homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-86

#1616 2011-12-23 08:49:50

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Neata fete smile Azi iau cafeaua de la mada...si ve puss si kram pe toate

Angelush kram si Deea diablo puss inca esti in travaliu contractual? Adica nici macar travaliu propriu-zis nu a inceput? Offf, deci chiar ca esti unica...asa ceva n-ma mai auzit...contractii peste 30 de ore si nu se dilata colul deloc grater...propun si eu cezariana...sad

Ce povesti frumoase aveti toate  hjarta 

Lady puss suplimentar sa treaca durerea de cap

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-23 08:52:37)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1617 2011-12-23 08:50:11

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

stai linistita ca oricum fetele vad ca au treaba, nu e nimeni pe aici

hell neata puss ai aparut. daca mai vrei o cafea, fac si eu cinste

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-23 08:51:34)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1618 2011-12-23 08:54:01

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

onu puss multumesc...de la tine iau un ceai

nu de alta dar creste tensiunea de la prea multa cafea

v-am recuperat si acum trebuie sa ies sad ne citim mai tarzior

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-23 08:55:36)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1619 2011-12-23 08:56:30

Onutza23
Insomniac member

dau un ceai atunci wink
o zi buna, spor in tot!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1620 2011-12-23 09:00:24

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fete cucuiete dar mult ati mai scris..n-am apucat sa citesc tot tot mai recuperez pe timpul zilei, acuma ma apuc si de munca ca am venit special cu masina la serviciu ca sa pot pleca mai repede...dar tot citind pe aici amanai momentul...si mi-a placut atat de tare ce ati povestit despre relatiile voastre...sa va zic si la mine cum a fost ca mi-ati facut pofta de povestit.
ne-am cunoscut intr-o iarna, el numai ce terminase o perioada de dubla otita, la ambele urechi a facut, si venise totusi la un bar sa bea un ceai...eu iesisem cu un prieten, care pe vremea aia il consideram bun, la o bere. Nici nu l-am bagat prea mult in seama.
timp de aproape un an eram sunat de prieteni din anturajul lui sa ies cu ei la munte, dar mereu eu aveam altceva planificat. dupa un an ne-am mai intalnit asa pe ici pe colo, am vazut ca are simtul umorului, e genul de baiat care prima data cand il intalnesti iti vine sa i spargi capul. Eu invatam in perioada aia sa sustin examenul pe postul unde lucrez acum, dupa ce 2 ani am stat voluntar aici, iar el acea misto de mine ca ori am pile si intru ori pa. intr-o seara inainte de examen mi-a zis sa mergem undeva intr-o zona montana, la prietenul asta al meu, ca faceam parte din cam aceiasi gasca. eu nu si nu ca am de invata el da si da...bine, deja intrasem noi in ceva tatonari si-mi trezise interesul. in fine, am mers acolo, ca sa aflu ca toata lumea din preajma credea ca eu cu acel prieten al meu suntem de fapt iubiti. am lesinat cand am auzit, discutam asta cu el, ca incerca sa-mi dea niste sfaturi despre viata, si clar am raspuns cu vehementa ati innebunit...cum sa fiu iubita lui...si uite asa incet incet ni s-au aprins calcaiele. el a fost si cel care a acut tot posibilul ca eu sa ma dau cu parapanta, m-a sunat intr-o zi si mi-a zis...vrei sa zbori?eu deja zburam numai cand ma suna. Pana intr-o zi cand satula de anumite chestii cu insinuari si evitari, l-am chemat la un suc si i-am zis ca mie mi place de el. imediat dupa aceasta intalnire insa el a fost nevoit sa plece cu tatal lui la bucuresti la spital...si am vb numai la telefon, pana pe 1 decembrie cand ne-am intalnit in Apuseni, la un che cu aceiasi gasca, bineinteles deja fiind o intalnire planificata...si de atunci traiesc cel mai frumos vis de fericire. m-am mutata la el cred ca din primele 2 sapt...bine mai dormeam si la mine, nu eram mutata si cu copilaria, cum zice el, dar si cand pleca el la spital cu tatal lui, eu mergeam si dormeam acolo ca ma chema maica sa...Mami saraca...ea era obisnuita cu ideea, ca eu i-am zis ei de prin calasa a 12 a sa nu astepte sa ma marit virgina sau chestii din astea...am antrenat-o sa zic asa si puteam sa vb cu ea orice chiar si detalii mai intime.
CAm asta a fost la noi...iar acum in ianuarie facem cununia civila...hjarta
am fost poate un pic mai detaliata dar retraiesc fiecare clipa cu aceiasi emotie...
va pup si va citesc mai tarziu sa termin trebuta la serv.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

Publicitate

loading...

