homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-94

#1768 2012-01-04 15:22:03

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

Danaaaaaa, esti insarcinata!!!! felicitari multe, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! puss

Flower, bravo pt Carol cuminte. tare scumpa cu "never" al ei lol

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1769 2012-01-04 15:23:45

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

flow hjarta darga de ea..never puss

noi am fost la cumparaturi ( eu si andu s aimi iau ceva eu de papa lol ) si andu a facut show in ''mega '' pune el tot in pungi, portocale, mere, salata, puiul...tot lol

nu stiu de unde a prins ideea de ''pardon'', treceam pe langa oameni cu cosul ..andu ''padon''...si uite asa lol

aly puss sanatate

adina ..pupacim ana cea bonlavioara

papu ...sad....dar imi cer scuze ca am si ras, big_smile, asta dupa ce ieri andu incerca s aia apa cu cana din wc si sa bea...dar urla de mama folocului pipi caca

pna la ora asta am fost cuminte ( am mancat cioco neagra lol ), sa vad cat ma tine

lucky te inteleg grater, si pe mine ma doare sufletul cand il vad cat de dat la o parte e lucky al meu grater, de la catelul cu care dormeam in pat acumsta in timpul zilei cuminte in cosul lui pe hol , ptr ca ca latra cand e cineva la usa si sa nu il trezesca pe Andu grater...noroc ca dormim separat eu si soutl,asa doarme si el cu cineva grater
offffffffffffffff
sanatate multa ( nu poti s aii pui praf de baneocin ??? )

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1770 2012-01-04 15:26:54

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Blue ce este cu tine? De ce iti este atat de rau?

Aliy  puss

Mamici ce facti voi acum, iarna, pe afara? Sau inu are rost intrebarea mea ca este ma cald la voi? La mine sunt minus 20 si este frig rau sa stam mult pe afara...Voi cat stati afara? Pe unde va mai duceti?

Lucky  grater  grater Sper sa se faca bine labuta. Ce mila imi mai este grater.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-01-04 15:29:25)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1771 2012-01-04 15:29:59

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Flower, eu cred ca la -20 grade nici nu mi-ar trece prin cap a ies din casa big_smile
Noi stam in parc cam 1 ora si jum zilnic, dar sunt3 pana la 10 grade cu plus smile Se plimba de cateva ori pe la fiecare jucarie, apoi gaseste el vreun copil mai mare pe care sa-l urmareasca.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1772 2012-01-04 15:30:08

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

dana,am uitat sa te felicit puss
flow,lanoi te referi? nustiu pare rau pt patanie si durere puss

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

Publicitate

loading...

#1773 2012-01-04 15:30:41

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Flower la noi este momentan primavara  lol
E mai greu iarna cu statul afara dar o data pe zi tot iesim.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1774 2012-01-04 15:35:59

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Pucca ma refeream la Papucica (ce se certase cu sotul).
Daca Andrei scrasneste din dinti poate fi si din cauza ca ii apar dintii acum: http://www.newstimes.com/health/article … 472814.php

Andreea si noi tot la fel facem: iesim odata pe zi pe afara.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1775 2012-01-04 15:37:24

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

ai scris pucca,si de aia tongue
are dinti si sus smile

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1776 2012-01-04 15:52:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flowerpot a scris:

Noi am avut ieri controlul de 2 ani. Foarte cuminte a fost Carol, a cooperat ft bine cu medicul, a deschis gurita, s-a intins pe canapea. Are 12 kg si 89,5 cm (sotului odata ii iesise 90 cm). A zis medicul ca este ft bine dezvoltata. Si noi ne-am mai plans cu mancarea ei...medicul este ok ca e merg cu AP dar isi mai zice si el punctul de vedere. Si o idee ar fi ca alaptand toata noaptea Carol nu mai simte nevoia sa manance ziua. Si imi sugerase sa ii scot o masa de noapte. Il intreb: cum? Sa o las sa planga doar ca sa fie ea in a schedule? El a zambit...si Carol spune foarte senina:"never"! Am ramas masca toti ca nu stim de unde a luat acest cuvant dar il foloseste nontop d eieri de la ora 4. "Carol cand vrei sa mananci? Never!; Facem baita? NEver! si tit asa lol

vaaaai rotfl2 delicios, as fi dat orice sa vad mutra medicului! diablo
frumos tare si ce ai scris ref la diferentele dintre copiii "institutionalizati" devreme vs tarziu. la fel zic si eu... daca nu e NEAPPARAT NECESAR, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine.

razu, pass hjarta asa si la noi cu dormitul hjarta

lucky grater santate cutulosului!

noi am luat pe cris la botez, evident. dar nu a tinut decat 3 ore cu totul. timp in care a dormit lemn de tot, cu toata muzica

dae, wrap=esarfa simpla, bazata exclusiv pe tehnica de legare si mai lunga (3,6-5,2 m). poti face zeci de legaturi in fata, pe spate sau pe sold.
sling= esarfa scurta (2 m) prevazuta cu 2 inele la un capat, cu rol de reglaj. mimeaza legaturile pe un umar cu un wrap scurt. se monteaza mult mai usor ca wrapul, dar are marele dezavantaj al distributiei asimetrice a greut pe spatele purtatorului (la copii mi mari mie mi se pare chin). ai cateva legaturi pt fata, sold si spate (desi pt spate nu prea e recomandat, dar merge).
mai pe larg: http://www.wrapsling.ro/tipuri-de-esarfe-port-bebe.html rodnar pozele sunt pe vine.

