin #32 2011-12-12 14:11:57
Re: YAZ intrebare
Uite cum stau lucrurile...am sa mai citesc si eu odata cu atentie prospectul de la Yaz, sa vad daca scrie chiar asa ca nu sunt indicate in caz ca ai migrene(sau nu cumva atrage in mod clar atentia asupra migrenelor cu aura asa cum cred eu) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2011-12-12 21:21:16
Re: YAZ intrebareBuna seara, "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2011-12-16 14:18:09
Re: YAZ intrebareBuna la toata lumea! Am si eu o problema si sunt f ingrijorata, de aceea astept un raspuns cu sufletul la gura. Am inceput sa iau yaz acum aprox 7 luni la recomandarea medicului, pentru tratarea ovarelor polichistice. Toate bune si frumoase, nu am avut nicio reactie adversa, pana cand duminica, pe 4 decembrie, am uitat sa iau pastila. Trebuia sa o iau pe la ora 11 ziua si mi-am adus aminte de ea luni pe la ora 16 (deci si cea de luni luata cu intarziere). Din prostie am aruncat-o pe cea de duminica si am luat-o doar pe cea de luni. Dupa 3 zile mi-a aparut o sangerare dar mai putin cantitativ ca la menstra si chiar simptome de menstra. Problema este ca de nu mi-a trecut nici acum acea sangerare (a trecut o saptamana). E adevarat ca de vreo 3 zile raman doar usoare urme rozalii pe hartie, dar totusi exista. Sunt foarte ingrijorata... Offline #35 2011-12-16 15:20:01
Re: YAZ intrebareayleea, buna! Offline #36 2011-12-16 15:27:52
Re: YAZ intrebareMultumesc din suflet pentru raspuns! Dar sa tina atat de mult? O saptamana si inca vad ca exista.... Peste 3 zile ar trebui sa iau pastilutele albe. Ce sa fac: sa le iau sau sa le sar avand in vedere ca am avut aceasta sangerare?Multumesc inca o data Offline #37 2011-12-16 15:52:44
Re: YAZ intrebaredaca sangerarea a fost redusa eu zic sa faci pauza normal ( ma refer la pastilele albe, inactive). daca renunti la pastilele albe si incepi folie noua, n-o sa mai apara menstra propriu zisa dar nimic nu-ti garanteaza ca spottingul se va opri. Offline #38 2011-12-16 16:25:43
Re: YAZ intrebareAm inteles, m-am mai linistit acum. Dar cat mai poate dura acest spotting? E atat de nesuferit... Ultima oara a fost editat de ayleea (2011-12-16 16:26:04) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|