homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-93

#1749 2012-01-04 13:06:34

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Lucky, saracutul de el! grater

#1750 2012-01-04 13:17:30

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Papu sad Ce ma doare e faptul ca l-am cam neglijat in ultimul timp. grater Si simte, chiar daca (unii ar zice) ca-i numai un caine, ce naiba. sad

Am tot citit din urma si mare lucru n-am retinut.

Imi pare rau de bebelinii bolnavi. sad Sa se faca bine repede.
Garga, Blue sper ca sunteti ok.

Legat de gradi, nici nu ma gandesc sa-l duc pe Tudi pana la 3.5-4 ani. Fac eu cumva sa reusesc treaba asta.

Cu dormitul in camera si alaptat, cred ca stiti deja parerea mea. Nu mai are sens sa repet. smile

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1751 2012-01-04 13:20:10

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

va multumesc de urarile pentru ana de sanatate...desi  aseara la 8 dormea  si nu s-a trezit peste noapate, la 4 totusi mi-a cerut apa , si frigea saracuta de nu puteai sa pui mana pe ea, apoi a vrut pe olita unde nu a facut nimic, i-am dat antibioticul cu chiu cu vai si  nurofen pentru febra ,iar in 1/2 h totul era dat afara, a vomitat toata apa aia cu medicamentele cred...la 8 cand s -a trezit aceeiasi poveste dupa ce a baut apa, asa ca desi nu vroiam sa-i dau metroclopramid i-am dat 3 picaturi ( caci sirop nu am gasit)...nu a mai vomatat de atunci, dar febra tot are iar idioatlee alea de termomtre imi arata maxim37.8 iar ea frige de poti sa prajesti un ou, niciodata nu a fost asa, i-am pus un supozitor cu paracetamol in fund la 11, iar la 12 i-am dat antibioticul...

ar trebui sa-i dai si ceba probiotic sa nu o strige la stomac antibioticul? pediatra normal ca nu mi-a dat. ce sa-i dau?

a avut un scaun molicios si mult, sper totusi sa nu fie vreo enterocolita....am reusit sa papam niste pilaf cu branzica hocland pusa la desarat, in rest, doar rontaiele .

legat de gradinita si eu as vrea tare mult sa existe o posibilitate in care sa o duc de la 3 ani, dar din pacate nu exista sad, vom merge de la 2 ani la cresa, asta e, bine de cele care au parintii in apropiere, noi suntem singuri in orasul asta si nici sanse nu avem sa aducem vreun bunic, bona nu ne permitem , asa ca luptam sa mergem la stat, desi mi-as dori la particular unde macar sunt mai putini

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-01-04 13:22:20)

9 ani de copilarie ....

#1752 2012-01-04 13:21:14

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Adina, bravo pentru dintisorul iesit fara dureri! applause

Lucky, sorry pentru rana catelului.... grater

Papu, multumesc! puss Asa voi face, pun cate putina.

Aliy_na kram , asta e si targetul meu, 10 kg in 3  luni, cam din aceleasi motive ca si ale tale, ca ma intorc si eu la munca si nu as vrea sa investesc in haine noi cu marirmi mari, pe care sa le port temporar....

Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-04 13:21:58)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1753 2012-01-04 13:24:48

lucky777
Insomniac member

Of, Adina grater Multa, multa sanatate Anei. puss

Razu puss

Publicitate

loading...

#1754 2012-01-04 13:28:28

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Adina, multa sanatate Anei! par

#1755 2012-01-04 13:53:38

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina multa sanatate Anei. Poate nu ar fi rau sa ii duci un scaun la analiza.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1756 2012-01-04 14:13:20

lucky777
Insomniac member

Adina, are dreptate Andreea. Poate-i duceti si o cachita la analize.

#1757 2012-01-04 14:27:25

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Hello smile

Ally, a zis bine Dana smile soacra mea e educatoare si il mai duc pe Vlad la gradinita unde este ea.

Adina, bravo pentru dintuc smile

Ana mica  supa Sper sa gresesc dar suna a enterocolita.

Bafta la slabit, fetele  goodluck

Lucky, imi pare rau pentru cutu  supa

#1758 2012-01-04 14:30:32

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Vai Lucky ce rau imi pare de catel supa . si io il pazeam pe al meu cand era bolnav!

Adina si eu zic la fel ca fetele ca nu suna prea bine. Sanatate!

Al meu a iesit cu bebelul afara si-mi zice ca am o ora la dispozitie numai pt mine. Ce credeti ca am facut? Curatenie lol

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1759 2012-01-04 14:33:49

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Smart, in loc sa fi facut si tu o baie fierbinte puss  kram

Lucky  grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1760 2012-01-04 14:38:49

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

si Andrei al meu scrasneste din dinti  bang  bang  bang morrr cand face asa disperat
lucky puss  grater

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1761 2012-01-04 14:40:41

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Smart, asa fac eu de fiecare data lol

#1762 2012-01-04 14:52:31

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

mamici  puss

nu am apucat sa va citesc, decat ultima pagina sad

Papu, daca eusesti s-o dezvei de subtul degetului sa-mi dai si mie metoda big_smile

Adinagrig, eu as zice sa mergi la dr si neaparat sa faceti analiza scaunului. posibil sa fie enterocolita (si daca varsa, poate fi si cu rotavirus sad ). din experienta iti spun... si noi ne-am trezit pe 29 dec cu febra mare si scaune moi, a doua zi avea si firicele de sange. l-am dus la dr si era enterocolita, din fericire nu cu rotavirus (i-am facut analizele la urgenta si in 30 min am avut rezultatul). e f important s-o hidratezi si sa o bagi pe regin: morcov cu carnita de pui (fiarta separat), banana cu branza de vaci, orez cu carne de pui, lapte FARA LACTOZA cu cereale de orez (fara gluten). al meu si-a revenit a doua zi, am avut noroc ca a baut f multa apa, n-a varsat si a mancat f bine ... dr mi-a zis ca am facut f bine ca l-am bagat pe regin pana sa ajung la ea.
Eu i-am dat hidrasec si eubiotic. Sanatate multa!
le: cate scaune asa cum le descri sau moi a avut?

