homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-53

#989 2011-12-26 14:35:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

hello mamici puss
noi am avut verisorii in vizita vai de capul meu disperat
nici n-am apucat sa stam la masa calumea ca a inceput ala mic sa zbiere neutral

Va intreb o chestie: cat de normal e sa ii faci copilului program de somn, adica la ora 2 musai se doarme, fara discutii. Iar in cazul in care programul de somn exista, cat de ok e sa pleci cu el prin vizite?

Oricum parintii sunt de toata jena, de ala mare desi e foaaaaaarte agitat imi e mila, ta-su vb foarte urat cu el, ii pusese al meu un joc pe plasma si ta-su nu a tinut-o decat in "ba partare" "ba vacare" "ba prostule" pentru ca nu-i iesea nu stiu ce miscare la joc, in conditiile in care copilul pusese mana pe un joystick ptr prima oara in viata lui neutral Imi vinea mie sa ii crap capul bang

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#990 2011-12-26 14:43:50

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Emilya eu nu pot sa spun ca i-am facut Mariei program si-a facut ea cu timpul si noi doar i l-am respectat. Acum la 1 an jumate are un singur somn pe zi, aproximativ de la 2 la 4, ii respectam somnul acesta si daca e sa plecam in vizite plecam dupa ce se trezeste. Ea singura si-a facut un program si atat timp cat il respectam avem parte de un copil calm, care nu e nervos, nu e marait de oboseala si asa mai departe. Eu tin mult la programul ei si la orele de somn.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-26 14:44:56)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#991 2011-12-26 15:33:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

iunia, felicitari!!!! sarcina usoara si la termen!

#992 2011-12-26 17:15:29

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Iunia , felicitari! sarcina usoara!

Fetelor  par

Eu pic de somn tot timpul.. cascat   
Eu n am avut greturi decat vreo luna , si mai mult arsuri, muult mai mult.acum sa vedem..

Kata, o sa vezi ca i trece lui Crisu burtica odata cu BB2..cine stie. O sa ai fetita! chicot

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#993 2011-12-26 18:52:44

Lallica
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-08-12

Buna ziua mamici, burtici si bebici,

Craciun fericit si sarbatori fericite cu intarziere de la noi ca n-am apucat sa mai intru. Am ajuns la munte de ieri, Ilinca a fost o cuminte peste tot pe unde am umblat, a socializat cu toata lumea, dar nu a fost prea impresionata de brazi sau de cadourile pe care le=a primit. Cand revenim acasa va punem poze cu craciunita noastra mica.

La multi ani inca o data si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

Publicitate

loading...

#994 2011-12-26 19:21:45

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea daca as fi in locul tau nu m-as mai duce acolo cu C. Mai bine il lasi acasa sa se mai relaxeze lol si va duceti numai voi fetele sau vine mama ta la tine. Cu perosane ce au mintea ingusta nu ai cum sa o scoti la capat asa ca mai bine le eviti.

Noi pleam la nasii lui Carol.

Voi puneti multe la congelator? Eu am un congelator dar este mic tare. Este pe lung (deci frigider cu 2 usi, una este pt congelator) si ma chinui mult cu el caci toate stau inchesuite acolo. Asa ca astazi ne-am facut cadou o lada frigorifica ft mare ca era si redusa si nu mai suportam sa imi cada mereu produsele din congelator. Ma gandeam ca este mai bine sa pun legume/fructe sau pui/carne la congelat cand sunt in sezonul lor sau cand am sansa sa cumpar de la vreo ferma decat sa iau fresh dar care sunt aduse cine stie de pe unde si crescute prin cine stie ce conditii.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#995 2011-12-26 19:35:06

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

iunia felicitari pt bb,sarcina usoara sa ai!

