homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-115

#2167 2012-01-07 15:21:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Lucky  puss  kram Poate reuseste sa adoarma mai tarziu.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2168 2012-01-07 15:30:24

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave
Un weekend frumos la toata lumea  puss  si la multi ani sarbatoritilor! birthday

#2169 2012-01-07 15:33:24

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele

garga,multa sanatate, sper sa aflati pana la urma cauza

pupam restul copiilasilor cu probleme sau nu

noi suntem cred pe drumul cel bun, nu a mai facut febra deloc , e cat de cat vioaie, comunicam bine, doarme super bine (4 h legate dupa amiaza, si toata noaptea), insa caca nu a facut de mai bine de 2 zile, eu inca o tin pe regim, imi e frica sa-i bag ceva in plus, si oricum mananca super putin, imi e si frica sa o cantaresc acum la 1.6ani, cred ca ce mai pusese pe ea, a dat acum jos...in continuare luam formula 24 si cam atat....

la multi ani sarbatoritilor, si sotul meu este , iar ana azi dimieata dupa ce mi-a luat fata intre manute si s-a apropiat cu nasucul de fata mea (adica un pup) s-a dus si la tatal ei si i-a facut aceeelasi lucuru ( nu i-a mai facut niciodata, mie da ) hjarta...imi venea sa plang de emotie...e o minune pe care o iubesc pe zi ce trece mai mult si pentru care ii multumesc lui D-zeu zilnic ....

si eu sunt suparata pe faza cu grupa 0 mai ales ca va fi la scoala, sper totusi sa se schimbe pana va merge ana la scoala.

9 ani de copilarie ....

#2170 2012-01-07 15:37:13

Andreed
Addicted member
Site

Adina ma bucur ca sunteti mai bine. Cu papa ar trebui sa reincepi sa o alimentezi treptat, dar mai las-o astazi si de maine incepi putin cate putin. Probabil ca s-a constipat de la mancarea de regim dar bine ca sunteti pe drumul cel bun.

Danutza, ce faci?cum te simti?

#2171 2012-01-07 15:38:36

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Garga, sper ca e mai bine puiul. Oare de la ce o fi febra asta? sad

Adina, ma bucur ca va rveniti. puss Ce bine!

Andreea, o pupam pe Mariuca puss Sa iasa mai repede dintocii si sa scape de durere.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#2172 2012-01-07 15:57:09

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu stiu ce a avut sebi de a fost asa speriat,. am facut o proba si am pus pe youtube acel videoclip ce il vazuse la tv si de care s-a speriat, efectul a fost acelasi, a inceput sa planga....  neutral

blue, noi i-am facut lui sebi doar schema de vaccinare de la stat,. cele pe care le-am facut si noi cand eram copii. nimic in plus.

ally, esti o scumpa dar eu locuiesc in ploiesti  puss

adina, ce dragut smile , sebi face asa de 10 ori pe zi si cu mine si cu tata-su, ne pupa mereu,. Mai nou i-am aratat cum se fac bezele, si ne pupa de la distanta in timpce se joaca prin casa  hjarta  e o minune. Intr-adevar eu cred ca pe tata-su il iubeste mai mult ca la el se bucura ce n-am vazut, iar cand pleaca el de acasa sebi plange si face o mini criza langa usa.  sad  Cu mine e parca mai distant

lucky, pupam pe Tudi

Azi a fost sotul meu plecat si Sebi a facut un circ , nu mai puteam imi venea sa ii dau doua la fund, cu greu m-am abtinut  grater
Nu stiu ce-o fi avut, sa fie de la masele??? Ne-a spus dr ca ii ies maselele de jos,
A plans , s-a trantit cu fundul pe podea, a dat cu capul de marginea mesei ....

