homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58-35

#647 2011-12-09 19:41:52

daenarys
Vizitator

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58

sonia,da ce traba faci noaptea? sad

#648 2011-12-09 19:44:20

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Sonia....tocmai...ca panica accentueaza durerile....si nu ma refer la panicca aia cand tipi si o iei aiurea...ca toata lumea la aia ii sta capul...si chiar daca ti-ar raspunde din spate, de la coloana doar tot ar fi bine sa mergi la medic...ca n-are ce sa-ti faca rau...eventual sa te ajute...de ce sa suporti cand poti ameliora??? kram

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#649 2011-12-09 19:48:25

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

angel interesanta povestea, n-o stiam. dar de acum tot aia e, am pus si a doua tura la spalat

hell da murdareste ceva morocanosul, nu gluma...

mayya tu esti buna la multe alte chestii wink

fug sa fac baie, ca apoi tre sa gatesc pt cand se intoarce sotul de la sala. revin la voi pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#650 2011-12-09 19:52:11

Lothraine
Insomniac member

onu asta azi a fost asaa de avertismet diablo ...sa nu ma mai bucur data viitoare prea repede  happydance ...au cand ma gandesc ca maine trebuie sa le calc ma ia cu ameteli  disperat

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-09 19:53:21)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#651 2011-12-09 19:53:16

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Sonia, tu iti cunosti mai bine organismul, dar chiar si asa , nu se poate face nimic ptr spatele tau?

Publicitate

loading...

#652 2011-12-09 19:59:53

Lothraine
Insomniac member

Angel...cozonacii au crescut?
hopsieu

#653 2011-12-09 20:07:40

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

dae,nu fac treaba,dar de neliniste si durere de spate si piept nu pot dormi

happy,nu se poate face nimic happy supa incep sa ma ingrijorez cu durerea asta,n-am avut niciodata

storm puss o sa merg la dr daca nu-mi trece.numai ca aici nu prea am la ce dr sa merg

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#654 2011-12-09 20:10:43

daenarys
Vizitator

sonia,u fizioterapie ai facut?

#655 2011-12-09 20:13:30

sonia30
Moderator

ce e SA,storm? neutral

da,dae,in iulie.mi-a fost mai rau.nu puteam calca de durere.schiopatam.acum ma doare rau spatele cu totul.

am fost la reumatolog.nu-mi poate face nimic

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-09 20:14:04)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#656 2011-12-09 20:15:05

be_happy
Platinum member

Offf sonia, ce aiurea ca in unele orase nu putem gasi medici de incredere.
Si inca suntem o  generatie care am mai prins medici buni. Dar in viitor mi se pare ca vi fi jale.

Una peste alta, ti-as recomanda un calmant usor, pe baza de plante, dar nu stiu daca iei si alte medicamente si sa nu iti faca rau.
Bea un ceai puss

#657 2011-12-09 20:16:43

daenarys
Vizitator

sonia,cred ca din pacate nu ai nimerit un fizioterapeut bun.
incearca sa te interesezi de unul bun smile
doar asa rezolvi,incerca sa mergi si in statiuni sa faci proceduri

#658 2011-12-09 20:17:44

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ufff sonia nici nu stiu ce sa fac sa te ajut. macar spatele daca te-ar mai lasa si tto ar fi bine, sa te poti odihni si tu noaptea

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#659 2011-12-09 20:17:46

sonia30
Moderator

storm,tata are SA.eu am sacralizarea unei vertebre.adica una e in locul alteia.plus scolioza.n-am unde face inot.antiinflamatoare am luat cu crca.si acum bagai unu.

happy,asa e puss

#660 2011-12-09 20:27:09

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

buna fete
nu am rezolvat nimic  supa
am fost la o dr printr-o recomandare, dar m-a cam dezamagit. a zis ca ea nu-mi poate face laparoscopie, ca la spitalul unde e ea ( elias) nu sunt fonduri decat pt urgente si nici cu plata nu merge, poate la anu'...
mi-a zis ca asa cum arata trompele acum ( s-a uitat pe radiografia aia de la hsg) nu am nicio sansa sa raman. si ca cel mai sigur e fiv-ul (evident) dar si inainte de fiv tot trebuie facuta o laparoscopie pt ca trompa stanga e plina de lichid si poate dauna sarcinii. trebuie curatata poate chiar scoasa sad trompa dreapta pare ca poate fi salvata, dar cel mai bine se vede laparoscopic. doar asa se poate afla cel mai sigur. poate fi si stanga mai ok decat pare dar si dreapta mai grav decat pare. a zis ca ea in locul meu ar merge direct la o clinica de fertilitate, mi-a recomandat un medic de la Giulesti, sectia fertilitate ( am citit un pic despre el pe net, se pare ca e bun) dar e posibil ca nici la giulesti sa nu mai fie fonduri....o sa caut si clinici particulare specializate pe infertilitate si poate reusesc ca dupa laparo sa salvez macar o trompa....
incept sa cred din ce in ce mai mult ca singura mea sansa e fiv...doare al naibii de tare, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa incep sa strang bani si sa adun informatii....doar ca din pacate, mai exista si sansa ca fivul sa nu reuseasca....

