Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-91
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
Miri, cartea o am eu dar fizic ca sa zic asa, nu electronic, treaba este ca o cam citesti degeaba, link-ul dat de tine e ok, e rezumatul cartii, si daca vrei sa mergi pe dieta asta iti pot poza si trimite pe mail sugestiile de meniu de la sfarsitul cartii. Dieta asta e cam pt cei care au timp sa manance, care au cum sa respecte orele de masa si de gustari, care au cum sa faca cate ceva de mancare la 2-3 zile ca sa nu te frustreze dieta, e vorba de schimbare stilului de viata si daca trebuie sa gatesti 3 feluri diferite de mancare pt 3 oameni e greuta treaba, e mai usor daca tine dieta toata lumea din casa, exceptandu-l pe Sasha... Daca crezi ca te descurci go for it... Eu am tinut-o vreo luna si merge, cam vreo 4-5 kg pe luna, eu atat aveam nevoie sa slabesc atunci, pt cei care au mult de dat jos se duce mai repede, un coleg de servici daduse jos cam 16 kg in 3 luni, cele mai multe le-a dat jos in primele 2 luni. Scuzati offtopicul!
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-04 00:59:16)
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- Papucica
- Insomniac member
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
In general la crese nu sunt primiti copii care sunt raciti. Si chiar daca imi raceste Maria asa isi face imunitate. In al doilea rand nu am cu cine sa o las ii place sa socializeze, este un lucru important pentru ei sa se joace cu alti copii.
Papu
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-04 09:04:55)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello
ma bucur ca mai sunt mamici care nu se grabesc cu gradi p-ci. eu m-am facut acelasi plan ca dana... adica sa-l dam pe la 3 ani jum-4, program de 4 ore, just for fun. asta in conditiile in care va VREA sa se duca, dca nu, f bne, sa stea acasa cat vrea. nu-l tin inchis in casa,d in contra, suntem mereu pe drumur, deci de socializare nu va duce lipsa. si eu inclin fe spre waldorf, fie spre o privata aleasa atent (la care feature-ul principal sa fie CAMERELE cu care poti supraveghea de acasa ce se intampla acolo )
in discutia cu alaptatul nu mia zic nik ca-mi racesc gura degeaba. decat ca pass are dreptate. si NU e vb de "a nu avea lapte", io-s rupta-n gur si-s full de lapte, deci se poate. e vb ca sansele ca alaptatul sa devina ceva frumos pt mama sunt aproape nule in conditiile expuse de dana. asa ca io pariez pt maaaxim 6 luni in regimul sta, dupa care vei renunta la una din doua.... fie al dormitul separat, fie la alaptat. din pacate, eu inclin spre nr 2. dea Dumnezeu sa ma insel
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Papu, pare rau de cearta. Si multumesc de mail, de explicatiile legate de dieta.
Cat despre dormitul cu/fara bebe, noi de ceva tim/luni, dormim cu fetita in pat si tare bine e!Iniante, in primele luni, avea patutul lipit de patul meu, dar nu e totuna cu a dormi impreuna, a ne simti respiratia reciproc, a ne tine de mana...
Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-04 09:43:21)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- daenarys
- Vizitator
neatza fetelor!! am si eu o intrebare daca se poate,care e diferenta dintre wrap si sling?
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Neata,
Ilinca tot foarte agitata a fost azi-noapte. Am impins la carut de la 00:40 pana la 03:15. Nu imi dau seama ce are, ce o supara. Dintii nu se vad, gaze sau ceva la burtica nu parea sa aiba ca nu se viermuia sau partaia...chiar nu stiu Ma depaseste situatia. Pana la urma i-am dat putin nurofen si cred ca de la ala s-a linistit sau de la faptul ca a impins-o tacsu.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
neata mamicute
Papu imi pare rau de certuri
Lalli creca ai nostri s-au inteles ca si el a fost marait pana a adormit
Bebelu' meu doarme in patutul lui la noi in camera noaptea. a dormit cu noi cat a avut colici ca se trezea destul de des dar acum doarme f bine in patut. Ziua cand mai motaie cate juma de h o face pe canapea si noaptea leganam la el sau punem muzica . dar daca e agitat sau matait il luam in pat cu noi.
Si legat de dusul la gradi, din pacate la noi in oras sunt multe nesi ce-si duc copii mucosi la gradi, dar vina o au si educatoarele ca nu au voie sa-i primeasca bolnavi. Teoretic dupa fiecare raceala trebe avizul doc cum ca bebele e sanatos. Cel putin asa-i la gradi unde a fost nepoata-mea.
Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-01-04 10:14:15)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Legat de gradi, eu am mers la camin...program prelungit si mi-o amintesc pe asistenta cand ne controla in gat, de paduchi, pe piele si abia apoi mergeam in clasa. Acum nu stiu daca facea asta zilnic, dar am imaginea asta in minte cu toti insiruiti la intrarea in gradinita.