azi NE-am tuns. adica eu m-am dus la tuns si, ad hoc, am hotarat sa incercam si cu crisul. nu ne asteptam sa stea.... dar avem un baietel tuns, fara pic de scandal/frica, raznd chiar la "pufurile" cu apa ale frizeritei. nu pot sa cred lol

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-04 15:53:34)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1777 2012-01-04 16:09:54

daenarys
Vizitator

kata ms frumos pt lamuriri
mie manduca imi place mult smile

#1778 2012-01-04 16:12:34

katami
Platinum member

e f ok. acu EU PERSONAL (si nu-s singura) am o oarecare rezerva fata de nou-nascuti in orice ssc (marsupiu ergonomic). adica pt ei o esarfa mi se pare sfanta. dar pt copii mai marisori da, e minunata o manduca (SIU ca ei sutin ca in chestia aia cu care se adapteaza poti sa bagi si nou nascut, stiu ca-s nemti si astia-s paranoici la teste de ergonomie, dar.... pe mine n-o sa ma convinga sa port un nou nascut vertical in altceva decat esarfa (unde esarfa=DOAR wrap, wrap elastic sau sling, nu si mei tai)).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1779 2012-01-04 16:24:00

daenarys
Vizitator

a pai in nici un caz pt nou nascut,dupa 6 luni parca as baga bebele in manduca.
nou nascutul l as purta intr o esarfa taman ca sa il tin langa mine sa fie in contact cu mine
felicitari pt sait,sper sa mearga afacerea si sa infloreasca .cand o sa am bebe stiu de la cine imi cumpar esarfa big_smile
personal iti multumesc de la tine am aflat niste lucruri f importante puss

#1780 2012-01-04 16:24:31

katami
Platinum member

multumesc puss kram

#1781 2012-01-04 16:30:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

adina, felicitari pentru dintisor!

pucca, stef al meu nu a descoperit scrasnitul inca, o sa fiu disperata daca o sa se intample....

Lalli, noi am avut luni de zile de adormit in carucior.... am luat caruciorul cu mine in IT doar pentru a avea unde sa-si faca somnurile de zi. cand n-o mai vrea adormit in wrap/ manduca ,  sper sa inceapa iar sa adoarma singur ca am epuizat toate mijloacele de adormit pe care mi le puteam imagina.

Lucky.... imi pare rau de buba lui Lucky sad

Adina sad da, trebuie ceva gen biotics pentru flora intestinala. sanatate multa Anei!

eu sper sa ne descurcam financiar astfel incat sa ne permitem sa-l ducem pe Stef aici in sat la gradi, la program de 4 ore... o sa aiba 3 ani si 9 luni cand o sa mi-l poata primi...
daca nu si trebuie sa ma angajez, va trebui sa-l duc in Buc, la program lung sad oricum, cresa e exclusa. vom vedea ce va mai fi cand va avea varsta pentru gradi.

blue, tot iti este rau?  cesafac  eu mi-am revenit. pofta de mancare tot nu e in rest sunt ok.

#1782 2012-01-04 16:52:18

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Flower, multumesc de grija dar chiar nu mai am curaj sa povestesc pt ca imi e rusine mie de tampeniile pe care le face el si lucrurile care mi le zice. Imi e si mie rusine ca nu mai stiu cum sa ii mai explic ca nu e bine ce face si risca sa ma piarda. grater De un an de zile de cand am nascut ma lupt sa ii explic ca nu e bine si degeaba, am obosit...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-04 17:02:43)

#1783 2012-01-04 17:10:35

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

Buna fetele

miercurea viitoare ma duc la eco 4D, ar fi trebuit sa fie 2D,oricum ma scutura de 500 ron lol

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1784 2012-01-04 17:28:11

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ginutza asa mult?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1785 2012-01-04 17:43:16

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

wave

Azi iar am ramas fara net  skitarg  skitarg  skitarg dar nororc ca astia de la RDS sunt promti.

Papu te rog trimite-mi sugestiile  buga  buga  buga .Eu am timp ca sta D. acasa destul de mult si ma sustine bucuros lol .In plus mancarea de pranz o fac la steamer si nu imi ia prea mult timp smile  . De data asta am ales sa nu ma mai cantaresc deloc big_smile defapt m-am cantarit azi dar stie doar D. cat am  hopsieu si o sa ma cantaresc saptamanal dar fara sa stiu eu, doar sa stiu daca functioneaza dieta....asa sunt eu mai ciudata  chicot

Czuky sad .Insanatosire grbanica printesei puss

Blue,Garga sper sa scapati de starile naspa...Garga as putea sa-ti dau eu o pofta de mancarea big_smile

Adina sper sa nu fie enterocolita dar mai bine mergi la medic  puss

Tocmai vorbeam azi de gradinita tongue pe la 3 ani jum cred ca-l dau si eu.In rest o sa stea cu tati 3 sile si a 4-a cu buni sau cu mine dacfa se nimereste sa fiu libera smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1786 2012-01-04 17:46:41

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hello mamici si pitici puss

am nevoie de un sfat, sunt n -spe feluri de esarfe de purtat bebei, care e buna la cei abia nascuti?
trebuie sa o comand si nu stiu pe care
scuze ca nu am intrebat la topicul cu asa ceva

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.