homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58-14

#248 2011-12-08 10:53:04

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58

soniuca puss sunt aici pt tine puss
happy puss da , poti lua permanent o pastiluta pe zi .

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-12-08 10:53:20)

#249 2011-12-08 10:54:07

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Sonia, de ce sa razi, sa glumesti daca nu simti asta? De ce sa te prefaci? Poti sa fii asa cum simti fara sa le explici celor din jur ce ti se intampla. E mai greu sa arati ca esti altfel decat esti in realitate. Ce-ti pasa tie de cei din jur? Esti om- ai probleme, trairi- nu poti fi mereu cu zambetul pe buze

Ok, multumesc de raspuns. Am acusica o luna de cand iau si ma gandeam ca poate trebuie facuta pauza

Ultima oara a fost editat de be_happy (2011-12-08 10:55:00)

#250 2011-12-08 10:54:19

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Sonia kram

Onu, multumesc par

Mayya kram

Happy se ia fara intrerupere, eu asa stiu si asa am luat.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#251 2011-12-08 10:57:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sonia30 a scris:

any supa e rau.nu ma asteptam supa  puss

hellstorm,diagnosticu asta explica cel mai bine de ce n-am ramas gravida apr 2 ani.celelalte f bune nu explica.

exact! din pacate multe analize sunt lucrate in batjocura si primim rezultate false, desi am platit pt ele.
parerea mea, de om care vede situatia la rece, fara vreo implicare sentimentala, e ca e mai bine ca ai aflat acum care e cauza si ca se poate trata (dupa cum spune Almi, care a trecut prin rezultate si mai rele), decat sa fi facut IA si sa nu fi reusit din cauza unor probleme mai grave, la tine. acum aveti un raspuns la intrebarea "de ce n-am reusit in astia 2 ani?" si vestea buna e ca exista tratament pentru problema asta. e vorba de niste pastile, nu interventii chirurgicale, nu proceduri complicate. da, e dureros sa te gandesti ca inca mai ai de astetat, dar macar stii ca exista o rezolvare, stii ca dupa tratament iti vei putea indeplini visul.

any, am vazut ca ti s-a spus de anticorpi de toxoplasma. astia n-au nicio legatura cu lactatele. riscul e de lysteria, dupa cum ti-a spus garga. parerea mea e ca daca ai mai mancat branza de la bunica, stii in ce conditii o prepara, nu prea exista risc de imbolnavire. dar cum acum trebuie sa ai grija de 2 persoane in loc de una smile, e mai bine sa previi.

sper sa nu se supere nimeni ca mi-am permis sa comentez. daca nu va place ce am scris, ignorati va rog. nu vreau sa starnesc iar discutii. multumesc.

#252 2011-12-08 10:58:32

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

happy iei zilnic cate o pastila, fara intrerupere. doar in sarcina se opreste la 12 sapt si se continua cu vitamine prenatale
nu mai fi nervoasa, ce ai patit?

sonia e greu, e socul prea mare ca sa fii cum erai ieri. o sa treaca totul, o sa te ridici, va face tratament sotul si o sa ai burtica. asta e crezul tau, asta e speranta ta si trebuie sa lupti pana la capat. azi fii trista, suparata, cum vrei tu, nu tre sa te ascunzi, nici nu-ti face bine sa tii in tine. plangi daca te ajuta, urla, da cu pumnul. apoi revino-ti si ia-o de la capat

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#253 2011-12-08 11:02:50

be_happy
Platinum member

Onutza, nu stiu, sunt intoarsa.
S-a stricat robotul, dar e in garantie. Problema e ca e cumparat din alt oras si nu avem cand sa il ducem. Nu-i grav, nu-l foloseam zilnic, dar la sarbatori mi-ar fi trebuit macar cat sa dau carnea pe masina de tocat

Ma enerveaza ca deja am cheltuit jumatate de salar, si abia am luat. Speram sa primesc de la ai mei niste bani, dar cred ca luna asta raman doar cu speranta

Si cel mai urat, nu am chef de munca,

Aaa si nu imi place cum s-a tuns  sotul cesafac

Prostii, evident, dar adunate imi dau o stare nasoala.

Ce bine ca nu mananc deloc branza/smantana/iaurt lol Nu imi fac griji de lysteria

#254 2011-12-08 11:04:49

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pup toate fetele care au mai intra puss  puss
soniuca puss hai curaj, trebuie sa existe rezolvare kram
anca mersi, dar pana la urma m-am abtinut. mai bine evit decat sa fac ceva rau
eu nu pot sta cu voi ca am multa treaba, sper sa se termine odata sapt asta ca nu mai pot disperat

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#255 2011-12-08 11:05:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

happy,pt ca asa sunt eu-vesela,rad la scoala cu copiii,in cancelarie.copiii o sa simta primii..nu sunt obisnuiti sa ma vada asa

anca,nu ma supar deloc pt ce ai scris.sper sa fie asa,sa se rezolve prin tratament...

onu,nu pot plange,e al meu acasa

any,multumesc

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-08 11:05:42)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#256 2011-12-08 11:08:18

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Casuta noua plina de testulete pozitive si bebei sanatosi va doresc! goodluck :goodoluck: majoreta majoreta

Buk felicitari pt burtica! majoreta O sarcina sanatoasa si la termen! kram

Elena puss goodluck cu testuletul de ov pozitiv! Sa prestati corespunzator! smile puss rugaciune sa fie cu noroc outul! goodluck

Sonia supa nu stiu ce sa zic.......este intradevar o bomba....... Incearca sa nu iti pierzi increderea! puss Macar acum stiti cauza....ma gandesc ca se mai si trateaza cate ceva... Nu stiu cum sa te incurajez mai mult! kram Sincer imi pare foarte rau! supa

Almi, puss hug: ai mare dreptate in ceea ce i-ai spus Soniei...cred ca nimeni nu se putea exprima mai bine!