andreea felicitari pt canini...
si fetita mea are un program,nu adoarme dupa masa la aceeasi ora,dar si eu incerc sa-i respect programul,altfel e maraita daca nu isi face somnul cum trebuie

adina si eu aveam luna trecuta 48 kg,acum cica am maipus un pic,da roricum mai mult de 50 kg nu am,si eu vreau sa   fiu mai grasa putin,eu la picioare vreau sa pun,atat,in rest sa raman asa cum sunt,si tzitzile sa ramana mai  mari,da rstiu ca nu o sa ramana,decat daca o tin din copil incopil ca sa fie pline cu lapte

lali bine ai revenit,pupam pe ilincuta cumintica

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#996 2011-12-26 21:19:08

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

wave

Craciun fericit si de la noi, mamici!  face_tree

#997 2011-12-26 21:21:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Seara buna smile

Emi, eu respect orele lui Vlad de somn fara discutie care sunt intre 12 si 14:30, 15 dar daca nu vrea sa doarma il las in pace ca doar nu-l oblig eu sa doarma. Cat despre vizite, le programam dupa ce se trezeste.

Andreea, sa inteleg ca mai asteptati pentru bb2?

Am fost la nasi si bineinteles ca acea mamica a zis sa-l las pe Vlad acolo ca nu are mare lucru si daca e sa ia si copiii ei abia fac anticorpi va  Am insistat eu sa nu-l las dar cand am vazut ca ea tot zice ca n-are nimic si sa nu duc copilul, l-am lasat. M-am gandit ca eu am facut bine ca am anuntat-o si daca ea a hotarat asa, asa sa fie. Am procedat ok?

#998 2011-12-26 21:39:20

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si noi ne-am intors din vizite.

Ruxy, nu stiu ce sa zic, eu oricum nu mai iau Ac lol. Oricum la cat de rar am prestat in ultima perioada forgetit Nu a zis ca amanam acest proiect, oricum tot va fi greu cand va veni, ca vine acum sau peste 1 an sau peste 2 ani,
Referitor la vizita ai procedat ok. Tu ai anuntat-o ca Vlad e racit, ea a decis sa ramana deci nu e nici o problema smile

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-12-26 21:42:45)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#999 2011-12-26 21:49:08

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Craciun Fericit, mamici! par

Azi mi-au plecat si mie musafirii, nasii Iuliei cu gemenii lori, gemenii au fost cam agitati dar din cauza parintilor, s-a tipat la ei, i-a luat de urechi, ba ii lasa sa planga pana se linisteau ba ii lua in brate, multi "nu" la orice... Pffff!
Per total a fost bine, Iulia s-a jucat cu ei si pt ca i-a vazut pe ei ca merg in picioare, zilele astea a mers mult in picioare pe langa canapea, se ridica de tot ce prindea... De abia astept sa faca niste pasi mai indrazneti! hjarta

#1000 2011-12-26 22:29:28

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

jHello ?

Azi am fost si noi in vizita la.niste prieteni, ne am adunat mai multe cupluri..a fost faain. Ana cat de nedormita era tot s a jucat o gramada. A primit un antepremergator v tech. Asa incantata suuunt eu big_smile. Are si centru de joaca in romana. Super e !!!
Cat despre cadourile de sub brad..nu prea incantata ea. I am luat noi o minge de la simba, cqre merge singura, canta. Deloc nu o baga in seama. Am dat si muuult pe ea disperat
A mai primit hainute de la bunici si cartea de la fisher.

Am mancat azi o gramada. lol
Maine mergem la nasi in vizita.

Papu, si eu abia astept sa o vad mergand pe Ana. Iulia e o dulce. Mereu urmaresc pozele pe fb hjarta

Like, schimba semnatura !!! tongue

Lallica, sarbatori frumoase si tie si vrem poze de la munte !

Sweety, ce bine daca am putea pune grasime p unde am vrea smile ce au picioarele tale ? Altele ar vrea picioare subtiri !!

Kata, cum mai esti ? Ma gandeam ca poate iarna e mai usor cu greturile ca i rece. Eu am prins iulie si august cu 39? de mi se facea rau si numai de la aerul fierbinte si imbacsit. Cumplit a fost 10 saptamani. Sper sa nu ai parte !!!!

