Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-129
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Noapte buna
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Rux, cam greu ce zici tu, Te felicit sincer daca ai nervi de otel, eu una nu sunt asa calma ca si tine
si nu "dam" in ei , cum ai pus tu problema, ci ii mangaiem cu palma peste pampers, e mare diferenta
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-09 22:53:45)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Somn usor. Eu mai stau ca Maria nu demult a adormit
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- passenger
- Addicted member
si eu mai stau, tocmai mi-am vazut episodul din Desperate
- rruxxy
- Platinum member
Pass, de multe ori imi vine si mie sa-i dau cate una la fund dar inchid ochii si repet NU E BINE!!! Si nu am pus nicio problema, doar am zis
Gataaa, somn
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-01-09 22:56:47)
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
si eu sunt pe aici , ma uit in mare ce s-a mai intamplat pe aici ca am pierdut sirul rau de tot.SOmn usor rux LE eu consider ca o palma la fund s-o simta , sau una care nu o simte asa tare cam tot aia e...ideea e aceasi de 'bataitza' ... si nu e bine
Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-09 23:00:16)
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! si eu zic ca fetele...ne tinem tare sa nu ii 'abandonam', sa le insuflam incredere in noi, sa dormim cu ei in pat sa nu se simta singuri, nu dam 'nana' la lucruri ca sa nu invete copilul ce e agresiunea, ii respectam si ne purtam cu ei cum am vrea sa se poarte cineva cu noi, insa ii lovim pt ca nu mai avem rabdare imi cer scuze, nu vreau sa critic, insa e o neconcordanta undeva....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
printre diverse treburi am reusit sa recuperez din urma:
blue ma bucur ca sunt faine scutecele, sa le folositi sanatosi. imi pare rau pt noaptea voastra, sa fie mai linistita asta care vine
adina imi pare rau pt certurile si problemele cu care te confrunti (in casnicie din ce am inteles)
adinagrig imi pare rau de tusea fetei, stiu cum e ca si eu o experimentez de o sapt aproape. stodal am luat si eu si s-a mai imbunatatit treaba, dar tot tusesc. de remediul cu ridichea neagra stiu din experienta mamei mele, care a scapat de o tuse urata tare asa. acum nu stiu daca la copiii mici efectele sunt la fel ca la adulti. legat de catina, eu am o prietena cu un baietel de un an jumatate si ii da catina cu miere fara probleme. sanatate fetitzei!
ginutza si voi cu raceala, of doamne, numai din astea aud. sper sa nu faca febra si sa fie nevoie de tratament mult. ce ma oftic cu doctorii astia care baga imediat copilul pe antibiotice. nu sunt deloc de acord, ii umfla cu antibiotic cat sunt mici si cand cresc sunt rezistenti la toate pastilele din farmacie
anksan sa-ti traiasca fetitza, e o scumpete!
papu felicitari pt primii pasi ai Iuliei, ce emotionant tre sa fie
flower sanatate multa si voua, sa scapati repede de raceala! u dieta, sa dea roade! ce dulce e cu papucii aia pt zapada , si eu am crezut ca sunt schiuri dar par micuti si nu asa periculosi
emilya a gasiti curand job si sa va puteti implini visul de a avea un copil. ai dreptate, e frustrant rau sa vezi ca banii te impiedica sa-ti gasesti implinirea ca femeie
lucky gandaca e dadaca?
sweety felicitari pt primii pasi!
pass ce bine ca s-a linistit ingerasul tau si nu mai e agitat. in noaptea asta te odihnesti si tu, presimt eu
rux noapte buna, sa dormi bine! esti de admirat pt calmul tau
dana cum te mai simti?
ce bine arata torturile
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- rruxxy
- Platinum member
Hai mai ca pe bune ca n-am vrut sa se ajunga la discutii.....ce mi-o fi venit sa zic
- passenger
- Addicted member
poke, stai sa nasti si mai vorbim dupe
mai dana, acu pe bune, citeste mot-a-mot, fiu-miu chiar NU a simtit , a fost asa o mica atingere mai mult un gest facut din disperare , el chiar era preocupat in acel moment sa dea din picioare, sa tipe si sa se arunce cu fundul pe parchet dar nu ma scuz fiindca daCA eu consideram ca am facut ceva grsit de care sa imi fie jena, nu dadeam din taste sa povestesc pe net.
I-a trecut si nasul , nu mai e infundat, se pare ca se duce de tot rujeola asta falsa de dupa vaccin. Ce chestie si cu vaccinul asta
blue, voi ce faceti cu vaccinul?' Ce ai decis?
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-09 23:13:23)
- pokemon
- Diamond member
pass, eu nu am zis ca NU o voi face si nu ma refeream strict la tine, ci la indarjirea pe care o vad uneori la mamicile care practica ap. si care, uneori, le critica pe altele pt ca nu dorm cu copiii, ca nu ii ia cu ei in vizita, ca nu ii alapteaza pana la 3 ani, sau etc.... nimeni nu e perfect si stiu asta, dar cred ca trebuie sa invatam ca fiecare isi creste copilul asa cum crede el si ca nu doar metoda noastra e perfecta. si chiar nu vreau sa intelegi ca as ave aceva cu tine, pur si simplu am plecat de la ideea pe care ai zis-o. ma bucur ca sebic e mai bine!
Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-09 23:15:14)
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- dana82
- Hero member
Ruxxy nu te-ai culcat Passucu nu la simtirea lor ma refer neaparat ci la 'descarcarea' noastra...ca si mie mi s-a intamplat sa-i dau una mai langzam la curut dar de prost mai simtit la fel de prost ca si cand i-as fi dat s-o simta. La asta ma refeream. Poate ea nu simte ...dar constiinta mea tot imi zice ca nu am facut bine LE POke
Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-09 23:14:40)
- rruxxy
- Platinum member
Stiu si eu un bebe cu rujeola asta falsa de dupa vaccin...
- passenger
- Addicted member
Aaaa, deci te-ai referit la vecinele mele dragi
Inteleg ce ziceti, fetele, E grea mamicia asta
ati vazut ca s-a retras vaccinul antigripal?
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-09 23:16:26)
- rruxxy
- Platinum member
Gataaaa cum chiar ma bag la somn
- passenger
- Addicted member
Rux
- pokemon
- Diamond member
eu ma tot intreb DE CE s-a retras acest vaccin? ca nu inghit treaba cu nr scazut de cazuri...adica...asta e rostul unui vacci, nu? sa previna imbolnavirea..pai il oprim daca vedem ca isi face treaba? complicata treaba asta rau de tot!
- dana82
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|