Anuca si Antonia puss kram ....mama ce a trecut timpul! Va imbratisez pe amandoua! kram

Onutza si bebe kram

Muco si bebe puss

Anca puss

Be_happy kram

Ioana si bebe kram

Time si bebe puss

Mayya hjarta kram

Angel puss

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-12-08 11:11:12)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#257 2011-12-08 11:10:11

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Sonia, rezultatul nu este fericit dar e bine totusi ca stii de unde sa o apuci ca sa ai ulterior puiutul mult dorit. Mai greu era cand nu gaseai nimic si totusi nu se intampla nimic. Acum cu tratament o sa se rezolve, trebuie sa se rezolve. Te cred ca e groaznic de greu, nici nu-mi inchipui, mai ales pt ca asta inseamna iar timp, insa macar stii unde e "buba' si o poti trata. Incerca sa fi tare, pentru tine in primul rand  puss  kram

#258 2011-12-08 11:10:55

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Parfumel kram bine ai revenit. Sa fie luna asta testulet poztiv goodluck goodluck

Dea kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#259 2011-12-08 11:13:22

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

da, happy se ia fara intrerupere smile

Sonia, trebuie sa alungi tristetea, sa te aduni si sa-ti indrepti toata energia catre rezolvarea problemei  par

neata Time puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-08 11:17:56)

.

#260 2011-12-08 11:14:31

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Faruc kram kram kram ma bucur din suflet ca ai revenit! party  birthday  birthday  birthday  La Multi Ani ,multa sanatate si sa primesti cel mai frumos cadou!

Mika puss

Mada kram

Sper ca nu am uitat pe nimeni....dar daca da...va rog sa ma scuzati si mai trimit ceva pupici de rezerva! puss puss puss puss puss

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-12-08 11:14:56)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#261 2011-12-08 11:14:43

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Fete pusspusspuss
Sonia kram N-o sa iti pe placa ce iti spun, dar trebuie.
Daca ai impresia ca nu primesti aer, este atac de panica pe baza de soc. Chiar daca nu pare atac de panica, totusi este. Fuguta la farmacie in drum spre scoala si ia extraveral....daca nu ajungi la medicul de famile macar(asta ar fi mult mai bine). S-au adunat mult prea multe la tine. Sa stii ca cel mai bine te vor intelege copiii chiar daca nu le vei spune motivul, dar ei sunt mult mai sensibili si mai receptivi.....Or sa iti dea multa putere! DAca nu te simti in stare sa iti ti orele pentru starea ta psihica de acum sa stii ca orice medic este OBLIGAT sa iti dea concediu medical, dar parerea mea strict personala este ca e mai bine sa fii in preajma elevilor decat acasa intre patru pereti. Alegerea e a ta, tu te cunosti mai bine.
As vrea sa te pot incuraja mai mult.
De ce sa nu plangi daca e sotul acasa? grater pusspusspusspuss kram kram

P.S.: Angel nici ieri nu a intrat chiar de dimineatza, dar e totusi aproape 11 jumatate.....Oare o fi gata cu bradu? nustiu

L.E.: INca nu am sughitat deci nu m-ati injurat ca m-am destrabalat fara voi.puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-08 11:19:18)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#262 2011-12-08 11:18:30

be_happy
Platinum member

Hell, ca bine zici puss

Si chiar asa Sonia, de ce nu plangi daca e sotul acasa? Ti-e frica sa nu se simta vinovat?
Te rog sa nu te superi pe mine, dar mi se pare ca te gandesti prea mult la cei din jurul tau, si prea putin la tine. E adevarat ca acum trebuie sa iti incurajezi sotul , sa ii explici ce urmeaza si cat de serioasa e situatia. Fara sa il faci sa se simta vinovat, ptr ca nu e. Dar el te iubeste, stie cat iti doresti un bebe si daca plangi desi e el acasa probabil ca va intelege si te va sprijini mai mult.

Eu sincer cel mai bine ma descarc vorbind cu sotul.

#263 2011-12-08 11:18:50

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Sonia par  trebuie sa vezi si partea buna ...ca nu ai dat peste un medic care sa-ti faca IA (asa cum a fost cazul meu butter ) doar pentru a-si umple buzunarul.

Deea puss

neata hell  puss

Angel  trombon  trombon  hai la un sincron  mornincoffee

hell, cred ca Angel face cozonaci  chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-08 11:22:30)

.

#264 2011-12-08 11:22:57

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Una peste alta, happy (sper ca nu am inversat) firisoarele de sange la ovulatie sunt semn buuuuunnnnnn. Deci sexinpat ca se lasa cu embrioane....rugaciune

Mikooo, ca bine zici ca doar s-o fi trezit si C si are oua. chicot

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-08 11:25:13)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#265 2011-12-08 11:25:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm,am nevoie sa stau acasa.am nevoie de liniste.

miku puss

happy,al meu nu suporta sa ma vada plangand...

dea,ioana,va multumesc

nu ma simt in stare de nimic..

am plecat.aveti grija de voi.va pup.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#266 2011-12-08 11:25:51

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

dea puss time puss si  va multumesc pt urari kram
time puss felicitari pt sarcina!!! smile

soniuca sad fii tare kram

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.