#1621 2011-12-23 09:17:51

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata fete dragi puss puss puss puss

angelus puss puss off tot nici o modificare . bine ca ai reusit sa dormi putin, sa ai putere. ti-au zis ca fac in continuare ? cat te mai tin asa ? pupicei multi si facem galerie sa vina printesa majoreta majoreta majoreta majoreta

onutza si bebelina puss puss birthday birthday pt maine. la cat mai multi ani impreuna, fericiti si sanatosi

lady puss puss o zi usoara la munca

mada puss puss spor la shopping
ramo puss puss buna

amalia si bebelina puss puss  hjarta frumoasa si povestea voastra. spor la munca puss

#1622 2011-12-23 09:19:53

Onutza23
Insomniac member

amalia f frumoasa povestea voastra. felicitari pt cununie, sa fie intr-un ceas cu noroc!

mayya puss neata  mornincoffee . tu esti la munca azi? ai reusit ieri sa faci tot ce ti-ai propus? sa ai o zi buna si mult spor in tot!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-23 09:21:34)

#1623 2011-12-23 09:23:22

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Maya si fetele puss
Uite de-aia nu imi place sa vin aici chicot e asa frumos,asa placut,lumea-i pasnica,e o atmosfera super ok hjarta imi vine sa raman aici lol
Sunteti adorabile hjarta si cine ma cunoaste,stie ca nu fac complimente gratuite chicot

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-12-23 09:24:14)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1624 2011-12-23 09:25:26

mayya06
Insomniac member

onutza puss neata si mersi de cafea. azi sunt la munca si sper sa plec mai repede. ieri am terminat toata treaba, inclusiv calcat tinute pt toate zilele de craciun. a mai ramas mancarea in seara asta si maine dimineata.
multumesc puss o zi buna si tie puss

ramo puss pai si de ce nu mai ramai cu noi. te primim cu drag chiar daca nu esti aspiranta puss puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-12-23 09:27:21)

#1625 2011-12-23 09:26:01

Onutza23
Insomniac member

ramo ramai la noi big_smile

mayya ai fost harnica, ai cam terminat treburile. azi sper sa pleci devreme acasa!
eu am atatea treburi azi, astept si preotul cu ajunul, tre sa-l ajut pe al meu la aprovizionare si sa ma duc la banca, sa cumpar sa fac o salata si poate o prajitura sa luam cu noi la tara maine, haine de pregatit, baie...  disperat  disperat  disperat

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-23 09:27:45)

#1626 2011-12-23 09:27:29

AmaliaRaluca1985
Hero member

mayya da ce vrednicuta esti...eu am cam terminat cu curatenia, prajituri imi face mami si mama soacra ca eu sunt bata la ele...si mancarica de azi ne apucam...
ramo. kram stai aici cu noi

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2011-12-23 09:28:49)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1627 2011-12-23 09:29:35

mayya06
Insomniac member

amalia puss am avut noroc ca am fost libera ca de altfel eram in urma rau. cu prajiturile nu le am nici eu si de aia am preferat sa fac un tort. si primesc si eu de la mama si de la bunica prajituri. spor la treaba puss

#1628 2011-12-23 09:30:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

storm,nici macar putere sa imi vars nervii pe o papusa n-am...

onu,sper.numai Dumnezeu  poate sti...

raveca,multumesc puss eu nu simt craciunul nici cu bradul facut.

almi,nu e vorba ca nu vreau,dar nu imi place si nu ma mai bucura nimic.ma tin tare pt al meu,pt ca am mers la serviciu,daca as fi singura...presimteam ca zilele astea voi fi asa.oricum nu mai conteaza.

angelus puss

am si racit,am adormit tarziu azi noapte,sunt praf.

va pup pe toate si cred ca las atmosfera frumoasa de sarbatori,nu o stric eu aici.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1629 2011-12-23 09:34:48

AmaliaRaluca1985
Hero member

soniucu drag te pupacesc cu foc...vei gasi aceiasi atmosfera aici...si te asteptam cu darg sa te scalzi in ea..de stricat cum sa o strici..daca una din noi e mai puternica azi e si pt tine...asa esti si tu cand noi celalalte avem nevoie. puss

Ana, Îngeraș drag!

#1630 2011-12-23 09:36:01

mayya06
Insomniac member

onutza puss spor la treaba si tie. mergeti la tara de craciun?

soniuca puss puss neata. imi pare rau ca ai racit puss puss puss puss sa treaca. si nu strici nimic, stai cu noi puss puss puss puss puss puss puss puss
te inteleg sincer , nici eu nu ma prea bucur de craciun ca anii trecuti dar incerc sa scap de sentimentul asta. de asta anul asta am chemat pe toata lumea la mine, sa fie casa plina. ca de altfel nu stiu cat chef as avea de iesit.
cand mergi sa te vezi cu sora ta? sunt sigura ca te vei simti mai bine puss puss puss

#1631 2011-12-23 09:40:08

sonia30
Moderator

amalia puss iti multumesc pt cuvintele frumoase.

maya puss eu iar nu am casa plina,pt ca si bebe lipseste.chiar daca ar fi fost plina,nu as fi simtit nimic.duminica mergem la ai mei.nu stiu cat de bine o sa ma simt.al meu o sa plece dupamasa,ca e de serv pe 26.nu stiu cum o sa ma descurc cu sentimentele mele.eu nu sunt puternica acum.as zace in pat.atat.

imi pare rau ca sunt asa.dar chiar nu vreau sa ma prefac si aici.si de -asta zic ca mai bine stau departe,sa nu va stric si voua zilele astea.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1632 2011-12-23 09:40:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Soni par tu nu strici nimic sad . Te cred ca iti greu sad .
Azi ai ore?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1633 2011-12-23 09:42:03

sonia30
Moderator

ramo puss a fost scandal ieri la scoala,o tensiune maxima.trebuie sa merg si azi.si nu am mai apucat sa fac curat,m-a luat iar durerea in piept.cred ca am stat in curent,nu stiu.

#1634 2011-12-23 09:43:00

mayya06
Insomniac member

soniuca puss puss sper sa gasesti puterea sa treci peste monetele astea. e greu dar nu imposibil. puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.