Flower, cand vad si eu poze cu tine ? Tot nu ai zis cati ani ai tongue Vreau si eu sa vad cine e femeia care face atatea lucruri si mai are grija si de un copil smile

#1001 2011-12-26 22:49:08

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Adina, Sweety, trebuie sa aveti grija cu ingrasatul asta, totusi daca chiar va doriti asta incercati asa:
Mic- dejun: 2-3 felii de paine cu unt si gem/magiun.
Gustare: 1-2 banane.
Pranz: o ciorbita cu carnita de porc si smantana.
Gustare: alune sau ceva dulce.
Cina: carne cu cartofi, orez.
Daca dati o cautare pe net sigur gasiti multe sugestii, ideea de baza e sa mancati mai mult si combinatii care ingrasa, dar daca nu aveti timp sa mancati e degeaba si dieta asta de ingrasare cum e la mine de slabire.

#1002 2011-12-26 23:08:28

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

Sarbatori fericite!
vin si eu cu un off topic pt cele care lucreaza in invatamant,as vrea sa ma fac educatoare insa nu stiu dc tre sa fac master sau sa o iau de la capat cu facultatea.eu am terminat fac de Marketing,dc ma puteti ajuta cu info sau de unde as putea sa ma informez.

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1003 2011-12-26 23:09:39

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Craciun fericit mamici ! par

nu prea mai am timp sa stau la calculator ... cesafac
ca tot vb de ingrasat..si eu as vrea sa mai pun putin,am slabit vreo  4 kg de cand am nascut.. am 52 acum,dar oricum e bine fata de 48 cat aveam cand am ramas gravi.. si mananc din ce in ce mai rar..parca nu mai am nici pofta ..si simt ca si laptele e mai putin daca nu mananc bn sad ..

aaa..Fabi s-a intors intr-o parte in somn pt prima data ,acum 10 min... hjarta nu mai puteam de dragul lui hjarta si eu si tati il pupam intr-una ,cred ca s-a saturat sa doarma numai e spate 7 luni chicot

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-12-26 23:12:35)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1004 2011-12-26 23:25:05

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Craciun fericit !!!!!!!!! face_tree  face_tree  face_tree
Cu mare intarziere...  nu am avut net
pupam mami si pitici  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1005 2011-12-26 23:49:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Myla, nu il culcai deloc pe o parte ? Eu ii mqi schimbam pozitia cand se trezea sa pape.

Sa va cer o parere.. Noi in fiecare an am facut revelionul acasa la noi sau la prieteni. Acum ca avem copil pe care nu il putem lasa cu cineva, vom sta tot acasa, nu mergem la restaurant, asa cum mai fac oamenii smile trecuti de o varsta...M-am oferit sa facem la noi acasa pt ca ar fi fost dificil sa plec si sa vin cu copilul noaptea (sa stam singuri noi 3 acasa in noaptea asta si sa ascultam galagia de la vecin iar fi cam trist...). Acasa are camera ei. Nu va fi deranjata de nimeni. Problema cu zgomotul ar fi si daca nu am face noi petrecere pt ca fac vecinii oricum. E un haos in noaptea aia. Stiti si voi cum e cu muzica...
Suntem in jur de 15 persoane. Imi e un pic teama ca vine atata lume. Dar dimineata spal si dezinfectez cu spirt tot ce pot lol
Voi ati avut bebe la revelion ? As vrea o parere de la mamici care au procedat asa.. Sigur e ceva la care.nu m am gandit. Ce dezavantaje mai sunt. E o alegere proasta ?

#1006 2011-12-27 01:56:17

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave

#1007 2011-12-27 04:39:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
adina, mie mi se pare ok cum te-ai gandit, numa' partea cu dezinfectatul cu spirt nu o inteleg.
eu cred ca e de ajuns sa faci curatenie dupa ce pleaca musafirii. pai ce, afara cand va pune mana pe banci prin parc, pe jos, pe tot felul de lucruri vei umbla cu dezinfectantul dupa tine? smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.