homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-68

#1274 2011-12-30 09:44:08

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Smart ba da, dar nu reusesc sa imi iau temperatura.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1275 2011-12-30 10:22:07

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Am pus-o pe Iulia la ea in patut, ca sa ma duc sa ii pregatesc micul dejun, am gasit-o dormind cu degetul in gurita. hjarta

#1276 2011-12-30 10:27:59

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza! mornincoffee

smart, creste si va dormi din ce in ce mai bine.
papu, imi pare rau de starea asta.

si eu sunt la fel. ieri am fost la vaccin si e prima data cand are reactii. medicul mi-a spus ca e foarte probabil pt ca i-a vazut dintisorii ca stau sa erupa si mi-a zis ca imunitatea e scazuta acum si aproape sigur va face febra. si asa a fost - 38,8. am pazit-o toata noaptea. acum vad ca e mult mai vioaie si mananca iar. ieri nu a pus gura pe NIMIC. cu multe insistente apa bagata cu seringa. laptele il scuipa. de cereale sau fructe nici vorba.

- are 68cm si 7.860 gr.
- vom incepe cu iaurt ?Danone - primul meu iaurt?. am retineri ca am vazut ca are zahar adaugat. o sa caut si alte marci pt bebei daca or fi mai naturale. Voi le-ati dat iaurt bebeilor de la 6 luni?
- piure de legume - 250 gr. cartofi, morcov, fasole verde pastai (nu face gaze????) telina, pastarnnac, dovlecel, ceapa (scoasa la pasat)
- carne de pui, vita sau curcan - 50 gr. fripta sau fiarta
- trecem la NAN2 - minim 500ml/zi
- cereale cu gluten - 6 linguri pe zi. cu lapte, in iaurt sau fructe. in orice combinatie numai sa manance cantitatea asta intr-o zi.
mi-a zis sa ii schimb tetinele si suzetele p 6 luni. i-am luat suzete, dar mi se par enorme tetinele. parca sunt prea mari fata de ce avea. ii incap in gurita, dar imi e sa nu ii deformeze paladalul daca sunt prea mari. am una de la suavinex si una de la nuk, anatomice si de silicon 6+. voi le-ati schimbat suzetele imediat ce au facut 6 luni? e vreo problema daca mai astept vreo luna? tetinele nu le-am schimbat pt ca nu ii place sa curga prea repede lapticul. noi avem de la avent si nu difera ca marime doar ca nr de orificii si diametrul lor, ceea ce determina cat de mult si de repede sa curga lapticul.

trebuie sa ies la cumparaturi cu amandoi dupa mine si nu ma simt de loc in stare.

va pup pe toate!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2011-12-30 10:34:31)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1277 2011-12-30 10:48:36

Papucica
Insomniac member

Priga, nu stiu ce iaurturi se gasesc acolo, dar poti incepe cu orice iaurt natural bio, sau care sa nu aiba in el lapte praf, aici de exemplu e Covalact de tara pe care scrie ca contine doar lapte de vaca, legat de tetine noi am mers pe ce a supt bine cu ele, acum are ceva de 6 luni, dar ea pana la 6 luni a fost pe san si am dat direct tetine de 6 luni. Conteaza mult sa pape bine cu ele.
Iulia nu papa 500 ml lapte pe zi si are aproape un an... Cantitatile alea sunt ce a zis dr. ca ar trebui sa pape la varsta ei?
Spor la cumparaturi! puss

#1278 2011-12-30 11:06:36

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata !

eu am lucrat (si inca lucrez) de acasa acum intre sarbatori .
mai, eu nu prea o feresc pe natalia de raceli ... asta e varsta, asa fac toti copiii acum ... 2 sapt sunt bine, doua sunt mucosi ... (evident asta nu inseamna sa nu se spele pe maini sau mai stiu eu ce )
legat de "cum spui copilului nu " s-au tot purtat discutii . parerea mea este ca in primul rand nu trebuie sa incurajezi un comportament gresit "ca e mic " , pentru ca apoi , cand mai creste cu 2-3 luni sa ii spui despre acelasi lucru ca "nu e voie"
. Copilul trebuie ghidat, indrumat, in educatie, dar pe de alta parte trebuie sa ii dai si lui putina libertate ... sa il lasi sa strice si el cate ceva big_smile ca oricum pana nu face ceva tandari nu intelege ca "se strica" sau ma rog alte exemple .... doar sa incerci sa limitezi efectele "experientelor" .
In vizita ... sunt copii si copii. Cu siguranta insa nu iti lasi odoru' sa faca praf casa gazdelor ... decat daca la plecare nu le indici cumva si unde sa trimita facturile de despagubire big_smile

pana la urma voi ce faceti de revelion ?

