Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-94
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
Danaaaaaa, esti insarcinata!!!! felicitari multe, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Flower, bravo pt Carol cuminte. tare scumpa cu "never" al ei
Mamica de Eric Andrei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
flow darga de ea..never
noi am fost la cumparaturi ( eu si andu s aimi iau ceva eu de papa ) si andu a facut show in ''mega '' pune el tot in pungi, portocale, mere, salata, puiul...tot
nu stiu de unde a prins ideea de ''pardon'', treceam pe langa oameni cu cosul ..andu ''padon''...si uite asa
aly sanatate
adina ..pupacim ana cea bonlavioara
papu .......dar imi cer scuze ca am si ras, , asta dupa ce ieri andu incerca s aia apa cu cana din wc si sa bea...dar urla de mama folocului pipi caca
pna la ora asta am fost cuminte ( am mancat cioco neagra ), sa vad cat ma tine
lucky te inteleg , si pe mine ma doare sufletul cand il vad cat de dat la o parte e lucky al meu , de la catelul cu care dormeam in pat acumsta in timpul zilei cuminte in cosul lui pe hol , ptr ca ca latra cand e cineva la usa si sa nu il trezesca pe Andu ...noroc ca dormim separat eu si soutl,asa doarme si el cu cineva offffffffffffffff sanatate multa ( nu poti s aii pui praf de baneocin ??? )
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Flower, eu cred ca la -20 grade nici nu mi-ar trece prin cap a ies din casa Noi stam in parc cam 1 ora si jum zilnic, dar sunt3 pana la 10 grade cu plus Se plimba de cateva ori pe la fiecare jucarie, apoi gaseste el vreun copil mai mare pe care sa-l urmareasca.
Mamica de Eric Andrei
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Flower la noi este momentan primavara E mai greu iarna cu statul afara dar o data pe zi tot iesim.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Pucca ma refeream la Papucica (ce se certase cu sotul). Daca Andrei scrasneste din dinti poate fi si din cauza ca ii apar dintii acum: http://www.newstimes.com/health/article … 472814.php
Andreea si noi tot la fel facem: iesim odata pe zi pe afara.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
ai scris pucca,si de aia are dinti si sus
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
flowerpot a scris:Noi am avut ieri controlul de 2 ani. Foarte cuminte a fost Carol, a cooperat ft bine cu medicul, a deschis gurita, s-a intins pe canapea. Are 12 kg si 89,5 cm (sotului odata ii iesise 90 cm). A zis medicul ca este ft bine dezvoltata. Si noi ne-am mai plans cu mancarea ei...medicul este ok ca e merg cu AP dar isi mai zice si el punctul de vedere. Si o idee ar fi ca alaptand toata noaptea Carol nu mai simte nevoia sa manance ziua. Si imi sugerase sa ii scot o masa de noapte. Il intreb: cum? Sa o las sa planga doar ca sa fie ea in a schedule? El a zambit...si Carol spune foarte senina:"never"! Am ramas masca toti ca nu stim de unde a luat acest cuvant dar il foloseste nontop d eieri de la ora 4. "Carol cand vrei sa mananci? Never!; Facem baita? NEver! si tit asa
vaaaai delicios, as fi dat orice sa vad mutra medicului! frumos tare si ce ai scris ref la diferentele dintre copiii "institutionalizati" devreme vs tarziu. la fel zic si eu... daca nu e NEAPPARAT NECESAR, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine.
razu, pass asa si la noi cu dormitul
lucky santate cutulosului!
noi am luat pe cris la botez, evident. dar nu a tinut decat 3 ore cu totul. timp in care a dormit lemn de tot, cu toata muzica
dae, wrap=esarfa simpla, bazata exclusiv pe tehnica de legare si mai lunga (3,6-5,2 m). poti face zeci de legaturi in fata, pe spate sau pe sold. sling= esarfa scurta (2 m) prevazuta cu 2 inele la un capat, cu rol de reglaj. mimeaza legaturile pe un umar cu un wrap scurt. se monteaza mult mai usor ca wrapul, dar are marele dezavantaj al distributiei asimetrice a greut pe spatele purtatorului (la copii mi mari mie mi se pare chin). ai cateva legaturi pt fata, sold si spate (desi pt spate nu prea e recomandat, dar merge). mai pe larg: http://www.wrapsling.ro/tipuri-de-esarfe-port-bebe.html pozele sunt pe vine.