va multumesc mult pt sustinere, sunteti niste femei minunate puss
o sa citesc mai tarziu ce ati mai scris astazi, acum mai caut informatii cesafac

#661 2011-12-09 20:40:59

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello fetelor. am fost cam ocupata azi la birou, nu v-am citit insa merg acum sa recuperez.
eu am aranjat prin camera, am tot schimbat si am pus si bradutul. mai ramane sa il impodobesc

onu bravo ca ai rezolvat cu doc sa te ia in primire
mayya trimite si la mine zapada. eu am bradutul da parca nu imi vine sa-l impodobesc ca nu e zapada
time bafta la doc sa fie toate bune. sper sa te urmez si eu luna asta
hell sper sa rezolvati treaba cu munca. noi am zis ca in caz de ceva, o sa stam si despartiti o perioada numai sa fie bine mai tarziu ca in vremurile astea  forgetit  noi suntem invatati putin ca eu am fost plecata cu job-ul 6 luni si mna a fost greu dar asta e situatia.
muco pastrav  drool
raveca si pe mine ma tot jeneaza o masea..nu stiu daca e sensibila sau mai da sa iasa ca e maseaua de minte. la radiografie nu a iesit nimic si am hotarat cu doc sa o mai las o saptamana poate trece, in caz ca mai da sa iasa, daca continua asa o sa scoata nervul si aia e. foarte urat din partea colegelor
angel  rotfl2 tot pe baricade? bine ti-a facut sotul  diablo
sonia felicitari pentru rezultatele de azi. hai ca incet incet se face lumina puss deocamdata sunt sanse mari sa ai bebe tau, fa cum a zis almi ca tot are experienta. mergi la doc ala cu sotul tau si abia dupa tratament vezi care e treaba. deocamdata nimic nu e sigur. cum s-ar zice, sunt sanse jumi juma...sa iasa bine sau nu. asa ca risca si faceti ce trebuie chiar daca mai trec 2-3 luni, te cred ca e greu insa minuni se intampla. ai grija de sanantatea ta
happy imi bag si eu acus colinde, dupa vocea romaniei si ma apuc de impodobit bradul
elena  goodluck sa iasa bebe. si eu am zis ca daca in cateva luni nu iese nimic, merge al meu la spermo. l-am anuntat inainte sa ne apucam de treaba si a fost de acord
mada  kram poate se rezolva cu laparo. trebuie sa ai incredere dar totodata sa fii pregatita si pentru ce e mai rau. te imbratisez.
pup restul fetelor si weekend placut celor ce au plecat deja de la job

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-12-09 21:08:20)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#662 2011-12-09 20:45:02

Lothraine
Insomniac member

soni...grater( daca nu ai unde face inot (acum iarna) incearca sa ajungi macar de doua ori pe an la baile felix...sunt specializati pe SA si sacrolioza...+gimnastica terapeutica de intretinere zilnic....e foarte importanta ....
Pare rau sa citesc diagnosticul asta..grater(

P.S.: Stiu ca doare enorm la gimnastica, dar e singura metoda de a te mentine in forma

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-09 20:47:53)

#663 2011-12-09 20:45:47

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Mada, ce medic ti-a recomandat de la Giulesti?
Tu de ce nu mergi la Grizonat?

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#664 2011-12-09 20:47:15

be_happy
Platinum member

Hello green. Si eu vreau sa impodobesc bradul in weekend.

Mada puss imi pare rau. Poate totusi, ambele trompe arata mai bine decat se vede pew radiografia ta.

#665 2011-12-09 20:49:15

Lothraine
Insomniac member

Mada...imi pare rau de rezultate....cred ca e inutil sa mai spun si eu "capul sus si mergi mai departe" insa pot sa iti spun ca sper ca nu e Nichidutza atat de negru pe cat pare . rugaciune

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-09 20:50:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.