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Publicitate

loading...

#1279 2011-12-30 11:06:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

poke, stiu ca ai sa ma injuri, da io cnd am citit prima oara ce-ai pov am avut in sinea mea cam aceeasi reactie cu soacra-ta... nu te supara pe mine. nu zic ca e imposibil sa "pazesti" lucrurile de pret din casa de copil, dar, cu siguranta, reprezinta un ENORM consum de energie si o sursa suplimentara de tensiune pt voi si copil. incat taaaare vaz eu canapeaua ta alba acoperita cu vreun pled de care sa nu-ti fie mila tongue ca sa nu vba tocati nervii cu cceva in plus, ca vor fi destule alte motive de tensiune smile\

neata, v-am citit din 3 in 3

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1280 2011-12-30 11:37:37

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata puss
priga, eu una nu sunt de acord cu cateva chestii din meniul copilului, sper sa nu te superi pe mine
in primul rand, eu nu i-as da danone nici in ruptul capului
eu nu i-am dat pana acum Anastasiei deloc iaurt, voi incepe de la 8 luni
apoi cereale cu gluten - am mai avut o astfel de discutie pe forum, la diversificare parca, si a pus blueeyes niste link-uri foarte utile
250 gr de legume mi se pare ideal dar destul de mult, zic eu, pt 6 luni

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1281 2011-12-30 11:45:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de acord si eu cu bubutadana. cerealele, cu gluten sau fara, nu sunt recomandate sub 9 luni, cnd organsmul produce amilaza necesara digestiei lor. de danone nu mai zic nik lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1282 2011-12-30 11:53:08

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Subscriu la ce spun fetele mai sus. 250 de g mi s epare mult. A mea abia mananca 150 g in zilele bune la doua luini aproape de la diversificare.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1283 2011-12-30 11:56:12

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

wave  neata

sebi de cand s-=a trezit e numai "pis pis pis pis..." pt prima data cand zice asa. si la masa cu gura plina in continuu zicea pis pis. o fi visat pisici, de la 6 suntem in picioare  cascat  cascat  cascat

#1284 2011-12-30 12:29:12

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kata, io nu te injur lol canapeaua e acoperita, numa' un singur colt e lasat alb smile si ea fix acolo a pus fata lol
ce nu mi se pare mie normal, e faptul ca in casa la altcineva sa iti hranesti copilul in pat fara nici un fel de atentie.
iar faptul ca imi va murdari copilul MEU canapeaua, probabil o va face. dar nu cand sunt eu langa el si stand sa ma uit cum are crema pe manute si fara sa reactionez...
mie asta mi s-a parut ciudat!
iar faptul ca o va murdari peste un an e una. si poate o va murdari sau nu. dar asta nu era o scuza ca sa o murdareasca ea de acum.
nu vreau sa fiu rea, nu am avut nici o probl cu faptul ca umbla pe jos si apoi se catara pe canapea si evident ducea praful acolo, sau chetsii din astea neintentionate.
dar faza cu mancarea mi s-a parut dusa la extrem...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1285 2011-12-30 12:35:55

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Kata, am citt ca s-au dus greturile. Ma bucur!Macar de revelion vei gusta cate ceva.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1286 2011-12-30 12:58:10

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!
intru si eu pe aici dupa ceva timp...

legat de cat mananca bebeii nostri,niica mea un mananca 250 gr, de ex azi de dim a mancat aproape 200 gr de fructe,dar ingeneral mai  mult de 150 nu mananca,iar la legume daca mananca 100 gr e bine,maxim 150,asta  o ff rar....

iaurt eu i-am dat,dar facut in casa,nu danone.
katama bucur ca ai scapat de greturi..sa treaca de tot,sa nu mai ai...

cum stati cu pregatirile?
eu azi sa fac 2 torturi, unul pt mosi,unde ne ducem cu plocon pe 1 ian asa se duce aici la noi,in alte parti nu se pun mosi,doar nasi..