azi NE-am tuns. adica eu m-am dus la tuns si, ad hoc, am hotarat sa incercam si cu crisul. nu ne asteptam sa stea.... dar avem un baietel tuns, fara pic de scandal/frica, raznd chiar la "pufurile" cu apa ale frizeritei. nu pot sa cred
Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-04 15:53:34)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- daenarys
- Vizitator
kata ms frumos pt lamuriri mie manduca imi place mult
- katami
- Platinum member
e f ok. acu EU PERSONAL (si nu-s singura) am o oarecare rezerva fata de nou-nascuti in orice ssc (marsupiu ergonomic). adica pt ei o esarfa mi se pare sfanta. dar pt copii mai marisori da, e minunata o manduca (SIU ca ei sutin ca in chestia aia cu care se adapteaza poti sa bagi si nou nascut, stiu ca-s nemti si astia-s paranoici la teste de ergonomie, dar.... pe mine n-o sa ma convinga sa port un nou nascut vertical in altceva decat esarfa (unde esarfa=DOAR wrap, wrap elastic sau sling, nu si mei tai)).
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- daenarys
- Vizitator
a pai in nici un caz pt nou nascut,dupa 6 luni parca as baga bebele in manduca. nou nascutul l as purta intr o esarfa taman ca sa il tin langa mine sa fie in contact cu mine felicitari pt sait,sper sa mearga afacerea si sa infloreasca .cand o sa am bebe stiu de la cine imi cumpar esarfa personal iti multumesc de la tine am aflat niste lucruri f importante
- katami
- Platinum member
multumesc
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello!
adina, felicitari pentru dintisor!
pucca, stef al meu nu a descoperit scrasnitul inca, o sa fiu disperata daca o sa se intample....
Lalli, noi am avut luni de zile de adormit in carucior.... am luat caruciorul cu mine in IT doar pentru a avea unde sa-si faca somnurile de zi. cand n-o mai vrea adormit in wrap/ manduca , sper sa inceapa iar sa adoarma singur ca am epuizat toate mijloacele de adormit pe care mi le puteam imagina.
Lucky.... imi pare rau de buba lui Lucky
Adina da, trebuie ceva gen biotics pentru flora intestinala. sanatate multa Anei!
eu sper sa ne descurcam financiar astfel incat sa ne permitem sa-l ducem pe Stef aici in sat la gradi, la program de 4 ore... o sa aiba 3 ani si 9 luni cand o sa mi-l poata primi... daca nu si trebuie sa ma angajez, va trebui sa-l duc in Buc, la program lung oricum, cresa e exclusa. vom vedea ce va mai fi cand va avea varsta pentru gradi.
blue, tot iti este rau? eu mi-am revenit. pofta de mancare tot nu e in rest sunt ok.
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Flower, multumesc de grija dar chiar nu mai am curaj sa povestesc pt ca imi e rusine mie de tampeniile pe care le face el si lucrurile care mi le zice. Imi e si mie rusine ca nu mai stiu cum sa ii mai explic ca nu e bine ce face si risca sa ma piarda. De un an de zile de cand am nascut ma lupt sa ii explic ca nu e bine si degeaba, am obosit...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-04 17:02:43)
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Buna fetele
miercurea viitoare ma duc la eco 4D, ar fi trebuit sa fie 2D,oricum ma scutura de 500 ron
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
hello mamici si pitici
am nevoie de un sfat, sunt n -spe feluri de esarfe de purtat bebei, care e buna la cei abia nascuti? trebuie sa o comand si nu stiu pe care scuze ca nu am intrebat la topicul cu asa ceva
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|