Cu domitul la noi e o varza. Adoarme doar in carut, apoi o mut cu mine in pat, peste noapte iar in carut si tot asa. Imi doresc atat de mult sa doarma si ea la ea in pat de nu va explic. De cand am adus-o de la maternitate tot in patul ei a dormit, exceptand noptile de agitatie cand o luam cu mine in pat ( eu dormeam pe canapeaua extensibila de la ea din camera), dar din vara de cand am fost in concediu si-o culcam ziua in carut ca sa stea cat mai mult la aer...ne-am pricopsit cu dormitul asta si efectiv nu reusesc s-o dezvat. Daca se strica caruciorul suntem niste oameni terminati
Smart imi pare rau pt noapte voastra
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
razu , papu vreau si eu mailul va rog cu dieta , de astazi gata , m-am hotarat ca nu mai tine
referitor la gradi si eu tot asa o sa fac il dua pe la 3 ani si 6 luni, 4, si 4 ore , ptr el nu am renuntat la invatamant ca sa am cat mai mult timp liber ptr el, pe mine ma- ajutat f mult ca mama a avut timp ptr mine
pupacim bebei bon;aviori
referitor la dormitul sau nu cu bb in pat, au mai fost discutii , fiecare face cum vrea , mie mi-a fost greu sa ma scol din 2 in 2 ore sau chiar din ora in ora si am ales varianta comoda ptr amandoi, ca e bine, ca e rau, acum viata o sa ne arate
si eu as fi vrut sa aiba cameruta lui , sper sa i-o putem oferi atunci cand o sa o vrea el ( sper in 2 ani max sa avem si noi casuta noastra pe pamant , Dana o sa te angajes consilier de decoratiuni )
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
scriu si eu timid pentru prima oara aici...desi va citesc din cand in cand...acum am urmarit discutia cu gradinita/cresa. eu cred ca mai mult ca sigur voi fi nevoita sa mi dau puiul destul de timpuriu la cresa pt ca trebuie sa ma intorc in campul muncii, vreau nu vreau. singura varianta este sa o las pe soacra mea cu el si sa angajez inca o fata care sa o ajute, ea nefiind cea mai tanara din lume si cu hernie de disc pe deasupra si atacuri de panica in mod sigur, dar inca nu stiu daca o sa pot sa mi permit. Asa ca pentru mine varianta cu cresa este destul de buna, cele putin de la 2 anisori sigur o voi pune in practica, in conditiile in care amandoi vom lucra, desi sunt constienta de riscurile bolilor iminente. Dar ma gandesc pe de alta parte, ca nu o sa pot sa protejez copilul la nesfarsit. in ceea ce priveste alaptatul si culcatul bebelului...el va sta cu noi in camera dar in patutul lui, iar de alaptat...in conditiile in care le-am expus mai sus sper ca macar un an sa reusim, oricum cel mai probabil maxim un an. sau daca am lapte si cand vin de la serviciu si bebe vrea...fara probleme...
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- smart lady
- Addicted member
Amalia esti binevenita sa scri aici cand doresti . Creca si pe mine ma paste acelasi lucrul cu dusul la gradi, desi nu-mi doresc da' n-am cu cine sa-l las. De fapt ar fi soacra-mea dar decat varianta asta mai bine il duc la cresa ca-i mai in siguranta
Mamici voi cand ati facut botezul ati luat bebeii cu voi la local?
- razu
- Hero member
Aliy_na, s-a rezolvat. Succes! Eu inca nu am inceput, mai astept cateva zile (o fi sindromul pacatosului, nehotaratului, lenesului....nu stiu!). Trebuie sa ma informez bine inainte.
Le; Smart, am botezat fetita fix la o luna, a stat cu noi toata noaptea, in landou, a dormit intr-un zgomot de nedescris....a fost tare cuminte. Acum nu stiu daca ar mai dormi asa.
Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-04 10:38:56)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Papucica
- Insomniac member
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
neata! smart,unde faceti botezul? nu au si camere? noi la toate botezurile din ultimul timp la care am fost au fost organizate pe la salile hotelurilor si parintii aveau si o camera pt bebe. acum nu stiu, e greu daca rest. nu iti pune macar o camera la dispozitie, dar eu nici nu l-as lasa acasa.sa nu apara si el la taierea tortului pt o poza, o maslina
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- razu
- Hero member
Smart, si la mine a fost o camera separata, dar muzica ajungea pana la bebe...Cu toate acestea,a dormit foarte bine.
- smart lady
- Addicted member
Razu al meu nu prea e obisnuit cu zgomot. Tu ai avut noroc ca avea o luna, dar la 4 luni jumate cat o sa aiba al meu n-am curaj sa-l tin in muzica aia infernala.
Poke la Mercur il facem. Nu am intrebat si nici nu cred ca ar avea camere acolo. Io as prefera sa-l las acasa, sa-l stiu in mediul lui sau cel mult adus pt tort. Partea nasoala e ca trebe s-o sacrific pe mama
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|