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1287 2011-12-30 13:01:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna, mamici!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1288 2011-12-30 13:24:09

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

neata, multam blue , o sa iau spirulina, ma duc azi la plafar, cum se administeaza??? visslar

de gojile mele stie cineva????scrie o  minunantie despre ele pe net .
ce ai rezoovat cu somnul lui david? merge tratamentu?? va

dupa cum am spus, ieri am primit vizita finilor nostrii , dezamagire totala, sa va explic de ce, ea are o sora ce are o fetita de 5 luni, imi povesetea cu mandrie cum a reusit sa ii scaota masa de ora 12 noaptea , si respectiv 4 dim , lasand copilul sa urle, cica pediatra ( si i-a confiramat si internetul) au sfatuit;o asa, mai ales ca cercetarile arata ca poate sa planga si 35 de min... bang  bang  bang ...cercetarile, ce cercetari???? am crezut ca iau foc, si am luat, al meu se uita la mine cum ma trec toate cele ...
i-am explicat ca Andu a plans max 2 min fara sa il iau in brate cand am avut eu monetul de '' nu mai pot'' si atat a durat pana s-a trezit ta'su si a venit la el...si de atunci...am promis ca nu mai il las sa urle

si inca una, pe langa alt cadou imi aduce ptr Andu si niste kinder, si eu ii zic, ''NUUUUUU ii arata ca sigur vrea ciocolata'' ea zice, ''pai dai o bucata si atat'' si eu ii explic, ca e seara, nu sunt pro ciocolata la 22 de luni , si dc prinde gustul o vrea pe toata , Ea...'' pai nu ii dai'', eu '' plnage''....ea '' ei si...'' box  box  box  box  box  box

EU NU LE BOTEZ copilul cand o sa fie cazul...............NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

doamne ce oameni...

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-12-30 13:27:13)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1289 2011-12-30 13:30:02

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

ally_na, eu dizolv o lingurita intr-o cana de apa si o beau dimineata, pe stomacul gol, apoi nu mananc decat dupa 30 de min.

Nu am rezolvat nimic cu David lol I-a iesit un colt de premolar (deja??? nu are toti incisivii iesiti inca neutral ) si-i iese si coltul celalalt, deci e circ la noi, noapte de noapte. Combinat cu menstra mea si cu oboseala extrema, sunt din nou pe cale de a pleca de acasa supa

Nu imi vine se cred ca mai sunt mamici care aplica metoda plansului controlat bang Si pediatrii care o recomanda punish

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1290 2011-12-30 13:36:16

Papucica
Insomniac member

Eu am fost la 2 plafare si nu am gasit spirulina pudra, am luat de la Hofigal capsule de 1 g, si mi-a zis tipa sa iau 2 pe zi, dimineata si la pranz inainte cu 30 min de masa.

#1291 2011-12-30 13:39:28

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

multam mult..da exista mamici ce aplica indiferent de varsta asta copilului grater , se pare ca eu sunt inconjurata de ele si par aia defecta si nebuna , care alapetz la 22 de luni, care dorm cu copilul in pat, care cert lumea care ii zice ''nu ai voie, nu poti, esti prea mic, vine babau, faci buba, da nana la obiectul x ce ti-a creat buba''....si lista continua

ma bucur ca am un sot ce ma sustine si niste parinti care inghit ce le tot zic eu si incearca sa puna in practica, in rest, asta este...poate o sa am de furca cu andu ''cel rasfatat'' dar de fiecare data cand am incercat sa par mai dura cu el, am patit ori ceva , adica a racit, i-a aparut un caca la ochi...sau ...mai frumos, copilul ma ia in barte si zice''mama mea, mama mea''..e cum sa nu te simti ca naiba ca faci pe nebuna cu el grater

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1292 2011-12-30 13:40:14

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

neata, mamici smile
Turbez de oboseala. grater M-am certat si cu hazbandila aseara. sad
Numai nopti horror am de cateva luni. Nu mai rezist!

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.