homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58-36

#666 2011-12-09 20:50:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-58

green puss buna. ce fain ca ai pus deja bradul, cand il impodobesti?

mada pusspuss imi pare atat de rau pt vestile pe care ti le-a dat doctora asta, nici nu stiu ce sa spun, decat ca iti doresc sa fii puternica si sa faci tot ce iti sta in putere ca sa-ti indeplinesti visul. sunt alaturi de tine in tot kram

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#667 2011-12-09 20:51:55

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Happy puss
Raveca puss mi l-a recomandat pe Dr Niculescu
citesc acum si bune si rele despre el....nici nu stii ce sa crezi.
nu stiu daca albu face laparoscopie trompe

#668 2011-12-09 20:52:38

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

sonia puss o să fie bine o să vezi retas

happy puss

angel puss ?ncerc să nu mă tratez lol

hell puss rotfl2 cred că angel nu uită nici măcar prin absurd rotfl2

mădă puss ?mi pare rău pentru vești.. dacă nu aveai experiențe neplăcute la medlife ți-aș fi recomandat să mergi la albu.. chiar și așa, de ce nu ?ncerci la el? hmm

LE: eu știu că albu face laparoscopie trompe smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-12-09 20:53:19)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#669 2011-12-09 20:56:44

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Mada, dr.Albu face sigur laparo. E chiar specializat pe asa ceva. Colega mea a facut in decembrie laparo cu el si a fost super ok, acum are programata cezariana, pe 22 decembrie. chicot
Eu zic sa te mai gandesti si poate ii ceri si lui parerea. Despre Niculescu nu stiu ce sa zic. La Giulesti eu stiu doar de dr. Ion Ionut si despre dr. Pana Doru.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#670 2011-12-09 20:57:48

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Almii unde-o fi mika?? Mie imi vin in cap doar doua raspunsuri:
1. Isi cauta boii fugiti de-acasa rotfl
2. Incearca sa scape de literele de pe fatza ca azi-noapte a adormit asteptand-o pe Angel. rotfl

rotfl2

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#671 2011-12-09 20:58:46

Almi Ingerash
Addicted member

mădă eu acum am căutat pe site și face și laparo smile părerea mea este să ?ncerci..

de multe ori mi-e și jenă să mai zic c?te ceva de albu pentru că mi-e că sunt percepută greșit.. cesafac

LE: hell lol mai e varianta 3. stă cu bățul pe dorei rotfl2

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-12-09 20:59:40)

#672 2011-12-09 20:59:25

madalyna7
Hero member

Almi puss Raveca, multumesc. Poate ca o sa ajung si la Albu, dar urasc medicii care sunt foarte ocupati si ii gasesti f greu grater ce-i drept astia sunt si cei mai buni...offff. nu stiu ce sa fac

#673 2011-12-09 20:59:39

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Am fugit acasa. In sfarsit weekend.

Va pup, sa aveti o seara frumoasa.

Mada te puss de doua ori pe tine

#674 2011-12-09 21:00:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

dae,toti medicii trimit pacientii la fizioterapeutul la care am fost eu.mie mi s-a parut bun.am fost mai rau.ce am eu mi-a zis ca se poare regla cat de cat prin exercitiile fizice de mi le-a dat sa fac de 2 ori pe zi.eu de-abia le fac o data.n-am cand.si sunt prea obosita pt tot

onu,asta e viata...pt unii...

mada puss imi pare rau.asta e.ne luam de manuta si facem fiv amandoua cand om putea si om avea bani.avem si aceeasi varsta.asta e viata.si mie mi-e frica de mor.stiu ca nu e sigur nici fiv ul.da mergem pana la capat par doar moartea nu are solutii...

almisor puss

storm puss

mancaram,imi facui un vin fiert.al meu face dus.o sa merg si eu dupa.tot nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.si tot imi vine sa zic-hai ca ovulez azi maine,fac bebe.din pacate nu mai e asa,n-am ce sa mai sper supa

noapte buna puss

L.E mada,dr albu face laparscopie.asa e,e fff ocupat.da cred ca merita incercat.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-09 21:01:35)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#675 2011-12-09 21:01:22

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

a venit sotul , am papat si am baut niste bere ca imi era pofta  chicot

Hell lasa cozonacii, am ras de el ca azi m-a sechestrat in casa,
cand a mancat el a baut un pahar de coniac , l-am lasat , apoi dupa vreo 10 minute am inceput sa ma vait  rotfl  rotfl  rotfl ca eu cred ca nasc
s-a albit la fata , facea aoleu ce ne facem ca eu am baut  rotfl2  rotfl2 la care eu "lasa pui ca , conduc eu " saracul a ramas masca  wow  wow

Mada puss ufff imi pare rau de vestile rele , cauta informatii si vezi pe ce drum o apuci

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#676 2011-12-09 21:03:37

madalyna7
Hero member

Happy puss puss
Sonia puss Angel puss o sa vad pe ce drum o apuc....caut informatii

#677 2011-12-09 21:09:48

Lothraine
Insomniac member

Angel...rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl2 sa n-ai tupeu sa stai cinci zile prin maternitati fara sa ai net la tine....nush cum dar faci tu rost....
Nu de alta dar cred ca toate aspirantele is dependente de tine....

P.S.: grija sa nu zici si tu vine lupu, vine lupu pana nu te mai crede nimeni  trombon

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-09 21:11:50)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#678 2011-12-09 21:11:54

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Mada,imi pare rau de vestile rele sad nu am cuvinte... Sper ca Dumnezeu sa te ghideze sa iei decizia cea mai buna kram

Eu va urez noapte buna wave

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#679 2011-12-09 21:12:44

Lothraine
Insomniac member

Noapte buna elena...