Ultima oara a fost editat de aliy (2012-01-04 14:58:03)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1763 2012-01-04 14:58:15

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Pai a trebuit sa fac acum ca porma nu ma lasa bebe, mataie si numai la mine se potoleste. Plus ca bradul pe care l-am luat a fost plin de pui de paienjeni de ne disperau pana am vazut de unde vin sad . la anul o sa iau artificial, chi ca nu prea ii vad farmecul

Aliy bine ca a fost forma usoara. Acum e bine Eric, nu?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1764 2012-01-04 15:01:50

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Smart  puss , da e ok. pana sa mergem la dr isi cam revenise, a avut scaun normal. a fost f usoara, slava domnului
Sa stii ca asa fac si eu... zic ca ma relaxez cand e piciul afara cu taica-su, dar fac curatenie sau spal baia etc big_smile

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1765 2012-01-04 15:06:38

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

blue a intrat cumva azi?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1766 2012-01-04 15:06:38

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,

Adina imi pare rau tare de Ana; am sentimentul ca nu-i raceala. Nu ai posibilitatea sa mai vezi un alt medic? La o clinica privata?

Ally_na bafta multa la slabit. Macar tu sa reusesti ca eu am  primit o cutie de bomboane belgiene de la sot, am desfacut-o si nu m-am mai oprit (acum mi-e rau)  bang  bang  bang Sotzi imi spune mereu sa nu mai zic "de maine" ci "din clipa asta" asa ca...din clipa asta gata, nu ma mai ating de prostioare. Imi fac chiar si un plan pt dieta.

Pucca
ce s-a intamplat cu voi iarasi?

Lali  puss multumesc pentru ca mi-ai zis despre experienta ta. am mai vb cu alte persoane care si 10 ani au tot suportat durerea. Mie imi este foarte greu cand dorm. Nu pot sa stau pe spate deloc, imi este greu cand alaptez, sunt ametita de la durere, dar TRECE, stiu asta, TREBUIE!!!
Inafara de forum nu am chef sa vorbesc cu nimeni (exceptand sotzi si Carol, evident smile.

Si eu spun ca si Kata: am nopti nedormite de 2 ani de zile si inca alaptez, inca am lapte. Deci se poate.

Referitor la gradinita: eu sunt prima de pe forum care si-a dat copilul la gradinita, la 7 luni si 2 saptamani. La acel moment nu am avut alta alternativa. Si imi pare rau pt ca a suferit, a plans mult in primele zile. Acum este ok insa fac tot posibilul sa stau eu cu ea cat mai mult acasa.
Este un copil fericit acasa, cu mine. Si compar, da, compar cum este Carol si cum copii care merg zilnic la gradinita si ai caror parinti trag de timp pana sa isi ia copilul de acolo (adica daca mama ajunge acasa la ora 4 p.m in loc sa ia copilul atunci de la gradi il lasa pana la 5.30-6 cand se termina programul). Carol este mereu vesela, are ochii plini cu (un fel de) luminia, nu este agresiva cu copii, este mai matura decat multi si socializeaza foarte bine. Ma uit la vecinica mea care merge zilnic la gradinita...m auit la ea si tac. Pt ca era un copil absolut ok cand mama ei statea mai mult cu ea si acum este obosita si frustrata. Dar nu ai cum sa procedezi cand ai serviciu si nu este nimeni sa te ajute grater.
Insa daca aveti oportunitatea sa stai cu bb cat mai lut acasa nu-l dati devreme la cresa/gradi cu motivatia "sa socializeze"...are o viata in fatza sa tot socializeze. Ideal ar fi ca la Rux, din cand in cand smile. Eu regret ca a trebuit sa o dau la o varsta atat de mica si, inca o data spun, fac sacrificii imense sa mai stau cu ea acasa. Din nefericire nu pot tot timpul sad

Noi am avut ieri controlul de 2 ani. Foarte cuminte a fost Carol, a cooperat ft bine cu medicul, a deschis gurita, s-a intins pe canapea. Are 12 kg si 89,5 cm (sotului odata ii iesise 90 cm). A zis medicul ca este ft bine dezvoltata. Si noi ne-am mai plans cu mancarea ei...medicul este ok ca e merg cu AP dar isi mai zice si el punctul de vedere. Si o idee ar fi ca alaptand toata noaptea Carol nu mai simte nevoia sa manance ziua. Si imi sugerase sa ii scot o masa de noapte. Il intreb: cum? Sa o las sa planga doar ca sa fie ea in a schedule? El a zambit...si Carol spune foarte senina:"never"! Am ramas masca toti ca nu stim de unde a luat acest cuvant dar il foloseste nontop d eieri de la ora 4. "Carol cand vrei sa mananci? Never!; Facem baita? NEver! si tit asa lol

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1767 2012-01-04 15:19:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

hello mamici  kram

bubu, eu nu cred ca ma duc azi la salon. Imi e rau si nu am nici un chef/putere  cesafac  Sunt asa de obosita, cred ca prefer sa trag un pui de somn cand se culca David, pe la 5...  nustiu  Si nici nu prea are rost, adica am mancat de sarbatori de am rupt, degeaba ma mai curentez  spranceana

Fug sa citesc din urma...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.