homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-51

#951 2011-12-25 22:21:00

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

buna fetelor

si noi am fost plecati toata ziua pe la ai mei,ne-am intors ghiftuiti,rebecca a fost in centrul atentiei,nu a dormit deloc, nici acum nu vrea:(

eu la rebecca am vomitat 10 sapt zilnic, vara-mea tot cu fetita nu a avut nici o stare de greata,2 prietene cu baietei una vomita incontinuu ,alta nu avea nimic,asa ca eu chiar cred ca sunt doar babisme,depinde doar de organismul fiecareia

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#952 2011-12-25 22:39:40

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

nici eu n-am avut nici pic de greata. Pe mine m-au omorat arsurile...daca nu le aveam as fi avut o sarcina perfecta lol la noi toata lumea doarme, eu ma uit la x factor si am intrat sa vad daca gasesc pe cineva...
Eu am am o problema ....nu suport gandacul, orice zice si face ma scoate din sarite. Chiar nu o mai suport, am prins asa o ura pe ea din cauza celor intamplate...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#953 2011-12-25 22:43:26

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Lore, te inteleg f bine. Si tu stai si cu ea in casa bang
Poate vbm la telefon dar de miercuri incolo...

#954 2011-12-25 22:47:20

n_loredana2008
Hero member

sunt aici adina si nush daca pot vb asa in largul meu...daca ma suni sa vb de copii sau altceva da pot vb, dar daca ma suni sa mai vb de ea clar n-am cum.
Am uitat sa va spun ca mosul mi-a adus un laptop. Mama l-a luat insa ratele le platesc eu rotfl deci mi-am km facut sg cadou lol

Eram geloasa pe voi cele are aveti laptop. Acum pot sta si cu copilul in pat si cu voi la barfa lol

Mirik ce-o face? Mi-e dor de ea, ma mai facea sa rad

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2011-12-25 22:48:15)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#955 2011-12-25 22:59:22

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Craciun fericit si de la noi! sa aveti parte de tot ce e mai bun si voi si bebei vostri!  puss

si eu cu daria am avut greturi la greu! la inceput vomam orice inghiteam ba chiar o data am ajuns sa vomit cu putin sange. a fost horror..  ca sa nu zic ca nu suportam nici mirosuri nimic. abia gasisem un gel de dus sa ma spal si eu normal fara sa-mi vina greata in baie.

si la noi a venit mosul si daria a fost f incantata. pe cei mari i-a ocolit din lipsa de fonduri.. insa sotul tot mi-a luat un parfum dupa ce stabilisem ca nu ne luam nimic.. chestie care m-a facut sa ma simt cam prost. vad eu cum o dreg ca vine Sf Stefan imediat. o sa incerc sa incarc filmuletul in care daria a vazut prima data bradul. este mortala si ma felicit pt ca am insistat sa o filmam.

kata ma bucur tare mult ca e mai ok cris cu burtica. si la noi de 2 zile e ceva mai bine noaptea insa in continuare nu mananca aproape nimic.  bang

va pupam si sa aveti o noapte linistita!  puss

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#956 2011-12-25 23:05:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu am avut doar un pic de greata si se stie ce a iesit lol

Foarte misto tableta, flower, s-o stapanesti sanatoasa!  kram

LE. Eu azi am avut zi de spalat scutece  spranceana  Am zis ca le agat in pom, daca tot le am si sunt si colorate!  lol  Si mi-am mai luat 3, acum am 22  happydance

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-12-25 23:07:43)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#957 2011-12-25 23:10:45

n_loredana2008
Hero member

blue cumva ai facut si poze la scutece? esti harnicta dar ai spalat azi ?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#958 2011-12-25 23:16:53

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

n_loredana2008 a scris:

blue cumva ai facut si poze la scutece? esti harnicta dar ai spalat azi ?

Da, a trebuit sa le spal azi  hmm  Ca nu mai aveam curate si nici de unica folosinta sad

Am poze pe Fb la primele din ele, mai am din astea: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … E5pujQyMUw

Si din astea: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … 2KUu4xu33Q

Si din asta lol http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … sWRzBBvLlK

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#959 2011-12-25 23:18:03

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave Craciun fericit mamici si pitici puss santa

mie in sarcina nu mi-a fost rau... doar la inceput imi simteam potin stomacul ciudat dar n-am dat niciodata la rate... in schimb garga saracuta a vomitat toata sarcina... eu nu cred ca e o regula...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#960 2011-12-25 23:28:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hai ca tocmai veneam si eu la raport. asa de gretoasa a fost sarcina mea incat mi-e frica sa mai trec inca o data prin ce-am trecut. si de-ar fi fost numai greturile....  forgetit asa ca... eu le consider mituri smile
aaaaa......si nici aia cu arsurile si bebe paros nu s-a adeverit... si nici cu forma burtii lol oricum astea din urma sunt de toata jena lol

#961 2011-12-26 00:11:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Flower, ai primit book  reader ?suuuuper ! Eu astept la anu de acu lol

Da, Lore, te as suna sa vbm una..alta..smile ziceam miercuri ca atunci sunt eu singura si pot vorbi. O sa vbm oricum..

#962 2011-12-26 03:27:06

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Nici eu nu am avut greturi dar am avut arsuri de nu am stiut ce este cu mine. Si insomnii de la 6 luni. Dormeam si mai putin decat dorm eu de regula.