#680 2011-12-09 21:14:12

madalyna7
Hero member

Onutza puss Hellstorm puss multumesc
scuze, acum am vazut ca mi-ati scris puss
elena puss multumesc

#681 2011-12-09 21:15:22

Almi Ingerash
Addicted member

mădă puss eu apreciez medicul.. că sunt medici foarte ocupați care-ți vorbesc ?n  sictir.. adică am ?nt?lnit.. și vreau să-ți zic că la albu niciodată nu am avut nici măcar impresia că ?l plictisesc cu ?ntrebările sau să am senzația că mă scoate din cabinet doar pentru că are multe paciente..
ca o paranteză, ultima dată văz?ndu-mă at?t de dezamăgită a stat săracul și mi-a făcut calcule și socoteli și ?mi făcea schița planului de bătaie pentru fiecare din cazuri.. mi-a zis clar că dacă nu iese totul bine nu putem face nici măcar FIV și că dacă spermograma nu se ?mbunătățește el zice că ar fi ceva genetic.. și c?nd l-am ?ntrebat dacă se poate face FIV ?n caz că iese cariotipul genetic nasol mi-a dat răspunsul din cap că nu.. apoi văz?ndu-mă că sunt și mai plouată mi-a zis și de ce: dacă cariotipul iese nasol și aș răm?ne gravidă aș face un copil cu probleme 100% sigur și el nu se bagă ?n așa ceva.. am plecat dezamăgită vă dați seama și ca ?n toate dățile ?ncepusem să mă g?ndesc la ce era mai rău, C mă consola spun?ndu-mi: lasă tzuca, dacă Dumnezeu nu vrea să ne dea și nouă un bebe al nostru, vom crește copiii altora dacă așa vrea El.. eram zombie, mă g?ndeam numai la adopție, ?mi făceam planuri să ?ncep să merg din timp prin maternități să văd cum sunt tratați bebelușii etc etc.. și c?nd am primit rezultatul spermogramei 3-4 zile am crezut că i-a fost ?ncurcat cu al altui pacient.. p?nă c?nd am primit schema pentru IA nu am putut să cred...

contează enorm de mult să ai ?ncredere ?n medic DAR și să nu te dai bătută..
cum este cazul tău sonia.. ai primit sms că trebuie FIV.. păi omul ăsta te-a văzut o singură dată la față.. are at?tea paciente.. dacă te-ai fi dus cu rezultatele la el sigur ?ți recomanda să mergi la mihalca să ?l examineze pe soț.. sunt sigură de asta.. eu cred totuși că el nu știa că e vorba de cazul tău.. și ți-a dat un răspuns bazat pe rezultatul analizelor.. și dacă stau să mă g?ndesc un pic, dacă ai suna-o pe secretară sunt curioasă e-ți va zice? ești sigură că nu-ți va recomanda să mergi la Mihalca? smile
sunt multe variante la faza de azi..

#682 2011-12-09 21:15:23

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hell pai eu nu prea zic vine lupu, sotul e cel panicos, dar in seara asta a meritat-o rotfl

elena puss somnic pufos si vise cu nabadai

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#683 2011-12-09 21:15:23

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Almi, nu ai de ce sa fii perceputa gresit. Este normal ca atunci cand dai de un medic bun sa il recomanzi si altcuiva. Mie Albu mi-a fost recomadat de 2 persoane din viata reala, ambele cu probleme. Prima se chinuia de vreo 8 ani sa aiba un copil (in urma unei operatii de apendic a ramas fara menstruatie),dr. Albu i-a gasit problemuta si a rezolvat-o (acum are o fetita de 1 anisor), iar a doua , colega mea de birou, care a facut laparo cu dr. Albu in decembrie pt un chist, iar acum e graviduta pe cale naturala cu gemanute (pe 22 dec are cezariana programata).
Apoi eu am cautat pe forumuri informatii despre el...dar nu prea gaseam (ca de...eu dadeam search dr Albu si lui i se zicea Dr. White sau Grizonatul lol  si asa mai am conversat si eu cu fetele...care na, una zicea de bine, alta de rau...fiecare dupa cum il percepea. Cert este ca eu nu regret ca am devenit pacienta lui si sunt sigura ca este un medic super.
Hai ca m-am intins cam mult...oricum Mada, ar fi bine sa iei in calcul si varianta "Maciuca Magica" lol

Ultima oara a fost editat de Raveca (2011-12-09 21:17:22)

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#684 2011-12-09 21:16:37

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

rotfl2) angel, hell
almi, e ok sa recomanzi pe cineva care chiar isi face treaba.
mada puss daca toate fetele de aici sunt multumite de albu, merita sa mergi si la el.
onu fac mai acus bradutul, intre pauzele de la vocea romaniei big_smile ca imi place emisiunea
si apropo de spitale, doctori si tara minunata in care traim, azi la stiri a fost un caz cu o femeie de trebuia sa nasca natural undeva prin viseul de sus, si a murit impreuna cu fatul ca nu se dilata destul, facuse si atac cerebral si doctorul nu a putut salva copilul deoarece nu era anestezistul in spital (era nevoit sa faca ronduri intre 3 spitale). a ramas si sotzoiul masca...numai bolnav sa nu fii sau sa trebuiasca sa ajungi printr-un spital de oras mic

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.