Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-116
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
gargarita a scris:kata, la CMV nu obtii imunitate. dar faptul ca ai avut este foarte bine. doar daca faceai pentru prima data infectie cu CMV pe per. sarcinii era periculos. deci nu e nevoie sa mai repeti vreodata analiza asta.
LE pass, stef are 2 faze la care plange rau- rau de tot, in niste filmulete pt bb. una cu niste cuburi pe care sunt niste simpatice animalute si una cu un cal sau magar ( nici n-am apucat sa vad bine faza si n-am mai pus filmuletul ala de atunci) care pluteste intr-un balon. in ochii mei nu au absolut nimic infricosator fazele respective
serios???? eu credeam ca nu il mai poti face
s-a trezit piciul ...
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
Buna seara si de la mine!Eu sunt un pic suparata ca Leo a facut diaree azi noapte si nu stiu de la ce si azi a fost mai marait!Acum doarme de vreo doua ore si la noapte sta si se uita in tavan si bolboroseste! Am vazut ca Geo zicea ca Nati a ei merge la gradi,eu aici nu pot sa il dau numai din septembrie,si pana atunci i-au toate parcurile la rand sa gasesc cate un copil dornic de joaca cu Leo!Am o durere in inima ca vad ca Leo parca nu face de toate, ca alti copii care sunt in contact cu pici de seama lor,noi nu avem pe nimeni aici si nu gasesc pe nimeni sa ma imprietenesc care sa aibe copil!Intru si va citesc pe voi si vad ce minunatii fac copii vostrii si al meu nu,si ma ia cu plans.Alti copii vorbesc al meu nu,si multe altele, exemplele pot continua cu nemiluita!M-am saturat de insula asta ca de ciuma!Gata m-am racorit un pic! Pup mamicile cu bebe 2 in burtica ,pupam si copilasii si mamicile !
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Gugu
Garga, nu stiu ce sa zic de scaune. Oare n-or fi de la banana punctisoarele? Sunt punctisoare, sau mai lunguiete putin, ca niste viermisori?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
garga, mie imi suna a enterocolita febra asta aparent fara motiv si acum scaunele proaste cu mucus. maine mai mergi la doc.? la Sbi de fiecare data asa s-a manifestat, febra mare care revenea la 4 ore de la administrarea de nurofen si scaune proaste , uneori cu mucus, alteori cu sange, alteori apa.,, noi suntem campioni la enterocolite, a recidivat de vreo 4 ori lighioana si abia am scapat dupa o tura de Fortum, acumvreo 3 luni. Deci in vreo 2-3 luni a tot avut el episoade asa urate, inca de cand avea 6 luni. Nenorocitul de spital este de vina, la 6 luni mi=a cazut din pat si am fugit la urgente unde am stat o ora si ceva asteptand sa vina medicul sa ne primeasca, si la scurt timp a inceput calvarul numit rotavirus, eu nu i=am facut Ag. rotavirus ci doar coproculturi normale si au iesit TOATE ( vreo 10 la diferite laboratoare ) negativ, dar doc mea e de parere ca un rotavirus a fost, un campilobacter in asociere cu Helicobacterul pe care il are "mostenit" de la taica-su Acum suntem bine de ceva vreme multumesc Llui Dumnezeu nu a mai avut vreo revenire a monstrului Sunt tare pacatoase problemele astea digestive ! Mai ales cand este f mic copilul si se poate deshidrata si totul se complica. Acum la un an e alta situatie, il hidratezi mai usor, Sebi la 6-7 luni scuipa ceaiul si apa, nu suporta lichidele, voia doar titi dar nu era suficient si se deshidrata rau si uite asa ajungea mereu la perfuzii
Dana condoleante!
Kata, imi poti detalia te rog, ca nu pricepe neuronu' Cum adica anxietatea de separare? De cine se separa?
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-07 20:33:41)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Seara buna:)
Eu cred ca abia azi ovulez, ma doare ovarul drept de numa...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
eu am avut ora de lectura am citit toate articolele de pe site-ul www.attachmentparenting.ro
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
razu, punctulete ffff mici si fff multe. n-as pune pe seama bananei caci a fost fara seminte si nici n-am mai patit pana acum.
pass, multumesc de raspuns. doc nu a luat in calcul enterocolita. scaunele au fost normale pana azi, si azi e a 3-a zi de febra. de-aia inclin sa dau vina pe supozitoare dar nu stiu.... inca nu stiu daca vom merge maine la spital... mi-e ca nu lucreaza laboratorul si nu reusim sa facem analizele de urina si mergem degeaba. dar daca tot asa rau va fi vom merge. acum i-am pus iar novocalmin
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ruxy da, asta ma gandeam si eu dar imi e ciuda ca ovulez asa tarziu. Eu asa cred ca ovulez, altfel de ce m-ar durea?
Garga imi pare rau ca tot faceti febra.
- rruxxy
- Platinum member
In a cata zi esti, Andreea?
- Andreed
- Addicted member
- Site
A 18-a. Dupa ce am renuntat la Ac vad ca cm e de 28-29 de zile
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-07 22:26:29)
- rruxxy
- Platinum member
Si eu am ovulat in ziua 19 luna trecuta... Nu-ti mai face probleme si treci la atac
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
andreea rux si tu ca cine stie ... eu sunt supi fetele. am fost la bunicul Ion la petrecere si d-alde soacra-mea ... cu vesnica ei problema ca nu mai face cumnata inca un copil se trezi ca vaaai ce bine ii sta fratelui sotului cu fetita mea in brate (deci cu bebe mic ca al lor are 4 ani) replica pe care nu ezita sa o afirme oridecateori ne intalnim. la care eu am zis ca eu nu ma gandesc la bebe II inca, pentru ca trebuie sa ma vad si pe la munca ce mai e, etc. sa ma intorc la munca. se trezi si cumnata-mea cum ar 'ar fi cazul sa te mai intorci si tu odata la munca' iar pe soacra-mea a busit-o rasul ca vaaai ce replica inteligenta dadu cumnata. m-am simtit asa de proooost, de parca sunt eu nebuna, si am innebunit de tot acasa, sau ma platesc vreuna din ele in locul statului. imi venea sa pling dar m-am adunat si am spus repede ca trebuie sa mergema casa - fetita nu dormise. asa m-a indispus chestia asta .... stau si rad ca ... sa nu zic eu cine pe seama mea ca am innebunit acasa, cand alte soacre nu stium cum sa-si mai ajute nurorile si sa se poarte frumos. urat urat urat, insa imi spun in sine ca fetita mea conteaza si eu contez sa fiu sanatoasa si la trup si la minte sa o pot creste in continuare ca d-alde ele ... sa vinzi nu sa cumperi ... pe cuvant.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-01-07 22:32:48)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- Site
Sa vedem cum prind si adversarul
- carra_verona
- Insomniac member
- Andreed
- Addicted member
- Site
Carra, ignora!
- carra_verona
- Insomniac member
asa m-am hotarit si eu ... ignore ... nu ii poti educa pe toti in jurul tau, fiecare cu ce i-a dat natura, cu ce a reusit sa se slefuiasca de-a lungul timpului ... asta e, suntem diferiti, unii mai sensibili, altii mai insensibili - ca sa folosesc forma mai suava a sensului.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|