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-07 16:00:06)

#2173 2012-01-07 16:09:29

dana82
Hero member

Andreea  puss  deocamdata ma simt bine, sa vad in 1 -2 sapt daca nu se schimba treburile. Apropo greturile cand isi fac simtita prezenta, daca e sa ai, ca eu cu prima sarcina nu am avut si nu stiu... Deci per ansamblu sunt bine, obosesc mai repede  va  si mi-e somn , dar din pacate nu am vreme sa dorm si in plus zilele astea suntem si pe drumuri ca a murit bunicul sotului meu , el si batrana l-au crescut...
LE Adina ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun  puss
Si eu ii fac doar vacciurile de la stat.
Andreea iar dintii  grater  mor cand vad cum se chinuie pruncii nostri cu dintii astia!
LLE Ally ce zice noua lege a invatamantului? pune-ma si pe mine la curent ca nu am mai vazut stirile de nu stiu cand  neutral
Garga multa sanatate lui Stef!
Ruxxy si eu ma bucur ca te-ai lamurit cu cm  puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-07 16:15:34)

#2174 2012-01-07 16:16:20

Andreed
Addicted member
Site

Dana, condoleante supa La mine greturile au aparut pe la 7 saptamani.

pass, durerile de la dinti/ masele ii pot provoca stari de agitatie, de nervi. La noi principala caracteristica atunci cand o supara dintii este maraiala:(

#2175 2012-01-07 16:20:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass, e o faza, asimilata anxietatii de separare. si cris a avut-o, tot pe la vasrta voastra puss rabdare si iubire, trece

lucky grater nu doarme... iar? sad

adina, bv!

garga, sanatate puss

dana, condoleante. greturile pot aparea si disparea cam oricand. statistic, sunt mai frecvente intre sapt 6-10(12).

ally, si eu sunt curioasa de pareerea ta din inside despre elge big_smile deci te provoc lol

io azi mi-am purtat cupiloiu prima data intr-un wrap de-al meu hjarta si tot azi m-am apucat cu tatti de pozele pt instructiuni (si avem un ritm nebun: 2 legaturi jum intr-un somn de 1 h jum. din aprox 30, doar la wrap lol ). si am febra musculara la maini rotfl de la intins materialul pe papusoi, ca statea netensionat, sifonat rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2176 2012-01-07 16:28:27

dana82
Hero member

Andreea , Kata multumim  puss  fost un om bun , dar la rapus Alzhaimerul  supa
Asa ma gandeam si eu ca e cumva prea devreme pt greturi...sa vedem cum o fi sarcina asta  chicot
Daca stiam ca va dormi asa mult pitica mea ma culcam si eu putin  disperat ca-s rupta  grater  si la 6 merg la priveghi   grater  De obicei doarme1h 30 si acum are deja 2 h 30 mor de ciudaaaaaaaaaaa ca nu m-am culcat si eu  grater
LE kata  hjarta ce fain! cred ca a fost satisfactia maxima mai ales purtat in wrap de-al tau

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-07 16:29:15)

#2177 2012-01-07 16:45:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello mamici  wave

La multi ani sarbatoritilor de azi  birthday
Myla, Adina pentru sot  birthday

Dana, condoleante...  sad

multumim de urarile de sanatate. suntem exact la fel, cu febra ce tinde spre 39 desi ii dau paracetamol si nurofen alternat, la 4 ore, si il tin in scutec la max 24grade, eventual cu pantaloni de pijama uzi pe el. daca si maine e la fel, luam calea spitalului sad

#2178 2012-01-07 16:53:27

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Vai, Graga grater

Passuc puss

Kata, da...s-a spulberat vreja grater Am incercat iar sa-l culc cu leganat, tzatzat, cantat...nimic. sad
Vreau sa vad poze cu Cris in wrapul vostru. hjarta

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2179 2012-01-07 16:56:41

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

offtopic fetele, vreau sa fac placinta de dovleac/mar cu foi din comert. ce pun deasupra ca sa nu iasa uscate foile ? la cea cu branza pun ou cu iaurt. merge si la asta cu fructe ?