Adina
am tableta  happydance  si imi place. Trebuie sa o invat caci ar eo gramada de chestiuni pe ea. Mi-am incarcat si niste carti si reviste deja si este tare fain de citit de pe ea.
Dar ce incantata sunt si de masina de facut nuci-prajituri. Tocmai in Rusia a gasit de cumparat si am lesinat un pic cand am auzit cat a costat dar asta este...imi doream mult tare.

Andreea poate nici BF mamei tale nu il place pe C si de ast aface faze. Mai bine il lasi pe C acasa, sa aiba timp liber si va duceti numai voi fetele acolo sau vine mami tau la tine. Imi pare rau pt. experienta aceasta.

Ruxxy  puss ce face Vlad?

Sanca
imi pare tare rau ca nu mananca Daria. Stii cat de mult inteleg prin ce treci...Noi facem ceva ce nu este permis dar nu mai stim cum sa procedam. Deci noi o santajam pe Carol. Credeam ca o sa fie posibil santajul pe la 4 ani dar merge si la 2 ani. II place telefonul lui tati pt ca tati i-a cumparat o gramada de joculete (culori, animale etc). Ca sa il aiba si sa se joace la el trebuie sa manance. Stii cum vine la masa? Cu ce viteza? Stii cum mananca? Are si momente cand se face ca mananca numai sa ne pacaleasca pe noi: pune numai vf limbii si spune ca este bun si molfaie de parca are gura plina. O mai lasam sa creada ca ne duce de nas. Nu recomand metoda dar suntem si noi disperati.

Blue
faine scutecele. Imi iau si eu la bb2 (mi-as lua si pt bb1 ca vad ca nu vrea sa renunte la diapers).

Lore sa stapanesti sanatoasa laptopul.

LE: iata ceva tare  frumos (si trist cumva): http://stirileprotv.ro/campanii/de-ce-i … ancer.html

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-12-26 07:50:26)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#963 2011-12-26 08:09:35

n_loredana2008
Hero member

neata puss

Flow am vazt asta acum ceva timp si m-a impresionat. Ma bucur cand vad ca mai exista si oameni cu suflet si care nu asteapta bani in schimbul unor "favoruri".

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#964 2011-12-26 08:38:28

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Neatza!
Eu tot racita....Am nasul asa de infundat....cum e mai rau. Stie cineva daca am voie sa pun picaturi, ceva?Ca dr ded fam are tel inchis, e Cfaciun si la ea....

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#965 2011-12-26 08:59:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata  puss  kram

Mie mi-a adus mosul o pereche de cercei de aur, foarte finuti, mai mult aur alb ca imi place cel mai mult si o perie rotativa de la Rowenta smile

Sanca puss  kram

Flower, da, nu il suporta asta e clar, tot timpul se lega de el, il facea cu ou si cu otet in fata musafirilor, ii adresa cuvinte jignitoare..el zicea ca "in gluma", dar numai gluma nu era.

Razu
sanatate  kram

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-26 09:03:59)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#966 2011-12-26 10:20:25

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Andre, multumesc!Ce cadou frumos ai primit!Sa ii porti sanatoasa!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#967 2011-12-26 10:34:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

eu la cris n-am avut greturi deloc (ba mint, am avut..... 1 zi lol )

razu, nu stiu ce sa zic de picaturi... tind sa cred ca poti... vezi ce scrie pe prospect...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#968 2011-12-26 10:39:13

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

neata, mamici puss
Razu, poti sa-ti pui niste ser fiziologic in nas. Poate sa faca minuni.
Sau, daca ai prin casa vit C (lichid), poti sa faci urmatoarea combinatie: 10 ml ser fiziologic+3 ml vit C. Si-ti pui in nas cateva picaturi.

Frumoase cadouri ati primit. smile Eu nu am primit laptopul muuuult dorit. sad Dar poate la anu'...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#969 2011-12-26 10:42:50

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neata
andreea, f darnic mosul tau! sa ii porti sanatoasa!  par

razu, multa sanatate!  puss

flower stiu ca ma intelegi. la noi nu mai merge nimic. o mai pacaleam cu cateva lingurite daca ii dadeam ocupatie - jucarii.. sau sa o captiveze un desen animat. acum nimic nu mai merge. nu deschide gura deloc.. si daca incerc sa ii dau o lingurita misca capul de zici ca e girofar!  bang nu am absolut nici o sansa. ieri la pranz am vrut sa ii dau supa cu taietei. nimic.. pana la urma a inceput sa se spele pe maini in farfurie si sa pape taieteii. pe aia i-a mancat chiar cu pofta. m-am bucurat si pt aia. insa va dati seama cat a mancat dpdv cantitativ.  bang

eu sunt un pachet de nervi. aseara am fost in vizita la cineva cu bebe. ei au fost in ajun la noi dar fara bebe acesta fiind cu bunicii. ea in ajun mi-a zis ca al ei e putin ragusit ca i-a urlat cam mult cu o zi inainte. am luat-o de buna si gata. ieri chiar au sunat sa intrebe daca nu ajungem o data. am mers.. cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca raguseala lui e ceva mai mult.. asa ca subtil am plecat destul de repede... si daria nu a stat prea aproape de el. azi dimineata ma suna sa imi zica ca al ei e tot mai rau si sa ii dau si eu ceva preventiv dariei. a vb la tel cu pediatra lui si cica i-a dat augmentin, eurespal si inca cateva medicamente. febra nu i-a facut sau asa a zis ea.. drept urmare am sfatuit-o sa nu ii dea antibiotic mai ales ca l-a primit prin tel. dar la cat o duce capul.. e problema ei. mai ciuda imi e sa nu se imbolnaveasca daria din prostia unor astfel de oameni.  box  box

Daria Ioana - 06.08.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.