#2180 2012-01-07 17:03:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Adina, eu ung cu lapte condensat sau unt topit fiecare foaie in parte, de vreo 2 ori, la diferenta de 10 minute.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2181 2012-01-07 17:11:47

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

doamne ca mult ati mai scirs !
de doua zile va citesc si nu mai apuc sa raspund ...

deci ..
Natalia doarme si cu noi, si singurica in patutul ei dupa cum are chef ... de cele mai multe ori adoarme la mine in brate, o pun la ea (patutul e cu noi in camera ) .
de marti seara am "intarcat-o " de suzi ... prima si a doua noapte au fost crunte ... a plans dupa ea ...a strigat-o ...mai aveam un pic si i-o dadeam inapoi sad . Dar eu zic ca 17 luni e o varsta ok .. suficienta ... mi-e ca deformeaza dintii (ii dau masele peste tot saracuta sad ) si oricum incepea sa o tina mai mult decat atunci cand era bebe, nu imi mai convenea  acum cere mai mult in brate, e mai greu de linistit daca plange, dar tot mi se pare mai ok.
de saptamana viitoare iar va mege la gradi / cresa ... ea sta jumatate de zi , mi se pare ok , se joaca un pic cu copiii si apoi buni vine cu ea acasa. Despre expunerea la colectivitate idea e urmatoarea : la orice varsta duci copilul, primul an e plin de muci. chiar daca il duci la 6, 7 ani , direct la scoala . Homeopata mi-a zis ca daca noi mergem la munca, cu tramvaiul, cu metroul, oricum venim acasa cu toate alea. ceea ce a fost foarte exact : natalia a luat prima raceala de la gradi si urmatoarele trei de la noi ...

vaccinele din schema obligatorie le facem si noi . din ce stiu eu vaccinul protejeaza impotriva tulpinilor mai agresive. oricum nu as vrea sa o vad facand vreo rujeola sau rubeola sau diverse alte minuni peste sarcina , pentru ca intr-o lume de oameni vaccinati sansa de a face boala in copilarie e cam rara.

insa nu am facut amandoua vaccinele o data si la diferenta de aproximativ  luna si jumatate.
flower nu am prins ce ai patit, inteleg ca ai avut un accident ?

in concedii mergem si am mers mereu, de cand avea nati 1 luna si trei sapt toti ...caram toata casa in spate dar asta e smile . insa sunt si iesiri de 2-3 zile (nu am avut deocamdata) in care natalia nu ar putea veni pentru ca pur si simplu nu este loc pentru copii in iesirea respectiva

natalia este din zi in zi parca alt copil mai frumos si mai destept ! big_smile intelege atat de multe lucruri ca raman si eu uimita uneori .. atat ma supara ca are si ea "ticul" cu na-na-ua , care stiu de unde vine , si care nu stiu sincer cum va trece ...

va pup si sa nu uit :

LA MULTI ANI pe  2012 !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2182 2012-01-07 17:11:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu pun ulei, adina (si am pofte proaspat declansate drool )

geo, multi ani!
nu stiu daca asta cu tramvaiul e chiar asa... euc ricul cu cris cu tot cu tramviul cam de 2 ori pe zi si NU i viroze/raceli.
de asemenea, vaccinul facut in copilarie NU o va proteja o viata, deci NU si in sarcina (pe garantate, eu am fost vccnat anti rubeola si am un proaspat igg neg l rubeola).

app de analize, am igg la cmv poz. asta inseamna imunitate si e ok, nu? la crs nu am facut analiza asta.

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-07 17:15:45)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2183 2012-01-07 17:22:37

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

kata, sorry ! big_smile

#2184 2012-01-07 17:41:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

wave

kata, da toate igg-urle pozitive inseamna imunitate ... si eu am avut asa si nu am mai repetat (analiza) .

pe mine ma doare soldul si ovarul , de fapt toata partea stanga de imi vine sa ma dau cu capul de pereti .. de-abia merg ... cred ca e din cauza vremii, radiaza de la operatie  bang  bang  ... se lasa pe picior durerea ... oare un nospa are vre-un efect?

adina, ulei mai mult

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-01-07 17:42:13)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2185 2012-01-07 18:25:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

kata, la CMV nu obtii imunitate. dar faptul ca ai avut este foarte bine. doar daca faceai pentru prima data infectie cu CMV pe per. sarcinii era periculos. deci nu e nevoie sa mai repeti vreodata analiza asta.

LE pass, stef are 2 faze la care plange rau- rau de tot, in niste filmulete pt bb. una cu niste cuburi pe care sunt niste simpatice animalute si una cu un cal sau magar ( nici n-am apucat sa vad bine faza si n-am mai pus filmuletul ala de atunci) care pluteste intr-un balon. in ochii mei nu au absolut nimic infricosator fazele respective  nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.